Evliliğimiz pisi pisine bitti

Bende az once mesaj attim.dedim tamam bitiriyorsun anladik hem de telde yapiyosun da bunu diyeli 3 ay oldu.ara dogru duzgun konus amacim ne niyetin ne dedim.msj atiyor ve esyalarini gondericem izin donusu de islemleri baslaticam.deli oldum tabi cvp yazdim hemen.arada cocugumuz var diye senle kotu olmak istemedigim icin medeni insanlar gibi davranalim istiyorum.senin keyfine gore olacak di mi? Dogru ama ailenden izin alman lazim onlarsiz karar vwremezsin.ne yaparsan yap yetet ki kurtulayim artik dedim.ve inanin her gecen gun nefret ettiriyor kendinden yazik yaaa nasil insanlara ES demisiz.esimiz gorup deger vermisiz yazik...

Ay canim yazik yani bide cocuk var ortatda utanmaz ya. Bizim bu eslerde yürek yok ya adam diye geziniyorlar ama karsimiza cikamaycak kadar zavalilar telefonda evlilik bitiriyorlar. Biz onlardan daha daha erkekiz ya. Medeni insan gibi konusabilicek kadar güclu ama onlar yanliz kacmayi bilsinler ya. Aynen benim ki de 5 aydan bere tik yok yani ne bicim bu insanlar ya. Hayvanlar bile eslerine sahip cikiyorlardir bunlar eslere birakin ona yada cocugna sahip cikamiyorlar. Yanliz kendk anasina ve kizkardeslerine zavalli insanlar ya

Kızlar hepimiz çok güçlüyüz.
Lütfen artık bu adamlar için üzmeyelim kendimizi...
Bunları yaşıyorsak eğer Allah'ın bizim için dilediği daha güzel şeyler vardır diye düşünüyorum.
Çocuklarınız sizin hediyeleriniz kızlar
Boşverin öyle babaları olacağına siz onlara yetersiniz.
Öpüyorum sizi
Dağ gibi durduğunuz için hepinizi tebrik ediyorum ayrıca

Kızlar kocaman bir tabak Mısır patlattım
Aylardır akşam yemeği yemediğim için kaybettiğim 10 kiloyu sanırım Mısır yerine koyacak
Açtım sevdiğim yabancı diziyi
Iyi ki varsınız seviyorum sizi

Öpüyorum hemen tatlım : )

Inan artik bitmesi falan degil bu sekilde olmak can yakiyo.hala onlarin soyadlarini tasiyoruz bu nasil bir namus anlayisi anlamadim. Ama o boyle yaptikca daha cok nefret ediyorum bir o kadar da kendime kiziyorum.
Aksam uzeri bir arkadas aradi oradan.5 gundur izne ayrilmis.muhtemelen esyalarimi hazirliyo.ne aci yaaa.binbir hayallerle kurdugum yuvami bir daha goremeden esyalarim elime veriliyor.vicdani rahatmis elinden geleni yapmis.ALLAHA HAVALE...

Allah bildiği gibi yapsın canım. İnsanlık namına birşey yok, sadece acıtmayı bilirler. Sanki içimizi kanatarak besleniyorlar.

Kızlar kocaman bir tabak Mısır patlattım
Aylardır akşam yemeği yemediğim için kaybettiğim 10 kiloyu sanırım Mısır yerine koyacak
Açtım sevdiğim yabancı diziyi
Iyi ki varsınız seviyorum sizi
Canımm sevgiler karşılıklı : )
Afiyet olsun, çook severim patlamış mısırı. Çok sık yaparım : )

Kendimizi uzmek degil be cizi...gun gun tuketti.bunca zaman ister istemez hep bir umut diyordum.inanamiyordum.hala oyleyim gerciama gececek.esyalarimi gonderecek ilk etapta zaten kagit ustu formalite bu saatten sonra.bilmiyorum cok aci ama inan artik ona degil uzuntum.taniyamamis olmama...gecen zamana...yoksa babaligin b sini haketmuyor.babam onun yapamayacagi babaligi yapiyor ve ondan cok daha samimi sevkatli...oluyor torunu icin.bitecek cizi.o bosanma karari elime gecsin bende adini anmicam rahatlicam insallah. Kizimla ve ailemle cok guxel gunlerimiz olacak...

Allah bildiği gibi yapsın canım. İnsanlık namına birşey yok, sadece acıtmayı bilirler. Sanki içimizi kanatarak besleniyorlar.
Aminmnnn cumlesini....bizi acitiyorlar belki ama Allahin tokatini da cok guzel yiyecekler inaniyorum.nasil bu kadar degisiyorlar yazik yaaa.sayfalarca nefret soylemi yazmak istiyorum ama degmezler...

