Ailenin yakınında olmasına çok sevindim canımKizlar kendimi zor atim vallah evden gelmis sarhos sarhos benimle yatmak istedi dedim ben seninle bosanmak istiyorum dedim bügun ona evi terk et. Bi geldi sarhos sarhos shok oldum. Ay evi nasil terk etimi bilmedim vallah giyindim kusumj aldim bi kac makjac evden atim kendimi vallah hemen bizimkilere bi haber ben geliyorum diye ben annemlerde 5 daka uzakta oturuyom. Ay kalbim disimdan ciki vallah. Allahim beni korusun yani böyle insanlarda
Ayy sagol fistik ya, iyim ya allaha sükür icine daha cok kendi bitiriyor vallah. Nasil bir ahlak var bu insanlarda ya anlamis degilim insan kendi karisina yaparmi böyle seyler ya ay nasil korktum ya anlatmam sizlere kizlar. Evet simdik annemlereyim orda kaliim arikAilenin yakınında olmasına çok sevindim canım
Iyi misin şimdi ?
Ah tatlım ya inşallah çabucak atlatırsın
İnşallah Rabbim kalbine göre verir
Seni ateşlerden çıkartır
Ne olur yıpratma kendini
Her geçen gün her şey daha iyi olacak inan buna
Seviyoruz seni ve hep birlikteyiz unutma
Canım ben her halükarda ayrı evde olurum o ayrı ama ailemle aynı yerde olsaydım dahi aynı evde kalamazdım. Bunun milyon sebebini sayabilirim sana... Ama ben rahat ederim, bana uyar diyorsan bilemem.Kızlar bugün nasılsınız?
Aklıma ne geldi biliyor musunuz? Kaçak gelinleri izliyorum da şimdi, biz de kaçak gelinleriz aslında. Kocalarımızdan kaçıp kendi hayatımızı kurmaya çalışan kendi ayakları üstünde duran kadınlarız. Dimi?
Bu arada şu an ailemle yaşasam da acaba kendim ev mi tutsam diye düşünüyorum. Ailemin evi işime yakın. Yani servisle gidip geliyorum. Ayrıca bekar iki kardeşim de şehir dışında. Biri okuyor, biri memur. Ailemin yanında şu an tek çocuk benim. Eğer evlenmemiş olsaydım böyle devam ederdi evlenene kadar. Ama şimdi hayata bakışım, yaşam tarzım değişti. Daha özgür hareket etmek isticem haliyle. Evlenip boşanmışligin verdiği bi asilik de olacak gibi geliyor bende bundan sonra. Kendi kararlarımı almak isticem. Mesela en çok istediğim şey kedi. Ailemleyken alamam. Tabi bu küçük bir örnek. Sizce ayrı eve çıkmak mantıklı mı benim için? Yoksa siz ailenizin yanında mı yaşamayı tercih ederdiniz? Bir süredir bunu düşünüyorum.
Kizlar kendimi zor atim vallah evden gelmis sarhos sarhos benimle yatmak istedi dedim ben seninle bosanmak istiyorum dedim bügun ona evi terk et. Bi geldi sarhos sarhos shok oldum. Ay evi nasil terk etimi bilmedim vallah giyindim kusumj aldim bi kac makjac evden atim kendimi vallah hemen bizimkilere bi haber ben geliyorum diye ben annemlerde 5 daka uzakta oturuyom. Ay kalbim disimdan ciki vallah. Allahim beni korusun yani böyle insanlarda
Sagol arkadasim aynen oyle saglik onemli gerisi bossss.ohhh mis gibi iyi yapmissinCizi senin adina sevindim insallah hayirlisa olur hayirli degilse olmaz, muhabet kusuna katiliyorum. Inston sana da cok gecmis olsun allah saglik versin, sagliktan önemlisi yok. Bende yikandim yarina esyalarimi cikarticam. Allahim hepimizin gönlune göre verir insallah.
Sagol arkadasim. Aminnnn insallah. ..rabbim sana da, ciziye de, tacora da, tawcana da yani hepinize gercekten hak eden insanlardan saglikli, hayirli evlatlar nasip etsin.Canım benim çok geçmiş olsun. Şükür ki atlatmışsınız. Rabbim sizi birbirinize bağışlasın. Öpüyorum tatlı kızını. Sen de iyi ki varsın tatlım.
Sagol arkadasim. Aminnnn insallah. ..rabbim sana da, ciziye de, tacora da, tawcana da yani hepinize gercekten hak eden insanlardan saglikli, hayirli evlatlar nasip etsin.
Aileyle yasama konusuna gelince; ben ailemle kalicam.ise gidikten sonra belki ayni sitede 1+1 eve tasinirim ama kisa vadede boyle bi dusuncem yok.yani ailenin yaninda rahat olurum dersen kal senin icinde guzel olur.bir anda yalnizlik zor gelir ilk etapta cunku.bu surede kira derdin olmayacagi icin para biriktirirsin.kendine araba alirsin.yani bilmiyorum benim tercihim bu ama sonucta sen de kendi rahatina gore hareket edeceksin tabi ki.benim odamda 6 ay bile kalmamistim.yeni gecmistik o eve sobra evlendim kullanamadim hic.simdi o pembeli, lilali, beyazli odamda kizimla olma dusuncesi bile guze...
