Canım adetin geçmesini bekle benceKızlar adet olmama rağmen bu aksam hepimiz için okuyacağım ben de..
Rabbim hepimizin kalbindekini hayırlı yapsın ya da kalbimize hayırlı olanı koysun...
Rabbim herseyin hayirlisini versinHayırlısı olsun canım benim herseyin hayırlısı rabbim yar ve yardimcimiz olsun geçecek bu gunlerde geçecek. .ben kufurde isittim..tabakta firlatti bana..yinede bitsin istemedim..ama bitti olmayinca olmuyor rabbim hayirlisini nasip etsin inşallah
inTamam canım inşallah bende okurum..adetim gecince yasin okuyup dua edicem hepimize inşallah
Hahahaha komik bir tesadüf değil miHepiniz de adeetmiisiniz, gülesim geldi valla: ))
Günaaydııın kızlaar: ))Günaydın kızlar
Nasılsınız
Ohhh tatilini yap tatlım: ) sefan olsun.Günaydın Canlarım,
Tatilim güzel gidiyor. Dün denize girdim süper plajları var buranın :) Ayrıca bayanlar plajı bile var burada. Kızlar ve anneleri olarak keyif yapıyoruz
Yalnız dün bişi yaptımKendi kredi kartım diye eşimin ek kartını almışım yanıma alışveriş yaptıktan sonra farkettim resmen ateş bastı beni. Işe bak benden haber alamasin derken elimle konum bilgisi göndermiş oldum. Çekimi iptal ettirip kendi kartımdan yaptırdım ödemeyi ama sonuç olarak ekstrede gözükecek
Bu arada canlarım ben size dua ediyorum çok çok hep aklımda dilimdesiniz. Ama ben de adetimmaalesef teyze olamıyorsunuz Valla üstümden koca bir yük kalktı hamile olmadığımı anlayınca. Çok şükür Rabbime.
Hepinizi Allah'a emanet ediyorum güçlü kadınlar. Seviyorum sizi. Kocaman öpüldünüz.
Hahaha sana güveniyoruz sevilOhhh tatilini yap tatlım: ) sefan olsun.
Kredi kartına da takılma, amaaaan görürse görsün:)
Yalnız kızlar hepiniz adetsiniz ayol, bu nasıl bir tesadüftür: ) adetler bitsin artık toplu dualarınızı beklerim: )
Bir ben okuyabiliyorum haahahha sizi duasız bırakmayayım güzeller, yazdıktan sonra okuyacağım yine.
Fala inanma falsız kalma evet: )Hahaha sana güveniyoruz sevil
Kızlar ben de bir şey yapacağım bugün güleceksiniz bana
Ben bugün kız arkadaşlarımla falcıya gidiyorum
Tarot + kahve falı
Bu gideceğimiz adam kışın benim eski eşime aram iyiyken bana boşanacaksınız demişti fe adama çok kızmıştım
Sonra boşandığım gün yine gitmiştim o zaman da başka şeyler söylemişti
Şimdi yeniden gideceğim...
Eeeee ne demişler fala inanma falsız kalma
Hahahaha
Canım çıkınca haber vereceğim zaten hemen sanaFala inanma falsız kalma evet: )
Bu konuda keskin çizgilerim yok valla, meraktan ben de giderdim heralde:)
Ben de istiyoruuuum: )
Neler söyleyeceğini merak ettim şimdiden , habersiz bırakma. Çatlamayayım meraktan hahahhaha
Hahaha sana güveniyoruz sevil
Kızlar ben de bir şey yapacağım bugün güleceksiniz bana
Ben bugün kız arkadaşlarımla falcıya gidiyorum
Tarot + kahve falı
Bu gideceğimiz adam kışın benim eski eşime aram iyiyken bana boşanacaksınız demişti fe adama çok kızmıştım
Sonra boşandığım gün yine gitmiştim o zaman da başka şeyler söylemişti
Şimdi yeniden gideceğim...
Eeeee ne demişler fala inanma falsız kalma
Hahahaha
Günaydin kizlar ohh muhabet kusu denizin tatini cikar bizim icin de yüz vallah coook güzel. Cizi sende ne güzel falcidan sonra bize de haber et bizde merak ediyoruz. Hersey gönlunce olur insallah fistiklar
Üzüldüm canım ya, kafanda kurma zevk aldığın şeyleri yap. Umarım herşey yoluna girer.Slm kizlar salak esim benden sans istiOr ama tam tersini yapioR evde hic yok. Bügun mesela yok erken gelcekti 5 aydan bere alisveris yapilmadi esyalari cöpe atim evde hic bisey yok yemek icin. Yok gec gelekmis ben gideYmisim almaya dedim bende almam. Yok insaata calisiyor. Patron yemege davet ediyormus ulan sen diymadin mi disarfa yemege sen gel karinla ilk haftasonunu gecir yada be bileyim alisverise gid. Insani bin pisman etiriyor yani kizlar allah biliyor ya sanki hic böyle olmuyor ya bisey bozulumva zorlada olmuor ya. Allahim sonumu hayir etsin ya ama mutsuzum ya . Ne bir capa ne biraey yapioyr ya. Bende dedim is arkadaslarimla yemege cikiyorum evde otur ben gelince evde ol diyor bana. Oldu babasinin usaga mi var burda. Tabi tabi dedim görursem söylerim yani anliycaniz bok is
Dualarım seninle canım, tartışmadan kaçmak için yapıyor olabilir.Evde oturmamak icin eve gelmiyor yani neyse ya böyle yapiyor insani daha cok sogutuyor kizlar bana dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?