Evliliğimiz pisi pisine bitti

Muhabbet kusu sakin sakin birakma kendini.cok zor biliyorum anliyorum ama guzel gunler icin son acilari yasiyoruz.
Tacor tawcan lutfen siz de kendinizi tutmayin.aglayin, sizlayin ama guclu olun.inanin ben de neler neler yasiyorum. Ne duygu patlamalari ne firtinalar kopuyor icimde.ama sevgi diyorsunuz ya bu sevgi degil.sevselerdi ailelerine karsi dimdik dururlardo, sevselerdi ilk gozden cikatdiklari biz olmazdik, sevselerdi mucadele ederlerdi, sevselerdi evim, yuvam, karim derlerdi...yapmayin Allah askina.evet sevdik evlendik ama sonuc...bu kadar kolaymis demek ki? Nerde o annelerimizin babalatimizin evliliklerii? Kac sene surdu suruyor...onlar sorun yasamadi mi hic? Ama nr olursa olsun yuvalarimdan vszgecmediler.cok zor biliyorum ama inanin hak etmiyolar bizi ve emin olum onlar coktan bizdiz hayatin hayallerini kuruyor ve yasiyorlar

Aynen senin gibi düsunyorum canim ne hayaler kuruyoruz biz onlar icin neler yapiOruz. Ya onlAr bizden nasil fazgeciyorlar hic canlari yanmiyormu ya. Bunu düsundukce zaten insan nasil diyor ya, ben bunlari hic haketmedim hic biseyi.

Destekleriniz için çok teşekkür ederim kızlar. Sevdiğim adamın gözünde kıymetimin ne kadar olduğunu görmek çok acı. Canım çok yanıyor ama geçecek inşallah. Şu an bizleri rahatlatacak tek şey bol bol dua. Rabbim hepimize sabır versin, güç versin. Herkese de hakettiğini tez zamanda göstersin. Canımızı yakanların canını yaksın. Bize haketmedimiz eziyeti edenlere hakettiği cevabı en kısa zamanda versin inşallah.

Aminnnnn insallahhhhhhhhhhh

Canım hepsi geçecek inan bana...
Bunlar en zor günlerin
Hep daha iyisi olacak
Hergüm her şey daha iyi olacak asla unutma
Biz kaybetmedik
Onlar bizi kaybettiler
Insan bana her gün daha çok anlayacaksın ne kadar kıymetli ve özel bir kadın olduğunu
O tertemiz gözyaşlarını sil
Akıttığın adama deymez....
Hem biz seviyoruz seni
Bak ben bu aksam kız arkadaşlarımla buluştum
Sohbet ettim alışveriş yaptım
Ve eski kocamla denk gelebileceğim bir yerde..,
Ama hiç dert etmedim kendime
Etrafa da bakmıyorum artık o var mıdır diye...
Sen de bakmayacaksın ...
Her geçen gün daha çok hafifleyeceksin

Ve unutma Rabbim her zaman yanımızda
O bir kapıyı kapatırsa bir başkasını açıyor
Tüy gibi hafifleyecek kalbinde ruhunda gün geçtikçe

Yasadiklariniza cok uzuldum. Sizinkinin benzer ama daha kayipli bir halini yasadim ben:) siz sanslisiniz ki yalniz degilsiniz artik aileniz var...
Hersey guzelken ve ozelken birden bi sabah aciyorsun gozlerini yanindaki adam bambaska biri olmus. Diyecek cok bisey gelmiyor parmaklarimin ucuna aslinda. Yazdiklariniz bana brni hatirlatti :) Rabbim sabir versin, umarim geleceginiz oyle guzrl olur ki bu yasadiginiz olumsuzluklari animsamazdiniz bile.. sevgiyle kalin...

