Konum 4 sene öncesine ait...Tatil öncesi bosanma sonuclansin dedigi icin büyük bi ihtimalle tatile gitmistir. Artik kiminle orasini bilemeyiz ama benim de düsüncem o yönde. Bu sebepten ötürü henüz sosyal medyadaki fotolari silememistir diye düsünüyorum.
Süpersiniz gercekten. Yeniden mutlulugu buldugunuz icin cok sevindim. Güclü durusunuzu da takdir ediyorum. Mutlugunuz daim olsun :)Dediğiniz gibi üzerinden seneler geçtikten sonra psikolojisinde bozukluk olduğunu düşünüp, yatıp kalkıp şükreder oldum Allah onu ve ailesini uzaklaştırdı diye...
Hatalarım derken mesela ailesinin önüne atardı beni sürekli o aptal annesine kardeşine babasına hesap vermek zorunda kalırdım... ne gereksiz... yaşadığım hayatla ya da aldığım bir şeyle ilgili onlar kim ki omlara hesap vereyim...
Çocukmuşum ve omları olduklarından fazla görüp onlara olduklarından fazla değer vermişim.... büyüdükçe dünyaya bakışım da değişti...
Çok şükür şimdiki eşim bir melek
Seneler geçti aradan ve inanın umrumda değil... Allah’a ve onun adaletine inanıyorum, gerisi hikaye...Bosuna dememisler adamlar parayi bulunca ilk once karisini sonra arabasini degistirir diye... Siz ceremesini cekmissiniz. Bundan sonra evlenecegi kadin sefasini cekecek. Paraya bulan cogu erkek boyle. Ama inan 2nci kadin bulsa bile ondan bu yaptiklari cikar .
Çok teşekkür ederim:) Allah herkesin yüzünü güldürsün.Süpersiniz gercekten. Yeniden mutlulugu buldugunuz icin cok sevindim. Güclü durusunuzu da takdir ediyorum. Mutlugunuz daim olsun :)
Arkadaşım teşekkür ederim yazdığım uzun yazıyı okumak için zaman ayırmana ve yorum yapmana...
Çok üzülüyorum...
Benim de hatalarım oldu elbet...
Ama evlilik bu hiç mi sahip çıkılmaz insana???
Şaşırıyorum, 2 sene aynı yastığa baş koyduğum kocam dediğim canımın içine soktuğum adamın yaptıklarına...
Evet kızıp beni boşa dememeliydim belki, ama annem de gelmeyecek mi hiç?
Senede 2 ya da 3 kere görebiliyorum onları...
Hiç mi hatrım yokmuş diyorum...
2 sene aynı sofraya oturduk. Hadi ailesini anlarım herkes evladının yanında durur, eşimde sonuçta kaç evin tek oğlu...
Ama ben neyiydim onun?
Hiç mi bu evde mahremimiz özelimiz olmadı, özel güzel anımız olmadı...
Yüzüme bir kez bile boşanalım demeden bunların olmasına çok içerledim.
Ama beni istemeyeni isteyemem... Kadınlık onurumu yeterince yerlere attım, boşanmak istemiyorum diyemezdim...
Ben de o beni boşarken kaderime razı oldum...
Hayat ne getirir bundan sonra bilmiyorum ama bildiğim bir şey var ki onu benden daha fazla hiç bir kadın sevemez...
Allah çok şükür bana yardım etti.
Dilerim benim durumumda olan herkes benim gibi güzel günleri görür..
Çok mutluyum, yakın zamanda evleniyorum.
Dediğiniz gibi o sülalenin hayatımdan çıkması başıma gelen en güzel şeymiş
Böyle büyük terbiyesizlik duymadım. Aman boşver kurtulmuşsun. Ömür geçmez böyle saçma bir insanla.Para zaten onun cebindeymiş, beni ve ailemi yokluyormuş...
Kocam o günden sonra evi terketti...
Üstelik evdeki tüm parayı alarak.
Elbette güzel günler gelecek, zamana bırak, Allah’ın adaleti en büyüğü...Canim adina cok sevindim bende cok zor süreçten geciyorum sen ne kadar haksiz kabullenmesi zor seyler yasadiysan benimki de bi okadar agir şey daha bir aylik evliyken ailemin evine döndüm suan bosanma asamasindayim bukadar sure icinde hakaretinden şiddetine kadarını gördüm bastan asagi herseyi yalan dolan olan birini sevmisim meger oscarlik kamufle etmis kendini cok acilar cektim o insanlara asla hakkimi helal etmiyorum hayallerimi nesemi herşeyimi aldilar benden Allahim insallah sonramizi guzel eyler bende bir şekilde guclu durmaya çalışıyorum basa gelen bir sekilde cekiliyor Allahim hepimizin yardımcısı olsun
Hamd olsun kurtuldum o adamdan...Böyle büyük terbiyesizlik duymadım. Aman boşver kurtulmuşsun. Ömür geçmez böyle saçma bir insanla.
Inşallah yüreğimi ferahlattin sagol Allah seninde mutlulugunu daimi eylesin insallah bir daha boyle ici pis insanlarla karsilastirmasinElbette güzel günler gelecek, zamana bırak, Allah’ın adaleti en büyüğü...
Gün gelecek bu yaşadıklarının daha güzel şeyler için bir vesile olduğunu göreceksin...
Teşekkür ederim, ne güzel yazmışsın...Okumuş, çalışan kendi parasını kazanıp kendi atına binen kadınlara oldum olası hayran olmuşumdur.
İnsanın altında kendi atı olunca attan inip eşeğe binmek zorunda kalmıyor.
Her zaman başı dik bir şekilde davranabiliyor. Çünkü kendi kendine yeteceğini biliyor.
Ne olursa olsun bu kadar güçlü duruşuna saygı duyuyorum ve tebrik ediyorum.
Şuanki eşinle sana hayat boyu mutluluklar diliyorum, sevgiyle kalın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?