Valla neye şaşırayım ona şaşırdım canımay canim ya shok oldum resmen bu kadar da zavalli olmaz ki bir insan. severse ailesini bile dinlemez ki yani arayi da bulur. ne demek ya karsindaki de hayat arkadasi nasil bir ailesi varmis ya. allahim obur dünyada hic yerlere yok vallah bide yuva yikanlarin ya. kendi kizlari varsa ona da yapsalar nasil olur acaba.. allah sana sabir versin canim ya cok üzuldum cok sasirdim, ya kendi düsunseninle degil ailesin zoruna seninle bosanmis ona da YAZIKLAR OLSUN yani, yuuuh ne deyeyim. ccoooook sinirlendim yani gercekten, seni bile düsunemiyorum yani. insanin nasil agrisina gider ya, seni cok iyi anliyorum
Canım dualarım seninle olacak, inşallah istediğin işi alacaksın.Âmin canım
Hamd olsun Allah'a beni bu adamdan kurtardığı için diyorum artık
Bugün eski amirini aradım bizim şirkette çalışırken ki
Bana referans olmasını istedim
Pazartesi o çok istediğim şirketle görüşeceğim
O beyi de arayıp boşandık demiş yüce (!)karakterli insan...
Artık cidden hamd olsun Allah'a diyorum
Âmin canım
Hamd olsun Allah'a beni bu adamdan kurtardığı için diyorum artık
Bugün eski amirini aradım bizim şirkette çalışırken ki
Bana referans olmasını istedim
Pazartesi o çok istediğim şirketle görüşeceğim
O beyi de arayıp boşandık demiş yüce (!)karakterli insan...
Artık cidden hamd olsun Allah'a diyorum
İnşallah canım ya, ben de zaman zaman hiç yaşanmasaydı bazı şeyler diyorum. Onun bu yüzünü görmeseydim. Ne can yakıcı, hüzün verici anlatamam. Ama olmuyor, yaşandı işte. İnsanlar içinde bir kötülük barındırıyor da o mu çıkıyor ortaya bilemedim.İnşallah herşey gönlüne göre olur canım. Şu iş meselesini de en kısa zamanda halledip rahat bir nefes alırsın.
Ben bu iki gündür pek keyifsizim. Ondan yazıp sizin de moralinizi bozmak istemiyorum. Yeni bir gelişme yok hani bir şey oldu da ondan değil bu halim. Gözümü kapasam açsam ve herşey hiç yaşanmamış olsa. Ağır gelmeye başladı sanırım bu belirsizlikler. İnşallah benim durumum da tez zamanda çözümlenir.
Hepinizi çok öpüyorum. Dualarım sizinle. Allah her daim yanımızda olsun.
Ben sadece çok hayret ediyorumİnşallah canım ya, ben de zaman zaman hiç yaşanmasaydı bazı şeyler diyorum. Onun bu yüzünü görmeseydim. Ne can yakıcı, hüzün verici anlatamam. Ama olmuyor, yaşandı işte. İnsanlar içinde bir kötülük barındırıyor da o mu çıkıyor ortaya bilemedim.
Hayırlısı olsun, halim yok benim. Çok da keyifli değilim ama... Allah'a havale ediyorum.
Güzellikler bizim olsun .
Demekki sevmemeye başlamışlar. Bunu kabullenmeyi başaramadığımızdan mı bunca çekilen acı?Ben sadece çok hayret ediyorum
Sevdiğini söyleyen insanlar nasıl bu hale gelebildi diye...
Belki de be sevil... Belki de...Demekki sevmemeye başlamışlar. Bunu kabullenmeyi başaramadığımızdan mı bunca çekilen acı?
Demekki sevmemeye başlamışlar. Bunu kabullenmeyi başaramadığımızdan mı bunca çekilen acı?
Tamam canım, yarın bir güneş olarak uyanacağız:)Belki de be sevil... Belki de...
