Tatiline çok çok özendimGünaydın güzel hanımlar,
Tam denizin ortasından yazıyorum size, Marmara Denizinin ortasından :) Tatilim bugün başladı. Sabah sabah bi telaş erkenden kalkıp, annem kız kardeşim ben yola koyulduk. Inşallah dertleri tasaları Istanbul'da bırakıp güzel bir tatil yapmayı başarabilirim. Inşallah da başaracağım inancım tam :)
Güzel bir gün ve hayırlı bir cuma olsun canlarım hepimize. Inşallah her sıkıntının üstesinden gelmeyi başaracağız. Üzülmek de olacak, ağlamak, yıpranmak, birşeyleri suçlamak. Ama biz yaşadıklarımızın çok çok daha güzelini hakediyoruz. Biz değerliyiz, özeliz. Bir çok erkeğin arayıp da bulamadığı, bulduğunda kıymet bilmediği, kaybedince kafasını duvarlara vurmasına sebep olacak o kadınlar biziz. Ve onlar yüzünden yitirdiğimiz yuvalarımızın vebali onların boynuna. Güzel günler bizi bekliyor. Sizi seviyorum. Acılar, sıkıntılar, hiçe sayılmalar bizi biz olmaktan alıkoyamayacak. Güçlü olun. Kocaman öpüldünüz.
Canımsın ya, ne kadar sevindim anlatamam. İnşallah asıl istediğin işi de alırsın. Allah daha daha versin tatlım. Ne kadar sevindim anlatamam.Kızlar bana sen yeni iş bulamazsın diyen eski eşimin suratına haykırmak istiyorum
Hem iş buldum, hem bir üst pozisyonda, hem de 2 katı maaşla...
O çok bilmiş müdür beyin maaşına yaklaştı maaşım
Ama benim asıl beklentim Pazartesi diğer şehirde olan iş
Eğer orası olursa kariyerimde bir yıldız gibi parlatabilir beni...
Bu arada az önce farklı bir firma daha aradı
Sanırım benim kıymetimi bağlayan eski eşimmiş
Mühendis, yurtdışında eğitim almış, 2 yabancı dil bilen bir kızdan kendine güvensiz zavallı bir kadın yaratmıştı...
Bugün iyi ki gitti dedim kendime
Iyi ki gitti ki ben kendimi bulabildim
Yine ben olabildim
İyi olmana sevindim canım.Bende cok sevindim cizicim rabbim yardimcin olsun inşallah canım:)
Sevilim sen nasılsın ben bugün az daha iyi gibiyim :)
Canım benim dedigimle aynı anlama geliyorBen buna kesinlikle katılıyorum
Bizim kalplerimiz çok uzaklaşmıştı ve hep bağırır olmuştuk son zamanlarımızda...
Çünkü ondaki gariplik beni yıldırmıştı...
Ben güçlü olmaktan bıktım, değilim de aslında yıkıldım bak.Bu aci cok agirmis yürek Yakan bir aci tarifi yok..ama geçecek inşallah rabbim bizimle yanimizda ona siginicaz..sevilcim sen cok guclusun biliyorum. .bana onu yansittin..rabbim istemesse yaprak bile dusmezmis..rabbim istemeseydi bu durumda olmaxdik..
Kaderimizde olanı yaşıyoruz. .inşaallah cok güzel gunlerimiz olur..kufur etmeyen ofkesini kontrol edebilen eslerimiz olur(
Bu aci cok agirmis yürek Yakan bir aci tarifi yok..ama geçecek inşallah rabbim bizimle yanimizda ona siginicaz..sevilcim sen cok guclusun biliyorum. .bana onu yansittin..rabbim istemesse yaprak bile dusmezmis..rabbim istemeseydi bu durumda olmaxdik..
Kaderimizde olanı yaşıyoruz. .inşaallah cok güzel gunlerimiz olur..kufur etmeyen ofkesini kontrol edebilen eslerimiz olur(
Rabbim hayirlisini versin herşeyin canım allah dileklerimizi yerine getirir insallahBu aci cok agirmis yürek Yakan bir aci tarifi yok..ama geçecek inşallah rabbim bizimle yanimizda ona siginicaz..sevilcim sen cok guclusun biliyorum. .bana onu yansittin..rabbim istemesse yaprak bile dusmezmis..rabbim istemeseydi bu durumda olmaxdik..
Kızlar bana sen yeni iş bulamazsın diyen eski eşimin suratına haykırmak istiyorum
Ya cooooooooook sevindim cizi ya :) allahim bir kapiyi kapatiyor bir kapiyi aciyor. Acayip cok sevindim senin adina . Insallah hersey gönlumuzce olur hepimiz hepimiz icin dualar okuyalim. Iyiki hepimiz variz kizlar....
Bende actim gültepeyi ona bakioym interneten güzelmis dizi
Ay senin adina gercekten cok sevindim ya anlatama . Allahim bir kapiyi kapatiyor bir kapiyi aciyor. Bak ne kadar basarili birisin ya senin eski esin duysa heralde her bir tarafindan siser ve patalar. Kizlar hepimizin gönlüne göre veriri insallah rabbim hepimiz bir birimiz icin dua okuyalim.Kızlar bana sen yeni iş bulamazsın diyen eski eşimin suratına haykırmak istiyorum
Ama benim asıl beklentim Pazartesi diğer şehirde olan iş
Eğer orası olursa kariyerimde bir yıldız gibi parlatabilir beni...
Bu arada az önce farklı bir firma daha aradı
Sanırım benim kıymetimi bağlayan eski eşimmiş
Mühendis, yurtdışında eğitim almış, 2 yabancı dil bilen bir kızdan kendine güvensiz zavallı bir kadın yaratmıştı...
Bugün iyi ki gitti dedim kendime
Iyi ki gitti ki ben kendimi bulabildim
Yine ben olabildim
Evet canım ya, birbirimiz için dua okuyalım.Ay senin adina gercekten cok sevindim ya anlatama . Allahim bir kapiyi kapatiyor bir kapiyi aciyor. Bak ne kadar basarili birisin ya senin eski esin duysa heralde her bir tarafindan siser ve patalar. Kizlar hepimizin gönlüne göre veriri insallah rabbim hepimiz bir birimiz icin dua okuyalim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?