Bu gece dayanamayıp bir şey yaptım kızlar
Sanırım doğum gününden dolayı dayanamadım
Eski eşimin facebookuna baktım
Ona sadece acıdım çünkü cidden saçları dökülmüş ve acınacak kadar zavallı görünüyordu
Ister müdür olsun ister padişah
Bazı şeyler makam ve parayla alınamaz
Asalet gibi
Sadece bekaretimi onunla paylaştığım kendimi onunla paylaştığım için üzüldüm...
Ve cidden tiksindimondan bir kez daha...
Bana yaptıkları yalanları iftiraları geldi aklıma...
Haram olsun bütün verdiğim emekler...

Ben olsam neden böyle oldu diye kafa yormam. Böyle bir adamdan kurtulduğuma sevinirim.

ILkimiz olduklari icin boyle can yakici.ve bugun bi sekilde onu anacagini hissetmistim.ayni durumdayiz burda cizi.evlilik yildonumlerimiz, d.gunlerimiz denk gelecek ama bir sure sonra o gunler bile anlamsizlasacak. (Gercekten olur di mi bir gun bu).bugun bitti artij bu gece duygusal mod takil agla ama lutfen sabaha bizleri motive eden cizi olarak don aramiza olur mu?

Canım benim, iyi ki varsın...
Sadece o kıymetsiz adama verdiklerime üzüldüm,
Baktığım fotograftaki adam bir yabancıydı benim için
Üstelik normalde asla dönüp bakmayacağım bir tipti
Güzel şeyleri ben kalbimde beynimde yaşamışım dedim kendime
Bu adam benim sevdiğim adam değildi
Ve dediğin gibi, bu günler bizler için anlamlarını yitirecek zamanla...
Ilişkimizi ve bizi düşündüm sonra
O müdür olsa ne olacak dedim kendime
Benim kadar özel bir kadını kaybetti...

Kendi kıymetimizi kendimiz bilelim kızlar
Öpüyorum sizi

Iyi pazarlar guzeller...dedektif arkadasiniz surecin sebeplerine yavas yavas ulasiyor.kesin sonuclara ulasinca bildiririm.ve yeni tezimi soyleyim size:"0nlar aslinda bizi sevmedi.bizim onlara katlanma limitimiz dusunce cesitli bahanelere basvurup yol ayrimina soktular.cunku seven insan kusyr aramaz kusursuz sever.tipki bizim onlarin her turlu yanlislarini, ailesiyle olan durumlari, hatalarini, kabaliklarini, ilgisizliklerini...gozardi ettigimiz gibi.ve artik bizlerde sevmiyoruz.cunku bizlerde kusur goruyoruz.sadece aliskanlik, ilkimiz oluslari, anac duygularimiz onlari vazgecilmez kiliyor.ama inaniyorum gececek
....
Bunlari yazarken arkadan sevgili kayinvalidem! aradi acmadim.

Günaydın kızlar
İnston kesinlikle haklısın
Dün gece eski eşimin fotograflarına bakarken içimden geçen tam da buydu aslında
Kelimelere döktüğün için teşekkür ediyorum
Ben kendimi biliyorum
Güzel alımlı bakımlı ve artık zayıf bir kadınım
Balık etli oluşumu sürekli eleştirirdi
O koca göbeği ve kel kafasına rağmen ben onu hep sevip kendini beğenmediği zamanlarda egosunu tavana vurduracak şekilde kıvanç tatlıtuğ gelse bakmam sen daha yakışıklısın derdim
Oysa dün gece resimlere bakarken gördüm ki fıs fsı ismailin bile ondan daha çok gideri var... Hahahaha
Bense kaybettiğim her kilo ve olgunlaştığım her anda onun çirkin ördeğinden zarif bir kuğuya dönüşen prensesim.... Eminim hepimiz için bu şekildedir...
Bu sebeple kızlar yeni bir hayat hepimizin hakkı
Ben hepinize ayrı ayrı dua edeceğim bugün
Rabbim bu sınavları kolayca sabırla ve isyan etmeden atlatmamıza yardımcı olsun
Sizden rica ediyorum siz de benim için dua edin
Ayrıca diğer şehirdeki yıllarca istediğim işi alıp orada yaşamaya başlayabilmem için
Şebnemciğimin de dediği gibi sil baştan başlayabilmem için
Seviyorum sizi
Mutlu pazarlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…