Evliliğimiz pisi pisine bitti

Tam derinden tuzu bastın yaraya canım. Parmağımın boş olduğunu gördükçe unuttuğumda bile sıçrayarak içime ateş düşerek hatırlıyorum. Ama bu da geçecek. En kısa zamanda kendime yüzük alacağım o boşluk tamamen kapanacak. Öküz herif maaşıma el koymasaydı bu ay da alırdım ama zehir zıkkım olsun

aynen öyle o yüzuk parmagi insani biraz zora sokuyor cevrende herkezin yüzugu parmaginda ve sende bisey yok o baya bir zor bir durum. bide benim butun ailemde herkez evli toplu halde olunca bi ben ot gibi yanlizim oda baya koyuyor insana ya.... baska yüzuk taksan bile ama yara hep icinde var canim, bende öyle yani...
ama hayat böyle bazilarina güzel bazilarina zor ama herseyde bir hayir vardir :) artik.....

Benim asıl canımı yakan o parmağımdan asla çıkartmadığım tektaşı geri istemesi...
Gönderdim gitti... Allah bildiği gibi yapsın

Yo ben yalnız olmaktan ya da bekar olmaktan gocunmuyorum. Bu yaşadığım gibi bir evlilikle bir ömür geçirmektense çok şükür halime böyle sap gibi takılırım hiç sorun değil. Benimkisi yaramız çok tazeyken hatırlatıyor olmasından. Sonuçta yüzük bağlılığın bir göstergesi. Onun eşi olduğumu hissettiren takarken gurur duyduğum şeydi. Şimdi öyle mi? Yüzüğün parmağımda olmadığını farkettikçe kendisine küfredesim geliyor :/

Benim asıl canımı yakan o parmağımdan asla çıkartmadığım tektaşı geri istemesi...
Gönderdim gitti... Allah bildiği gibi yapsın

Ben yüzükleri almıştım ama büyük ihtimal ister geri. Altınları isterken aklına gelmemiştir. Öküz herif. Ben de donuna kadar almaz mıyım mahkemede! Beklesin görsün.

Ben yüzükleri almıştım ama büyük ihtimal ister geri. Altınları isterken aklına gelmemiştir. Öküz herif. Ben de donuna kadar almaz mıyım mahkemede! Beklesin görsün.
ay canim hic gülcem yoktu :) :)... aynen ben bile aliyanzlari aldim ya allah bilir onu da vermezler cimri insanlar zaten onlarin ailesi hepten cimri yani, düsunun yani bosanma davasini acmaya göt yok :) para gidicek yaaaaaaaa allahim bide erkek diye dolasiyorlar ama :)
düsunun ya balayini bile ben aldim hayatinda ild defa 5 yildizili hotele giti yani denize allahim sonra gelmis beni ve aileme demedi lafi birakmadi serefsiz ya

Son düzenleme:
Hahaha kusura bakma benim yaşadıklarımın aynısı olmuş. Adam sayemde 5 yıldızlı otel gördü, yurtdışında tatil gördü, 2 senede 32 senede yaşamadığı hayatı yaşadı sonra da beni beğenmez oldu.
Bunların hepsi aynı model demek ki...

Kızlar dün görüştüğüm firma bugün işin detayı ve maaş hakkında görüşmek için Perşembe yeniden görüşmeye çağırıyor.
Eski eşimi görme olasılığım olduğu için pek sıcak bakmıyorum ama sanırım istediğim parayı verecekler.
Bu bile süper moral oldu :)
Kızlar biz halledeceğiz bu işi
Onlardan önce de vardık onlardan sonra daha daha güçlü olacağız

ayyy cok sevindim vallah senin adina.. aynen benim ki de yurt disinda yasiyor ama benim sayemde thailandi gördu bide dubai cok komik yaaaa

Soylediklerin cok dogru.onlar bakiyor biz de bakmaliyiz.kendimiz icin yapmaluyiz bunu.basarmak biraz zaman aliyor can acitiyor ama o da gececek insallah.
Ben sunu anlamadim ya da kacirdim.yani sen simdi evliyken bulundugun baska bir sehire mi yerleseceksin? Ailen o sehirde mi olacak? Isin evin de o sehirde mi olacak?

