Canım arkadaşlarım dilerim Rabbim hepimizin gönlüne göre verir.
Hayata karşı hem deli gibi heyecanlıyım hem cd deli gibi korkuyorum. Eski eşime o kadar bağlamışım ki ruhumu bazen kendimi çıplak gibi hissediyorum.
Hele o yüzük parmağı yok mu...
Zamanla geçecek biliyorum ama acıtıyor işte...
Dilerim hepimiz prenses gibi yaşarız bundan sonra
aynen öyle o yüzuk parmagi insani biraz zora sokuyor cevrende herkezin yüzugu parmaginda ve sende bisey yok o baya bir zor bir durum. bide benim butun ailemde herkez evli toplu halde olunca bi ben ot gibi yanlizim oda baya koyuyor insana ya.... baska yüzuk taksan bile ama yara hep icinde var canim, bende öyle yani...Tam derinden tuzu bastın yaraya canım. Parmağımın boş olduğunu gördükçe unuttuğumda bile sıçrayarak içime ateş düşerek hatırlıyorum. Ama bu da geçecek. En kısa zamanda kendime yüzük alacağım o boşluk tamamen kapanacak. Öküz herif maaşıma el koymasaydı bu ay da alırdım ama zehir zıkkım olsun
Benim asıl canımı yakan o parmağımdan asla çıkartmadığım tektaşı geri istemesi...Tam derinden tuzu bastın yaraya canım. Parmağımın boş olduğunu gördükçe unuttuğumda bile sıçrayarak içime ateş düşerek hatırlıyorum. Ama bu da geçecek. En kısa zamanda kendime yüzük alacağım o boşluk tamamen kapanacak. Öküz herif maaşıma el koymasaydı bu ay da alırdım ama zehir zıkkım olsun
aynen öyle o yüzuk parmagi insani biraz zora sokuyor cevrende herkezin yüzugu parmaginda ve sende bisey yok o baya bir zor bir durum. bide benim butun ailemde herkez evli toplu halde olunca bi ben ot gibi yanlizim oda baya koyuyor insana ya.... baska yüzuk taksan bile ama yara hep icinde var canim, bende öyle yani...
ama hayat böyle bazilarina güzel bazilarina zor ama herseyde bir hayir vardir :) artik.....
Benim asıl canımı yakan o parmağımdan asla çıkartmadığım tektaşı geri istemesi...
Gönderdim gitti... Allah bildiği gibi yapsın
ay canim hic gülcem yoktu :) :)... aynen ben bile aliyanzlari aldim ya allah bilir onu da vermezler cimri insanlar zaten onlarin ailesi hepten cimri yani, düsunun yani bosanma davasini acmaya göt yok :) para gidicek yaaaaaaaa allahim bide erkek diye dolasiyorlar ama :)Ben yüzükleri almıştım ama büyük ihtimal ister geri. Altınları isterken aklına gelmemiştir. Öküz herif. Ben de donuna kadar almaz mıyım mahkemede! Beklesin görsün.
Hahaha kusura bakma benim yaşadıklarımın aynısı olmuş. Adam sayemde 5 yıldızlı otel gördü, yurtdışında tatil gördü, 2 senede 32 senede yaşamadığı hayatı yaşadı sonra da beni beğenmez oldu.ay canim hic gülcem yoktu :) :)... aynen ben bile aliyanzlari aldim ya allah bilir onu da vermezler cimri insanlar zaten onlarin ailesi hepten cimri yani, düsunun yani bosanma davasini acmaya göt yok :) para gidicek yaaaaaaaa allahim bide erkek diye dolasiyorlar ama :)
düsunun ya balayini bile ben aldim hayatinda ild defa 5 yildizili hotele giti yani denize allahim sonra gelmis beni ve aileme demedi lafi birakmadi serefsiz ya
Hahaha kusura bakma benim yaşadıklarımın aynısı olmuş. Adam sayemde 5 yıldızlı otel gördü, yurtdışında tatil gördü, 2 senede 32 senede yaşamadığı hayatı yaşadı sonra da beni beğenmez oldu.
Bunların hepsi aynı model demek ki...
