evliliğimizin ilk kavgasını ettik ANNESİ sağolsun...

aynen her pazar istisnasız ordaydık kı tüm hafta boyunca o kadra tembihlememe ragmab yıne gıderdık "askım valla 1 saat oturcaz soz" dıye yemenınler ededı ama o bı saat hep en az 3 saat olurdu ki bıraz daha oturun daha karpuz kesecegz dedıklerınde gozme bakardı.. sonra kavga ama zamanla otutyr hersey.. zmana bırak bıkmadan usanmadan konus yanı en onunla astım bu sıkıntıyı

aynennnnnnn katılıyorum.... deneyerek tasdiklenmiştir bu durum :)))))))))))))))))))

Ogullarini buyutup 'elin kizlarina' vermek islerine gelmiyor, kiskaniyorlar.
Baska bir ailede yetisen kizlari da kendileri gibi olmalarini bekliyorlar. Asagilamalari da bu yuzden.
Benim cadi kayinvalidecigim de az asagilamadi beni ah ahh...

En güzeli böyle cevap :))

süpermiş valla iyi taktik

kvlerın cogu dugunden sonraa bır evrım gecırıyorlar enazından cogunlugu boyle.. susmak ıı bır yontem deıl o derse sende kırmadan soleyıverr.. sonra daahada kotu seyler duyarsın emın ol..

benim esim seneler ailesindan ayri yasadi evlenmeden once
hic oyle ne yedi ne icti sormadilar dogru duzgun
"kendine iyi bak" derdi annesi ama sormazdi
evlendik
anam her gun arayip soruyordu ne yemek yaptik ne yedi ne icti diye :)
ama esim biraz asi
eskisinden iyi besleniyom merak etme sorup durma dedi :)

Düğün olduktan sonra kayınvalideler halleniyor ha..

bence öyle degil ya kişiden kişiye değişen bişey

harika bir laf yaa süperrrrrrrr:)

çok güzel taktik yaaaaaaaaaaa:)

bunun aksi biçiminde davrandığınızda altta kalmamak adına söylediğiniz herşey sizi yaş haddinden haksız konuma düşürüyo maalesef. Yani eşiniz direkt e sende söyledin oondan tahrik oldu söyledi sen cevap verdin hakkettin gibi savunmalar yapabilir.çıban başı ilan ediveriri bir andan sizi.
Alıntı yaptığım arkadaşın taktiğiyse harika politik bir yöntem bence....

valla okudum bol bol taktik aldım düğünden sonra uygularım artık :)
Canım iyi ki de actın başlığı ayrıca aranız düzeldiği için cok sevi,ndim :)

Eşin hatalı
Anne bizim programımız var diyebilirdi
Her arandığında tamam demesi yanlış

Devir değişti
Eskiden kadınlar annesini özler hep gitmek isterdi
Şimdi erkekler öyle

Annesi de laf sokmakla hatalı
Ama onun o cesareti bulmasını eşin engelleyebilir isterse
Durup dinliyo mu öyle, merak etme anne eşim bana çok iyi bakıyo desin bari 'yemek yapabiliyo mu' diye soru yöneltilmişken hazır

görümce görünceye kadar, kaynana düğüne kadar, kayınpeder ölünceye kadar sevilirmiş derler ya doğru demek ki :)

BİZ EVLİLİĞİMİZİN İLK 8 AYI kayınvalidemin evinde beraber oturduk 2mizde çalışıyorduk.Akılıma gelince çok gülüyorum çok iyi bir insan olmasına karşın kayınvalidemle kutupla yaz ,akla kara kadar zıt pencelerden bakarız hayata ...iş çıkışı bir yere gitsek kayınvalidem dünya laf ederdi.Yeni evlisiniz dünya kadar borcunuz var dışarlarda para harcamayın yada mesela siz hep karı koCa gezin ben evde otururum sen hep karının gönlünü hoş et felan gibi saçma saçma laflar sokardı :)))
biz hiç üzerinde durmazdık bikere sinemaya gidiyoruz diyosak bikerede mesaideyiz geçikicez derdik :)) yeni bişiy alsak gizli gizli sokardık hemen odamıza koşar saklardık .... eşim saolsun çok anlayışlı çok idareci bir erkektir...BASBASBAĞIRARAK KARIM HAKLI BEN KARIMIN YANINDAYIM HİÇBİR ZAMAN DEMEZ ŞİMŞEKLERİ ÜSTÜNE ÇEKMEZ ama bahanaelerle ,birkaç gizli küçük dokunuşla olayların 2mizin istediği biçimde sonuçlanmasını sağlar aşkım :)))

VE evlilik felsefemiz hep şudur: herkim olursa olsunaramızda 3.kişilerden klaynaklanacak tartışma huzursuzluk olmasına izin vermeyeceğiz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…