Günaydin kizlar, bende ise geldim ohhh beee ne rahat uyumusum ya annemlerde gene :)....
vallah muhabet kusu bende cok karisizim ne yapayim diye ama ben yanliziligi mesela hic sevmiyorum ondan bende ayri evde degil de annemlere gene tasinirim instona katiliyorum. bide kendime yeni araba aldim zaten onu da Parasini cikarmam lazim. senin dedigin gibi olmaza zaten tasinirsin olursa vallah senden mutlusu olmaz. ben zaten yanliz yatmaktan yatmaya eve giderdim bide onun icinde o kadar kira vermem biraz mantiksiz. ne bileyim bare kiraya verceme tatilere cikarim daha iyi :). hem onlarda sevinir ya ayri eve degilde onlarla birlikte yasayinca gene, bende öyle dusunuyorum hazir yemek hersey hazir olucak vallah :) onlar bizi el bebek gül bebek bakiyorlar....
Günaydın canım,
Haklısın canım ne demişler ağlarsa anan ağlar, gerisi yalan ağlar. Annemlerin yanında gerçekten mutlu olduğumu, sevildiğimi, değer gördüğümü hissettim. Rabbim ailemizi bize, bizi ailemize bağışlasın. Bize onların yokluğunu hissettirmesin.
Şimdi bir güzel kahvaltımı edeyim sonra kahve yapayım da ana kız karşılıklı kahve içelim :)
Bunlar son gozyaslarimiz son sikintilarimiz...inaniyorum bundan sonrasi cok ama cok guzel olacak. .vallah fitstik en iyisi, bende son 3 kere hep ailemle gitim tatile ne bi göz yasi ne bisey mutlu ve huzurluydum.
bu adam 4 günde beni maf eti gene yani.... allahim yani kurtulmak en güzel cagre bundan allahim insallah en kolay yolda böyle uzaklasdirir artik. yeter bu adam icin göz yasi döktum deniz olurdu vallah :) onun yüzunden yaslancam yani... ayyy yeter be artik bir yere kadar maf eti hayatimi pislik. gitsin anasinin evinde. ay benden uzak allaha yakin olsun beni rahat biraksin artik
Gunaydin guzel hanimlar...kizim da ben de bugun daha iyiyiz. Hala etkisi var ama o da gecer sanirim. Muhabbet kusu kafanda fikir netlesmis sanirim.ilk etap oturursun sonra baktin olmadi cikarsin ne olcak.
Günaydın güzelim,
Kızının pembis yanaklarından öperim :) inşallah daha iyi olursunuz bugün. Yoğurt iyi gelir diye duymuştum zehirlenmeye ne kadar doğru bilmem ama belki iyi gelebilir. Evet canım netleşmiş gibiydi sabah annemle tartışana kadar :) Şu aralar herkes gergin her laf ters tepiyo. Hiç olmadık bi konu büyüdü de büyüdü karşılıklı kırdık birbirimizi.Oluruna bırakmak en iyisi zaman zaten gösterir ne olacağını. Hakkımızda hayırlısı olur inş her konuda. Öpüyorum hepinizi.
Ay canim benim ya - aynen bende senin gibi düsunuyorum ya insanin cani gene aciyor bu pisliklerin yüzunden . Keske yatsak kalksak hop hepsi gecse ye. Bir degenek olsa hic bu zamani da yasamasak allahim düsundukce canim aciyor ya. Allahim sabir versin bizeBu akşam yine çok kırgınım. Eşim face te beni vefasızlıkla suçlayan özlü sözler paylaşmış. Bir de üstüne çıkarcı demiş ne çıkarım olduysa altınlar onlarda, ev zaten ellerinin altında maaşıma da el koymuştu. Ben hangi konuda çıkarıma hareket etmişim acaba
Beni suçluyor olmasına öyle güceniyorum ki. Gerçi suçunu kabul etse bu durumda olmazdık o da var. Hala canımı yakıyor. Allah daha beter etsin onu. Kafasını duvarlara vuracagı günler de gelecek.
Ama ben artık onu düşünmek istemiyorum. Sabahları yanımda onu arayarak uyanmak istemiyorum. Her gece rüyamda onu görmek istemiyorum. Hayat benle alay eder gibi rüyamda ya ona sarılıyorum, ya barışıyorum. Çabuk geçsin artık bu haller. Lütfen çabuk geçsin
Bak canım kendin söylemişsin zaten, tüm suçu sana atmasaydı zaten bu durumda olmazdınız. O şimdi neyi nasıl çıkaracağını bilemiyordur, ondan da bu faceten saçmalıklar.Bu akşam yine çok kırgınım. Eşim face te beni vefasızlıkla suçlayan özlü sözler paylaşmış. Bir de üstüne çıkarcı demiş ne çıkarım olduysa altınlar onlarda, ev zaten ellerinin altında maaşıma da el koymuştu. Ben hangi konuda çıkarıma hareket etmişim acaba
Beni suçluyor olmasına öyle güceniyorum ki. Gerçi suçunu kabul etse bu durumda olmazdık o da var. Hala canımı yakıyor. Allah daha beter etsin onu. Kafasını duvarlara vuracagı günler de gelecek.
Ama ben artık onu düşünmek istemiyorum. Sabahları yanımda onu arayarak uyanmak istemiyorum. Her gece rüyamda onu görmek istemiyorum. Hayat benle alay eder gibi rüyamda ya ona sarılıyorum, ya barışıyorum. Çabuk geçsin artık bu haller. Lütfen çabuk geçsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?