Eylemeli hiç canını sıkmaher ne kadar acılar hafifledi desekte sadece insan durumuna alışıyor o kadar. yalnız kaldığımda hala bir ağlama krizim tutuyor. biraz önce ablam aradı ve yine göz yaşlarımı tutamadım. ayrıldığım için değil benden alıp götürdükleri için. attığı kazık için.
Canım herşeyin hayırlısı, acılar aynı... Aynı döngüleri yaşıyoruz, insanın elinde acısı, hayal kırıklıkları, kızgınlığı kalıyor ama geçeceğini düşün. Sana verilmeyen değeri görsen daha çok üzüleceksin belki, bırak durduğu yerde dursun. İyi olacaksın, ağla bağır at içindekileri...Kizlarr ben cok kötüyüm geçmiyor geçmiyor. ..ben unutamiyorum..hala daha cok seviyorum. .sürekli agliyorum. .ailem benimle geldi beraber kalicaz fakat beni oyle görünce çok uzuluyorlar..kendime engel olamıyorum. .keskeler gitmiyor aklimdan..sanki onsuz nefes alamıyor gibiyim..ayni ilcede farkli evlerde ayriyiz...rabbim yardim et bu aci beni bitiriyor. ..((
Cizi kendine iyi bak ve yemek ye:)Evim inanılmaz dağılmıştı
İçimden bir şey yapmak da gelmiyordu günlerdir
Silkindim ve kendime geldim
Koşa koşa ev işi yapıyorum
Pazara gidip sebze alacağım
15 gündür ilk kez dün akşam Mısır patlatmak için ocağı açtım
Düşünün yani günlerdir evde bir şey yemiyordum
Yemek yapacağım, ekmek yemesem de hasta olmamak için bir şeyler yemeliyim sanırım
Bütün yaz meyvelerinden mahrum kaldım acılar yüzünden
Deli gibi meyve yerdim oysa
Hele o kiraz yok mu o kiraz
Tam kiraz zamanı gittiği için en sevdiğim meyveyi hiç yiyemedim desem yeri...
Muhabbet kuşu aslında ben de artık senin dediğin gibi bu adam bana ve aileme bunları yapmıştı diyorumMerhaba hanımlar,
Öncelikle hepinize güzel pırıl pırıl bir pazar diliyorum. Bugün kendiniz için küçük de olsa birşey yapmayı ihmal etmeyin. Cizi22'nin kendine meyve alması gibi :)
Kızlar hepimizin kalbi kan ağlıyor ama fazlası kendimize zarar. Lütfen silkelenin siz de ve hala onu çok seviyorum demek yerine bana yaptıkları affedilir gibi değil deyin. Sonuçta biz yuvamızı kurtarmak için elimizden gelen herşeyi yaptık. Eğer hala keşke şöyle de yapsaydım dersek ancak kendimizi kandırmış oluruz. Çünkü bu adamların evliliklerini yürütmek gibi bir dertleri yok. Kendilerine krallık kurmuşlar ve kendi doğrularıyla kendi kurallarını uyguluyorlar. Bu hiç de adil ve aşk dolu bir davranış değil. Kendinizi etmeyin ezdirmeyin. Bugünümüze şükür ailemiz bizimle, çok güzel dostluklarımız ve bizi anlayan bizimle aynı derdi paylaşan arkadaşlarımız var.
Cizi22 tatlım inan ki benim ex kocayı anlatıyorsun. Gül gibi kızım ve gayet de zayıfım azıcık yesem yibe göbeğin çıktı zayıfla derdi. Ama kendisu 100 kilo, 9 aylık hamile göbeğine sahip. Ve ne zaman aynada kendisine baksa morali bozulsa onu ben poh pohlardım. Ah biz kadınlar aşık olunca gerçekten gözümüz hiçbir şeyi görmüyormuş.
Bu arada dün ortak bir arkadaşımızla konuştum telde. Eşi ex eşimin çocukluktan çok samimi bir arkadaşı. Kızın haberi var durumdan ben söylemiştim. Ex eşim şu an tatilde ya bunun için arkadaşına benim işim dolayısıyla tatile gidemedigimi ve amnemde kaldığımı söylemiş. Saklasın bakalım daha ne kadar saklayabilecek.
Bu arada sabahtan beri deli gibi temizlik yapıyorum. Evde şu an 3 tane muhabbet kuşu var ve felaket pisletiyorlar evi :) Kardeşimle kıyı bucak bırakmadık biz de anneme jest yaptık :) Bir de üstüne güzel bir duş aldım ohh misss oldum :))
Fena değil canım, 2 gündür baya keyifsizdim bugün iyiyim.Kızlar nasıl geçiyor pazar günümüz
Canım herşeyin hayırlısı, acılar aynı... Aynı döngüleri yaşıyoruz, insanın elinde acısı, hayal kırıklıkları, kızgınlığı kalıyor ama geçeceğini düşün. Sana verilmeyen değeri görsen daha çok üzüleceksin belki, bırak durduğu yerde dursun. İyi olacaksın, ağla bağır at içindekileri...
Ben bol bol aglayarak geçiriyorum:)Kızlar nasıl geçiyor pazar günümüz
Canim agliyorum surekli zaten ama sanki daha cok uzulcekmisim gibi hissediyorum. .sanki hic mutlu olamiycakmis gibi..[/QUOTE]ost: 36703823, member: 590923"]Canım herşeyin hayırlısı, acılar aynı... Aynı döngüleri yaşıyoruz, insanın elinde acısı, hayal kırıklıkları, kızgınlığı kalıyor ama geçeceğini düşün. Sana verilmeyen değeri görsen daha çok üzüleceksin belki, bırak durduğu yerde dursun. İyi olacaksın, ağla bağır at içindekileri...
İnşallah canım inşallah... Allah biliyor, bu kadar acıyı bu yürek kaldırıyorsa, mükafatı da büyük olacak. Buna inan.İnşallah canım inşallah .. bu kadar kötü olabilecegimi tahmin etmefim..rabbim bu aciyi yaşayan tum arkadaslarima tez zamanda mutluluk huzur versin inşallah ..bu zor günleri cabucak atlatalim inşallah. .
Tabii ki atlatacağız her şeyi canım benimİnşallah canım inşallah .. bu kadar kötü olabilecegimi tahmin etmefim..rabbim bu aciyi yaşayan tum arkadaslarima tez zamanda mutluluk huzur versin inşallah ..bu zor günleri cabucak atlatalim inşallah. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?