Kızlar dün görüştüğüm firma bugün işin detayı ve maaş hakkında görüşmek için Perşembe yeniden görüşmeye çağırıyor.
Eski eşimi görme olasılığım olduğu için pek sıcak bakmıyorum ama sanırım istediğim parayı verecekler.
Bu bile süper moral oldu :)
Kızlar biz halledeceğiz bu işi
Onlardan önce de vardık onlardan sonra daha daha güçlü olacağız
Soylediklerin cok dogru.onlar bakiyor biz de bakmaliyiz.kendimiz icin yapmaluyiz bunu.basarmak biraz zaman aliyor can acitiyor ama o da gececek insallah.Tam olarak geçmeyecek inston, hafızalardan silinmeyecek, sadece biz büyümüş olgunlaşmış olacağız hepsi bu... Deli gibi aşık olduğum ve her şeyin ilkini yaşadığım kendimi ona sakladığım adamı elbette bir günde unutmadım.... O hep kalbimde olacak...
Ama o adamlar öldü artık... mahkemede boşanmak istiyorum dahi diyemeyecek kadar acizdi. Sevdiğim adam o değildi...
O hayatına bakabiliyor ve yaşayabiliyorsa beni düşünmeden ben neden yaşayamayayım. Sen neden yaşayamayasın?
Yolumuza bakmalıyız kaderdaşlarım... Geçen yıllara kaybettiğimiz yıllar diye değil, büyüdüğümüz olgunlaştığımız yıllar diye bakmalıyız.
Dün ki iş görüşmemden bahsedeyim biraz size... Aracı şirketle oldu ilk görüşmem. Körü taşı derler ya o hesap görüşmeye çağıran şirket eski eşimin tedarikçisi olan büyük bir firma. Adamları direk terslemedim elbet ben sizinle çalışmam diye ama 4 senedir iş görüşmesine girmediğim için sordukları sorulara öğrenmek istediklerine odaklandım.
2. Görüşmeye kesinlikle çağırılacağım ve çok beğenildiğimi söyledikler. 2. Görüşmeye de ne soruyorlar diye giderim ama o işi kabul etmeyeceğime eminim. Hem şu an çalıştığım şirket daha büyük global bir şirket olduğu için hem de 3 kat maaş verseler de bir daha onu görme ihtimalim olduğu için...
Yarın farklı bir şehre görüşmeye gideceğim. Bana şans dileyin şehir değişikliği iyi gelebilir:)
Bunun yanında evimin dibindeki büyük 2 şirket de iş görüşmesine çağırdı, hayırlısı neyse o olsun diyorum.
Hepinizi kocaman öpüyorum, musmutlu bir gün geçirelim.
Seviyorum sizleri kızlar iyi ki varsınız
Ohhh ne guzelll iyi ki isin var.insallah ben de en yakin zamanda ise girebilirim.vakti zamaninda evlencem diye tutturup bankada 1 ayi doldurmadan isi biraktim salak gibi.olsun ama bunu dusunup pisman olmak yerine o zaman o yaptigimi dogru bulmusum.degmezmis ama diyip yeni isim ve hayatim icin plan yapayim di mi?Gunaydin canim,
gunum kizimla gecmisti, bugun is gunu. ise geldim. ben iyiyim kalktim makyajimi yaptim suslendim puslendim yola ciktim:)
Zaten ne yapiyorsa o geceler yapiyor bizeHepinize hepimize GÜNAYDIN..
Ben yorucu ve zor bir gece geçirdim. Binbir tilki dolaştı beynimde. Yer yer kendime kızdım kendimi suçladım; bazen müstakbel ex eşime bağırdım çağırdım. İçimden çığlıklar attım. Hüngür hüngür ağladım. Saçma sapan düşüncelerle gecemi mahfettim. Deli gibi aşık olduğum adamın aslında farklı bir kişiliğinin olduğunu farketmek çok acı. Çok canımı yakıyor bu ayrılık. Hayatımda ne kadar keşkelere yer vermesem de onun yaptıklarını hala hazmedemiyorum. Keşkeleri çıkarınca nedenler, niçinler giriyor cümlelere. Onun için kul köle olmuş bir eşi bir hiç uğruna kaybetmesi akıl alır gibi değil. Kayınvalidemin bana yaptıkları için kullanıyorum bu HİÇ i çünkü o, o denli değersiz biri gözümde. Ve yaptığı hiçbirşeyi hakettiğimi düşünmüyorum. Ona çok kızgınım, çok kırgınım. Ne kadar bencil ve cahilce bir bakış açısı varmış. Çok yazık etti aşkımıza, evliliğimize, çok...
