Yani ben nir daha birini sevebilir miyim aşık olabilir miyim bilmiyorumSevil Allah razi olsun dua etmissin.cizi ne yalan soyleyim benim de icimden yakin zamanda senin icin ask varmis gibi geliyo:) kizma ne olur.tacor eve donmussun ama anladigim kadariyla sende bitmis.ve su an hersey rahatsiz ediyor seni.o yuzden bence esini de kendini de oyalama acikca konus esinle.muhabbet kusu ne guzel tatilin tadini cikariyorsun.kac aydir burdayim ne denizden ne manzaradan bir zevk alamiyorum.biseyler oluyor ama bunlari yasayan ben miyim diyorum. (Bosanma kagidi elime gecince rahatlicam sanirim).
Bosanma karari verilince ertesigun adluyeye gitmek gerekiyormus
2-3 ay gecince boyle insanin psikolojisi bozuluyor. Ama her iste bir hayir var derler ya cidden oyleymis.hic beklemedigim seylere sahit etti beni.ve deli gibi seven ben simdi anlasmali bitmesi ve bir an once olmasi icin dua eder oldum.
Dualarimiz karsilikli kizlar insallah atlaticaz bu gunleri...
Canım benim hala acısını hissetmen normal ben bile acı çekiyorum bazenIyi geceler benim güçlü ve sabırlı kaderdaslarim,
Bugün sakin ve güzel bir gündü. Adet olduğum için ben denize gidemedim ama annemler yokken biraz kendimi dinledim. Sonra gezmeye çıktık. Her tatilimde eşimin gereksiz görmesinden dolayi almama izin vermediği hediyelik eşyalardan aldım kimseden izin almam gerekmeden. Kumsalda oturup annemlerle dondurma keyfi yaptım. Kendime çok cici bir deniz şortu aldım :) Inanır mısınız kendi kazandığı parayı dahi sadece kendi kararıyla cebinden çıkartıp harcamak bile ayrı bir kendine güven veriyormus insana. Çok şükür kızlar. Yaşadığım üzüntüye, sevdiğim adamdan ayrı kalmaya ve hatta binbir emekle, hayalle kurduğum yuvamı bozmaya değecek yerinde bir karar benim için boşanma. Yine üzülüyorum, kahroluyorum, onunla yaşadığım her anının canlanışında yine gözlerim doluyor ve çoğu kez yine ağlıyorum, ertesi günü gözlerim şişiyor. Ama biliyorum ki geleceği olmayan ve asla beni mutlu etmeyecek bir evliliği bitirme kararı alabildiğim için ben çok güçlü bir kadınım.
Ve biz çok güçlü kadınlarız. Her duygumuzu utanmadan, sıkılmadan rahat rahat yaşayalım ama asla pişman olmayalım, cesur olalım, güçlü olalım. Biz değerliyiz. Bu cümleyi çok seviyorum; ben değerliyim. Lütfen bunu kendinize sürekli tekrarlayın. Sizi seviyorum.
Cizi canım seni kendime örnek alıyorum biliyorsunToparlanmak zorundayım. O beni yeterincevsevememis ama ben kendimi seviyorum. Ona bana eziyet etme zevkini daha fazla vermicem. Sonucunda ben de üzülecek olsam bile, biliyorum ki o beni haketmiyor. Belki bu açıklamayı bir tanıdığıma, bir akrabama söyleyemem yanlış anlaşılırım belki ama size ne hissettiğimi rahatça ifade edebiliyorum. Çünkü yaşadıklarımız ve bakış açılarımız benzer. Bu durumu seviyorum.
Inşallah çok güzel günler bekliyor kızlar bizleri. Cizi'nin falı hepimize gelsin. Tabi öncelikle kendi yolumuzu cizebilelim ve doğru bir karar alalım. Rabbim pişman olacağımız kararlar aldırmasın inşallah. Hepinize dua ediyorum. Gönlü güzel arkadaşlarım Rabbim tez zamanda sizleri sıkıntılarınızdan arındırıp, içinde huzur, mutluluk, saygı ve sevgi olan güzel yuvalar kurmayı nasip eder inşallah. Güzel bir uyku çekin bugün. Yarın daha güzel başlasın. Gönlüm sizinle..
Beni dusunmdyeni ben hiç düşünmem beni sevmeyeni hiç sevmem kafaya takmamCanım benim hala acısını hissetmen normal ben bile acı çekiyorum bazen
Ama geçecek
Ve evet bende paramı huzurlarda harcıyorum
Aynı şeyleri yapmışlar bize binmiş adamlar
İnan bana mutluluk çok uzakta değil aslına biz acımızda göremiyoruz
Sabret kaderdaşım
Canım hakkın da hayırlısı olur inşallahKizlar bende kendi adima bi karar verdim bosanmaya karar verdim. Konusdum olmuyor kendimi yipratmaya gerek miyor artik. Insallah bende sizin gibi hemen atlatirim. Ona dedim bosanalim diye ben seninle ayni evde yapaMiyorum
Canım mutsuzluğumuzu atacağız, hakikaten Allah nasıl uygun görüyorsa öyle oluyor. İçimizde bunu kabullenince inan acı da kendiliğinden azalıyor. Hayata baksana, bizim acımız bize zor, dayanılmaz. Sağlığı yerinde olmayana söyleyebilir misin acını, utanırım gibime geliyor. Demez mi bana duygular toparlanır, öyle ya da böyle acını zamana bırakırsın. Ama elinden giden sağlığı yerine getiremezsin. Kendini hırpalama, bunca acının var bir sebebi, anlayacak kavrayacak duruma erişemeyiz ama bu böyle. Hayatın sunduğu güzellikler kadar payımıza düşen acıları da var. Bizi biz yapan acılar, insan olduğumuzu hatırlatan acılar. Hissedebildiğime bile şükrediyorum arkadaşım, ot gibi bir insan olmaktansa acıyı iliklerimde hisseder yoluma devam ederim...Günaydın canlar:)
Nasılsıniz ..
Ben yine kötüyüm hep kötüyüm hep mutsizum..nasil olucak nasil gecicek(
GunaydinlarHepsi geçecek, kendimizi Allah'a teslim ettiğimizde Rabbim hepimize yeni yollar yeni fırsatlar çıkartacak da biz bile şaşıracağız...
Biliyorum hepimizin acısını...
Herkes kendi yaşadığını bilir ama o kalp acısı bir eksik bir fazla hemen hemen aynıdır...
Kızlar hayat akıp gidiyor.
Sevil haklı, sağlıktan önemli bir şey yok
Biz ne kadar kendimizi parçalasak da değişmeyecek bu gerçek
O sebeple bunu özümsememiz ve yolumuza bu acıyı sindirip yola devam etmemiz lazım
Seviyorum sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?