Evliliğimiz pisi pisine bitti

Kolay gelsin canım, boşanma haftan da dahi çalıştın mı güzelim? İnşallah çabucak hallolur.
Günümün bir kısmı kötü geçti, ruh gibi oluyorum bazı saatler.sanıyorum ruhum çok yorgun... Şimdi daha iyiyim ama.

Evet çalışmıştım
Şimdi işte toparlıyorum işleri
Müdürüm delirdi yaptığım hataya
Dilerim yarın sorunsuz halledebilirim

Sirkette ki soruna uzuldum ama eminim ki telafi edersin sen.gorursun bak sen bile nasil dizeldigini anlamazsin.
Muhabbet kusu beni yanlis anlama ama sen hala kafanda bitirememissin o yuzden de hala takiptedin.boyle ayrilirsan atlatman zor olur.dusunme, bakma, ilgilenme...onlar iyi olsaydi bizi gercekten sevselerdi boyle olmazdi degil mi ama?
Bende kizimla yuruyuse cikicam birazdan.sonra da eve gelince uyur umarim.bugun hala dunun etkisi icinde sersem bir gun gecirdik. Yogurt verdim muhabbet_kusu dedigin gibo ben de yedim.cok sukur kusmafi bugun ama ishal I devam ediyoro da gecer insallah.
Kizlar ne olur daha fazla bizleri uzmelerine izin vermeyelim.ne caresiz insanlar var niz cok sansliyiz.ailemiz var kimimizin evlatlari var.evet zor seyler yasiyoruz ama ge ce cek bunu unutmayalim ve hep hatirlatalim birbirimize olur mu?

Yok canım bitirmeye bitirdim kafamda ama kalbim bazen aklıma karşı geliyor işte. Biliyorum bizim sevgimizi haketmiyorlar da yine de can yakıyor ümidin bitmiş olması. Ailemin, elimde olan imkanların kıymetini biliyorum, farkındayım çok şükür. Yine de yiten sevgim, kıymet bilinmeyen emeklerim adına hala üzülüyorum.

Daha iyi olmanıza sevindim canım. Yarın tamamen geçer inşallah. Dikat edin kendinize.

Merhaba kızlar,
Hatamı kurtardım:)
Benim yüzümden çok ünlü bir marka ürününü piyasaya geç çıkartacaktı:)
Biraz zor oldu ama Rabbim yüzüme güldü çok şükür:)
Siz nasılsınız kızlar.
Haber bekliyorum sabırsızlıkla beklediğim şirketten. Hakkımda Hayırlısıysa bana nasip etsin Allah'ım.
Mutluyum, biliyorum ki Allah yanımda. Ailem ve sizler de varsınız. Çok şükür. Hamd olsun her şey için

Demistim sana) cok sevindim. ..uyutmaya calisiyorum bizimkini biraz kahve ve sigara molasi vermek icin o da dalga gecer gibi pis pis piss diyor:)

Sorunu çözebilmene sevindim canım.

Tatili bitirdim yeni yuvama annemin evine geri dönüyorum. Hayatımdki çizgilerin netleşecegi birbhafta beni bekliyor. Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin.

Merhaba kizlar, cok sevindim cizi senin adina insallah o bekledigin sirketen haber alirsin allahim gönlune göre versin.
Inston ohhh keyif sigarasi yarasin sana.
Muhabet kusu sende yeni evine hosgeldins insallah rabbim hepimizin gönlune göre verir. Allahim cok büyuk.

Canlarim Merhaba
Bütün güzellikler sizinle olsun inşallah:)
Ben hep kotu oldugum için yazamıyorum. .sizinde moralinizi bozmak istemiyorum. .ruh gibiyim
Hakkımızda hayırlısı olsun öpüyorum hepinizi. .

Canlarim Merhaba
Bütün güzellikler sizinle olsun inşallah:)
Ben hep kotu oldugum için yazamıyorum. .sizinde moralinizi bozmak istemiyorum. .ruh gibiyim
Hakkımızda hayırlısı olsun öpüyorum hepinizi. .

Canim benim seni cok iyi anliyorum. Bende senin gibi yüregim aciyor, icim aciyor her yerim aciyor nasil katlancam bilmiyorum cok zor bi durum. Allahim sabir versin bazen diyorum dayanamiycak gibi oluyorum. Disa karsi herkze karsi gücluYum ama gelde bana zorun icim yaniyor vallah...

Az önce face te gördüm. Müstakbel eski eşim öğlen adliyeden yer bildiriminde bulunmuş. Sanırım boşanmak için acelesi var
Sırf sana göstermek için yapılan bir hareket bence. Cizinin dediğine katılıyorum, ayrıca adam olsaydı da senin yanında olsaydı. Faceten engellesene, kimseye bildirim gitmez. Sen de onu görmemiş olursun.

Canim benim ..ben dışarıya karsida gucsuzum hep gucsuzum...hemen agliyorm. .sizin gibi güçlü olmak istiyorum ..bari dışarıya karsi..

Sakın panik olma
Ne hissettiğini tahmin ediyorum
Yanmasın için
Sana yapılanlar gelsin gözünün önüne
Seni sevse Adliye'de yer bildireceğine yanına gelirdi

Sırf sana göstermek için yapılan bir hareket bence. Cizinin dediğine katılıyorum, ayrıca adam olsaydı da senin yanında olsaydı. Faceten engellesene, kimseye bildirim gitmez. Sen de onu görmemiş olursun.

Gerçekten de dediğin gibi ateş düştü yüreğime. Aileme belli etmemek için ağlayamıyorum. Düğüm düğüm boğazım. Ben bunların hiç birini haketmedim. Onu severken ne hayaller kurdum ben. 30uma kadar bekledim ama aşk evliligi yaptım diye az mı şükür duaları ettim. Sevdiğim adamdan çocuk hayalleri kurarken az mı uçtum mutluluktan. Evimin her köşesini yuvamız bilip döşerken, eve aşkıma kavuşcam diye koşa koşa eve giderken, başımı göğsüne yaslarken, büyük bir aşkla gözlerinin içine bakıp onu sevdiğimi söylerken hiç mi göremedim bu adamın karakterini. Cigerimi yaktı, beni bin parçaya böldü. Allah onu nasıl biliyorsa öyle yapsın. Illaki ettiğini bulacak. Rabbim içimdeki ateşi tez söndürsün. Onun için tek damla goz yaşım dahi ziyan bundan sonra.

Ah canım ya, çeksin cezasını. Sana yüreği senin gibi sıcak ve içten birini diliyorum. Sen çok fedakarlıkta bulundun içini ferah tut,. Çok da haklısın tek damla gözyaşı ziyan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…