Güzel haftalar aylar yıllar bizim olsun canım.Günaydın hanımlar,
Hepinize güzel bir hafta diliyorum. Inşallah herşey gönlünüzce olur. Ben bu hafta boşanma davasını açmayı planlıyorum Istanbul'a dönünce. Hepimiz için de hayırlı kararlar alacağımız bir hafta olsun. Rabbim utandırmasın, pişman etmesin, keşke dedirtmesin.
Dualarda buluşalım canlarım. Hadi kalkın ve kahve yapıp için bi kendinize gelin. Seviyorum sizi.
Cizi bitanem inşallah mutlu haberlerle dönersin bugün bize. Merakla bekliyoruz.
Ben de hepinize musmutlu bir hafta diliyorum. Rabbim aldığımız kararlarda ve önümüze çıkan fırsatlarda bizi utandırmasın.
Kızlar ben görüşme yapacağım yere yaklaşık 1 saat önceden geldim.
Makyajımı tazeledim. Evraklarımı kontrol ettim. Şimdi dua okuyacağım. Rabbim utandırmasın.
Seviyorum sizi
İnşallah istediğin gibi olacak canım. Kalbimiz dualarımız seninle , seviyoruz seni Cizim:)Ben de hepinize musmutlu bir hafta diliyorum. Rabbim aldığımız kararlarda ve önümüze çıkan fırsatlarda bizi utandırmasın.
Kızlar ben görüşme yapacağım yere yaklaşık 1 saat önceden geldim.
Makyajımı tazeledim. Evraklarımı kontrol ettim. Şimdi dua okuyacağım. Rabbim utandırmasın.
Seviyorum sizi
Kızlar eve döner dönmez size yazmaya başladım hemen
Canlarım ben görüşmem süper gitmesine rağmen görüşmede ik beni sıkıştırıla boşandığımı ağzımdan kaçırdım.
Bilemiyorum negatif ya da pozitif etkisi ne olur.
Yeni şehir yeni hayat yeni işin iyi geleceğini düşünüyorum bu sebeple dedim...
Haftaya belli olacak, bekleyip göreceğiz...
Yol boyu içim içimi yedi.
Bu iş hayalimdeki işti ama umarım bu söylediğim için kaybetmem
Yol boyu geçmişimden kaçarken geçmişime takılmış olduğum için kendime kızdım.
Oysa hayalimde linkedin de eski eşimin beni o ünvanla görmesini öyle çok istemiştim ki,,,
Kısmet artık...
Muhabbet kuşu teşekkür ederim güzel dileklerin için...Canım eğer seni boşanmış olduğun için almayacaklarsa zaten hayalindeki kadar profesyonel bir iş değil demekki orası. Bence bunu hiç düşünme biz hep hakkında hayırlısı olsun diye dua etmedik mi, inşallah hakkında hayırlısı olacak. O yüzden sonuç ne olursa olsun sakın üzülme. Biz sana güveniyoruz. Her halukarda sen istediğin yere gelecek ve eski eşini ortasından çatlatacaksın. Belki de kolunda şöyle selvi boylu, yakışıklı, kariyerli bir beyle de bu çatlatmayı ıyice yerine oturtacaksin. Ama sabır hersey zamanla istediğin kıvama gelecek. Hepimiz yanındayız. Seni seviyor, takdir ediyor ve hayal ettiğin herşeyi bir gün kazanacağını çok iyi biliyoruz.
Muhabbet kuşu'nun yazdıklarına katılıyorum. Söylenecek birşey bırakmamışsın kızCanım eğer seni boşanmış olduğun için almayacaklarsa zaten hayalindeki kadar profesyonel bir iş değil demekki orası. Bence bunu hiç düşünme biz hep hakkında hayırlısı olsun diye dua etmedik mi, inşallah hakkında hayırlısı olacak. O yüzden sonuç ne olursa olsun sakın üzülme. Biz sana güveniyoruz. Her halukarda sen istediğin yere gelecek ve eski eşini ortasından çatlatacaksın. Belki de kolunda şöyle selvi boylu, yakışıklı, kariyerli bir beyle de bu çatlatmayı ıyice yerine oturtacaksin. Ama sabır hersey zamanla istediğin kıvama gelecek. Hepimiz yanındayız. Seni seviyor, takdir ediyor ve hayal ettiğin herşeyi bir gün kazanacağını çok iyi biliyoruz.
Ah canım çok geçmiş olsun, ne kadar için parçalanmıştır. Küçük kuzun da sen de hemen iyileşirsiniz inşallah.Selam kizlar...cizi hayirlisi olsun arkadasim. Allah bu isi nasip etmisse sana istedikleri kadar sorun etsinler hicccc takma.
