Evliliğimiz pisi pisine bitti

Merhaba guzel, guclu hanimlar...pozitif dusunceli bir hafta girisi olmus.insallah da boyle devam eder.ben de iyiyim.sabah gun dogumunu kizim, ben, babam yuruyus yaparak gecirdik.ardindan babamla kizim denize girdi.sinra eve geldik tost cay...simdi de oglen uykusuna yatmasini bekliyorum kahve sigara keyfi icin.bir de bisey soracagim kizlar.aksam babamla konustukta.bir isyeri acayim diyorum.telwfon aksesuarlari falan satan, su elektrik faturalarinin yatirildigi bi yer ne dersiniz? Ya da daha baska fikri olan varsa? Ve bu isler nasil olur basarabilir miyim? Fikirlerinizi, onerilerinizi bekliyorum.

Merhaba canım,
En başta istedikten sonra herşey olur. Türkiye'de bu tarz işyerleri ne kadar kazançlı bilemeyeceğim, bu konuda o yüzden birşey söyleyemiyorum. Nerede yaşadığın da önemli sanırım.
Sen başarmak istedikten sonra yaparsın, buna eminim.

Insallah yaa.cunku malum dogru duzgun is tecrubem yok.diploma var ama is tecrubesi olmayinca bu yastan sonra kpss falan da ugrasamam.en mantiklisi kendi isimmis gibi geliyor.bakalim umarim basaririm.yerlesik hayata, duzenime geceyim de bi sonrasinda iyice arastirip bir is kurmak istiyorum.
Bu arada muhtemelen esyalarimi gonderme hazirliginda bizim ki.izne ayrilmis ve ne ailesinin yanina ne buraya gelmedi.evdeymis duyumlarima gore muhtemelen esyalarimi toparliyor.yakinda kargo gelir kapiya ve o zaman artik tamamen bitmistir.sadece izin donusu acacagi dava kalir.ama ilk zamanlar ki kadar kotu degilim.alistim artik bu fikire.onsuzluk bazen hatta cogu zaman cok aci geliyor. Sonra hemen beynime:istemuyor zorla mi, bak sunu yapti bunu yapti sinyalleri gonderip uzulmemeye calisiyorum.bu arada sen ne yaptin hala ayni mi bir gelisme yok mu?

İnşallah herşey çok güzel olur canım.
Ben bilmiyorum ki sana söyleyeyim gelişme olup olmadığını, Allah'tan hayırlısı diyorum. Yaşayıp göreceğim ben de. Hayırlısı olsun da gerisi önemli değil artık, herkes yaptıklarından sorumlu. Allah özellikle erkeklere akıl fikir versin diyorum, benim manyaklıkları kafam almıyor çünkü.

Merhabalar canlar:) cizicim uzulme tatlım hayırlısı olsun mutlu olacagin yer neresi ise orasi olsun..
Sevilcimm sen nasılsın kizin nasil; )
Diger kaderdaslarim sizlerde iyi misiniz. .

Merhabalar canlar:) cizicim uzulme tatlım hayırlısı olsun mutlu olacagin yer neresi ise orasi olsun..
Sevilcimm sen nasılsın kizin nasil; )
Diger kaderdaslarim sizlerde iyi misiniz. .
İyiyim canım, kızıma yemek yediriyorum: ) kızım iyi, oyunlar vs: )
Sem nasılsın canım?

İyiyim bende canim iyi olmaya çalışıyorum :) rabbim güçlü olmayi öğretiyor bana sanırım oyleki hic gucum yokmuş .. kendimi cok sucluyorum ve yipratiyorum..nasil gececek nu durum bilmiyorum. .

İyiyim bende canim iyi olmaya çalışıyorum :) rabbim güçlü olmayi öğretiyor bana sanırım oyleki hic gucum yokmuş .. kendimi cok sucluyorum ve yipratiyorum..nasil gececek nu durum bilmiyorum. .
Suçlama kendini canım. Herşey geçecek, yıpratma kendini. Böylesinin hayırlı olduğunu kabullenerek başla, diğer türlüsü hayırlı olsaydı , olaylar başka türlü gelişirdi canım.

Evet sevilcim dogru söylüyorsun hemde cok dogru. .fakat kurtarilabilir bir evliligi bitirdik esim ve ben..hakkimizda hayirlisi..cok dua ediyorum hepimiz için. .rabbim yüzümüzü guldursun inşallah

Valla kizlar sizi surekli takip ediyorum.okuyorum yazilarinizi.birbirinize boyle destek olmaniz cok guzel.sizi okudukca ben de zaman zaman sizden guc buluyorum

Evet sevilcim dogru söylüyorsun hemde cok dogru. .fakat kurtarilabilir bir evliligi bitirdik esim ve ben..hakkimizda hayirlisi..cok dua ediyorum hepimiz için. .rabbim yüzümüzü guldursun inşallah
Canım ben kadere inanırım, hayat türlü yüzlerini gösteriyor bize. Kurtarılması hayırlı olsaydı bir sebeple devam ederdi canım. Sebebini kavramamız, ilk etapta, mümkün değil malesef. Eğer hayırlı ise o insan senin için, başka bir şekilde hayatına yine girebilir. Sadece hayırlısını dilemek en doğrusu oluyor. Hayatın sana hep mutluluk getirsin, kimle nasıl bunu hiçbirimiz bilemeyiz.
Yüzümüz hep gülsün, hepimizin. Tüm acı çeken kadınlar dualarımda, hiçbir kadının yaşadığım acıyı çekmesini istemiyorum, hepimiz tüm güzellikleri hayattan alacağız, inanıyorum...

