Günaydin kizlar zafer bayraminiz kutlu olsun. Bende ev isleri yaptim simdik oturuyorum biraz. Sizlere kolay gelsin cizi22 demek dogum günu anasinla gecirsin dogum günunu simdik artik görur nasil mis yanliz kutlamal . Ayy cok komik yahuuu. Bende sonra duscha gircem hazrilanirim öyle oturuym iste
Ah canımm ya şuan pasta yapmaya gücüm yokki. Salaklaştım iyice, ne oluyor bana. Sigara kahve, ağlamaklı hal. Toparlamam lazım, Allah'ım hepimize yardım etsin.
İnşallah canım. O olabilir bak: ) dağınık ev de moralimi bozuyor, o yüzden ilk önce temizlik yapayım dedim. Sonra kızımla çıkarız. Kendimi kaybetmemek için zorluyorum inan.Toparlanacaksin illaki canım. Sakın kaybetme kendini. Tamam pasta yapmayın gidin dışarda pasta yiyin beraber. Ne dersin?
Aman annesi arayı kapatır eminim kiYanılıyrsun canım bugün onun doğum günü değil kafasına dak etme günü bakalım akşam bi başına olunca senin sürprizlerinden mahrum kalınca ne hissedecek. Daha beter olsun (lar) inş.
Canım, o da bir önür annesiyle kalsın. Çirkin, göbekli, kel ve yaşlı... O yakışmaz yanına tatlım. Sperm ziyanı, bugün doğmuş. İnsanlığa yazık.Aman annesi arayı kapatır eminim ki
Asla pişman olmaz o
Yalancı düzenbazın önde gideni...
Olsa da asla söylemez kimseye... Ne bana ne başkasına..
Ay sevil çok güldüm bu söylediğineCanım, o da bir önür annesiyle kalsın. Çirkin, göbekli, kel ve yaşlı... O yakışmaz yanına tatlım. Sperm ziyanı, bugün doğmuş. İnsanlığa yazık.
İnsanlık namına insanlardan uzak dursunlar.Ay sevil çok güldüm bu söylediğine
Babası da sağolsun annesi ile yarışır durumdaydı
Ailece gezegene zararlılar ayol
Bence bundan sonra benden çıtırını bulabilir yanına
Ama sadece PARAyla...
Bilmem anlatabildim mi
Hahahaha
Toparladım canım, kızımla oynadık iyi geldi: )Aynen canımın
Sen nasılsın şimdi
Toparladın sanki biraz
Boşuna akıl yaşta değil baştadır demiyorlar canım: )Ayy sevil allah iyilini versin cok güldurdun beni de vallah ya. Benim ki de bi sans istiyor ama bi haftadan bere kayipta ya onun kafasinda da tenkezis birau heralde anasini bekliyor zürkiyeden gelene kadar öyle mi adim aticak ya 35 yasinda herif ama akil yok daha
Ineğin sevgi değil o İnan banaMerhaba guclu kadinlar! Muhabbet kusu ilk adimini atmissin hayirlisi olsun.cizi ex in d.gunun bugun olmasi da pek bir manidar zafer gunu.bugun ki kutlama torenine gotutur ailesi d.gunu kutlamasi olarak:) sevil sen de kizindan pozitif enerjini almissin ohhh ne guzelll...yasam enerjilerimiz onlar bizim.tacor seninle ayni surecte yiz beklemek cidden cok sinir bozucu.gozden kacirdigim varsa sizlere de kocaman sevgiler mutlu gunler...
Bana gelecek olursak birkac gundur cok kotu modlardayim.sinirlerim iyice yiprandi artik.bugum biraz daha iyiyim.dune kadar ailesine laf sayan hayatimi mahvettiler diyen sevgili esim! Dun babasinin resimlerini begenmis facede. Yazik dedim hadi beni gectim cocugunu dusunmeyen adam aile saadetine kavusma hayali kuruyor.dun bunlari gorunce bugun daha iyi olucam dedim.babam kizimi denize goturunce kahvemi hazirla dim sigarami yakip annemi aradim.ve anneme hala seviyorum dedim.annem de uzuldu.kizim dedi adam seni istemiyo boyle sevgi mi olur falan.hayirlisi olsun dedi.tam aglayacaktim kizim geldi dedesiyle.bir yanmis bir yanmid teyzeleri gormeniz lazim.bikini izini gorseniz.totosu bembeyaz:) Allahim iyi ki kizim var dedim.simdi de kucagimda uyudu.guzel gunler dilerim hepimize...
Toparladım canım, kızımla oynadık iyi geldi: )
Merhaba guclu kadinlar! Muhabbet kusu ilk adimini atmissin hayirlisi olsun.cizi ex in d.gunun bugun olmasi da pek bir manidar zafer gunu.bugun ki kutlama torenine gotutur ailesi d.gunu kutlamasi olarak:) sevil sen de kizindan pozitif enerjini almissin ohhh ne guzelll...yasam enerjilerimiz onlar bizim.tacor seninle ayni surecte yiz beklemek cidden cok sinir bozucu.gozden kacirdigim varsa sizlere de kocaman sevgiler mutlu gunler...
Bana gelecek olursak birkac gundur cok kotu modlardayim.sinirlerim iyice yiprandi artik.bugum biraz daha iyiyim.dune kadar ailesine laf sayan hayatimi mahvettiler diyen sevgili esim! Dun babasinin resimlerini begenmis facede. Yazik dedim hadi beni gectim cocugunu dusunmeyen adam aile saadetine kavusma hayali kuruyor.dun bunlari gorunce bugun daha iyi olucam dedim.babam kizimi denize goturunce kahvemi hazirla dim sigarami yakip annemi aradim.ve anneme hala seviyorum dedim.annem de uzuldu.kizim dedi adam seni istemiyo boyle sevgi mi olur falan.hayirlisi olsun dedi.tam aglayacaktim kizim geldi dedesiyle.bir yanmis bir yanmid teyzeleri gormeniz lazim.bikini izini gorseniz.totosu bembeyaz:) Allahim iyi ki kizim var dedim.simdi de kucagimda uyudu.guzel gunler dilerim hepimize...
Ay kızlar müzik dinliyorum kulağımda kulaklığım bir yandan çalışırken
Ama böyle çıstık çıstık acayip dans edesin var.
Canlı müzik olan birkaç yer biliyorum ama tek başıma gidemem...
Keşke arkadaşım olsaydı...
Ne salağım adamın peşinden geldiğim bu şehirde ortak olmayan bir tane arkadaşım yok.
Üstelik ortak olan kimsek
Kimsecikleri görmek istemiyorum
Cizi22 sen hangi seirdesin? Bende butun gün musik dinledim ve dinliyorum. Ve babam börek istedi annem amilyatla bende ilk defa börek actim sikintidan canim ruhum sikiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?