Evliliğimiz pisi pisine bitti

Kızlar merhaba,

Bütün gün boşanmayla ilgili sorular döndü durdu kafamda. Ayrıca hala beni arayan soran yok. Allah hepsini bildiği gibi yapsın. Aklıma takılanlara gelince;

Şimdi benim boşanmam büyük ihtimal çekişmeli olacak, altınları vs vermeyi kabul edeceklerini sanmıyorum avukat tuttuğumda masrafını karşı tarafa yükleyebilir miyim?

Evdeki eşyaları ben dava açmadan kaçırırlarsa hak iddia edebilir miyim?

Bunlar iftira atar, yalan beyanda bulunurlarsa, ben şiddet gördüğüm ve hakaret isittigim halde davayı kaybedebilir miyim?

Dava ne kadar sürer?

Hakaretler için manevi tazmibat davası açsam kazanır mıyım?

Evdeki kişisel eşyalarımı dava açınca mı alabilicem?

Off kafayı yicem

Canım benim, çay sakinleştirirse bir çay yap ilk önce. Sen çok ama çok güçlüsün, bunu unutma. Boşanmaksa olması gereken ve hayırlısı olan, en az uğraştırmayla olsun inşallah.
Avukat masrafları normal davalarda kaybeden tarafın oluyor ama boşanmada nasıldır bilmiyorum. Avukatın aracılığıyla anlaşmalıya ikna olmaları en basiti olur sanırım. Tabi karşı tarafın avukatı ile senin avukatın ayarlayacak. Bunu konuştunuz mu avukatınla?
Mutluluklar senin olacak tatlım, içimdeki ses hepimize güzel günler olduğunu söyluyor. Hepinizin acısını hissediyorum, dualarım sizinle. Sen de çok iyi olacaksın canım, hayat güzel yüzüyle tam da karşında olacak. Çok değerlisin ve özelsin, seni seviyoruz. Hepimiz yanındayız, kafa yenecekse hep birlikte yeriz şekerim.

Teşekkür ederim canım iyi ki varsınız. Zaten sizinle güç buluyorum ben. Sanırım hala arayan soran olmaması sinirimi bozmaya başladı. Yani ne olduklarını çok iyi biliyordum da böyle net bir şekilde şahit oldukça iyice kırılıyorum. Bir an önce boşanmak istiyorum ama bir yandan da onların pisliklerinden korkuyorum. Offf gerildim iyice

Sen de iyi ki varsın canım.
Onlardan insanlık beklemek ne denli gerçekçi olur bilemiyorum. İnsanlık olsa yaşadıklarını yaşamazdın, kimisi insanlıktan nasibini alamıyor malesef. Onlardan korkma, insanlığı bile olmayan senin kılına dokunamaz.

Canım kusura bakma yeni yazabiliyorum
Eğer ki imkanın varsa anlaşarak boşanmaya çalış
Darp raporun ya da şahitlerin yoksa hakaret ve şiddeti ispat edemezsin
Evdeki eşyalar ve altınlar için dava masraflarını kabul ettirmek için hem zaman hem para hem de sabrını harcayacaksın
Tatlım insanın öncelikle karşı tarafa da çektirme gibi bir amacı oluyor ama İnan bana değmez
Eğer ki anlaşabiliyprsan anlaşıp boşanmaya çalış biraz önce
Sonuçta hanlarınız hamamlarınız yok çekişmelidir 2 sene kaybedecek kadar
Her gün Allah'ın lutfu
Gereksiz yere ömründen ömür harcamamaya bak bence...
Çünkü çekişmeliyiz döndüğünde avukatının da dediği gibi nasıl iftiralar atacaklar nasıl yalanlar gelecek önüne bilemiyorsun
Çirkinleşmede sınır yok çekişmelide...

Bu arada ay sonu olduğu için insan kaynakları çok yoğundur
Yoksa olumsuz bir dönüş almadım
Görüşmek anlaşmak istiyorlar şu an
Allah hakkımda hayırlısını versin diyorum ben de

Bu arada ay sonu olduğu için insan kaynakları çok yoğundur
Yoksa olumsuz bir dönüş almadım
Görüşmek anlaşmak istiyorlar şu an
Allah hakkımda hayırlısını versin diyorum ben de

Inşallah güzel bir başlangıç yapabileceğin gönlüne göre bir iş çıkar karşına canım. Dua ediyorum, hepiniz ve hepimiz için.

