Evliliğimiz pisi pisine bitti

Hadi hep beraber silkelenip güzelce günümüzü yaşıyoruz... Amaaan yakarım bu gezegeni sizi üzenleri içine koyup:)
Stresten adet zamanın dengesizleşebilir canım. Hemen paniğe kapılma.

Hadi hep beraber silkelenip güzelce günümüzü yaşıyoruz... Amaaan yakarım bu gezegeni sizi üzenleri içine koyup:)
Stresten adet zamanın dengesizleşebilir canım. Hemen paniğe kapılma.

Ben de öyle düşünmek istiyorum no panic! no çocuk! :)

Herşey güzel olacak. Buna yürekten inanmak istiyorum. İnşallah hayatımdaki tüm yanlışları geride bırakıp sizinle birlikte tertemiz bir sayfa başlatıyorum şimdi. Bizi daha fazla üzmelerine izin vermeyelim canlarım. Onlar ne sevgimizi ne de nefretimizi haketmiyorlar. Bırakalım kendi çöplüklerinde eriyip gitsinler.

Aynen oyle canim:)
Hersey guzel olacak, guzellikler kapida bizi bekliyor canim. Ne guzsel soyledin, kendi pis copluklerinde eriyip gitsinler :)

Ah canım o adam ve ailesi asla pişman olmazlar
Iki cihanda bir yuvayı yıkmanın vebalini boyunlarında taşıyacaklar
Hamd olsun toparladım
Rabbim kaldıramayacağımız yük vermiyor...
Teşekkür ederim iltifatların için
Note: bana ve aileme layık olmayan onlardı...

Reactions: gve
Gunaydin guzeller guzellikleri sonuna kadar guzel hanimlar...
Dun zor bir gece oldu.soyle ki hani aile, gecmis su bu zirvaliklari vardi ya.altindaki temel nedenin ergenligini yasayamamis 30 lu yaslarda bir babanin ergenligini yasama cabasi oldugunu gordum. Icim acimadi mi acidi, yakistiramadim, konduramadim.ama en azindan kafam netlesti.aklim almiyordu cunku sacma sapan gecmis mevzularla biten bir evliligi.tabi ki inkar etti.klasik arkadasinin arkadasiymis yalanlari...pesini takip etmek istemiyorum.artik daha fazla kuculdugunu gormek istemiyorum. Ona olan saf, masum sevgimi kirletmek istemiyorum.
Gece 3-4 gibi uyudum.sabahta kizim anne su dedi 9 a dogru uyandim.sut isittim kizima.o kadar cok kahve yazmissiniz ki gozlerim kapaniyor ama ben de soyleeee denize karsi oturup manzarayi seyredeyim, kahvemi yudumlayim.
Muhabbet kusu kafan karisik tahmin edebiliyorum. Ve inan cekismeliye girsem o kadar cok deliller, gerekcelerim; alacaklarim var ki.evet onun da o surecte cani sikilacak ama inan bana degmez arkadasim.1 gun bile soyadini tasidigina degmez.1 gun bile hayatini ertelemeye degmez.

günaydin güzel arkadaslar bende esime rest cektim. bizde yanliz inatlasma bide gurur vardi onun ailesine karsi biraz degil baya suratsizdim ondan bizde hep kavgalar cikiyordu, bende evi terk etmisdim. simdik bende daha bir sans istiyoru dedi ikimizde hata yaptik insallah düzelte biliriz dedi... bilmiyorum kararsizim ama belki de gercek yüzunu anlarim o zmn hersey daha kolay olur..... belki böyle keskelerile yasamaktansa.. bir kere sans verip gözumle görurum bide ikimizde hatalarimizdan ders cikartmis olururuz. ...herseyin hayirlisini rabbimden diliyorum..

konuyu okudum ,
bı bılsenız bnm neler yasadıgımı halınıze sukredersınz o kdr dıyım sıze
hepımıze gecmıs olsun dıyelım yolumuza devam edelım en ıyısı

Bu iyi bisey en azindan esin biseyler icin cabaliyor.insallah duzelirsin arkadasim. Cunku oyle de zor boyle de zor

konuyu okudum ,
bı bılsenız bnm neler yasadıgımı halınıze sukredersınz o kdr dıyım sıze
hepımıze gecmıs olsun dıyelım yolumuza devam edelım en ıyısı
Merhabalar...insallah devam ederiz yolumuza...ama sizde anlatin paylasin...

