Kendini suçlama, olacakların önüne geçemezsin bazen. Bazı şeyleri değiştiremezsin, hayırlı olsaydı zaten başka türlü gelişirdi canım. Ben buna canı gönülden inanıyorum.Canlarim iyiki varsınız. .cok güzel destek oluyorsunuz sagolun..ama ben diyorum ki psikolojik tedavi goreyim ilac falan versin dr belki iyi gelir..sürekli kendimi sucluyorum şöyle yapmasaydim boyle olmasaydi diye..bir anlik ofke ile hayatimiz tepe taklak oldu..cok zoruma gidiyor. .
Canım bunları yaşamak kaderimizde vardıCanlarim iyiki varsınız. .cok güzel destek oluyorsunuz sagolun..ama ben diyorum ki psikolojik tedavi goreyim ilac falan versin dr belki iyi gelir..sürekli kendimi sucluyorum şöyle yapmasaydim boyle olmasaydi diye..bir anlik ofke ile hayatimiz tepe taklak oldu..cok zoruma gidiyor. .
Canlarim iyiki varsınız. .cok güzel destek oluyorsunuz sagolun..ama ben diyorum ki psikolojik tedavi goreyim ilac falan versin dr belki iyi gelir..sürekli kendimi sucluyorum şöyle yapmasaydim boyle olmasaydi diye..bir anlik ofke ile hayatimiz tepe taklak oldu..cok zoruma gidiyor. .
Bir güzel duş alıp bornozumla tv karşısına uzandım
Oh mis gibi tertemizim
Şimdi gidip bir güzel kremleneceğim
Sonrası da yeni hafta için yatıp mis gibi uykumu çekeceğim
Kendime baktıkça ve zayıfladıkça kendimi daha özel hissediyorum
Koca göbeğine bakmadan benim kiloya ilgili psikolojimi bozdu resmen
Yeni güne, güne yeni haftaya yeni umutlarda başlayalımKizlar benimde basim ariyor biraz. Allah rahatlik versin hepinize insalah rabbim hepimizim gönlune göre veriir insallah. Iyi geceler bende yatiyom basim ariyo
Canım benim teşekkür ederimOhhh misss. Muaahhh öptüm alnının çatısının ortasından :) sünnet
Bundan sonra psikolojisinin bozulma sırası onda. Bakalım o göbekle onu kim alacak. Artık hayatında sen yoksun. Bunu dank ettiği zaman bolca bozulacak psikolojisi zaten. Sen çok güzel ve özel bir insansın. (Bunu motive için söylemedim ha sen hepimiz için özelsin burada)
Ben de erkencecik yattım güzel bir uyku çekeceğim şimdi. Sonra iş güç ve cuma günü başlasın tatiillll oleeyyyyy :)))
Mrhba kizlar bnde yeni evliyim 4 aylik esimle cok tartsisiyoruz en cokta akrabalrina duskun olmasindanesimi cok seviyorum ayrilmayi asla dusunmuyorum ama tepki gosteemwden duramiyorum esim cok biktigni soyluyor stgmi soyluyor ama elimden bisey gelmiyor ben evde dursun istyorum birlikte basbasa kalmak istuorum ama o hep akrabalriyla olalim istyor ve bem cok korkuyorum sevgisi biteerse dye
Merhaba kızlar emin olun benden çok daha iyi durumdasınız eşimle ayrildik henüz resmi diil ama evimiz dağıldı 1.5 ay oldu ve hiç beklemediğim bi anda vazgeçildim çünkü sevgisine her zaman guvenmistim daha kavga etmeden 1 gün önce gece sımsıkı sarılıp defalarca beni sevdiğini söylemişti 2.5 yillik evliydik ve daha bir izin günümüz birbirinden ayri geçmemişti her gittiği yere beni götürür bi an bile elimi birakmazdi evet çok kavgalar ettik çok sorunlar yasadik ama hep anne ve ablasinin bana yasattigi kotu anilar yüzündendi ayrildik ve çok beklemeden 2 hafta sonra evimizi dağıttı gitti sürekli eleştirdiği Cahillikle suçladigi tersledigi ama bi turlu vazgeçemediği annesinin evine sigindi ve şimdi size benim hikayemin en acı kısmını söylicem doğumuma tam bi ay kaldı kızıma hamileyim bizden bi anda vazgeçti fazla imkani olmayan ama hep arkamda olan sabirsizlikla torunlarini bekleyen bi ailem var çok şükür iyi kötü kızımla bana bi oda hazırladık sevdiklerim sağolsun kiyafet yatak vs hep desteklediler beni asla zoruma gitmiyor tek uzuldugum su anda onunla birlikte Ela'mizin alisverisini beraber yapiyo olmamiz gerekirdi bi kaç kere iletişim kurmaya calistik ama ailesiyle ilgili konulara girdiğimizde tikandik kavga ederek kapattik sacmasapan şartlarda bulunuyor ailesiyle