Hiçbir hakkımı onlarda bırakmak istemiyorum ama anlaşarak vereceklerini de sanmıyorum. Çok kararsızım şu an

Şahitlerin var mı akrabaların dışında
Bir de unutma bu öyle bir süreç ki aslı da şahit olanlar bile konuşmak istemeyecek
Ailenden başka kimseye güvenemeyeceksin
Bu arada akrabanda olda bu süreçte hiç bir erkekle görüşme
Çünkü muhtemelen bir yerden sonra seni takip ettirecekler
Avukatın daha iyi açıklar bence ama anlaşmak en iyisi
5-10 bin liralık şeyler için sakın hayatını harap etme
Şu an hırsla düşünüyorsun biliyorum aynı şeyi ben de yaşadım
Ama o para senin 2-3 senenden kıymetli mi
Kimseyle görüşemeyeceksin, kimseyle konuşamayacaksın
Sürekli tedirgin olacağın ve her 2 ayda bir seni gerecek duruşmalar...
Her duruşmada yeni iftiralar...
Tamam mal Can'ın yongası ama değmez senelerine...

Canlarim biz cok guclu..kiymetli ..değerli..tatlı. .iyi niyetli. .serefli..namuslu..edebli..kendine saygi duyan..kadinlariz..
Cok iyiyim bu gece seviiiiil cok iyi etton benii:)))
Öpüyorum hepinizi iyi geceler

Tesekkur ederim kardesim ama bazi seyleri kafamda cok buyituyorum yani aksama kadar acaba esim bu aksam byere gdicekmi biri cagirdmi dye dsunuyorum cok kotu vesvese yapiyorum

Merhaba,

123 sayfanın 100. sayfasındayım ve bu yorumuna cevap yazmaktan alamadım kendimi. Kalıplardan bahsetmisiniz, aslında bu kalıplar toplumun bize biçtiği kalıplar. Evlenince eşinin kalıbına girmek gerek ve çok doğalmış gibi bize empoze edilen kalıplar. Bunu farketmeden yapıyoruz. Gönüllü yapıyoruz.

Oysa ne kadar da yanlışmış. Çöküşün başlangıcı...

Gunaydin tatli kadinlar...
isyerime geldim kahvemi yudumladim, hergun mutluluga bir adim daha yakin olmanin inanciyla gunume basladim.
Tum yasanilanlar yuzume bir huzun yerlestirmis, bu huzun hemen gecsin istiyorum. daha iyi daha guzel daha mutlu gunler diliyorum hepimiz icin.
Tawcan,
iyi olmana cok ama cok sevindim, biz birbirimize destegiz. hic tanimadigimiz, bilmedigimiz yuzler ve insanlariz ama kalplerimizdeki aci yakinlastirdi bizi.
Yasam dolu mesajlarinizi bekliyor ve hepinizi opuyorum...

Ben de çalışmaya başladım ve bugün içimde bir huzur, bir umut var...
Dilerim her şey çok daha güzel olacak.
Hamd olsun Allah'a ki atlatıyorum her şeyi
Sevil cim kıskandım seni ben de kahve alacağım şimdi
Bu sabah 4 senedir giyinmelerinin bir pantolonumuz içerisine girdim
Kendimi çok fit hissediyorum
Eğer bir 5-6 kilo daha verirsem podyuma çıkacak duruma geleceğim
Bana zamanında şişman diyenler utansın

bende de bir huzur bir umut var : )
al kahveni canim, ben ikinciyi aldim bile : )
Sana sisman diyenler kapilardan gecemesin tatlim, kim tutar seni Cizim ...

O koca göbeğini sığdıracak yer bulamaz inşallah....
Bana bakıp bakıp iç çekecek duruma gelir inşallah...

Bu arada kilo verme ağzıyla gidip koca bir bardak sıcak çikolata aldım
Reel dönemim yaklaştı buram buram çikolata kokuyor her şey

bende de bir huzur bir umut var : )
al kahveni canim, ben ikinciyi aldim bile : )
Sana sisman diyenler kapilardan gecemesin tatlim, kim tutar seni Cizim ...
Sevil çok teşekkür ederim
En büyük destekçilerimden oldun bu zor dönemde
Allah tez zamanda kalbimize ferahım versin
Seviyorum seni

Şu an aklım öyle karışık ki iki türlü düşünce var beynimde.

Diyorum ki bu adam için senelerimi değil günlerimi bile harcamaya değmez. Kendimi yıprattığımla kalabilirim de sonuç olarak. Hem sürekli yüz göz olmak zorunda kalacağım. İftiralarını duymak istemiyorum ki adım gibi eminim densiz densiz konuşup yalan beyanlarda bulunacaklarına. Avukata vereyim o anlaşmayı denesin ne kadar koparsam kardır en azından altınları çeyizimi vs alıp bir daha yüzlerini şeytan görsün diyerek hayatımdan temelli çıkarayım hepsini.

