Evliliğimiz pisi pisine bitti

Ben de onunla gittiğim yerlerden geçiyorum sürekli. Hatta aynı yere gitmeye de gerek yok yaptığım herşeyde onu hatırlatacak bir şey buluyorum. Mesela dün çarşıda dolaşırken uzun zamandır istediği tarzda bir kapri gördüm. Boş bulunup aa bu tam istediği gibi dedim anneme. Sonra bütün yaşadıklarım bir anda canlandı gözümde kendime geldim. Çok basit bir olay ama gözlerim doldu. Sonra dedim o benim onu düşündüğüm kadar beni düşünseydi bunlar zaten yaşanmazdı. Demekki onu düşünmemi haketmiyor. Ne zaman onunla geçen güzel bir anımı hatırlayacak olsam hemen hakaretlerini okuyorum, nasıl benim onu terketmeme neden olduğunu düşünüyorum. Ben doğru olanı yaptım ama o doğru olanı yapıp beni koruyup kollayamadı, bana sahip çıkamadı. Bunların suçlusu biz değiliz. Güzel anlarınızı düşünmeyi bırak. Sonuçta evliliğinizi hu hale getiren sen değilsin. Ben inanıyorum sen de toparlayacaksin kendini. Sevilin de dediği gibi özlemeyi tercih edersen arkası grlir, güçlü olmayi seçersen de düşüncelerin ona göre gelişir. Güçlü ol canım. Biz seninleyiz.

Ben her kış için kışlık konserveler ve domatesler menemenler yaparım
Malum uzun zamandır pek bir şey giyemediniz için yağsam mı yapmasam mı kararsızlık çekerken, pazara gidip 12 kg domates aldım
Yani kızlar sevdiğim domatesten bu kış vazgeçmeme kararı aldım.
Öküz bey gitmiş olabilir ama benim bir zevkim var
Dilerim bu yaptığım konserveleri bana değer veren beni gerçekten seven ve benim de gerçekten seçebileceğim biriyle yemeyi nasip eder mevlam...

Maşallah kuzum sana, hamarata bak sen:)
İnşallah canım o günler de gelecek:)

Maşallah kuzum sana, hamarata bak sen:)
İnşallah canım o günler de gelecek:)
Ah sevil...
Rabbim hayırlısını versin inşallah
Benim kadar aşka aşık bir kadın haketmedi bunları yaşamayı
Dilerim ki öyle biri çıkar ki karşıma hepsini unuturum.

Dilerim hepimizin asıl beyaz atlı prensleri birbir gelir
Ve gün gelir bu sayfada başka şeyler konuşuyor oluruz

Ah yerim seni aşka aşık kadın : )
Çıkar canım , çıkacak gönlünü derah tut. Hakettiğin gibi bir adam ve evliliğin olacak.
Aşk, kıpırtı... Bilemiyorum... Sevgi, huzur mutluluk istiyorum aslında... Hayat güzelliklerini nasip etsin hepimize:)

Tatlım valla senin de 10 parmağında 10 marifet. Bu adam kusura bakma da elindeki büyük değeri kaçırmış. Güzelim sen böyle devam ederse elini sallasan dizersin kapina ellisini :))

Inşallah hepimizin hayatları yoluna girer de gönlümüze göre, kiymetimizi bilecek, aşkı yeniden yaşayacağımız aklı başında karakteri oturmuş insanlar çıkar karşımıza.

Gerçi artık aşka nasıl inanır, nasıl güvenirim bilmiyorum. Hele de evlenip boşanmış biri ile aşk yaşamak isteyen çıkar mı onu hiç bilmiyorum. Rabbim büyüktür. Hayatımda kimse olmasa bile, sırf hayatımda biri olsun diye de çekilir çile değil kızlar bizimkisi.

Inşallah çok mutlu oluruz. Inşallah asla pişman olmayız.

Uzuldum... son durum nedir? Hic aradi mi?

Kızlar ben gökgürültüsünden çok korkarım
Annemin ya da eski eşimin kanatlarına sığınırdım
Hava kararmak üzere ve kimse yok yanımda
Bu gece böyle geçerse ne yapacağım ben

Kulaklık tak canım, daha az duyarsın ve irtibatte oluruz.

Canım kulaklığı takip yüksek sesle müzik dinle ya da yine kulaklıkla film izle. Inşallah gece gurleyip seni uyandırmaz Aklıma başka da çözüm gelmiyor. Sen güçlü bir kadınsın korkma demek de fayda etmez bilirim

Yarin cooook guzel haberlerini bekliyoruz.dualarimiz seninle.Allah tum guzellikleri sunacak sana sadece kapiyi aralamak kaliyor..

yıllarca yanlış yaşadım ben
Sadece 2 şeyden korkarım... Karanlık ve gök gürültüsü....
Umarım kesilir biraz daha yağdıktan sonra
Mum ve kibrit alacağım yanıma şimdi
Elektrik de giderse yandım...

Cizi ne olur ne olmaz telefonunu sarj et.ve simdiden fener gibi birsey al.hicccc de korkmaaa.bende oyle acaip korkarim koridora kosar kulaklarimi kapatir yere cokerdim.esim gelirdi...amaaa artik korku yokkk.dua et o an sadece.bizi hic birakmayacak her an her saniye yanimizda olan guzeller guzeli sevdigimize sigin.bir de ben oyle anlarda su an tek burda gok gurlemiyor komsularda da var bu ses aa hatta bir ust katimdaki daha cok hissediyor.bende korkmayim o zaman falan derdim.elbet sabah olacakkk.veee yarinnn sinavi gecmis dunun esamesi ojunmadan sevincini paylasiyor olacaksin bizimle...

Kızlar hepiniz iyi ki varsınız
Inston dediğin gibi şarjımı, hatta yedek bataryalarımı bile dolduruyorum
Şu an öyle bir gökgürlüyor ki...
Sanki gök yarıldı....
Korkuyorum ama biliyorum ki Rabbim yanımda...
Ve sizlerde varsınız...

Annemi aradım şimdi
Hemen tahmin etti yağmur yağıyor dediğimde...
Yakın yer değil ki ne yapsın, eli kolu bağlı...
Şu şehir değişikliği kesinleşse bi hayırlısında da babam gelse evimi toparlasak
Hiç bir şeyi kaldırmak bile gelmiyor içimden şu an
Bir de biraz endişeliuim, yarın 3 saatlik yola gideceğim bu havada arabamla
Allah kaza bela göstermez inşallah...

Allah korusun canım benim, hayırlısıyla gidip gelirsin ve herşey istediğin gibi olur. Seninleyiz güzelim.

Canım sevilim benim
İnşallah canım
Bu arada ben bu yaşıma geldim böyle yağmur gök gürültüsü duymadım...
Az önce saate baktım 19:19...
Eminim eski eşim beni düşünüp gülüyordur
Şu am korkudan tostop olduğuma emindir şimdi

Hatta bir an düşündüm, kapı çalsa ve gelse ne yaparım...
Hahaha cevabım çok kmüomik geldi bana
Seninleylen senden ve bana yapabileceklerinden ailenin bana yapabileceklerinden korkuyordum
En azından biliyorum ki gökgültüsü geçecek
Sen gidebilirsin şimdi, ben tostop oturmaya razıyım

Hahaha nasılım kızlar ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…