evliliğimizin ilk kavgasını ettik ANNESİ sağolsun...

Bütün iş eşlerde bitiyor canım.

Kaynanan ya da bir başkası istediğini söylesin, yapsın.

Eşin buna tepki göstermediği sürece üzülen taraf hep ikiniz olursunuz.

Bizde birebir yaşıyoruz bu durumu kendimden biliyorum yani..

Hepsi aynı bunların hepsi..

Boşuna dememişler,, kaynanayı kaynar kazana atmalı diye.

Bence yanı sıra kayınpederi, kaynı ve görümceyi falan da atmak lazım.

Aileden başka şehirde oturanlara öyle imreniyorum ki.

Eğer yılda birkaç kez gelip haftalarca kalmıyorlarsa, uzaklara gitmek en iyisi

Owwwwwwwwwwwww bu daha da manyak bir avantaj Sana derse öyle birşey diyeceğin tek şey; davranışlarımın hepsi yalnızca senin mutluluğun ve huzurunu sağlamak için

bugün kaynanamlarda otururken acaba tek ben miyim böyle olan diye düşünüyordum ki değilmişim :)) yazılanlara bayıldım valla az önce öküz kocam yanıma geldi özür diledi. annem aradığında dışarı çıkıcaz demeliydim bir an kırılmasın diye tamam dedim dedi. bende beni kırdın bide annen durup durup laf soktu (hepinizin dediğinden ortaya karışık yaptım ) senin annene cevap vermek saygısızlık yapmak istemem ama beni böyle ezdirirsen ben kendimi savunmaya geçerim bidahakine dedim karıcım bana kızmış mı dedi öptü barıştık hahah ya aşık olmanın zararları karşı koyamıyorsun :)

ben eşime hep derimki, beni kendimi savunmak zorunda bırakma, bırakırsan beni arenaya atar gibi ortaya atarsan tırnaklarımı çıkarırım o yüzden senin ailen konu olduğunda gerekeni sen söyle benimkiler konu olduğunda bırak onlarada gerekeni ben söyliyim çünkü burun yüzden kesilmez senin söylediğini 1 saat sonra unuturlar benim söylediğim sittin sene konuşulur keza benim ailemde öyle

Bir çiftin arasının düzelmesine yardımca olabildiysek ne mutlu bize Çok sevindim valla yaaa Süper olmuş Aneeeeeeeeem heyecan yaptım şincik

çok doğru canım.. söyledim valla normalde zaten asla alttan alamam saygısızlık yapmamak için sustum. bidaha yaparsa Pelin Kaynana'ya karşı olucak valla :)))

valla canım alttan aldım diyorsun asla yapmam
usturuplu bir şekilde cevabını veririm herkes haddini bilicek

gercekten herşey eşinde bitiyor hayır anne bizim başka bir planımız var size sonra uğrarız dese
üsteleyemez herhalde,yemek yapamıyorsun dediği zaman seni onore etmek için cok güzel yemekler yapıyor diyebilmeli

zaten annesinin dediklerinden çok onun öyle davranmasına kırıldım.. şimdi geldi özür diledi fark etti ama umarım bidaha tekrarlamaz bu hareketi. yoksa arada kalıcak.

Ben böyle ufak tefek laf dokundurmalarında kahkahalarla gülmeye başlıyorum.
Madem şaka ile karışık laf sokuyor gülüyim di mi en azından bir süre şaşkın suratıma bakıp o da koyuveriyor sonunda dayanamayıp
Şaka yollu söylediği her cümleye tepkim hep aynı o da baktı ben ciddiye almıyorum (herhalde gerçekten şaka sanıyorum sandı) artık daha azalttı.
Çok kalbim kırılırsa ve şaka yollu demiyorsa söyliyeceklerini çıtlatıyorum eşime ama aynı konuyu açmıyoruz asla.Başka bir konu yaşanırsa ve eşim yanımda ise direkt o müdahale ediyor.
Çekiniyor kadın o yüzden birazda.Uzatmayıda sevmiyorum hemencik şakaya vuruyorum böyle durumlarda yine bir kahkaha krizi giriyor gerginliğin arasına.
Başka türlü uğraş uğraş bitmez kırgınlıklar kırgınlıkları doğurur kin gütmeye başlarız.Kapıdan çıktığımda olmasa bile en kısa sürede aklımdan çıkarıyorum bu tarz şeyleri ama itiraf ediyim eşime ''senin annen asla kalbini kırmak seni arada brakmam istemem o yüzden sen müdahale et ki sorun yaşamayalım aramız hep bu tatlılıkta sürsün gitsin'' diye arada telkinlerde bulunuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…