Dün akşam eve yorgun ve haliyle mutsuz gitmiştim. Kayınvalideme çıktım yemeği yemişler. Ben de bişeyler atıştırdım. Yaklaşık bi 40-45 dk yanlarında durduktan sonra kayınvalideme yorgun olduğumu, gözlerimin ağrıdığını uzanacağımı söyledim gücenmezsin dimi diyerek gönlünü alıp aşağı indim. Bu arada ben yemek yerken kayınvalidem bana niye sırtınız birbirinize dönük aranızdan kara kedi mi geçti dedi geçiştirdim.
Yatağa uzanmıştım ki 10 dk ya geçti ya geçmedi eşim eve geldi. Çamlıcaya çıkıyoruz geleceksen hazırlan dedi. Kılımı bile kıpırdatmadım. Gelmiyo musun dedi çıkarken hayır yorgunum dedim. Ve kayınpederimi dahi almadan ana oğul beraber gezmeye gittiler.
Anlam veremiyorum gelinin sana yorgunum diyerek yatmaya gidiyor sen gezemeye gitme peşine düşüyorsun. Üstüne üstlük kayınpederimi de evde bırakarak. Aklıma tek gelen evde rahat konuşamadılar ben de sorularını geçiştirince aldı oğlunu beynini yıkamaya götürdü. Çok mu fesatça
Ben onlardan sonra uyuyamadım sinirden. Kalktım tv izleyeyim dedim beynimi veremedim. Busefer temizliğe başladım. Evi süpürdüm vs. Tam mutfağı topluyordum geldiler. Bu sefer kayınvalidem çıkıştı bana hani kız sen uyuyacaktın diye. Dedim 3 saat oldu siz gideli uyudum uyandım. Yorgunum demedin mi şimdi de iş mi yapıyorsun dedi. Yorgundum dinlendim şimdi de işimi yapıyorum bunu da yapmaya insan lazım dedim. Ama tabi ben hep güler yüzle yaklaşıyorum. Tartışma çıkmasın diye. Çünkü kendisi çok meyilli.
Eşim de bir kaç kez laf attı hiç oralı olmadım. Kayınvalidem evine çıkınca acıktın mı birşeyler yiyelim mi dedi yemicem ben dedim. Gittim ütü vs kalmıştı onları hallettim sonra yattım.
Analı oğullu ne yapmaya çalışıyorlar anlamış değilim. Bu arada bir önceki gece telefonumu kurcalamış olmasından işkillendim eşimin. Acaba dedim sasus program falan mı kurdu dinlemek için konuşmalarımı. Oturdum onlar yokken telefonu formatladım. Anlamasın diye de her programı yeniden kurdum. Ve bi dünya fotoğrafım silindi farketmeden çok üzüldüm
Kendimi tanıyamıyorum artık. Sürekli birşeylerden başka şeyler çıkarıyorum altlarında birşeyler arıyorum. Eşime paranoyak derken ben paranoyak oldum. Çok mutsuzum