Bende ciddi anlamda cok kotu bir gun gecirdim.sabah kahvaltidan sonra alisverise gittik.kizima yeni ciciler aldim.interneti kapattirdim benim ustumeydi diye.neyse tam isler bitti arabaya gidiyoruz yolun ortasinda cikardim.ama cok kotuyum tabi.neyse bindik arabaya kizim birden ustume kustu mu? Eyvahhh muhtemelen sucuk ve gunes.hastaneye gidene kadar kac defa cikardik anne kiz.solugu hastanede aldik.ben neyse de o minicik pamugumun kolunda serum sisesi icim cok kotu oldu.babam agladi.daha bi koti oldum.kixim Allah sizi bana bagislasin gerisi bos ben yaninizdayim dedi.o da hissetmis icimden gecenleri demek ki.su an biraz daha iyiyiz.eve gelunce uyuduk hemen zaten. Allah evladimi bagislasinoyle iste kizlar onun disinda bi gelisme yok bende.sizleri seviyorum kizlar iyi ki varsiniz
Kıyamam ben sana canım ya...Selam kizlar...cizi hayirlisi olsun arkadasim. Allah bu isi nasip etmisse sana istedikleri kadar sorun etsinler hicccc takma.
Bende ciddi anlamda cok kotu bir gun gecirdim.sabah kahvaltidan sonra alisverise gittik.kizima yeni ciciler aldim.interneti kapattirdim benim ustumeydi diye.neyse tam isler bitti arabaya gidiyoruz yolun ortasinda cikardim.ama cok kotuyum tabi.neyse bindik arabaya kizim birden ustume kustu mu? Eyvahhh muhtemelen sucuk ve gunes.hastaneye gidene kadar kac defa cikardik anne kiz.solugu hastanede aldik.ben neyse de o minicik pamugumun kolunda serum sisesi icim cok kotu oldu.babam agladi.daha bi koti oldum.kixim Allah sizi bana bagislasin gerisi bos ben yaninizdayim dedi.o da hissetmis icimden gecenleri demek ki.su an biraz daha iyiyiz.eve gelunce uyuduk hemen zaten. Allah evladimi bagislasinoyle iste kizlar onun disinda bi gelisme yok bende.sizleri seviyorum kizlar iyi ki varsiniz
Cok tesekkur ederim arkadasim. Evlat baska acinin icinde onun icin parcalaniyor yuregin.ama cok sukur simdi daha iyiyiz.su iciriyorum bol bolAh canım çok geçmiş olsun, ne kadar için parçalanmıştır. Küçük kuzun da sen de hemen iyileşirsiniz inşallah.
Çok üzüldüm canım çok geçmişler olsun : (
Aminnm arkadasim Allah razi oldun.rabbim hak eden birinden sana da nasip etsin insallah senim gibi iyi yurekli guzel guclu cici bir kiz.cok sukur ailelerimiz destek iyi ki onlar var.canim babam bugun gercekten bir kez daha kocaman yuregiyle BABAlik yapti bize...Kıyamam ben sana canım ya...
Allah sizi birbirinize bağışlasın
Üzme kendini sakın
Zehirlenmişsiniz, baban başında....
Hem iyisiniz ikinizde şimdi çok şükür.
Rabbim yanınızda canım
Biz fe yanındayız hem
Allah babalarımızı eksik etmesin başımızdan...Aminnm arkadasim Allah razi oldun.rabbim hak eden birinden sana da nasip etsin insallah senim gibi iyi yurekli guzel guclu cici bir kiz.cok sukur ailelerimiz destek iyi ki onlar var.canim babam bugun gercekten bir kez daha kocaman yuregiyle BABAlik yapti bize...
Selam kizlar...cizi hayirlisi olsun arkadasim. Allah bu isi nasip etmisse sana istedikleri kadar sorun etsinler hicccc takma.
Canım sana da geçmiş olsun. Sen iyisin ya o önemli olan.Kizlar kendimi zor atim vallah evden gelmis sarhos sarhos benimle yatmak istedi dedim ben seninle bosanmak istiyorum dedim bügun ona evi terk et. Bi geldi sarhos sarhos shok oldum. Ay evi nasil terk etimi bilmedim vallah giyindim kusumj aldim bi kac makjac evden atim kendimi vallah hemen bizimkilere bi haber ben geliyorum diye ben annemlerde 5 daka uzakta oturuyom. Ay kalbim disimdan ciki vallah. Allahim beni korusun yani böyle insanlarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?