Bu gece yatalım uyuyalım ve yarın her birimiz birer yıldız olarak uyanalım
Güneş en büyük yıldız biliyorsunuz
Yarın hepinizden ve kendimden güneş olmamızı rica ediyorum
Iyi geceler melek arkadaşlarım
Benim sorunum aile falan değildi yani birilerini dinledi vs gibi bahaneler üretemem. Sevmemekten kaynaklı sanırım. Hata mıydı, böyle olacağını bilemezdim ki, sinyal yoktu yanlış yoktu. Kötüydü de bana eziyet ederdi de ben katlandım diyemem ki. Bence sevilmediğimizi kabullenmeliyiz, o zaman önümüze bakabiliriz.Yüzde yüz katılıyorum. Aileler suçlu evet evlatlarına yanlış akıllar verdiler. Ama inanın sevseydi beni kendi aklı yok mu ailesini bir şekilde idare edebilirdi. Demekki sevgisi azaldı ya da yeterli değildi hiç bir zaman. Buna ek olarak evlilik de ağır gelmiş olabilir, ama bu sorun da sevgi ile aşılabilirdi. Başarısızlık demeyelim ama hatalı evlilik yaptık diyelim. Hatamızı kabul etmek için ne yapmalı nasıl hissetmeliyiz sizce... Bence yola devam etmek için hata yaptığımızı kabullenmemiz şart.
Seven dağları devirir, sevmeyene karınca yük gelirmişHayırlı Sabahlar arkadaşlarım, kaderdaşlarım,
Bu sabah büyük bir baş ağrısıyla uyandım. Şu anda bile başım bana ağır geliyor. Çünkü dün akşam ağladım, ağladım, ağladım. Bu sabah da gözlerim şiş uyandım
Amaaa bunlara rağmen yıldız olmaktan vaz mı geçtim? Tabiki hayırŞıkır şıkır güyündüm bir güzel makyaj yaptım şişlerimi kapattım :) Allığımı sürdüm ohh miss :) Başım hala ağrıyor ama olsun ağrı kesiciler ne için var dimi
Hepimiz herşeyin en güzelini hakediyoruz kızlar. Dün ağlarken hep söylendim nerde benim sevdiğim adam, ondan yapacağım çocuklar, birlikte geçireceğimiz yıllar, yüzünü gözünü öpe öpe bitiremediğim kocam, bakarken içimin sızladığı kalbimin attığı aşkım nerde? Bu adama ben canımı verecekken o bana kapının yolunu gösterdi.
Annem hep derdi Allah kıymet bilene düşürsün diye. Ne kadar anlamlı bir sözmüş gerçekten. Bence onlar bizi sevmekten vazgeçmedi. Sadece ne kadar seveceklerini, hayatlarının neresine koyacaklarını ve ne kadar değer vereceklerini bilemediler. Hep yanlış yerleştirmeler yaptılar. Eğer kıymetimizi bilselerdi zaten sevmeye devam ederlerdi. Yazık ettiler, kendi tercihleri. Bundan sonra bizden uzak olsunlar.
Hep diyorum iyi ki varsınız kızlar. Seviyorum sizi.
Ne güzel bir söz ne de doğru...Seven dağları devirir, sevmeyene karınca yük gelirmiş
Bugün okuyunca dedim ki
Bu adamın yaptıkları zamanında bana batmadı
Beni aldattı onu bile yuttum oturdum
Ama kendi kendine bahane uydurup saygısızca seviyesizce gitti...
Sonuç... Demek ki sevmiyormuş
Şimdi düşünüyorum da bana da önünden şeyi batar oldu
Yaz boyu leş gibi terlemesi
Yürüyüşü
Göbeği
Lüzumulu, lüzumsuz konuşmaları
Kendini bir şey zannetmeleri
Beni hor görmeleri
.....
İğreniyorum ondan....
Kızlar öğle arasında iş görüşmesine gideceğim, bin bir yalanla...
Dua edin bana
Burası için pek bi hevesli değilim ama görüşme deneyimi olsun diye gidiyorum
Asıl sınav Pazartesi
Pazartesi için dua edin bana ne olur
Canim lutfen makyajini yap, saclarini yap. yoksa insan daha kotu hissediyor. Bazen gucumuz kalmiyor malesef, guc depolamak gerekiyor... acidan aglamaktan guc gidiyor....Günaydın canlar:)
Bende ise gidiyorum ama ölü gibi ve surekli aglamakli..makyaj yapasimda yok niye bu kadar gucsuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?