Az once kayinvalide yine aradi. (Dunde aramisti acmamistim.) Hala benden taviz bekliyorlar.hic kendilerinde hata gormuyorlar.sen alttan alicaksin idare edeceksin...ailen de bu surecte bir adim atmiyorlar dedi.bi arar dedi.desim ki oglunuz bir anda istemiyorum dedi.ben zaten ailemede dedim sakin bisey yaptiginizi gormicem "dedim.ve dedim ailem guvenmiyor ki her sene ayni seyler.jafa yapin hic degismemis diyor.degisti evet artik sizin niyetinizi anladim degismeyeceginizi anladim.biliyorum iyi niyetli yaklasiyor.ama acik acik soyledim siz de kendinizi en kotuye alistirin.bosuna umutlanmayim dedim.aslinda daha cok sey vardi soylemek istedigim ama ben esimin yaptigi seyi yapmicam.aileme bile kotulemedim biliyor musunuz? Ama o ailesine telefonda anlatilnaz gelince konusuruz demis.ben onun durumunu sizlere nile anlatmiyorum.gerek yok cunku nr olursa olsun bir yuva yikiliyor cunku.kavga aninda ailesiyle ilgili soyledigim seyleri soyleyecek muhtemelen ki kac sene onceki mevzular.bilmiyorum tek istegim iftirasiz yalansiz dolansiz kazasiz belasiz bitirmek.evliligi beceremedik bari bosanmada umarim beceririz.
Cizi bekledigin is olmamis cunku daha iyisi olacak.
Sevil afiyet olsun prensese ve annesine.
Tawcan bugun daha iyisin bu guzel.gun gun guclenicez.ayrilik da olsa tekrardan duzelme de olsa bizim icin en hayirlisi neyse rabbim onu nasip edecek inan.
Guzel gunler olacak kizlar...hep diyorum Allah bugublerimizi aratmasin.elbet gunes bizim icin de dogacak...

Ne güzel söyledin canım, güneş bizim için de doğacak... Teşekkürler ayrıca yemek yedi hanımefendi, birazdan uyku saati: )
Hayırlısını istiyorum ben de, hepimiz için... Bu kadar acı çektik ama güzel günlerin zamanı geliyor. Mutluluk hepimize, gani gani olsun...

Konunuzu 50. sayfalara kadar takip ettim ama yazmamıştım.
Nasıl geçiyor günleriniz?
Sizin kırık kalbinizin sebebi olan insanı unutup,
hayata yeniden tutunmanızı takdir ettim.

Herkeze hayirli aksamlar dilerim canlar bügun cok yogundun ondan yazamadim ama yarin iste bol bol fakit bulurum insallah. Hepiniz kendinize iyi bakin coook öpuyorum. Allaha emanet olun fistiklar

Şimdi biraz daha iyiyim sevilcim sende ne kadar inancli bir insansin..kendime getirdin beni suan cok cok iyiyim cok şükür .. rabbim evladindan guldursun yuzunu inşallah
Inston Sağol canım iyi olmaya çalışıyorum umarım sende cok cok iyisindir..
Az once hepimiz için dua ettim mutlu olalim .. rabbim sabrimizi ve gucumuzu artirsin diye..öpüyorum sizleri:)

Konunuzu 50. sayfalara kadar takip ettim ama yazmamıştım.
Nasıl geçiyor günleriniz?
Sizin kırık kalbinizin sebebi olan insanı unutup,
hayata yeniden tutunmanızı takdir ettim.
Unutmak çok iddialı bir kelime ama hayata tutunma kısmı doğru. Hiçbirirmiz ne yaşadıklarımızı ne de yaşatanları unutmadı. Kimimiz daha resmen evli, arafatta kalmış gibi, kimimiz boşanmış yolunu çizmeye başladı bile. Ama unutmadık, şahsen ben unutmak da istemiyorum, bir daha böyle darbe almayayım diye. Hayat neler getirir nasıl şekillenir bilmiyoruz ama mutluluk sırasının bize geldiğini biliyoruz. Her acının arkasından bir aydınlık doğar. Öyle ya da böyle muhakkak doğar.

İyi ol canım, hep iyi ol. İnsana dersler verir bazen hayat, bazı şeyler öğretmeye yönelik belki de. O acıları çektiren adamları da bir piyon olarak görüyorum ben, yapmaları gereken buydu. Kimi sadece sarsıp olduğu yerde duruyor belki, kimi de vadesini doldurup hayatlarımızdan çekip gidiyor. İşte vadesini doldurmuşsa bu piyonlar ağlasan yırtınsan kar etmiyorsa, hayırlısının bu olduğunu kabullenmek düşüyor bize.
Tabiki kızgınlığımız, acımız kalbimizde duruyor.ama ben mutluluk sırasının bize geldiğine inaıyorum, mutluluk katacak olan yolda bizimle olan, mutsuzluk getirecek olansa vadesini doldurup gitti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…