Kızlar kızlar canım kızlar.
Güzel haberlerinizi almak, güçlü olduğunuzu görmek be güzel.
Inston ben de nerde bu kız bizi unuttu diyordum. Güçlü ol canım. Deli gibi aşık olduğun adam için bile bu hayatı mahfetmete değmezmiş. Belirsizlik zor biliyorum ama kimse bu acıyı tek çekmiyor bak hepimizde aynı dert. Ne kadar büyük bir aile olduk biz. Birbirimize desteğiz her zaman. Özle, üzül ama sakın aldığın kararlardan pişmanlık duyma. Kızın için, kendin için. Mutluluğu hakediyorsun ve sana bunu sunamayan herkese yol ver ya da aksini yapmalarına izin verme. Hayatında kalmak isteyen seni mutlu etmeye kendini adasın.
Sevil canım kızını şapur şupur öp benim için :) Ve bu akşamı kızına ayır, başka kimseyi düşünme aklına getirme.
Cizi22 tatlım hayatımın en güçlü kadını
Yeni işlere odaklan ve tez zamanda Istanbul'a gel gezer tozariz beraber
Güçlü ol canım, bundan sonra hangi şehirde olursan ol biz varız asla yalnız değilsin.
Tacor82 ellerine sağlık canım. Birer dilim de bizim için ye :)[/
Bu gün davudun yildizinin gokyuzunde olustuğu nadir gunlerden biriAllahım bu mesajı okuyan güzel, zeki, kuvvetli bir kadın ve ben onu seviyorum. Ona hayatını en güzel şekilde yaşaması için yardım et. İstediklerini yapması konusunda ona yardımcı ol. Karanlık zamanlarda ona ışık ol, en sevgisiz anlarda bile sevebilsin... Her zaman onu koru, sana ihtiyacı olduğu zaman ona yardım et ve... ona güvende olduğunu hissettir. Bu duayı benim şimdi yaptığım gibi sen de tüm sevdiğin kadinlara yolla. Şimdi kendi saatine bak! Bu
mesajı biri ben olmak üzere 9 sevdiğin kadına yollarsan, 9 dakika sonra seni mutlu eden bir olay olacak.
Canımmmm sen de en az benim kadar güçlüsün inan. Hepimiz birer savaşçıyı aslında
Ben bütün gün çalıştım ve şimdi serviste eve dönüyorum.
İş yerinde Haziran ayından beri masamı toplandığım için teknik resimlerden masamda bir yığın vardı resmen... Kocaman
Kızlar kızlar canım kızlar.
Güzel haberlerinizi almak, güçlü olduğunuzu görmek be güzel.
Inston ben de nerde bu kız bizi unuttu diyordum. Güçlü ol canım. Deli gibi aşık olduğun adam için bile bu hayatı mahfetmete değmezmiş. Belirsizlik zor biliyorum ama kimse bu acıyı tek çekmiyor bak hepimizde aynı dert. Ne kadar büyük bir aile olduk biz. Birbirimize desteğiz her zaman. Özle, üzül ama sakın aldığın kararlardan pişmanlık duyma. Kızın için, kendin için. Mutluluğu hakediyorsun ve sana bunu sunamayan herkese yol ver ya da aksini yapmalarına izin verme. Hayatında kalmak isteyen seni mutlu etmeye kendini adasın.
Sevil canım kızını şapur şupur öp benim için :) Ve bu akşamı kızına ayır, başka kimseyi düşünme aklına getirme.
Cizi22 tatlım hayatımın en güçlü kadını
Yeni işlere odaklan ve tez zamanda Istanbul'a gel gezer tozariz beraber
Güçlü ol canım, bundan sonra hangi şehirde olursan ol biz varız asla yalnız değilsin.
Tacor82 ellerine sağlık canım. Birer dilim de bizim için ye :)
Canım canım sen de en az benim kadar güçlüsün. Hepimiz birer savaşçıyız aslında.
Ben bugün tüm gün çalıştıktan sonra iş yerinde masamı topladım, çok dehşet bir temizlik oldu şu an servisteyim aynı hızla eve gittiğimde eve girişmeyi planlıyorum.
Eski eşimin aldığı ufak masa süsleri vardı hepsini attım üstelik hiç canım acımadan...
Muabbet kuşu inan bende son bir kaç aydır kimseye hesap vermeden kendi paramı harcamanın gördüğümden geri kalmamanın keyfini yaşıyorum.
Ay ne salakmışım eskiden çektim bu öküz herifi ve ailesini diyorum kendime...
Geçen sene bugün saçımı süpürge etmiştim resmen, bu sene gevşensin öküz bir zahmet iç çekerek...
Hahaha
Seviyorum sizi kızlar hayatıma anlam katıyorsunuz