Kizlar bir sorum olacak nette arastirdim ama sizlere de sorayim dedim.anlasmali bosanacagiz ama ben onun dava acacagi ile gidemem baya uzak cunku.vekil avukatla olacagini soyluyordu.az once okudugum yszilarda ise bunun mumkun olmadigini iki tarafinda dinlenecegi yaziyo r.insallah oyle bir sart yoktur ya.bosanmayi o teklif etti.kabul ettim.ama o mahkeme salonu ortamini yasamak istemiyorum

Can nim anlaşmalı boşanmalarda hakim boşanacak olan tarafların ikisinin de ağzından aynı beyanı çok net kararlı bir şekilde duymayı istiyor.
Yasa gereği mecburen gitmek zorundasın

Ve unutma Rabbim her zaman yanımızda
O bir kapıyı kapatırsa bir başkasını açıyor
Tüy gibi hafifleyecek kalbinde ruhunda gün geçtikçe

Günaydın hanımlar,

Uyku nedir bilmeden bir gece geçirdim. Bütün gece sanki mahkemede hakimin karşısındaymış gibi tek tek onun ve ailesinin bana yaptıklarını anlattım. Uyumaya çalıştım gözümü kapattım karşımda o. Saydım sövdüm. İçimden geçenleri söyledim. Ama kendime gelemedim bir türlü. Ve sabah çok yorgun kalktım. Farkındayım kendime eziyet ediyorum. Sonuçta bir insan boşanma davası bile açıyor olsa adliyeden yer bildirimi yapar mı? Demekki bi amacı vardı ve ben bu hale gelip kendimi yıprattıkça da o amacına ulaşıyor. Bu yüzden bu sabah farklı olmaya karar verdim. Derin bir nefes alıp aklımdan beynimden o düşünceleri çıkarmalıyım. Şu an canım yanıyor olsa da zamanla geçecek. Önümde yaşanmış tecrübeleri var. Herkes severek evlendi ve bir çoğu da severken boşandı. Cizi gibi.. Bu acıları birtek ben yaşamıyorum. Bencil olmanın anlamı yok. Bu kişi ve ailesi sorunlu insanlardı. Ben elimden geleni yaptım. İyi bir eş, iyi bir gelin olduğumdan yana şüphem yok. Arkamda bıraktığım keşkelerim yok. Şu an beni suçluyor olsalar da tutarlı yanları yok. Ve bir gün ben mutlu mesut yaşarken onlar kayıplarının farkına varıp kafalarını duvarlara vuracaklar. Bugün onlar mutlu kek börek yapıp kutlama fotolarını face lere eklerken ben ne kadar üzgünsem bunun kaç katıyla durum tersine dönecek biliyorum.

Çok şükür inancımız var, Rabbimiz yanımızda, ailelerimiz destek ve çok çok önemli bir nimet de sizlerle tanışmış olmak. Çok teşekkür ederim kızlar. Kendimi boşlukta hissettiğimde hep desteksiniz. İyiyken de kötüyken de dostluğunuz için teşekkür ederim. Maalesef bana eşimin veremediği çok kıymetli bir dostluğu yüzlerinizi bile bilmediğim sizler veriyorsunuz. Bir yandan ne güzel bir nimetse diğer yandan da ne acı dimi? Sizi seviyorum.

Günaydın canım,
Gelişimini tamamlayamamış bir adam ve ailesinden inciler canım bu... Adliyede olduğunu yoksa facebooka niye koyarsın, birileri de sorsaydı hayırdır ne işin var diye dört köşe olurdu heralde. Çok ucuz çok sığ canım ya...
Hayat güzel yüzünü gösterecek emin ol, yapabileceğinden fazlasını yapmışsın bu evlilik için. Ağla açıl rahatla ve bil, güzellikler yakın. Seviyoruz seni....