birlikte yasamamizi 1 sene boyunca tlfn kullanmamami falan istiyor ve evliligimiz boyunca hic böle isteklerde bulunmadi karsimda yabancı biri var sanki taniyamiyorum doğuma kadar dava falan acamam bu halimle ugrasamam çok istiyorsan sen ac dedim bende acmicam gittiği yere kadar böle gitsin diyo naptigini bilmiyor ve 15 gündür hic aramadi bebeği merak edip sormadi artik aglamayi bi kenara biraktim bebeğimi dusunmeliyim doğuma odaklandim dipsiz bi kuyuda gibiyim ama kızım için ayakta durmak zorundayım nolur dualarimizi eksik etmeyelim birbirimizden çünkü Rabbimin gücüne gitmesin bebegimle ilgili hicbir hevesim kalmadi duygularimla oynanmis hissediyorum kendimi çünkü onun sevgisine çok guvenmistim ben çok kötüyüm çok kotu ((
Yaşadıklarının ağırlığını bir sen bilirsin. Bir kızın olacakmış, sana en büyük lütuf bu. Tüm acılar, kötü yaşanmışlıklar bir yana yavrunu düşün. Kızın ve sen çok önemlisiniz bunu unutma. Kocanı Allah ıslah eylesin, bu erkeklere ne oluyor bilmiyorum. Herşeyin hayırlısı olsun kızın ve senin için. Kızın sana güç verecek emin ol, dünya bir yana diyeceksin. Rahat bir doğum diliyorum sana, kendine iyi bak, kızın herşeyden önemli. İnşallah güzellikler hep seninle olur.Merhaba kızlar emin olun benden çok daha iyi durumdasınız eşimle ayrildik henüz resmi diil ama evimiz dağıldı 1.5 ay oldu ve hiç beklemediğim bi anda vazgeçildim çünkü sevgisine her zaman guvenmistim daha kavga etmeden 1 gün önce gece sımsıkı sarılıp defalarca beni sevdiğini söylemişti 2.5 yillik evliydik ve daha bir izin günümüz birbirinden ayri geçmemişti her gittiği yere beni götürür bi an bile elimi birakmazdi evet çok kavgalar ettik çok sorunlar yasadik ama hep anne ve ablasinin bana yasattigi kotu anilar yüzündendi ayrildik ve çok beklemeden 2 hafta sonra evimizi dağıttı gitti sürekli eleştirdiği Cahillikle suçladigi tersledigi ama bi turlu vazgeçemediği annesinin evine sigindi ve şimdi size benim hikayemin en acı kısmını söylicem doğumuma tam bi ay kaldı kızıma hamileyim bizden bi anda vazgeçti fazla imkani olmayan ama hep arkamda olan sabirsizlikla torunlarini bekleyen bi ailem var çok şükür iyi kötü kızımla bana bi oda hazırladık sevdiklerim sağolsun kiyafet yatak vs hep desteklediler beni asla zoruma gitmiyor tek uzuldugum su anda onunla birlikte Ela'mizin alisverisini beraber yapiyo olmamiz gerekirdi bi kaç kere iletişim kurmaya calistik ama ailesiyle ilgili konulara girdiğimizde tikandik kavga ederek kapattik sacmasapan şartlarda bulunuyor ailesiyle birlikte yasamamizi 1 sene boyunca tlfn kullanmamami falan istiyor ve evliligimiz boyunca hic böle isteklerde bulunmadi karsimda yabancı biri var sanki taniyamiyorum doğuma kadar dava falan acamam bu halimle ugrasamam çok istiyorsan sen ac dedim bende acmicam gittiği yere kadar böle gitsin diyo naptigini bilmiyor ve 15 gündür hic aramadi bebeği merak edip sormadi artik aglamayi bi kenara biraktim bebeğimi dusunmeliyim doğuma odaklandim dipsiz bi kuyuda gibiyim ama kızım için ayakta durmak zorundayım nolur dualarimizi eksik etmeyelim birbirimizden çünkü Rabbimin gücüne gitmesin bebegimle ilgili hicbir hevesim kalmadi duygularimla oynanmis hissediyorum kendimi çünkü onun sevgisine çok guvenmistim ben çok kötüyüm çok kotu ((