Ama bunların hepsi gecede kaldı. Şu an gayet iyiyim. Güçlü ve kararlı halime geri döndüm. İşimin başındayım. Artık daha mutlu olmak için kimseye ihtiyacım yok.
Zaten ne yapiyorsa o geceler yapiyor bize
Zor gunler ama iste oyle boyle derken geciyor.iyi ki burada sizler varsiniz da birsekulde toparlaniyoruz.bi sure sonra hepimiz bugunleri atlaticaz ve geriye donup bu sayfalari okudugumuzda vayy bee bunlari biz mi yazmisiz dicez.ama hersey cok guzel olacak.en azindan artik ne iatedigimizi biliyoruz.cevreleyen kafeslerimizin kapisini acmayi basardik.sonrasi ayrilik da olsa devam da olsa biz artik ne istedigini bilen kadinlariz.gulben ergenin sarkisinda ki gibi "ben cok guclu bir kadinim".yeni slagonumuz olsun...
O zamanın doğrusu oymuş canım, geçmişe bakıp keşkelerle yaşamaya gerek yok. Çok daha güzel fırsatlar çıkar karşına, hiç merak etme. Önüne bak güzelim...Ohhh ne guzelll iyi ki isin var.insallah ben de en yakin zamanda ise girebilirim.vakti zamaninda evlencem diye tutturup bankada 1 ayi doldurmadan isi biraktim salak gibi.olsun ama bunu dusunup pisman olmak yerine o zaman o yaptigimi dogru bulmusum.degmezmis ama diyip yeni isim ve hayatim icin plan yapayim di mi?
Umarim cikar yaa.bilmiyorum nasil olacak nereden baslayacak bu is mevzusu.kac sene oldu okul biteli ve hic is tecrubem yok o kisa sureyi saymazsak.O zamanın doğrusu oymuş canım, geçmişe bakıp keşkelerle yaşamaya gerek yok. Çok daha güzel fırsatlar çıkar karşına, hiç merak etme. Önüne bak güzelim...
Zor bir donemdesiniz sizde.ama emin olun belirsizlikler su an yasadiginiz surecten cok daha acitir caninizi.ama en kotuyu dusunmeden once en iyisi icin neler yapabilirsiniz tekrar gozden gecirin.esinizi en iyi siz tanirsiniz...Ben de 28 yasindayim. Ve yuregim tuz buz. 1yasinda kizim var. İnsankendisine yakistiramadigi seyleri yapmaya basladiysa ve erkeginin kendisini sonsuz sinirsiz koruyacaginaolan inancini yitirdiyse; artik cocuklar gibi gozlerinden kalp cikarak esine bakamiyorsa bosanmali. Ben de bu asamadayim sanirim ama sonucta ne olacagini bilmemek korkutuyor insani. İyiki yada keskenin arasindaki o bitmek bilmez sanci..nefesimi kesiyor
Geçmiş olsun canım, stres ve kilo kaybı olabilir nedeni. Kendine dikkat et:)Umarim cikar yaa.bilmiyorum nasil olacak nereden baslayacak bu is mevzusu.kac sene oldu okul biteli ve hic is tecrubem yok o kisa sureyi saymazsak.
Son gunlerde ust uste yasananlardan mi bilmiyorum ama bosanma kararindan sonra 10 kilo verdim uzuntuden.gerci iyi oldu hamilelikten onceki kilomdan bile daha zayif oldum ama son bir haftadir surekli basim donuyo gozum karariyor midem bulaniyor.bir anda oluyor tuzlu ayran iciyorum sonrasinda da 2 saat uyuyorum.umarim ciddi bisey degildir
Sagol arkadasim. Umarim baska bisey cikmaz dedigin gibidir.Geçmiş olsun canım, stres ve kilo kaybı olabilir nedeni. Kendine dikkat et:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?