Süpersin canım benim: )Canım sevilim benim
İnşallah canım
Bu arada ben bu yaşıma geldim böyle yağmur gök gürültüsü duymadım...
Az önce saate baktım 19:19...
Eminim eski eşim beni düşünüp gülüyordur
Şu am korkudan tostop olduğuma emindir şimdi
Hatta bir an düşündüm, kapı çalsa ve gelse ne yaparım...
Hahaha cevabım çok kmüomik geldi bana
Seninleylen senden ve bana yapabileceklerinden ailenin bana yapabileceklerinden korkuyordum
En azından biliyorum ki gökgültüsü geçecek
Sen gidebilirsin şimdi, ben tostop oturmaya razıyım
Hahaha nasılım kızlar ama
Oturdum elimde ipadim size yazıyorum ben deSüpersin canım benim: )
Kanatlarımın altına alayım kuzucuklar sizi, hiç korkmam gök gürültüsünden.
O kadar zaman o admla ve ailesiyle yaşamışsın, gök gürültüsü de neymiş pehh:)
Sen kendine neyi yakıştırıyorsan öyle yap canım, aynada hangisi sana güzel geliyorsa ... Yaz bize canım, merak ettirme:)Oturdum elimde ipadim size yazıyorum ben de
Duşa gireceğim az sonra saçlarımı düzleştireceğim
Ben biraz bonus kafayım da, yarın o kafayla gidemem
Herkes benim kıvırcık saçlarıma hayranken eski eşim hiç sevmedi
Onun yüzünden bir takıntım da saçlarımın kıvırcık olması
Düzleştireceğim ile birlikte yaşıyorum resmen
Bir de saçlarımın rengine takıktı,
Onu değiştirdim ama
Kumraldan hürreme oradan da koyu kızıla geçiş yaptım
Şu ten rengim bi açılsın yine hürreme olacağım
Sanırım iş görüşmesi için düz saç daha resmi olacakSen kendine neyi yakıştırıyorsan öyle yap canım, aynada hangisi sana güzel geliyorsa ... Yaz bize canım, merak ettirme:)
Sen tedbiri elden bırakma, çıkar. İşi kap sonra takarsın şekerim:)Sanırım iş görüşmesi için düz saç daha resmi olacak
Bonuslarımı çalıştığım zamana saklayayım
Bir de burnumdaki hızmayı yarın görüşmede çıkartmaya karar verdim, her yer kaldıramıyor sanırım
Şu beni işe kabul eden şirkete hızmamla gitmiştim ama şimdi emin değilim burası nasıl karşılar
Âmin canımCizi bende hic sevmem yanliz yada karanlikta oturmayi yada simsekten ama elalemin pisligin sayesinde hersey ögreniyoruz ya. Bende hayatimda yanliz kalmayan insan onun saYesinde bunu bile ögrendim gece gec gelmeler herseyi yanliz yapmak. Bencede kendinin hic komplexe girme o salak yüzunden o kendi keltosuna baksin bide siskoluna . Bende yikandim tv bakioRum simdik. Rabbim herseyimizi gönlumuze göre versin insallah fistiklar.
Âmin canım
Yarın 3 de balacak görüşmem
Hepinizden dualarınızı bekliyorum
Hayalimde ki iş için
Öpüyorum iyi ki varsınız kaderdaşlarım
Dilerim Rabbim hepimize yeni başlangıçlar için şans verir
efkarım birikti sığmaz içimeCizi bir an dusundum de cidden o su anda korktugunu biliyor eminim ve geliyormus:) vayyy be artik saka yapar olduk.onlara yeni hayatlarinda ve yeni asklarinda mutluluklar.beddua etmeyelim ki guzellikler bizi de bulsun di mi ama.ve neyi dusundum biliyor musun hizma konusunda? Hep baskalari icin kendimizden taviz veriyoruz.bu ne beeee yeter diyip isyan edicem.ve bosanmis kadinlar olarak bir sirket kuralim hersey serbest olsun.tavizsiz olalim.
Bende bizimkini uyutmaya calisiyorum sabah burda da cok kotu simsek yagmur falan vardi.simdi de cok guzel toprak kokusu.uyusun kahvemi sigarami alicam bi de fonda muzik...efkarim birikti sigmaz icime...allah allah tutmayin bu gece beni:)))
Olacak canım hem de öyle güzel olacak ki, şaşırıp kalacaksın... Ne güzel kelimelere dökmüşsün, içimdeki huzuru mutluluğu aldı benden... Hayırlısı olsun... Kabullenmek, hayra inanmak en iyisi...Akşam üstü sahilde dolaştık kardeşimle. Gün batımını izledik. Öyle güzel bir manzara vardı ki. Malum şahısla gelmiş olsaydık buralara öyle mutlu zamanlarım olabilirdi ki. Hatta onunla mutlu geçen öyle güzel anlarım olmuştu ki zamanında. Kalbimin pır pır attığı, elimi tuttuğunda dahi bulutların üstünde uçtuğum zamanlar. Kendimi çok yalnız hissettim. Benden kendisini, sevdiğim adamı, aşkımı, hayat arkadaşımı, her anımı kalbimi dolduran varlığı, huzurumu, ruhumu aldığı için onu asla affetmeyeceğim. Kendime güvenimi geri kazandım evet ama hayata, aşka inancımı kaybettim sayesinde. Bugün içim acıyor. Ama hala güçlüyüm. Birgün gelecek ve inanıyorum ki herşey güzel olacak. Olacak dimi kızlar?
