Allah yardimcin olsun demekten baska bisey gelmiyor elden.ne yasadigini en iyi sen bilirsin. Keske bir yol bir care olsa...Benim evliligim pisi pisine bitmedi.goz gore gore bitti.17 oldu evleneli.simdi cuma gunu esim gelince konusup ayri eve cikacagimizi soyleyecegim.birkac koli esyami da topladim.zaten onlari gorunce cildiracak.telefonda bitti dedim.evden esyalarimi toplayip gidecegim dedim.bana yurtdisindan mesaj atmis git tedavi ol diye.sonrada allah belani versin yazmis.ama ayriliyorum deyince evi yerle bir ediyor.cunkuben onun maliyim ya.o isterse bosar istemezse bosamaz.artik cuma gunu olur muyum saglam kalirmiyim, polislik mi olurumhic bilemiyorum.bu arada esim alkol bagimlisi.siddet ihanet hakaret hepsi var.allah benim yardimcim olsun.hic uyku uyuyamiyorum dusunmekten.buraya yazip duruyorum.bir medet umarcasina.bir suru belirsizlik.hayal kiriklari .kalp kiriklari.aglamaktan artik nefes alabilecek halim kalmadi.
Benim evliligim pisi pisine bitmedi.goz gore gore bitti.17 oldu evleneli.simdi cuma gunu esim gelince konusup ayri eve cikacagimizi soyleyecegim.birkac koli esyami da topladim.zaten onlari gorunce cildiracak.telefonda bitti dedim.evden esyalarimi toplayip gidecegim dedim.bana yurtdisindan mesaj atmis git tedavi ol diye.sonrada allah belani versin yazmis.ama ayriliyorum deyince evi yerle bir ediyor.cunkuben onun maliyim ya.o isterse bosar istemezse bosamaz.artik cuma gunu olur muyum saglam kalirmiyim, polislik mi olurumhic bilemiyorum.bu arada esim alkol bagimlisi.siddet ihanet hakaret hepsi var.allah benim yardimcim olsun.hic uyku uyuyamiyorum dusunmekten.buraya yazip duruyorum.bir medet umarcasina.bir suru belirsizlik.hayal kiriklari .kalp kiriklari.aglamaktan artik nefes alabilecek halim kalmadi.
430 liracik faturam gelmis ve otomatik odemede.esime mesaj attim bu ay 500 lira eksik gonder dedim.canin sag olsun odedim zaten dedi.her cumlenin altinda bir umit aramak ne zormus
Hep diyorum ya bizim aramizda sorun yoktu hatta fazlasiyla iyi anlasirdik diyebilirim.haftasonu kahvaltilari o hazirlar, yemek zamani yardim eder, temizlik camasir yani herseyde ki ben calismiyordum.para konusunda asla hesap sotmaz karismaz, suraya gidelim sunu yapalim herseyde uyar.ne olduysa su 2 sene icinde oldu ve ailesinin de gaziyla bu noktaya geldi.simdi bile sen istesende istemesen de ben hep size bakicam.bwnim hayatim zaten bitti artik burda kalicam.ailen bulur bak uzme onlari falan diyordum ilk zamanlar karikiz istemiyorum hayatimi mahvettiler diyodu.Oyyy canım benimBenim hödük herif de maaşıma el koysun gerizekalı. Daha 20 gün var maaşa ne yiyip ne içeceksem.