Bir taraftan da onca emek niye bu adama bırakayım ki. Hem benden bu kadar kolay kurtulamasın. Ben ne kadar yıpranacaksam o da o kadar yıpranacak. Burnundan gelecek bana yaptıkları. Ayrıca onun arkadaşlarından şahitlik yapmayı kabul edenler var benden yana. Ki olayların hemen hemen hepsinin içindeler. Bana şiddet uyguladığını onlara da itiraf etti ki zaten bunu hiç saklamıyordu. Babama abime herkese açık açık söylüyordu. Onu sinirlendirmesem vurmazmış. Sırf altınları alsam en az 15bin. Moblya beyaz eşya var toplamı 20bin. Sonuçta eğer kazanırsam en az 25-30bin alırım ondan. Avukat manevi tazminat da açarız 50bin lira olarak dedi. İşin içinde hakaret ve şiddet var. Şiddet için şahitler, hakaret için hem telefon konuşmaları hem de yazılı whatsapp arşivi var. Hiçbir şeyi yanına bırkamk istemiyorum bir yanım. Ve savaşa savaşa çatır çatır almak istiyorum. Beni iffetsizlikle mi suçlayacak delili yok. Hem avukat görüşecek sürekli yüz göz olmam da gerekmeyecek. Ne altınlarımı ne de iğnesinden ipleğine kendi emeğim olan evimin eşyalarını onun yanına kar bırakmak istemiyorum.

Her ikisini de tavsiye eden savunan arkadşalarım var. Şu an arada kaldım ne yapabilirim diye. Dün okuduğum bazı yazılarda önce anlaşmalı başlamış davalar. Karşı taraf tatsızlık çıkarınca çekişmeliye geçmiş. Böyle mi başlatsam diyorum bir yandan. Ama o zaman manevi tazminat davası açamam. Bilmiyorum kafam çok karışık. Cuma tatile gidiyorum. Bir hafta dinleneyim. Dönüşte yeniden avukatla görüşme ayarlayıp artık sonuca bağlarım. Zaten o kadar zamanda eşim de rengini belli eder.

Ne zor devreler bunlar. İçim parçalanıyor. Deli gibi sevdiğim adamdan kurtulmak için yollar arıyorum. Bütün gece rüyamdaydı. Onunla uğraştım durdum. Azıcık aklı çalışsaydı gül gibi evliliğimizin içine etmeseydi. Ama hataları en başta ben yaptım. Dünya kadar taviz verdim. Altlı üstlü oturmak, bir yemek yemek, işten gelir gelmez saatlerce onlarla oturmak, nereye isterlerse gitmek, gitme dediklerinde sözlerinden çıkmamak... Resmen benimle köle sahip oyunu oynamışlar. Gerçekten de ben onlara gelin gitmişim. İç güveysi gelin..

Günaydın Hanımlar,

Şu boşanmaymış davaymış bugün bunları bir kenara koyup, ben de kendime kahve söyleyeyim. Ne de olsa dün yeterince kafa yordum bu olaylara.

Eveeeetttttt şöyle güzelce bir silkeleniyoruuuzzzz...

Ya benim de reel dönemim yaklaştı 2-3 gündür hep ha oldum ha olcamla geçiyor ağrılar vs. Böyle olunca da korktum birden hamile olmam dimi

Sevil çok teşekkür ederim
En büyük destekçilerimden oldun bu zor dönemde
Allah tez zamanda kalbimize ferahım versin
Seviyorum seni
Canım benim ben de seni seviyorum, hem seni sevmeyen ölsün güzelim. ( yaşasın kötülük :) senin bana olan desteğin daha çok canım, senin enerjin ve yazdıkların beni kendime getirdi. Yakarım bu gezegeni moduna gireceğim neredeyse: )
Güzel zamanlar çok yakın hem de çooook...
İnşallah en kısa zamanda ferahlığımız, kahkahalarımız olacak tatlım.

konunu sonuna kadar okudum canım. Ama pişman olup seni arayacağına çok eminim. yaşadıklarını hak ettiğini düşünmüyorum. senin onlara layık gelin olmadığını evlenince mi anlamışlar? bahene... çok yazık ya bunların haline. yuvanı yıkmışlar. ama son yazılarını akudum.toparlanmışsın. hepte öle olmalısın. seni hep dimdik görmeli. daha güzel daha alımlı daha zarif görmeli ki ne kaybettiğini anlasın. anlatış tarzından çok temiz biri olduğun belli.umarım hak ettiğin güzellikleri yaşayıp sana daha uygun biriyle tanışırsın. Dünyada tek boşanan sende değilsin.Umudunu kaybetme herşey daha güzel olucak böle düşün. sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…