Canım, sağlığımız olsun herşey olur... Hayırlısı ne ise o olacak, buna inancım var. Anılar, hatıralar silikleşiyor zamanla... Güzel zamanlara diyorum...Sevil bagira bagira soyle icindeki tum sarkilari...sonra bir gun gelecek ve hicbisey hossetmicez.ben face hesabimi sildim.burdaki resimlerimizi, duvardaki gelinlikli resmimi, hamilelik donemindeki birlikte cektigimiz resmi hepsini aglaya aglaya yirttim.telefonumda bir resmi kaldi ona baktikca beni nr kadar uzdugu aklima gelsin diye biraktim.alyansimi cekmeceye koydum.benim degil artik bitti diyorum.kagit ustunde kaldi sadece.ondanda hayirlisiyla silinecek ve su an mutlu sandigi hayatina kavusacak.bense gun gun gucleniyorum.sarki dinlemiyorum.tv de yeni baslayan dizileri (komik olanlari) izliyorum.yani kisacasi yeni hayatimin emekleme donemini yasiyorum.
Muhabbet kusu hissettiklerini o kadar kalbimde yasiyorum ki.buraya ilk geldigim gunler bende aradim, denizde cocuklariyla yuzenleri gordukce agladim.bir sure denize gitmedim sirf o manzaralari gormeyim diye. Hep onunla gezdigimiz yerler adim adim...evde bile sanki bahceden cikacak gibiydi.ve ona bunu soyledigimde "alisirsin" demisti.hakliymis alisiyorum...gececek arkadasim hepsi gececek. Ve inan daha neler goreceksin yok canim yapmaz dedigin.canim acimiyor mu? Aciyor hem de coook aciyor.ama bugun sevilde yazmisti.saglik cok daha onemli. Ben uzun zaman o saglik surecini, kaybetme korkusunu yasadim.belki de o yuzden simdi daha kolay atlatiyorum.yoksa ben kendimi onsuz dusunemezdim olurum derdim hep.ama yasiyosun iste.canin yansa da, icin kan aglasa da yasiyorsun.Kendim icin duam soyle rabbim evladimi, ailemi bana bagislasin. Sizlerin kini de gerisi bos arkadasim.
Kız yatsana sen : )Kızlar neden kederlendiniz yine
Üzmeyin beni de
Üzülmüyorlar kızlar çok açık söyleyeyim üzülmüyorlar
Erkek onlar
Düz mantık
Üzülmeyecekler de
Ne olur toparlayalım kendimizi
Bakın yaralarımızı sarıp yeni hayatlar kuracağız
Yeni aşklarımız evliliklerimiz olacak
Ne olur çıkın şu yas havasından
Arkaya değil önümüze bakalım
Hayat hem çok uzun hem çok kısa
Yetmiyor mu döktüğümüz göz yaşları giden zamanlar
Ileriye bakalım a dostlar
Ne olur ileriye bakalım
Kızlar neden kederlendiniz yine
Üzmeyin beni de
Üzülmüyorlar kızlar çok açık söyleyeyim üzülmüyorlar
Erkek onlar
Düz mantık
Üzülmeyecekler de
Ne olur toparlayalım kendimizi
Bakın yaralarımızı sarıp yeni hayatlar kuracağız
Yeni aşklarımız evliliklerimiz olacak
Ne olur çıkın şu yas havasından
Arkaya değil önümüze bakalım
Hayat hem çok uzun hem çok kısa
Yetmiyor mu döktüğümüz göz yaşları giden zamanlar
Ileriye bakalım a dostlar
Ne olur ileriye bakalım
Olacak canım hem de öyle güzel olacak ki, şaşırıp kalacaksın... Ne güzel kelimelere dökmüşsün, içimdeki huzuru mutluluğu aldı benden... Hayırlısı olsun... Kabullenmek, hayra inanmak en iyisi...
Olacak canım hem de öyle güzel olacak ki, şaşırıp kalacaksın... Ne güzel kelimelere dökmüşsün, içimdeki huzuru mutluluğu aldı benden... Hayırlısı olsun... Kabullenmek, hayra inanmak en iyisi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?