Tatlım kendini sakın üzme. O adım atmadıkça adım atma. İnşallah herşey hayırlısıyla gönlüne göre olur. Seni çok iyi anlıyorum ümit beslerken. Ben çıkılmaz bir durumda olduğum halde hala whatsapp ta ne zaman online olmuş diye durmadan bakıyorum. Benimle konuşmazsa günler öncesini gösterirdi çevrimiçi zamanı. Yani benden başka kimseyle kolay kolay yazışmazdı. Mesajlaşma ters ona. Ama şimdi sürekli belli aralıklarla çevrimiçi zamanı değişiyor. Bu benim düşüncemi kararımı değiştirmeyecek elbette ama kalp işte buna bile takılıyorsun
Allah kolaylik versin sana ya ne zor bisey ya, gercekten cok korkuyorsun bencede yanliz hic bekleme onu evde senin canina yazik yani. elalemin adami allah korusun bisey falan yapar sana yazik hic olurmus öyle sey (tövbe tövbe). bence sen esyalarini al cik yada yanliz olma vallah. allah yardimcin olsun senin :)Benim evliligim pisi pisine bitmedi.goz gore gore bitti.17 oldu evleneli.simdi cuma gunu esim gelince konusup ayri eve cikacagimizi soyleyecegim.birkac koli esyami da topladim.zaten onlari gorunce cildiracak.telefonda bitti dedim.evden esyalarimi toplayip gidecegim dedim.bana yurtdisindan mesaj atmis git tedavi ol diye.sonrada allah belani versin yazmis.ama ayriliyorum deyince evi yerle bir ediyor.cunkuben onun maliyim ya.o isterse bosar istemezse bosamaz.artik cuma gunu olur muyum saglam kalirmiyim, polislik mi olurumhic bilemiyorum.bu arada esim alkol bagimlisi.siddet ihanet hakaret hepsi var.allah benim yardimcim olsun.hic uyku uyuyamiyorum dusunmekten.buraya yazip duruyorum.bir medet umarcasina.bir suru belirsizlik.hayal kiriklari .kalp kiriklari.aglamaktan artik nefes alabilecek halim kalmadi.
Bu arada bugün kimse yazmamış. Ben pek pozitif bir günümde değilim ondan kimsenin moralini bozmayayım diye birşey yazmadım ama sizi de özledim
Oyyy canım benimBenim hödük herif de maaşıma el koysun gerizekalı. Daha 20 gün var maaşa ne yiyip ne içeceksem.
Tatlım kendini sakın üzme. O adım atmadıkça adım atma. İnşallah herşey hayırlısıyla gönlüne göre olur. Seni çok iyi anlıyorum ümit beslerken. Ben çıkılmaz bir durumda olduğum halde hala whatsapp ta ne zaman online olmuş diye durmadan bakıyorum. Benimle konuşmazsa günler öncesini gösterirdi çevrimiçi zamanı. Yani benden başka kimseyle kolay kolay yazışmazdı. Mesajlaşma ters ona. Ama şimdi sürekli belli aralıklarla çevrimiçi zamanı değişiyor. Bu benim düşüncemi kararımı değiştirmeyecek elbette ama kalp işte buna bile takılıyorsun
Muhtemelen muhtac olsun geri adim atsin diye dusunuyordur.ua da bosanma surecinde malesef erkekler onca zaman bizimle auni yastiga bas koymamislar gibi dusman kesiliyorlar.neden senin masina göz dikti ki geri zekyali ya, inanmiyorum ona.... daha cok var ya 20 gün sen nasil gecincen sanki mecbur senin ailen sana bakmaya nede olsa evlisin daha. ne kadar salak bu erkekler ya hic insan karisini düsunmesmi sanki kanli düsmanin demekki öyle oluyormus ya...
