Evliliğimiz pisi pisine bitti

Tatiline çok çok özendim
Tatil dönüşü daha iyi olacağına emin ol
Ben çok rahatlamıştım çünkü

Kızlar bana sen yeni iş bulamazsın diyen eski eşimin suratına haykırmak istiyorum
Hem iş buldum, hem bir üst pozisyonda, hem de 2 katı maaşla...
O çok bilmiş müdür beyin maaşına yaklaştı maaşım

Ama benim asıl beklentim Pazartesi diğer şehirde olan iş
Eğer orası olursa kariyerimde bir yıldız gibi parlatabilir beni...
Bu arada az önce farklı bir firma daha aradı
Sanırım benim kıymetimi bağlayan eski eşimmiş
Mühendis, yurtdışında eğitim almış, 2 yabancı dil bilen bir kızdan kendine güvensiz zavallı bir kadın yaratmıştı...
Bugün iyi ki gitti dedim kendime
Iyi ki gitti ki ben kendimi bulabildim
Yine ben olabildim

Canımsın ya, ne kadar sevindim anlatamam. İnşallah asıl istediğin işi de alırsın. Allah daha daha versin tatlım. Ne kadar sevindim anlatamam.

Bende cok sevindim cizicim rabbim yardimcin olsun inşallah canım:)
Sevilim sen nasılsın ben bugün az daha iyi gibiyim :)

Bende cok sevindim cizicim rabbim yardimcin olsun inşallah canım:)
Sevilim sen nasılsın ben bugün az daha iyi gibiyim :)
İyi olmana sevindim canım.
Ah be güzelim çok kötüydüm ama işte düzelmeye çalışıyorum. Yüzümdeki hüzünden de bıktım.

Bu aci cok agirmis yürek Yakan bir aci tarifi yok..ama geçecek inşallah rabbim bizimle yanimizda ona siginicaz..sevilcim sen cok guclusun biliyorum. .bana onu yansittin..rabbim istemesse yaprak bile dusmezmis..rabbim istemeseydi bu durumda olmaxdik..
Kaderimizde olanı yaşıyoruz. .inşaallah cok güzel gunlerimiz olur..kufur etmeyen ofkesini kontrol edebilen eslerimiz olur(

Ben güçlü olmaktan bıktım, değilim de aslında yıkıldım bak.
Canım, bana küfür eden, öfke kontrolü olmayan bir kocayla ben yıllarımı geçirmezdim. Benim öyle sorunlarım olmadı, ben salak lafını dahi kullanmadım bana da kullanlılmadı.
Benim yıkılmışlığım iyi ve güzel bir evlilikten ayrılık aşamasına gelmek oldu. Son yaşanılanlar olmasa şikayetlenmiyordum ben. Ahh bilmiyorum, içimdeki mutluluğu aldı.
Allahböyle uygun buldu, biliyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Rabbim hayirlisini versin herşeyin canım allah dileklerimizi yerine getirir insallah

Ay senin adina gercekten cok sevindim ya anlatama . Allahim bir kapiyi kapatiyor bir kapiyi aciyor. Bak ne kadar basarili birisin ya senin eski esin duysa heralde her bir tarafindan siser ve patalar. Kizlar hepimizin gönlüne göre veriri insallah rabbim hepimiz bir birimiz icin dua okuyalim.

Evet canım ya, birbirimiz için dua okuyalım.
Tacor, tawcan, cizi, muhabbet kuşu, digucum, inston hepinize ayrı ayrı Ayet-el kürsi okudum. Siz de bana okuyun : )
( gönlünüzden geçen inşallah hayırlıdır ve herşe gönlünüze göre olsun diye diledim)

Unuttuğum varsa hemen yazsın, okuyacagım. Kusura bakmayın unuttuysam.

Hayırlısı olsun canım benim herseyin hayırlısı rabbim yar ve yardimcimiz olsun geçecek bu gunlerde geçecek. .ben kufurde isittim..tabakta firlatti bana..yinede bitsin istemedim..ama bitti olmayinca olmuyor rabbim hayirlisini nasip etsin inşallah

Amin insallah kizalar benimde adetim gecsin bende okurum insallah. Butun dualarimiz kabul olur insallah hepmizin

Kızlar adet olmama rağmen bu aksam hepimiz için okuyacağım ben de..
Rabbim hepimizin kalbindekini hayırlı yapsın ya da kalbimize hayırlı olanı koysun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…