Tam olarak geçmeyecek inston, hafızalardan silinmeyecek, sadece biz büyümüş olgunlaşmış olacağız hepsi bu... Deli gibi aşık olduğum ve her şeyin ilkini yaşadığım kendimi ona sakladığım adamı elbette bir günde unutmadım.... O hep kalbimde olacak...
Ama o adamlar öldü artık... mahkemede boşanmak istiyorum dahi diyemeyecek kadar acizdi. Sevdiğim adam o değildi...
O hayatına bakabiliyor ve yaşayabiliyorsa beni düşünmeden ben neden yaşayamayayım. Sen neden yaşayamayasın?
Yolumuza bakmalıyız kaderdaşlarım... Geçen yıllara kaybettiğimiz yıllar diye değil, büyüdüğümüz olgunlaştığımız yıllar diye bakmalıyız.
Dün ki iş görüşmemden bahsedeyim biraz size... Aracı şirketle oldu ilk görüşmem. Körü taşı derler ya o hesap görüşmeye çağıran şirket eski eşimin tedarikçisi olan büyük bir firma. Adamları direk terslemedim elbet ben sizinle çalışmam diye ama 4 senedir iş görüşmesine girmediğim için sordukları sorulara öğrenmek istediklerine odaklandım.
2. Görüşmeye kesinlikle çağırılacağım ve çok beğenildiğimi söyledikler. 2. Görüşmeye de ne soruyorlar diye giderim ama o işi kabul etmeyeceğime eminim. Hem şu an çalıştığım şirket daha büyük global bir şirket olduğu için hem de 3 kat maaş verseler de bir daha onu görme ihtimalim olduğu için...
Yarın farklı bir şehre görüşmeye gideceğim. Bana şans dileyin şehir değişikliği iyi gelebilir:)
Bunun yanında evimin dibindeki büyük 2 şirket de iş görüşmesine çağırdı, hayırlısı neyse o olsun diyorum.
Hepinizi kocaman öpüyorum, musmutlu bir gün geçirelim.
Seviyorum sizleri kızlar iyi ki varsınız