Canımsınız iyi ki varsınız. Yer bildirimini ablaları beğenmiş. Bu da yetmiştir ona. Şu an çok acı çekiyorum evet ama gün gelecek bugünlerime şükredicem. Kurtulduğuma sevinicem. Geleceği düşünüyorum. Ne bu evliliğin, ne de şu an yaşadıklarıma üzülüyor, kahroluyor olmamın bana hiç faydası yok. Geçecek ümidiyle kendimi telkin ediyorum. Ve buna da inanıyorum. İnsanın vicdanı rahat olunca daha başka oluyor. Şükür bebek de yok. Mutlu olmak için sebeplerim var. Kurtulduğuma sevinmek için sebeplerim var. Evliliğimi devam ettirmemek, boşanmak için sebeplerim var. Haybeye yaşayan, boşverlerle hayatını sürdüren biri değilim. Günümün kıymetini bilmezsem geleceğimi kazanamam. Elbette kaybettiklerim var ama kazanacaklarım daha çok. Hepinizi çok seviyorum. Ailemi, işimi çok seviyorum. Yaşamayı seviyorum. Bu kadar sevginin içinde beni mutsuz eden bir uzvumu söküp atmışım çok mu? Şükür halime.

Can nim anlaşmalı boşanmalarda hakim boşanacak olan tarafların ikisinin de ağzından aynı beyanı çok net kararlı bir şekilde duymayı istiyor.
Yasa gereği mecburen gitmek zorundasın
Istinabe mi ne diye bisey varmis.bulundugum ilin mahkemesinde beyanda bulunabilirmisim sanirim.offf ya ne sinir bozucu durumlar.hayirlisiyla bitse daha fazla uzulmeden, yipranmadan.tamam evet guclu durmuya calisiyorum ama evliligim bitiyor.bir daha evimi barkimi goremicem.yani zaten yeterince yipratici seyler bi de su prosedurler...

İnşallah anlaşmalıyla çözülebilir. Benim en büyük korkum çekişmeliye dönüşmesi. Avukat çekişmeliye dönüşürse mahkeme süresince daha sıkıntılı günlerin olacak, asla duymayacağın şeyler duyacaksın, sinirlerin iyice gerilecek dedi. Buna hazırla kendini diye tembihledi adam resmen. Hakkımızda hayırlısı olsun arkadaşım. Eminim çok daha güzel günler bizleri bekliyor. İnan seninle aynı düşünceleri, aynı duyguları paylaşıyorum. 3 hafta bitti evim dediğim yerden bir çöp dahi alamadım. Bırak almayı bir senedir yaşadığım yere ayak dahi basamıyorum. Gerçi kocam dediğim adam, anne dediğim abla dediğim insanlar beş para etmedikten sonra, gerisi boş. Bizi dualarımız ayakta tutacak. Kendini daha fazla yıpratma olur mu? Oluruna bırak. Rabbim büyük. Hep beraberiz. Bu günleri birlikte aşacağız inşallah.

I
Insallah canim ya...simdilik anlasmali gibi gorunuyor durum.esyalara gelince yazlik alisveris yaptim mecburen ama artik kis geliyor.ikimizinde bir dunya esyasi, oyuncaklari, yatagi, ceyizim herseyim orda...nasil alirim cok uzak evim bile diyemedigim yer.insallah gonderir hepsini.yeniden bir dunya alisveris yapip yine yuk olmak istemiyorum aileme.dava konusunda da anlasmali olmasini ve gitmeme gerek kalmadan bitmesini istiyorum. Yuzyuze gelip de karar alamadik ki bosanalim diyip adliyeye gidelim.e simdi de sirf mahkeme icin bir dunya yol git ucaga bin cocukla.adliyeye git...onu gor...offf artik Allah hepimize ferah kapilarini acsin.hayatlarimizi tepetaklak ettiler.yeniden bir hayat kurmaya calisiyoruz ve bu yeni hayatlarimizda zorluklar olmasin ne olur...