Merhaba arkadasim. Daha cok yenisiniz ve ilk yillar malesef iktidar kurma cabasiyla geciyor.deneme suresi olarak da dusune bilirsin.cok fazla kendini ezdirmeden esine ayak uydur.zitlasmadan, inatlasmadan.su anda esinde ailesi de gelin aldik gosterisi surecindeler ama gececek inan bana.bosanmayi asla ama asla dilinize dusuncenize sokmayin.dur bakalim ya daha bismillah.su an ki iyi niyetin sana guzelliklerle donecek insallah.her zaman tatli dilli ol.tabi hayatim gibi sozlerle git.ama yok dediysen de asla o anda gitme agirligini yitirirsin.caktirmadan yap herseyini.erkekler ve aileleri cocuk kapesiteli dusunuyotlar.asla senin ailene su kadar gidildi benimkine bu kadar gidildi kavgalatina girmeyin.unutma herseyi guzellikle tatli dille ve nazlilikla yaptir.Mrhba kizlar bnde yeni evliyim 4 aylik esimle cok tartsisiyoruz en cokta akrabalrina duskun olmasindanesimi cok seviyorum ayrilmayi asla dusunmuyorum ama tepki gosteemwden duramiyorum esim cok biktigni soyluyor stgmi soyluyor ama elimden bisey gelmiyor ben evde dursun istyorum birlikte basbasa kalmak istuorum ama o hep akrabalriyla olalim istyor ve bem cok korkuyorum sevgisi biteerse dye
Merhaba arkadasim. Oncelikle sunu soyleyim :sen de cok iyi durumdasin.neden mi? Bir melek dunyaya getireceksin.ilk etapta en kotusu (bosonmayi baz alarak) olani soyleyim.sirf cocugu olsun diye sperm bankasina basvuranlar, binlerce lira harcayanlar var.ne mutlu ki sen sevdigin inandigin birinden cocuk yapmissin. Ama hayat bu her zaman toz pembe olacak degil.malesef ki kotu seylerde yasaniyor.ama her zaman en kotuyu dusun.Allah korusun destek cikan bir ailen, , yasama tutunma gerekcen olan o masum yavrun olmasaydi ne yapardin? ? erkekler gercekten bir anda cok degisiyorlar.hele ki isin icine aile mevzulari girince.en iyisi dedigin bile taninmaz oluyor.esin su anda bebegi senin gibi hissetmiyor.ve Allah korusun ayrilursaniz hicbirzaman babalik kavramini hic hissedemeyecek.oyle zaman olacak ki hic mi ozlemiyor, merak etmiyor vs dersin.ama emin ozlemiyor cunku babalik duygusunu bilmiyor olacak.meleginize anneniz bakar, siz bir ise girersiniz ve yavrunuz mutlu sevgi dolu bir evde buyur.guclu bir annesi olur.Merhaba kızlar emin olun benden çok daha iyi durumdasınız eşimle ayrildik henüz resmi diil ama evimiz dağıldı 1.5 ay oldu ve hiç beklemediğim bi anda vazgeçildim çünkü sevgisine her zaman guvenmistim daha kavga etmeden 1 gün önce gece sımsıkı sarılıp defalarca beni sevdiğini söylemişti 2.5 yillik evliydik ve daha bir izin günümüz birbirinden ayri geçmemişti her gittiği yere beni götürür bi an bile elimi birakmazdi evet çok kavgalar ettik çok sorunlar yasadik ama hep anne ve ablasinin bana yasattigi kotu anilar yüzündendi ayrildik ve çok beklemeden 2 hafta sonra evimizi dağıttı gitti sürekli eleştirdiği Cahillikle suçladigi tersledigi ama bi turlu vazgeçemediği annesinin evine sigindi ve şimdi size benim hikayemin en acı kısmını söylicem doğumuma tam bi ay kaldı kızıma hamileyim bizden bi anda vazgeçti fazla imkani olmayan ama hep arkamda olan sabirsizlikla torunlarini bekleyen bi ailem var çok şükür iyi kötü kızımla bana bi oda hazırladık sevdiklerim sağolsun kiyafet yatak vs hep desteklediler beni asla zoruma gitmiyor tek uzuldugum su anda onunla birlikte Ela'mizin alisverisini beraber yapiyo olmamiz gerekirdi bi kaç kere iletişim kurmaya calistik ama ailesiyle ilgili konulara girdiğimizde tikandik kavga ederek kapattik sacmasapan şartlarda bulunuyor ailesiyle birlikte yasamamizi 1 sene boyunca tlfn kullanmamami falan istiyor ve evliligimiz boyunca hic böle isteklerde bulunmadi karsimda yabancı biri var sanki taniyamiyorum doğuma kadar dava falan acamam bu halimle ugrasamam çok istiyorsan sen ac dedim bende acmicam gittiği yere kadar böle gitsin diyo naptigini bilmiyor ve 15 gündür hic aramadi bebeği merak edip sormadi artik aglamayi bi kenara biraktim bebeğimi dusunmeliyim doğuma odaklandim dipsiz bi kuyuda gibiyim ama kızım için ayakta durmak zorundayım nolur dualarimizi eksik etmeyelim birbirimizden çünkü Rabbimin gücüne gitmesin bebegimle ilgili hicbir hevesim kalmadi duygularimla oynanmis hissediyorum kendimi çünkü onun sevgisine çok guvenmistim ben çok kötüyüm çok kotu ((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?