Evliliğimiz pisi pisine bitti

Valla neye şaşırayım ona şaşırdım canım
Allah bundan sonra karşıma karakterli düzgün insanlar çıkartsın inşallah...

Canım dualarım seninle olacak, inşallah istediğin işi alacaksın.

İnşallah herşey gönlüne göre olur canım. Şu iş meselesini de en kısa zamanda halledip rahat bir nefes alırsın.

Ben bu iki gündür pek keyifsizim. Ondan yazıp sizin de moralinizi bozmak istemiyorum. Yeni bir gelişme yok hani bir şey oldu da ondan değil bu halim. Gözümü kapasam açsam ve herşey hiç yaşanmamış olsa. Ağır gelmeye başladı sanırım bu belirsizlikler. İnşallah benim durumum da tez zamanda çözümlenir.

Hepinizi çok öpüyorum. Dualarım sizinle. Allah her daim yanımızda olsun.

İnşallah canım ya, ben de zaman zaman hiç yaşanmasaydı bazı şeyler diyorum. Onun bu yüzünü görmeseydim. Ne can yakıcı, hüzün verici anlatamam. Ama olmuyor, yaşandı işte. İnsanlar içinde bir kötülük barındırıyor da o mu çıkıyor ortaya bilemedim.
Hayırlısı olsun, halim yok benim. Çok da keyifli değilim ama... Allah'a havale ediyorum.
Güzellikler bizim olsun .

Ben sadece çok hayret ediyorum
Sevdiğini söyleyen insanlar nasıl bu hale gelebildi diye...

Demekki sevmemeye başlamışlar. Bunu kabullenmeyi başaramadığımızdan mı bunca çekilen acı?
Belki de be sevil... Belki de...
Bu gece yatalım uyuyalım ve yarın her birimiz birer yıldız olarak uyanalım
Güneş en büyük yıldız biliyorsunuz
Yarın hepinizden ve kendimden güneş olmamızı rica ediyorum
Iyi geceler melek arkadaşlarım

Demekki sevmemeye başlamışlar. Bunu kabullenmeyi başaramadığımızdan mı bunca çekilen acı?

Yüzde yüz katılıyorum. Aileler suçlu evet evlatlarına yanlış akıllar verdiler. Ama inanın sevseydi beni kendi aklı yok mu ailesini bir şekilde idare edebilirdi. Demekki sevgisi azaldı ya da yeterli değildi hiç bir zaman. Buna ek olarak evlilik de ağır gelmiş olabilir, ama bu sorun da sevgi ile aşılabilirdi. Başarısızlık demeyelim ama hatalı evlilik yaptık diyelim. Hatamızı kabul etmek için ne yapmalı nasıl hissetmeliyiz sizce... Bence yola devam etmek için hata yaptığımızı kabullenmemiz şart.

Tamam canım, yarın bir güneş olarak uyanacağız:)

Benim sorunum aile falan değildi yani birilerini dinledi vs gibi bahaneler üretemem. Sevmemekten kaynaklı sanırım. Hata mıydı, böyle olacağını bilemezdim ki, sinyal yoktu yanlış yoktu. Kötüydü de bana eziyet ederdi de ben katlandım diyemem ki. Bence sevilmediğimizi kabullenmeliyiz, o zaman önümüze bakabiliriz.
Sevseydi bunlar olmazdı...

Günaydın canım arkadaşlarım nasıldınız
Topuklu ayakkabı günümüz olsun bugün
Dimdik yürüyelim
Daha havalı olalım
Öpüyorum hepinizi
Hayırlı sabahlar

Hayırlı Sabahlar arkadaşlarım, kaderdaşlarım,

Bu sabah büyük bir baş ağrısıyla uyandım. Şu anda bile başım bana ağır geliyor. Çünkü dün akşam ağladım, ağladım, ağladım. Bu sabah da gözlerim şiş uyandım

Amaaa bunlara rağmen yıldız olmaktan vaz mı geçtim? Tabiki hayır Şıkır şıkır güyündüm bir güzel makyaj yaptım şişlerimi kapattım :) Allığımı sürdüm ohh miss :) Başım hala ağrıyor ama olsun ağrı kesiciler ne için var dimi

Hepimiz herşeyin en güzelini hakediyoruz kızlar. Dün ağlarken hep söylendim nerde benim sevdiğim adam, ondan yapacağım çocuklar, birlikte geçireceğimiz yıllar, yüzünü gözünü öpe öpe bitiremediğim kocam, bakarken içimin sızladığı kalbimin attığı aşkım nerde? Bu adama ben canımı verecekken o bana kapının yolunu gösterdi.

Annem hep derdi Allah kıymet bilene düşürsün diye. Ne kadar anlamlı bir sözmüş gerçekten. Bence onlar bizi sevmekten vazgeçmedi. Sadece ne kadar seveceklerini, hayatlarının neresine koyacaklarını ve ne kadar değer vereceklerini bilemediler. Hep yanlış yerleştirmeler yaptılar. Eğer kıymetimizi bilselerdi zaten sevmeye devam ederlerdi. Yazık ettiler, kendi tercihleri. Bundan sonra bizden uzak olsunlar.

Hep diyorum iyi ki varsınız kızlar. Seviyorum sizi.

Seven dağları devirir, sevmeyene karınca yük gelirmiş
Bugün okuyunca dedim ki
Bu adamın yaptıkları zamanında bana batmadı
Beni aldattı onu bile yuttum oturdum
Ama kendi kendine bahane uydurup saygısızca seviyesizce gitti...
Sonuç... Demek ki sevmiyormuş

Şimdi düşünüyorum da bana da önünden şeyi batar oldu
Yaz boyu leş gibi terlemesi
Yürüyüşü
Göbeği
Lüzumulu, lüzumsuz konuşmaları
Kendini bir şey zannetmeleri
Beni hor görmeleri
.....

İğreniyorum ondan....

Kızlar öğle arasında iş görüşmesine gideceğim, bin bir yalanla...
Dua edin bana
Burası için pek bi hevesli değilim ama görüşme deneyimi olsun diye gidiyorum
Asıl sınav Pazartesi
Pazartesi için dua edin bana ne olur

Günaydın kızlar,
Bugün yıldızız hepimiz, ışığımızı göremeyenler utansın...
Kahvemi içiyorum ben de, topuklu giymedim ama makyajsız çıkmaaam:)
Bizi sevmeyen ölsün ya, içimi kurutanı Allah'a havale ediyorum.
Hepinizi çok seviyorum, iyi ki varsınız, çok öpüyorum sizi...

Ne güzel bir söz ne de doğru...
Dualarım seninle canım, herşey gönlünce olacak inşallah.
Biz sevince eksikliklerini görmemeye mi programlanıyoruz nedir... Ya da fazla kıymet verdik, haketmeyenlere... Hatamız bu sanırım...

Günaydın canlar:)
Bende ise gidiyorum ama ölü gibi ve surekli aglamakli..makyaj yapasimda yok niye bu kadar gucsuzum

Günaydın canlar:)
Bende ise gidiyorum ama ölü gibi ve surekli aglamakli..makyaj yapasimda yok niye bu kadar gucsuzum
Canim lutfen makyajini yap, saclarini yap. yoksa insan daha kotu hissediyor. Bazen gucumuz kalmiyor malesef, guc depolamak gerekiyor... acidan aglamaktan guc gidiyor....
yildiziz bugun hem guzelim, hadi bakalim suslen puslen cabuk cabuk cabuuuuuk :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…