Esin cekismelimi istiyor.veya senin taleplerin var da o yuzden mi cekismeli olmasindan korkuyosun.ben sirf cekismeli olmasin diye hicbisey istemiyorum. Zaten can dedigim canim dedigim adami kaybediyorum.ne zor ne aci bisey.onsuz bir hayata alismaya calismak.bunca aciya ragmen bi de cekismeli olursa kaldirmasi cok zor olur benim icin.su an farkli sehirlerde anlasmali bosanma gerceklesmesinin cozumlerini ariyorum.onu gorursem dayanamamsjtan, o mahkeme salonunda aglmaktan korkuyorum. Insallah oyle seyler yasamam yasamayiz...

Keşke bunları hiç yaşamasak ya da hiç sıkıntısız biran önce boşanabilsek. Ama maalesef o kadar duyarlı olsalar bizim gibi eşleri yarı yolda bırakmak yerine yuvalarını kurtarmak için azıcık da olsa çabalarlardı. Ama öyle değil işte. Onların bakış açısı farklı. Onca şeye katlandığım ve asla kabul etmem dediğim şartlarda yaşadığım halde eşimin gözünde hiçbir şey yapmadım ben. Hiç haketmediğim hakaretler işittim ve çirkef ailesinin yaptıklarını hoş görüp haklı buldu. Ailem deyip bana sahip çıkmadığı gibi hiç değer de vermedi. Bana hırsız yakıştırması dahi yapıldı. Bunların üstüne ne bileziklerimi verdiler ne evime adım atıp bir çöpümü dahi alabildim. Üstüne üstlük maaşıma el koydu ve bu kız ne yer ne içer diye düşünüp beş kuruş para dahi göndermedi. Bana böylesine hiç muamelesi yapan bir adam ki bana hakaretleri de cabası, ne ona altınlarımı bırakırım ne eşyalarımı. Hepsini isticem mahkemede. Eğer vermezse çekişmeliye dönüşebilir. Prosedür nasıl bilmiyorum ama o derece çirkefleşirlerse altınlar bizimdi harcadık vs lafları ederlerse bu işi uzatıp çekişmeliye dönüştürürüm. Hiç acımıyorum. Ama kendim yıpranıcam bunu da istemiyorum. Bana menfaatçi demiş. Çeyizim dahil herşeyim onlarda. Asıl menfaatçi kim? Canımı dişime katıp yaptığım evimi, annemin yıllarca birikimi olan çeyizimi, bana mehir verdikleri altınlarımı onlara bırakmaya hiç niyetim yok.

Bugün evlenmeden önce ve evlendikten sonra söyledği bazı sözler geldi aklıma. Benim namusumdan şüphe edecek laflar söylemiş de ben büyütmemişim. Bunları hatırlayınca daha da iğrendim ondan. Çok basit karakterli bir insanmış. Beni asla haketmemiş. Bu yüzden benden kolayca boşanıp da benim paramla eşyamla keyif yapmasına izin vermicem.

Malum şahıs bunu paylaşmış face inde. Insanın gözü nasıl bu kadar kör olur da kalbi nasıl böylesine taşlaşır. Bir dönem beni delicesine sevdiğini söyleyen adam şimdi nasıl beni bu kadar çirkinleştirebilir gözünde. Bu adam beni neresiyle sevdi merak ediyorum.

Eklentiler

• IMG_56870837256859.webp
    29,7 KB · Görüntüleme: 122
Yuh ya , bu adam çok ucuz ya. Güzelim masıl bu adamla evlendin ve evli kaldın? Şu paylaştığı şeyden cahillik, bayağılık akıyor. Canım yakışmaz bu adam sana hem de hiç...

Yuh ya , bu adam çok ucuz ya. Güzelim masıl bu adamla evlendin ve evli kaldın? Şu paylaştığı şeyden cahillik, bayağılık akıyor. Canım yakışmaz bu adam sana hem de hiç...

Bu bana ettiği lafların yanında o kadar basit ve hafif kalırkı. Bırak evlenmeyi evli kalmayı ben bu adamı nasıl sevdim onu anlayamıyorum. Ben bu adama aşık oldum ya! Yazık, çok yazık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…