Evet canim allah sana sabir versin sen cok uzaktamisin ailenden?Hepiniz ne kadar şanslısınız farkında mısınız güzel bayanlar...
Ailelerinizin yanındasınız.
Ben tek başımayım bambaşka şehirde ama Rabbim benimle.
O yüzden hep iyi yanından bakın ne olur.
Biz güçlüyüz
Bu arada ben de bir muhabbet kuşu almak istiyorum ama bütün gün evde yokum hayvanın günahına girmek istemiyorum.
Ailemden uzaktayımEvet canim allah sana sabir versin sen cok uzaktamisin ailenden?
Gelecek canım...Ailemden uzaktayım
Sevilde benim gibi ailesinden uzak
Ama olsun siz varsınız ailem bedenen yanımda olamasa da yine benim yanımda
Güzel günler gelecek buna inancım var
Daha ne olsun
Gelecek canım...
Evet uzağız ama olsun ne yapalım, ayaktayız şükür. İyi ki KK'yı bulmuşum diyorum. Sizleri tanıdım: ) kafam sakin şuan, hep daha güzel zamanlara olsun...
Aynen öyle canım, hayatının aşkını bulacaksın daha, güzelce bak tatlım kendine... Sana hep yazdım, Allah seni güzel günler için kurtardı o insandan. Sana kalsa bırakmayacaktın belki, hayatının güzelliklerini kaçıracaktın.Ben bu gece bir garip oldum bir an...
Dedim ki kendime eski eşim şu an evde olsa ne yapardı?
Cevabım çok basitti, koltuğa uzanmış ayı sesleri çıkartarak horluyor olurdu.
TV nin sesini açardım, biraz dürterdim, biraz ses çıkartırdım ki uyansın 2 laf edelim diye
Bakardım uyanacağı yok, dürter yatağa gönderirdim.
Aslında hiç bir şey paylaşmazdık sofra ve yataktan başka...
Şimdi yemek yapmıyorum, ya meyve yiyorum akşamları ya da hiç bir şey yemiyorum.
Saatlerce 3 çeşit yemek yapmıyorum...
Haftasonları yıkadığım 5 makina çamaşır yerine bir hafta renkli bir hafta beyaz yıkıyorum
Bir de diyormuş ki rahatladım...
Asıl rahatlaman nefes alan kendine zaman ayırabilen yeniden doğan benim be
Sefam olsun valla
Kıymetliyim ben, özelim ben, gencim ben...
Hem daha hayatımın aşkını bulacağım kendime bakmam lazım di mi
Sonuna kadar haklısın canım. Zaten o biraz farklı olasydı sen terketmezdin. Hayat sana gülümseyecek, çok özelsin ve güzellikleri hakediyorsun. Bu yüzden de o adam çıkıyor hayatından.Biz güçlüyüz biz özeliz kızlar. Bunu defalarca söylüyorum gün içinde kendime. Sürekli bana yaptıklarını ettiği hakaretleri düşünüyorum. Ne zamanki beni sevdiğini düşünüp merhamet edecek aciyacak olsam diyorum ki bu adam bana el kaldırdı. Benim gözünde değersiz olduğumu her fırsatta yüzüme vurdu, gerek davranışlarıyla gerek sözleriyle. Asla merhametimi haketmiyor. Ve böylelikle ayakta duruyorum, daha güçlü bir şekilde, daha dik. Canım çok yansa da geçecek biliyorum ve sonrası öncesinden aydınlık. Ve böyle daha çok mutluyum. Çok şükür. Rabbim gücümüzü daim etsin.
Ama ne var ki onu suçlamak asla affetmeyecek olmak hala içimde yara. Eğer beni saysaydi, değer verseydi, anlayışlı olsaydı da ben canımdan çok sevdiğim eşimi terketmek zorunda kalmasaydım. Yazık etti. Ona duyduğum aşka yazık etti. Kendisine zerre kadar acıdığım yok. Kendime de acımıyorum. 30 yıl boyunca ilk defa duyduğum bu duyguyu hiç etti ya buna üzülüyorum. Demek ki aşk herşey demek değilmiş. Bundan sonra bir daha bu duyguyu yaşayamazsam işte bunun için de onu affetmem affedemem. Asla!
Sonuna kadar haklısın canım. Zaten o biraz farklı olasydı sen terketmezdin. Hayat sana gülümseyecek, çok özelsin ve güzellikleri hakediyorsun. Bu yüzden de o adam çıkıyor hayatından.
Seni anlayan, değer veren birine daha da aşık olacaksın, böyle birine aşık olmuşsun düzgününe hem de nasıl olacaksın: )
Kesin çıkar: )Çıkar mı dersin aşık olmaya değecek birisiAma ben boşanmış olmayı biraz kuruntu yapıyorum sanırım kendime Evlenip boşandığımı duyan herkes uzaklaşır gibi geliyor
Biraz önce yazdıkarımı da kulağına küpe yap :)Çıkar mı dersin aşık olmaya değecek birisiAma ben boşanmış olmayı biraz kuruntu yapıyorum sanırım kendime Evlenip boşandığımı duyan herkes uzaklaşır gibi geliyor
Canım boşandık biz...inanamadm çok tuhaf gerçekten
kv nin eli var gibi bu işte anlatıklarınıza göre
ee aradı mı hiç konu baya önce açılmış
bir de yanlış anlamadım değil mi eşiniz sizin tepkinizi ölçmek için para yok demiş , paranın kaybolduğu falan yok yani
zaten bi garipmiş eski eşinizCanım boşandık biz...
Bir kez olsun aramadı kv m
Şimdi daha mutluyum ama
Beni istemeyeni ben hiç istemem
Günaydın herkese, ben de sabah kalktım makyaj , oke süslendim püslendim çıktım.Günaydın tanıdığım en güçlü bayanlar,
Bu sabah işe gelir gelmez ilk yaptığım şey biraz sonra yurtdışından gelecek misafirlerimize vereceğim kartvizitimden eski eşimin soyismini silmek oldu.
Çok şükür ki ben iki soyadını da kullanıyordum.
Daksille birkaç dakikada kurtuldum soyanından o ailenin...
Makyaj yapamadım sabah uyanamadığım için ancak ruj ve allık üstesinden geldi
Siz nasılsınız
Canım Allah kolaylık versin . Dua ettim hemen senin için, herşeyin hayırlısı. Mutluluğu yakalamak için nasıl bir yol izlemen gerekiyorsa öyle olacaktır. İçini rahat tut, zor bir dönem ama sen ne zorluklar yaşadın, unutma.Günaydın canım,
Ben de avukatla görüşmeye gidiyorum. Cumartesi diyordum hep bir gün erkene aldık. Iş yerinden izin aldım. Dua edin bana saat 10'da randevu var. Çok garip bir ruh halindeyim. Ne mutlu, ne üzgün.
Canım güçlü ol. Özellikle avukat eşimi arayacak yanında onlar konuşurken güçlü ol.Günaydın canım,
Ben de avukatla görüşmeye gidiyorum. Cumartesi diyordum hep bir gün erkene aldık. Iş yerinden izin aldım. Dua edin bana saat 10'da randevu var. Çok garip bir ruh halindeyim. Ne mutlu, ne üzgün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?