Canım benim, çay sakinleştirirse bir çay yap ilk önce. Sen çok ama çok güçlüsün, bunu unutma. Boşanmaksa olması gereken ve hayırlısı olan, en az uğraştırmayla olsun inşallah.Kızlar merhaba,
Bütün gün boşanmayla ilgili sorular döndü durdu kafamda. Ayrıca hala beni arayan soran yok. Allah hepsini bildiği gibi yapsın. Aklıma takılanlara gelince;
Şimdi benim boşanmam büyük ihtimal çekişmeli olacak, altınları vs vermeyi kabul edeceklerini sanmıyorum avukat tuttuğumda masrafını karşı tarafa yükleyebilir miyim?
Evdeki eşyaları ben dava açmadan kaçırırlarsa hak iddia edebilir miyim?
Bunlar iftira atar, yalan beyanda bulunurlarsa, ben şiddet gördüğüm ve hakaret isittigim halde davayı kaybedebilir miyim?
Dava ne kadar sürer?
Hakaretler için manevi tazmibat davası açsam kazanır mıyım?
Evdeki kişisel eşyalarımı dava açınca mı alabilicem?
Off kafayı yicem
Canım benim, çay sakinleştirirse bir çay yap ilk önce. Sen çok ama çok güçlüsün, bunu unutma. Boşanmaksa olması gereken ve hayırlısı olan, en az uğraştırmayla olsun inşallah.
Avukat masrafları normal davalarda kaybeden tarafın oluyor ama boşanmada nasıldır bilmiyorum. Avukatın aracılığıyla anlaşmalıya ikna olmaları en basiti olur sanırım. Tabi karşı tarafın avukatı ile senin avukatın ayarlayacak. Bunu konuştunuz mu avukatınla?
Mutluluklar senin olacak tatlım, içimdeki ses hepimize güzel günler olduğunu söyluyor. Hepinizin acısını hissediyorum, dualarım sizinle. Sen de çok iyi olacaksın canım, hayat güzel yüzüyle tam da karşında olacak. Çok değerlisin ve özelsin, seni seviyoruz. Hepimiz yanındayız, kafa yenecekse hep birlikte yeriz şekerim.
Sen de iyi ki varsın canım.Teşekkür ederim canım iyi ki varsınız. Zaten sizinle güç buluyorum ben. Sanırım hala arayan soran olmaması sinirimi bozmaya başladı. Yani ne olduklarını çok iyi biliyordum da böyle net bir şekilde şahit oldukça iyice kırılıyorum. Bir an önce boşanmak istiyorum ama bir yandan da onların pisliklerinden korkuyorum. Offf gerildim iyice
Canım kusura bakma yeni yazabiliyorumCanım benim, çay sakinleştirirse bir çay yap ilk önce. Sen çok ama çok güçlüsün, bunu unutma. Boşanmaksa olması gereken ve hayırlısı olan, en az uğraştırmayla olsun inşallah.
Avukat masrafları normal davalarda kaybeden tarafın oluyor ama boşanmada nasıldır bilmiyorum. Avukatın aracılığıyla anlaşmalıya ikna olmaları en basiti olur sanırım. Tabi karşı tarafın avukatı ile senin avukatın ayarlayacak. Bunu konuştunuz mu avukatınla?
Mutluluklar senin olacak tatlım, içimdeki ses hepimize güzel günler olduğunu söyluyor. Hepinizin acısını hissediyorum, dualarım sizinle. Sen de çok iyi olacaksın canım, hayat güzel yüzüyle tam da karşında olacak. Çok değerlisin ve özelsin, seni seviyoruz. Hepimiz yanındayız, kafa yenecekse hep birlikte yeriz şekerim.
Bu arada ay sonu olduğu için insan kaynakları çok yoğundur
Yoksa olumsuz bir dönüş almadım
Görüşmek anlaşmak istiyorlar şu an
Allah hakkımda hayırlısını versin diyorum ben de
Şahitlerin var mı akrabaların dışındaInşallah güzel bir başlangıç yapabileceğin gönlüne göre bir iş çıkar karşına canım. Dua ediyorum, hepiniz ve hepimiz için.
Hiçbir hakkımı onlarda bırakmak istemiyorum ama anlaşarak vereceklerini de sanmıyorum. Çok kararsızım şu an
Merhaba,Ben aslında kendime kızıyorum. Onun istediği kalıplara girmeye çalıştığım ve ben olmaktan uzaklaştığım için.
Şimdi kendini o sebeple daha güçlü hissediyorum her şeyden önce.
Ben gibiyim... Benim...
Ve bundan sonra karşımda kimin olduğunun hiç önemi yok, ben önce kendime saygı duyacağım ve duyulmasını sağlayacağım. Olmadığı yeri de terkedeceğim.
bende de bir huzur bir umut var : )Ben de çalışmaya başladım ve bugün içimde bir huzur, bir umut var...
Dilerim her şey çok daha güzel olacak.
Hamd olsun Allah'a ki atlatıyorum her şeyi
Sevil cim kıskandım seni ben de kahve alacağım şimdi
Bu sabah 4 senedir giyinmelerinin bir pantolonumuz içerisine girdim
Kendimi çok fit hissediyorum
Eğer bir 5-6 kilo daha verirsem podyuma çıkacak duruma geleceğim
Bana zamanında şişman diyenler utansın
Sevil çok teşekkür ederimbende de bir huzur bir umut var : )
al kahveni canim, ben ikinciyi aldim bile : )
Sana sisman diyenler kapilardan gecemesin tatlim, kim tutar seni Cizim ...
Şahitlerin var mı akrabaların dışında
Bir de unutma bu öyle bir süreç ki aslı da şahit olanlar bile konuşmak istemeyecek
Ailenden başka kimseye güvenemeyeceksin
Bu arada akrabanda olda bu süreçte hiç bir erkekle görüşme
Çünkü muhtemelen bir yerden sonra seni takip ettirecekler
Avukatın daha iyi açıklar bence ama anlaşmak en iyisi
5-10 bin liralık şeyler için sakın hayatını harap etme
Şu an hırsla düşünüyorsun biliyorum aynı şeyi ben de yaşadım
Ama o para senin 2-3 senenden kıymetli mi
Kimseyle görüşemeyeceksin, kimseyle konuşamayacaksın
Sürekli tedirgin olacağın ve her 2 ayda bir seni gerecek duruşmalar...
Her duruşmada yeni iftiralar...
Tamam mal Can'ın yongası ama değmez senelerine...
Canım benim ben de seni seviyorum, hem seni sevmeyen ölsün güzelim. ( yaşasın kötülük :) senin bana olan desteğin daha çok canım, senin enerjin ve yazdıkların beni kendime getirdi. Yakarım bu gezegeni moduna gireceğim neredeyse: )Sevil çok teşekkür ederim
En büyük destekçilerimden oldun bu zor dönemde
Allah tez zamanda kalbimize ferahım versin
Seviyorum seni
O koca göbeğini sığdıracak yer bulamaz inşallah....
Bana bakıp bakıp iç çekecek duruma gelir inşallah...
Bu arada kilo verme ağzıyla gidip koca bir bardak sıcak çikolata aldım
Reel dönemim yaklaştı buram buram çikolata kokuyor her şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?