Gunaydin canim,
gunum kizimla gecmisti, bugun is gunu. ise geldim. ben iyiyim kalktim makyajimi yaptim suslendim puslendim yola ciktim:)
Ohhh ne guzelll iyi ki isin var.insallah ben de en yakin zamanda ise girebilirim.vakti zamaninda evlencem diye tutturup bankada 1 ayi doldurmadan isi biraktim salak gibi.olsun ama bunu dusunup pisman olmak yerine o zaman o yaptigimi dogru bulmusum.degmezmis ama diyip yeni isim ve hayatim icin plan yapayim di mi?

Zaten ne yapiyorsa o geceler yapiyor bize
Zor gunler ama iste oyle boyle derken geciyor.iyi ki burada sizler varsiniz da birsekulde toparlaniyoruz.bi sure sonra hepimiz bugunleri atlaticaz ve geriye donup bu sayfalari okudugumuzda vayy bee bunlari biz mi yazmisiz dicez.ama hersey cok guzel olacak.en azindan artik ne iatedigimizi biliyoruz.cevreleyen kafeslerimizin kapisini acmayi basardik.sonrasi ayrilik da olsa devam da olsa biz artik ne istedigini bilen kadinlariz.gulben ergenin sarkisinda ki gibi "ben cok guclu bir kadinim".yeni slagonumuz olsun...

Biz çok güçlü kadınlarız :)

bence böyle hiç yüzünden bu kadar büyümemesi gerekirdi...acaba arada başka biri varda ..her şey bahane nemi..ayrılmak için...çünkü yükselmiş erkeklerin peşinde çok koşan olur...

Ben de 28 yasindayim. Ve yuregim tuz buz. 1yasinda kizim var. İnsankendisine yakistiramadigi seyleri yapmaya basladiysa ve erkeginin kendisini sonsuz sinirsiz koruyacaginaolan inancini yitirdiyse; artik cocuklar gibi gozlerinden kalp cikarak esine bakamiyorsa bosanmali. Ben de bu asamadayim sanirim ama sonucta ne olacagini bilmemek korkutuyor insani. İyiki yada keskenin arasindaki o bitmek bilmez sanci..nefesimi kesiyor

O zamanın doğrusu oymuş canım, geçmişe bakıp keşkelerle yaşamaya gerek yok. Çok daha güzel fırsatlar çıkar karşına, hiç merak etme. Önüne bak güzelim...

O zamanın doğrusu oymuş canım, geçmişe bakıp keşkelerle yaşamaya gerek yok. Çok daha güzel fırsatlar çıkar karşına, hiç merak etme. Önüne bak güzelim...
Umarim cikar yaa.bilmiyorum nasil olacak nereden baslayacak bu is mevzusu.kac sene oldu okul biteli ve hic is tecrubem yok o kisa sureyi saymazsak.
Son gunlerde ust uste yasananlardan mi bilmiyorum ama bosanma kararindan sonra 10 kilo verdim uzuntuden.gerci iyi oldu hamilelikten onceki kilomdan bile daha zayif oldum ama son bir haftadir surekli basim donuyo gozum karariyor midem bulaniyor.bir anda oluyor tuzlu ayran iciyorum sonrasinda da 2 saat uyuyorum.umarim ciddi bisey degildir

Zor bir donemdesiniz sizde.ama emin olun belirsizlikler su an yasadiginiz surecten cok daha acitir caninizi.ama en kotuyu dusunmeden once en iyisi icin neler yapabilirsiniz tekrar gozden gecirin.esinizi en iyi siz tanirsiniz...

Geçmiş olsun canım, stres ve kilo kaybı olabilir nedeni. Kendine dikkat et:)

Benim evliligim pisi pisine bitmedi.goz gore gore bitti.17 oldu evleneli.simdi cuma gunu esim gelince konusup ayri eve cikacagimizi soyleyecegim.birkac koli esyami da topladim.zaten onlari gorunce cildiracak.telefonda bitti dedim.evden esyalarimi toplayip gidecegim dedim.bana yurtdisindan mesaj atmis git tedavi ol diye.sonrada allah belani versin yazmis.ama ayriliyorum deyince evi yerle bir ediyor.cunkuben onun maliyim ya.o isterse bosar istemezse bosamaz.artik cuma gunu olur muyum saglam kalirmiyim, polislik mi olurumhic bilemiyorum.bu arada esim alkol bagimlisi.siddet ihanet hakaret hepsi var.allah benim yardimcim olsun.hic uyku uyuyamiyorum dusunmekten.buraya yazip duruyorum.bir medet umarcasina.bir suru belirsizlik.hayal kiriklari .kalp kiriklari.aglamaktan artik nefes alabilecek halim kalmadi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…