Evliliğimiz pisi pisine bitti

günaydin kizlar, bende ise geldim herzamanki gibi makjacimi birakmadim iste :).. allah kolaylik versin sana muhabbet_kusu. Cizi22 bende ayni senin gibi ikili soy ismi kulaniyorum ama hic bir zaman onun soy ismini kullanmadim :). simdik bende biraz daha tam bisey yok rest cektim ona gene konusmak istiyorumus o tahmin etmedi ben ona rest cekeceigmi. dedim son kez bulusabiliriiz benim icin hava hos. gercekgi anlarim zaten hala öyle düsunurse eger ki... ben zaten avukata gitmisdim coktan o buna inanmadi... beni lafta zaneti yaparim diye o lafta öyle konusuyordu da bende hemen gitim görusdum iste. geri adim atmam ben onun da farkinda artik. bakalim ne cikcak ama hep dualarimda zaten herseyin hayirlisini dilerim rabbimden.... pek de umitli degilim acikscasi....

Son düzenleme:
ÇOK SIKINTILI ŞEYLER MALESEF YAŞANANLAR HELEDE İNSANIN SEVERKEN KAYBETMESİ ÇOK KÖTÜ
O YÜZDEN NE YAPIYORUZ ONDAN NEFRET EDİYORUZ :) BOYLARI DEVRİLMESİN İNŞALLAAHH :)
RABBİM HERKES İÇİN EN HAYIRLISI NEYSE ONU NASİP ETSİ,N İNŞALLAHH.BU ARADA HEPİNİZE İYİ MESAİLER.SAKİN BİR GÜN GEÇİRİRSİNİZ UMARIIMM :)

Otobüsteyim şu an ama zor duruyorum ağladım aglicam. Kalbimin üstünde koca bir öküz nefesim kesiliyor. Allah'ım sen bana ve benim durumumda olan herkese yardım et. Içimdeki bu korkuyu al.

Otobüsteyim şu an ama zor duruyorum ağladım aglicam. Kalbimin üstünde koca bir öküz nefesim kesiliyor. Allah'ım sen bana ve benim durumumda olan herkese yardım et. Içimdeki bu korkuyu al.
Canım sakin ol, herşeyin hayırlısı. Yanındayız, kalplerimiz seninle. Sen çok değerlisin hiç unutma, değerini bilmeyen hiçbirşeyi haketmiyor. Sana nasıl davrandığını aklına getir. Güçlüsün canım sen...

Aynı günü ben de yaşamıştım bundan 1,5 ay önce.
Rabbim yardımcın olsun sakın kendini sıkma üzme. Kendini haZırla.
Güzel şeyler yaşaman için bu bir anahtar öyle düşün.
Her yeni acı verir doğum gibi...
Resmin tamamına bak, şu an çektiğin acıya değil.

Muabbet kuşu aklım sende...
Lütfen çıktığında yaz bize, çok merak ediyorum.
Dilerim anlaşarak benim gibi çabucak boşanabilirsin

Muabbet kuşu aklım sende...
Lütfen çıktığında yaz bize, çok merak ediyorum.
Dilerim anlaşarak benim gibi çabucak boşanabilirsin

aynen bende cok merak ediyorum seni

Merhaba Hanımlar.

Avukatla görüşmem bitti. Biter bitmez size yazamadım hem biraz düşünmek istedim hem de işe gelip buradan rahat rahat yazmak istedim.

Durumu genel hatlarıyla ve bazı sorduğu sorular neticesinde detaya girerek anlattım. Eşimle neden anlaşamadığımız, neden evliliğimi bitirmek istediğimi açıklamaya çalıştım kendi çapımda. Dinledikten sonra elindeki kozların güçlü. Şiddet var, geçimsizlik var, ailenin evinize karışması vs. (daha bir sürü şey saydı da ben unuttum ) Bunlarla beraber bu davayı yüksek ihtimal kazanırız. Ziynet eşyaları için ayrı dava açarız. Hatta bir de tazminat davası açarız. Yüklü bir para talep edebiliriz. Ama mahkeme sonucu ne kadarını uygun görür bilemiyorum dedi.

Yalnız bu benim tarafımdan görünenmiş. Onlar davaya nasıl katılacak, benimle ilgili neler ileri sürecekler bilemiyoruz. Çok çirkin söylemlerde dahi bulunabiliyorlar dedi. Ben kötü birşey yapmadım onlara karşı, önüme sürecekleri birşey yok desem de belli olmuyormuş bu. Yani iş çekişmeliye dönüşmezse en geç 3 ayda, dönüşürse de yaklaşık 1,5-2 yıla kadar anca çözülürmüş.

