- Konu Sahibi PelinOzelKalkan
-
Allah bir banamı melek gibi bir kayınvalide vermiş ?
Allah bir banamı melek gibi bir kayınvalide vermiş ?
canım senin yazdığın mantıksız ya da yersiz değil, ama işte insanın üstüne uyacak yani ben öyle göz süzme masum bakma işini beceremem eşim beni 10 senedir tanıyo öyle bi işe girsem başta o nemesis sende bi haller var der
Owwwwwwwwwwwww bu daha da manyak bir avantajSana derse öyle birşey diyeceğin tek şey; davranışlarımın hepsi yalnızca senin mutluluğun ve huzurunu sağlamak için
Allah hepimizin taktiğini gediğine oturtsun diyelim o zaman
bugün kaynanamlarda otururken acaba tek ben miyim böyle olan diye düşünüyordum ki değilmişim :)) yazılanlara bayıldım valla az önce öküz kocam yanıma geldi özür diledi. annem aradığında dışarı çıkıcaz demeliydim bir an kırılmasın diye tamam dedim dedi. bende beni kırdın bide annen durup durup laf soktu (hepinizin dediğinden ortaya karışık yaptım) senin annene cevap vermek saygısızlık yapmak istemem ama beni böyle ezdirirsen ben kendimi savunmaya geçerim bidahakine dedim karıcım bana kızmış mı dedi öptü barıştık hahah ya aşık olmanın zararları karşı koyamıyorsun :)
çok doğru canım.. söyledim valla normalde zaten asla alttan alamam saygısızlık yapmamak için sustum. bidaha yaparsa Pelin Kaynana'ya karşı olucak valla :)))ben eşime hep derimki, beni kendimi savunmak zorunda bırakma, bırakırsan beni arenaya atar gibi ortaya atarsan tırnaklarımı çıkarırım o yüzden senin ailen konu olduğunda gerekeni sen söyle benimkiler konu olduğunda bırak onlarada gerekeni ben söyliyim çünkü burun yüzden kesilmez senin söylediğini 1 saat sonra unuturlar benim söylediğim sittin sene konuşulur keza benim ailemde öyle
Benimkide melek.
İşin garibi düğün olmadı daha
ne işe yarıyor bu patates maskesi? gelince detayları anlat :)Kızlar ben patates maskesi yapmaya gidiyorumHepinizi öpüyorum...Bitince gelicemmmmm:)
valla canım alttan aldım diyorsun asla yapmam
usturuplu bir şekilde cevabını veririm herkes haddini bilicek
gercekten herşey eşinde bitiyor hayır anne bizim başka bir planımız var size sonra uğrarız dese
üsteleyemez herhalde,yemek yapamıyorsun dediği zaman seni onore etmek için cok güzel yemekler yapıyor diyebilmeli
zaten annesinin dediklerinden çok onun öyle davranmasına kırıldım.. şimdi geldi özür diledi fark etti ama umarım bidaha tekrarlamaz bu hareketi. yoksa arada kalıcak.
inşallah bir daha kırgınlık yaşamazsınız canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?