- 1 Şubat 2016
- 9.242
- 34.188
- 548
Evet iste diger bir konuda bu..dertlesmek icin konu acti ve gitti..insan boyle olunca ister istemez sorguluyor acaba konu gercekmi yoksa hayal mi diye..umalim ki hayal olsun..insan hayati sozkonusu olunca akan sular durur cunku..Bende soğukkanlı buldum ayrıca da iç dökme gibi gelmedi konu sahibi yazdı çıktı.
Yapım oldukça soğuk ama şöyle bir durumda 3 cümle yazmam, yazamam da zaten.
Yorumuma boş konuşmak gibi yaklaşım olduysa da ne yapayım.
Düşüncem bu!
Kendimi kötü hissettim bir an bende sayenizde açıklamış olayım.
Etraf klavyes delikanlısı dolu.Çok zor günler geçiriyorken burada birkaç defa konu açtım, sonra yayınlamadan sildim. Yani olabilir insan burada can havliyle paylaşım yapabilir veya ben mi bu siteyi çok ciddiye alıyorum, bilemedim şimdi. Anlaşılan o ki birçok kadın buraya gerçek yaşamda veremediği tepkileri vermek, çoğunlukla da ayar çekmek, dalga geçmek, küçümsemek için geliyor. Sitenin kafa dağıttığı, bazen de eğlendirdiği doğrudur ama birçokları burayı (hani sanal alem ya!) kum torbası olarak kullanıyor. Yazık.
Geçmiş olsun konu sahibi, hakkında hayırlısı olur umarım.
Umarım...Bakın sizi hayata bağlayan bir aile fikri hissi varmış
Kimse hayata amaçsız kalmaz kaybolmaz umarım
Siber zorbalık basite alinacak bi sey de değil gerçekten. Koreli ünlü bi sarkici bu yüzden bi kac gün önce intihar etti. Teşebbüs değil intihar, öldü çocuk. Hep bu zorbalar yüzünden depresyona girmis çocuk.Çok kötü bir durumdayız toplumca..
Galiba SİBER ZORBA dedikleri tam da bu..
Alıntı;
SİBER ZORBALIK NEDİR?
Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK), siber zorbalık tanımını şu şekilde yapıyor:
“Bilgi ve iletişim teknolojilerinin yaygınlaşmasıyla gençler ve çocuklar arasında internet kullanımı giderek artmaktadır. Bu durumun pek çok olumlu getirisi olduğu gibi, siber zorbalık davranışlarının sergilendiği kötü amaçlı kullanımlar da meydana gelmektedir. Siber zorbalık, elektronik ortamda bir birey veya grubun, diğerlerine yönelik kasıtlı biçimde gerçekleştirdiği aşağılama, iftira, dedikodu, taciz, tehdit, utandırma ve dışlama gibi rahatsızlık verici eylemleri ifade eder.”
Kolunuzu düzenleyip orada belirtin bence bu durumu, birazcik da da detay verin.. Boyle satır aralarinda aciklarsaniz konunuz sayfalar boyu soru-cevap ve tekrar ayni sorular seklinde gider, dogal olarak..eklemeyi unutmuşum eşim bipolar bozukluk hastasıydı
Sen kendini kötü hissetme canısı,seni bilen biliyor...Bende soğukkanlı buldum ayrıca da iç dökme gibi gelmedi konu sahibi yazdı çıktı.
Yapım oldukça soğuk ama şöyle bir durumda 3 cümle yazmam, yazamam da zaten.
Yorumuma boş konuşmak gibi yaklaşım olduysa da ne yapayım.
Düşüncem bu!
Kendimi kötü hissettim bir an bende sayenizde açıklamış olayım.
Kız sen bu adamla evlendinmi yazık etmişin kendine.artık yapıcak bili yok tedaviye baslatın hemen.eklemeyi unutmuşum eşim bipolar bozukluk hastasıydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?