Akşam akşam sinirlerim bozuldu biraz
Ortak bir arkadaşımız aradı
Benim eski öküzün hiç cevap vermemesinin sebebi salak kuzeninden akıl almasıymış
Cevap vermezse hemen kurtulurmuş
Ailesi demiş ki eğer benimle birleşirse evlâtlıktan reddedeceklermiş
.....
Yazıklar olsun...
Ben ona güvenmiştim
Yazıklar olsun beni bir kez daha şaşırtmadığı için
.....
Hakkımı helal etmiyorum, Rabbim bildiği gibi yapsın

Kendi aklı olmayan, zavallı aciz bir ziyanlık.
Allah bildiği gibi yapsın, topunun canı cehenneme...

Sevil çok üzüldüm duyduklarıma
Üstelik bu sözler cidden onun sözleridir eminim, o kadar iyi tanıyorum
Benim günahım neydi diyor insan...
Neden benim günahıma girdi...
Bunun vebalini ne o ne de ailesi 2 cihanda ödeyemeyecekler....

eşinizin karakterinde ciddi sorun olduğunu düşündüm okuyunca.. aile düşkünlüğü ya da onların baskısından ziyade sorun bence eşinizden kaynaklı.. boşanma şekliniz eşinizin aslında hiçbirşeyi sizin gibi anlamadığı bambaşka bir alemde olduğunu hissettirdi.. kimse bu kadar çabuk silip atmaz sevdiği insanı.. bence hayırlısı olmuş gibi, umarım zamanla siz de buna inanırsınız.. sizi ve ailenizi baş tacı eden biri ile karşılaşır, mutlu olursunuz..

Rabb'ime sığındım zaten...
Allah hayırlısını versin bundan sonra
Elbet hayır vardır

Günaydın canım,
O karaktersiz artık sınırları aşıp sözler hareketlerde bulunmuş. Sen biliyordun bunu ama yine de insanın yüzünde patlayıveriyor bu karaktersizlik.
Allah onu da ailesini de bildiği gibi yapsın, vebalini ödeyemeyecekler.
Güzellikler senin kapında canım, bunu unutma. Allah seni kurtardı o pislikten ve ailesinden.

ay canim ya shok oldum resmen bu kadar da zavalli olmaz ki bir insan. severse ailesini bile dinlemez ki yani arayi da bulur. ne demek ya karsindaki de hayat arkadasi nasil bir ailesi varmis ya. allahim obur dünyada hic yerlere yok vallah bide yuva yikanlarin ya. kendi kizlari varsa ona da yapsalar nasil olur acaba.. allah sana sabir versin canim ya cok üzuldum cok sasirdim, ya kendi düsunseninle degil ailesin zoruna seninle bosanmis ona da YAZIKLAR OLSUN yani, yuuuh ne deyeyim. ccoooook sinirlendim yani gercekten, seni bile düsunemiyorum yani. insanin nasil agrisina gider ya, seni cok iyi anliyorum

Âmin canım
Hamd olsun Allah'a beni bu adamdan kurtardığı için diyorum artık
Bugün eski amirini aradım bizim şirkette çalışırken ki
Bana referans olmasını istedim
Pazartesi o çok istediğim şirketle görüşeceğim
O beyi de arayıp boşandık demiş yüce (!)karakterli insan...
Artık cidden hamd olsun Allah'a diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…