Annemle kardesim yanima bile gelmediler.cok uzakta degiller 150 km.artik herkes beni birakti.biktilar hep ayni sikayetler.yapacak birsey yok.artik o kadar bunaldim ki ve o kadar cok icim kaniyor ki.ne yaparsa yapsin evden ayrilacagim.suan yurtdisinda is gezisi.cuma burda olacak o yine evde tantana olur bir iki bagirip cagiririm sindiririm diye dusunuyor.cunku hep boyle oldu .bana neler yapti rest cekemedim.cocugim kucuktu.gostermem dedi.ailem arkamda olmadi.iki kere kafami yardi.kabugam catladi.sayisiz gozlerim morardi.burnum kanadi.oofffff.oldururum seni diyor.yine aynisini diyecek biliyorum.psikopat cunku.ama kendisini gorsen takimelbiseli is adami.artik oldurur mu yoksa sakin birakirmi bilemiyorum.hic fark etmez.cunku oyle bir noktaya geldim ki bu evde kalmaya devam edersem ben kendimi oldurecegim.oglum beni onun siddetinden kurtarmaya bikti.hep araya giriyor.bana vurmasin diyeAllah kolaylik versin sana ya ne zor bisey ya, gercekten cok korkuyorsun bencede yanliz hic bekleme onu evde senin canina yazik yani. elalemin adami allah korusun bisey falan yapar sana yazik hic olurmus öyle sey (tövbe tövbe). bence sen esyalarini al cik yada yanliz olma vallah. allah yardimcin olsun senin :)
ayy allahim ya gercekten mi bide is adami vallah bu okumus adamlar okumus ama karisina deyer vermeyi ögrenmemis pislikler. ama disarda herkez adam zanedet kopek ya, nasil sana öyle el kaldirmis ya inanmiyorum ya gitsin annasina yapsin ya pislik herif....Annemle kardesim yanima bile gelmediler.cok uzakta degiller 150 km.artik herkes beni birakti.biktilar hep ayni sikayetler.yapacak birsey yok.artik o kadar bunaldim ki ve o kadar cok icim kaniyor ki.ne yaparsa yapsin evden ayrilacagim.suan yurtdisinda is gezisi.cuma burda olacak o yine evde tantana olur bir iki bagirip cagiririm sindiririm diye dusunuyor.cunku hep boyle oldu .bana neler yapti rest cekemedim.cocugim kucuktu.gostermem dedi.ailem arkamda olmadi.iki kere kafami yardi.kabugam catladi.sayisiz gozlerim morardi.burnum kanadi.oofffff.oldururum seni diyor.yine aynisini diyecek biliyorum.psikopat cunku.ama kendisini gorsen takimelbiseli is adami.artik oldurur mu yoksa sakin birakirmi bilemiyorum.hic fark etmez.cunku oyle bir noktaya geldim ki bu evde kalmaya devam edersem ben kendimi oldurecegim.oglum beni onun siddetinden kurtarmaya bikti.hep araya giriyor.bana vurmasin diye
Cok zormus yasadiklarin.Allah yardimcin olsun.en azindan ailesi biliyor ogullarini.onlari cagirin anlatin.bilmiyorum aklima baska birsey gelmiyor.bir cozumu olsa keske ama isin icine alkol girince taninmaz oluyor lar malesef.kazasiz belasiz atlatirsiniz insallah. Peki hic mi normal ani olmuyor? Konusabildiginiz anlarda anlatmaya calissaniz.alkolu icin tedavi olsa.Eger ickiliyse karsi taraf da istemedigi bir seyi soylesin annesi olsa fark etmez.biz javga edeken annesi araya girmisti bir kere annesine okkali bir tokat atmisti.onun obur dunyada cehennemde bile yeri yok
Cizi her zaman ki gibi supersin.bizler onlar olmadan da herseyin ustesinden geliriz evelAllah ama iste istedigimiz huzur, hayati paylasmaydi.o da olmuyorsa biz zaten basaririz herseyi.su gunleri atlatalim ustesinden gelemeyecegimiz sey yok.disci olayi da iyi olmus zaten kendini biliyordun ama yine de bir yikimin ardindan birinin hatirlqtmasi hic de fena degil yani:) hep kotu seyler yasayacak degiliz ya elbet guzelliklerde yapisacak yakamiza...Selam kızlar... Eve yeni gelebildim. Günün çoğunu araç kullanarak geçirdiğim için yazmamadım size
Biliyorsunuz farklı bir şehirde iş görüşmem vardı bugün.
Sabah kalktım bir güzel koşa koşa hazırlandım ve çıktım yollara...
Tam yolu yarılamıştım ki lastiğim patladı
Ama sorun değil yarım saatte yaptırdım.
Şıkır şıkır giyinmiş bir bayanın yarım saatte yaptıramayacağı bir şey yok bu aptal erkeklere...
