Evliliğimiz pisi pisine bitti

Konum 4 sene öncesine ait...
Eski eşim o zaman temyizden feragat etmek için gereken 15 günlük yasal sürecin dolmasını beklemiş, beni vazgeçer sandı sanırım :) kendini ne denli kıymetli görüyorsa ...

Süpersiniz gercekten. Yeniden mutlulugu buldugunuz icin cok sevindim. Güclü durusunuzu da takdir ediyorum. Mutlugunuz daim olsun :)

Seneler geçti aradan ve inanın umrumda değil... Allah’a ve onun adaletine inanıyorum, gerisi hikaye...
Benim dünyamı karartmasın da kimin dünyasını neye çevirir umursamıyorum....

Sonuç olarak şu an çok mutlu bir evliliğim var:)

Sizin adınıza çok sevindim, umarım evliliğiniz hep böyle gider. Peri masalı tadında... :)

Canim adina cok sevindim bende cok zor süreçten geciyorum sen ne kadar haksiz kabullenmesi zor seyler yasadiysan benimki de bi okadar agir şey daha bir aylik evliyken ailemin evine döndüm suan bosanma asamasindayim bukadar sure icinde hakaretinden şiddetine kadarını gördüm bastan asagi herseyi yalan dolan olan birini sevmisim meger oscarlik kamufle etmis kendini cok acilar cektim o insanlara asla hakkimi helal etmiyorum hayallerimi nesemi herşeyimi aldilar benden Allahim insallah sonramizi guzel eyler bende bir şekilde guclu durmaya çalışıyorum basa gelen bir sekilde cekiliyor Allahim hepimizin yardımcısı olsun

Elbette güzel günler gelecek, zamana bırak, Allah’ın adaleti en büyüğü...
Gün gelecek bu yaşadıklarının daha güzel şeyler için bir vesile olduğunu göreceksin...

Elbette güzel günler gelecek, zamana bırak, Allah’ın adaleti en büyüğü...
Gün gelecek bu yaşadıklarının daha güzel şeyler için bir vesile olduğunu göreceksin...
Inşallah yüreğimi ferahlattin sagol Allah seninde mutlulugunu daimi eylesin insallah bir daha boyle ici pis insanlarla karsilastirmasin

Okumuş, çalışan kendi parasını kazanıp kendi atına binen kadınlara oldum olası hayran olmuşumdur.
İnsanın altında kendi atı olunca attan inip eşeğe binmek zorunda kalmıyor.
Her zaman başı dik bir şekilde davranabiliyor. Çünkü kendi kendine yeteceğini biliyor.
Ne olursa olsun bu kadar güçlü duruşuna saygı duyuyorum ve tebrik ediyorum.
Şuanki eşinle sana hayat boyu mutluluklar diliyorum, sevgiyle kalın

Teşekkür ederim, ne güzel yazmışsın...
Okusun bütün bayanlar ki kaderi bir erkeğin iki dudağı arasında değil kendi ellerinde olsun :)

Vay be nerden nereye.. bende konuyu okuyunca kim hortlattı diye içerlendim ki baktım konu sahibi hortlatmış :)) çook sevindim sizin adınıza Rabbim her daim mutlu etsin sizi haksızlığa uğramak kolay değil. Çok güçlüymüşsünüz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…