Kolay gelsin canım, boşanma haftan da dahi çalıştın mı güzelim? İnşallah çabucak hallolur.Selam kızlar
Bugün anladık ki boşanma haftamda çok büyük bir hatanyapmışım işimde...
Daha doğrusu atlamışım bir şeyi
Şimdi onu toparlamaya çalışıyorum ama ciddi maddi zarara sebep verebilirim şirkette.
Çok üzüldüm.
Telafi etmeye ve toparlamaya çalışıyorum
Inşallah Rabbim yardım eder de sorunsuz aşarım bu işi...
Kızlar siz, siz olun dikkat edin.
Hepimiz çok hassas olduğumuz için bu şekilde hatalarımız olabiliyor...
Sizin günümüz nasıl geçti
Evet çalışmıştımKolay gelsin canım, boşanma haftan da dahi çalıştın mı güzelim? İnşallah çabucak hallolur.
Günümün bir kısmı kötü geçti, ruh gibi oluyorum bazı saatler.sanıyorum ruhum çok yorgun... Şimdi daha iyiyim ama.
İnşallah çabucak halledersin canım.Evet çalışmıştım
Şimdi işte toparlıyorum işleri
Müdürüm delirdi yaptığım hataya
Dilerim yarın sorunsuz halledebilirim
Evet çalışmıştım
Şimdi işte toparlıyorum işleri
Müdürüm delirdi yaptığım hataya
Dilerim yarın sorunsuz halledebilirim
Âmin kızlarInşallah sıkıntısız çözülür sorun canım. Üzüldüm sorun olmasına. Vardır bunda da bir hayır. Allah yardımcın olsun kuzum.
Sirkette ki soruna uzuldum ama eminim ki telafi edersin sen.gorursun bak sen bile nasil dizeldigini anlamazsin.
Muhabbet kusu beni yanlis anlama ama sen hala kafanda bitirememissin o yuzden de hala takiptedin.boyle ayrilirsan atlatman zor olur.dusunme, bakma, ilgilenme...onlar iyi olsaydi bizi gercekten sevselerdi boyle olmazdi degil mi ama?
Bende kizimla yuruyuse cikicam birazdan.sonra da eve gelince uyur umarim.bugun hala dunun etkisi icinde sersem bir gun gecirdik. Yogurt verdim muhabbet_kusu dedigin gibo ben de yedim.cok sukur kusmafi bugun ama ishal I devam ediyoro da gecer insallah.
Kizlar ne olur daha fazla bizleri uzmelerine izin vermeyelim.ne caresiz insanlar var niz cok sansliyiz.ailemiz var kimimizin evlatlari var.evet zor seyler yasiyoruz ama ge ce cek bunu unutmayalim ve hep hatirlatalim birbirimize olur mu?
Demistim sanaMerhaba kızlar,
Hatamı kurtardım:)
Benim yüzümden çok ünlü bir marka ürününü piyasaya geç çıkartacaktı:)
Biraz zor oldu ama Rabbim yüzüme güldü çok şükür:)
Siz nasılsınız kızlar.
Haber bekliyorum sabırsızlıkla beklediğim şirketten. Hakkımda Hayırlısıysa bana nasip etsin Allah'ım.
Mutluyum, biliyorum ki Allah yanımda. Ailem ve sizler de varsınız. Çok şükür. Hamd olsun her şey için
Merhaba kızlar,
Hatamı kurtardım:)
Benim yüzümden çok ünlü bir marka ürününü piyasaya geç çıkartacaktı:)
Biraz zor oldu ama Rabbim yüzüme güldü çok şükür:)
Siz nasılsınız kızlar.
Haber bekliyorum sabırsızlıkla beklediğim şirketten. Hakkımda Hayırlısıysa bana nasip etsin Allah'ım.
Mutluyum, biliyorum ki Allah yanımda. Ailem ve sizler de varsınız. Çok şükür. Hamd olsun her şey için
Canlarim Merhaba
Bütün güzellikler sizinle olsun inşallah:)
Ben hep kotu oldugum için yazamıyorum. .sizinde moralinizi bozmak istemiyorum. .ruh gibiyim
Hakkımızda hayırlısı olsun öpüyorum hepinizi. .
kiz o seni korkutmak istiyor heralde aklincaAz önce face te gördüm. Müstakbel eski eşim öğlen adliyeden yer bildiriminde bulunmuş. Sanırım boşanmak için acelesi var
Sakın panik olmaAz önce face te gördüm. Müstakbel eski eşim öğlen adliyeden yer bildiriminde bulunmuş. Sanırım boşanmak için acelesi var
Sırf sana göstermek için yapılan bir hareket bence. Cizinin dediğine katılıyorum, ayrıca adam olsaydı da senin yanında olsaydı. Faceten engellesene, kimseye bildirim gitmez. Sen de onu görmemiş olursun.Az önce face te gördüm. Müstakbel eski eşim öğlen adliyeden yer bildiriminde bulunmuş. Sanırım boşanmak için acelesi var
Canim benim seni cok iyi anliyorum. Bende senin gibi yüregim aciyor, icim aciyor her yerim aciyor nasil katlancam bilmiyorum cok zor bi durum. Allahim sabir versin bazen diyorum dayanamiycak gibi oluyorum. Disa karsi herkze karsi gücluYum ama gelde bana zorun icim yaniyor vallah...
Sakın panik olma
Ne hissettiğini tahmin ediyorum
Yanmasın için
Sana yapılanlar gelsin gözünün önüne
Seni sevse Adliye'de yer bildireceğine yanına gelirdi
Sırf sana göstermek için yapılan bir hareket bence. Cizinin dediğine katılıyorum, ayrıca adam olsaydı da senin yanında olsaydı. Faceten engellesene, kimseye bildirim gitmez. Sen de onu görmemiş olursun.
Ah canım ya, çeksin cezasını. Sana yüreği senin gibi sıcak ve içten birini diliyorum. Sen çok fedakarlıkta bulundun içini ferah tut,. Çok da haklısın tek damla gözyaşı ziyan...Gerçekten de dediğin gibi ateş düştü yüreğime. Aileme belli etmemek için ağlayamıyorum. Düğüm düğüm boğazım. Ben bunların hiç birini haketmedim. Onu severken ne hayaller kurdum ben. 30uma kadar bekledim ama aşk evliligi yaptım diye az mı şükür duaları ettim. Sevdiğim adamdan çocuk hayalleri kurarken az mı uçtum mutluluktan. Evimin her köşesini yuvamız bilip döşerken, eve aşkıma kavuşcam diye koşa koşa eve giderken, başımı göğsüne yaslarken, büyük bir aşkla gözlerinin içine bakıp onu sevdiğimi söylerken hiç mi göremedim bu adamın karakterini. Cigerimi yaktı, beni bin parçaya böldü. Allah onu nasıl biliyorsa öyle yapsın. Illaki ettiğini bulacak. Rabbim içimdeki ateşi tez söndürsün. Onun için tek damla goz yaşım dahi ziyan bundan sonra.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?