Görüşmem süper geçti. Sanırım işi ben alırım, daha dişli bir rakibim yoktur diyecek kadar eminim kendimden. İstediğim şartları sağlayabilirler mi emin değilim ama...
Görüşme sonrası eve geri dönmem de epey bir sürdü tabii.
Ama kendime kocaman bir afetim verdim o kadar yolu tek başıma araçla gidebildiniz ve bir güzel lastik savaşından çıkabildiğim için.
Dişimle ilgili bir sorun olduğu için diş doktoruna uğradım akşam, kendi doktorum yoktu ama çok yakışıklı bir diş doktoruna rastladım. Bana epey bir iltifat etti.
Normalde sinir olurdum böyle şeylere ama bir kendime güven geldi
Inyi olacak kızlar her şey inanın bana...
Tek ihtiyacımız olan zaman...
Bütün yaralarımız sarılacak tek tek...
Canımsın sen... Neşen daim olsun tatlım. Ben akşamdan beri moralsizim, iniş-çıkışlar yaşıyorum sanırım. Senin yazdiklarin gülümstti beni: )Selam kızlar... Eve yeni gelebildim. Günün çoğunu araç kullanarak geçirdiğim için yazmamadım size
Biliyorsunuz farklı bir şehirde iş görüşmem vardı bugün.
Sabah kalktım bir güzel koşa koşa hazırlandım ve çıktım yollara...
Tam yolu yarılamıştım ki lastiğim patladı
Ama sorun değil yarım saatte yaptırdım.
Şıkır şıkır giyinmiş bir bayanın yarım saatte yaptıramayacağı bir şey yok bu aptal erkeklere...
Görüşmem süper geçti. Sanırım işi ben alırım, daha dişli bir rakibim yoktur diyecek kadar eminim kendimden. İstediğim şartları sağlayabilirler mi emin değilim ama...
Görüşme sonrası eve geri dönmem de epey bir sürdü tabii.
Ama kendime kocaman bir afetim verdim o kadar yolu tek başıma araçla gidebildiniz ve bir güzel lastik savaşından çıkabildiğim için.
Dişimle ilgili bir sorun olduğu için diş doktoruna uğradım akşam, kendi doktorum yoktu ama çok yakışıklı bir diş doktoruna rastladım. Bana epey bir iltifat etti.
Normalde sinir olurdum böyle şeylere ama bir kendime güven geldi
Inyi olacak kızlar her şey inanın bana...
Tek ihtiyacımız olan zaman...
Bütün yaralarımız sarılacak tek tek...
Neden bekliyorsun madem şiddet uyguluyor? Zaten kararımı verdim diyorsun, niye o evdesin hala? Gidecek yerin olmaması mı, diyeceğim ama toparlanıyorum yazmışsın.Annemle kardesim yanima bile gelmediler.cok uzakta degiller 150 km.artik herkes beni birakti.biktilar hep ayni sikayetler.yapacak birsey yok.artik o kadar bunaldim ki ve o kadar cok icim kaniyor ki.ne yaparsa yapsin evden ayrilacagim.suan yurtdisinda is gezisi.cuma burda olacak o yine evde tantana olur bir iki bagirip cagiririm sindiririm diye dusunuyor.cunku hep boyle oldu .bana neler yapti rest cekemedim.cocugim kucuktu.gostermem dedi.ailem arkamda olmadi.iki kere kafami yardi.kabugam catladi.sayisiz gozlerim morardi.burnum kanadi.oofffff.oldururum seni diyor.yine aynisini diyecek biliyorum.psikopat cunku.ama kendisini gorsen takimelbiseli is adami.artik oldurur mu yoksa sakin birakirmi bilemiyorum.hic fark etmez.cunku oyle bir noktaya geldim ki bu evde kalmaya devam edersem ben kendimi oldurecegim.oglum beni onun siddetinden kurtarmaya bikti.hep araya giriyor.bana vurmasin diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?