Bunlar dava süreci için. Gelgeleli senin hayatına dedi. Sen bu adamı seviyor musun? Evliliğini kurtarmak isterse hangi şartlarda boşanmaktan vazgeçersin tarzı sorular sormaya başladı bu sefer. Ailesiyle asla görüşmem, uzak bir yerde ev tutacak ve baskı unsurları ortadan kalkacak. Aksi halde asla bu evlilik devam etmez dedim ama bir yandan diyorum ki eşimi çok iyi tanıyorum. Asla bu isteklerime olumlu dönüş yapmaz. Aksine sırf inat olsun diye bile gider boşanma davasını kendisi açar Keyfi bilir hıhh Neyse bu durumda avukat karşı tarafın tepkilerini ölçmek adına bir ay süre tanıyalım dedi. Sen kararını vermişsin bakalım o da versin kararını. Sensiz yaşayabiliyor mu görsün. Bir ay sonra hala aynı karardaysan hiç tereddütsüz açarız davayı.

Velhasıl şu an bir ay beklemeye aldık. 2 yıl sürecekse bu dava 1 ay eksik 1 ay fazla hiç farketmez. En azından hiç arayıp sormazsa mahkemede de dayanak olarak kullanırım bunu. Beyefendi gitsin tatilini yapsın bakalım. Sonra tatil sırası bana gelecek oohhhh :)) Böyle işte kızlar. İyiyim, güzelim, huzurluyum, acıcık sırtım ağrıyor klimalardan ama buna da şükür beee Seviyorum sizi cici bakın kendinize

Oooooo canim allah kolaylik versin baya sürcekmis y . O mahkeme kagidini göruncu yada 1 ay sonra avukat arayinca zaten afaliycak bi kendine gelemez . Ohh bügun cuma kizlar ve haftasonu geliyor allaha sükür

Canım bu 1 ay bekleme olayı bence mantıklı olabilir.
Ben beklesemiydim diye düşünüyorum zaman zaman...
Hayırlısı olsun tatlım hakkında.
Er ya da geç kalbine ferahım gelecek zaten

Oooooo canim allah kolaylik versin baya sürcekmis y . O mahkeme kagidini göruncu yada 1 ay sonra avukat arayinca zaten afaliycak bi kendine gelemez . Ohh bügun cuma kizlar ve haftasonu geliyor allaha sükür

Canım bu 1 ay bekleme olayı bence mantıklı olabilir.
Ben beklesemiydim diye düşünüyorum zaman zaman...
Hayırlısı olsun tatlım hakkında.
Er ya da geç kalbine ferahım gelecek zaten

Teşekkür ederim kızlar destekleriniz için. Hayatıma keşke eklememek için, geriye dönüp baktığımda acaba beklese miydim dememek için bence de mantıklı bu bir ay. Keşke aklı başına gelse de evliligim kurtulsa. Onu ne kadar tanırsam tanıyayım değişmeyeceğini adım gibi bileyim, yine de bir mucize hiç de fena olmazdı hani :) ama yok ondan çok şey bekliyorum bunun hayalini kurarken bile hayalimin gerçekleşme ihtimalinin olmayışına sadece gülüyorum. Ne yapalım bizim gönül de b.ka konmuş ay pardon ona konmuş Hakkımızda hayırlısı..

Kizlaaaaaarrrr Nasılsıniz hepinizi cok özledim :)
Tatildeydim yazdiklarinizi okudumm..hepiniz coook iyi gorunuyorsunuz maşallah :)

Ben bu akşam bir hüzünlü oldum...
İş yerimde arkadaşlarım haftasonun eşleri ve çocuklarıyla plan yapıyorlardı.
Bense yarın çalışacak olmama rağmen böyle bir hüzünlendim resmen...
Bu şehirde yapayanlızım.
Eski eşim evimin dibine taşındığı için nedense dışarı çıkmak da istemiyorum.
Bir de sanki karşılaşmaktan korkuyorum resmen,
Eski eşimin iş arkadaşlarının tamamına yakını bize yakın oturuyor,
Kuruntu mu yapıyorum sizce?

En iyisi hiçbirini kafahersey
gönlünce olsun canım. Hayat acayip, ne getireceği bilinmiyor. İnşallah sana güzellikler getirir, yüzünü güldürür.

En iyisi hiçbirini kafaya takmamak yazacaktım:)

Olur o kadar canım bırakma kendini. Haklısın karşılaşmak istememen çok normal. Ama şöyle düşün karşılaşsan ne olur? Nasıl davranirsin? Karşılaş da güçlü görsün, kadın görsün gözü. Sonra kaybettiğine yansın dursun. Senin başın dik, eskisinden daha mutlu ve daha güçlüsün.

Ayrıca sen yalnız falan değilsin biz varız unutma. Iş arkadaşlarına da bakma, takılma. Sonuçta bizim evli ve mutlu gözüktügümüz zamanlarda da başkalarının içi kan ağlıyor olabilirdi.

Cansın arkadaşım, güçlü ol. Sakın bu düşüncelerin seni mutsuz kılmasına izin verme.

Ay senin eski esin de ne terbiyesiz gitsin anasin yanina tasinsin. Seni rahat birakmak yerine tipine tasinmis terbiyesiz. Bosver takma hic fisik ya o evi terk eden taraf adam olsaydi zaten gitmezdi. Bak bizde evi terk terk etik ama arayip soran yok . Sen bare kurtuldun önune baka biliyorsun biz gene hep bi umutla beklemelzryiz böyle kararsizlik beklenti daha kötu canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…