evliliğimizin ilk kavgasını ettik ANNESİ sağolsun...

neler var neler hepimizde arkadaşım bir bilsen.....

benim kv de de balayımızın 2.-3.-4. gunu bıkmadan arayıp siz nerdesiniz öldünüz mü kaldınız mı insan bir gelir diye utanmadan aradı ve bir de biz balayından kalkıp el öpmeye gitmedik diye suçlu olduk

düpedüz terbiyesizlikti. biz hata da yapabiliriz ama bu yeri gelince oğluna söyleyeceği bir şey olurdu.

bizim otelde oldugumuzu bile bile maksadı rahatsızlık olsun diye aramaktı.

bende çok yaşadım o laf sokmaları vs ve eşim için sustum canımız sıkılmasın diye ama baktık ardı arkası kesilmiyor eşim dedi çok sık görüşmek zorunda değilsin onlar kredilerini doldurdu hadlerini aştılar diye. (onlar dediği 2 görümce ve annesi) sürekli ailemin açıgını arıyorlar bize bir hediye alsalar örnek tv gibi parasını oğlum mu ödüyor diyorlar. çocugum olacak babam beşik aldı gelip gidip beşiğin eksigini aradılar ikinci el mi yeni mi bunu araştırdılar. kendilerinin bende 1 çöpü yok bu arada... neyse bende olay çok canım allah yardımcın olsun...

bende de olmuştu bu durumlar sinir krizleri geçirttiler bana da

suçlu eşin. annesinin ağzına bakmayacak.

annemin bi lafı vardır, erkeği babası yetiştirecek, annesinin yetiştirdiği oğlanlardan hayır gelmiyor. çok doğru :)

kızlar alemsiniz vallahi güldürdünüz beni akşam akşam kahkahalar attım gelinler birliği gibi olmuş burası.çok şahane tavsiyeleriniz var tebrik ettim hepinizi teker teker.kim korkar kaynanadan.

ha bu arada şu patates maskesinden fayda alırsan bildir bende yüzüm biraz beyazlasın istiyorumda.öpüldünüz

Amin canım Allah hepimizin yardımcısı olsun...

Çok anormal bir değişiklik yok, sanırım ben çok çok fazla beyaz olduğum için olabilirDDDDD Ama gerdi ve yumuşattı, birkaç kez daha kullandıktan sonra belli olur bakalım...

eşin anasının patavatsızlığı yuzunden neden senınle tartışıyor anlamadım sankı yenımı öğrenmiş dansçı olduğunu eşin böle gazagelıyorsa işin var kadında oğlunu bılıyor gazlarda gazlar artık

Kızlar aranıza yeni katıldım izninizle konuya dahil olmak istiyorum. Bn bunu bilir bunu söylerim hiçbir kayınvalide öz kızı gibi sizi sevmez hiçbir gelinde öz annesi gibi kayınvalidesini sevmez. Olay iki tarafı idare etmeden geçiyo bnce bnm eşim de çok düşkün görümcem de çok konuşur bnde şöyle bi yöntem buldum onlar deliyse bn de deliyim. Laf sokuyolarsa bende laf sokuyorum. Saçma şaka yapıyolarsa bende gülerek karşılık veriyorum. Çok eğlenceli oluyo. İlk zamanlarda herşeyi içime atıyodum. Artık eşime tüm sıkıntıları anlatıyorum arkamdan konuşmalarını olabilicekleri. Erkekler anlatmayınca gerçekten farkına varmıyo. Gözlerine sokmak lazım :))

normalde kolay gaza gelmez kıskanınca birden parlıyor.. annesi de bunu biliyor tabii bilerek açtı zaten konuyu.. valla bundan sonra annesi böyle davranırsa bende altta kalmıcam.

artık kimseyi anlayamıyorum nasıl bir vicdandır bu kendi evladını evinde huzursuz etmek nasıl bir anneliktir gelinlerini elalemin çocuğu mantığıyla görüp oğlum en çok annesini sevsin eşine huzursuzluk versin diye umut etmek nasıl bir anne merhametidir. canım sende lütfen artık kayınvalidene karşı daha uyanık ol aranı bozmasına izin verme sanırım yeni evlisin şimdi böyle yaparsan ileride önünü almazsın seni üzmelerinin

Evlenmeden önce oğulları annelerinin pek umrunda olmuyor ama ne zaman nişanlılık devreye giriyor yavaş yavaş oğulları akıllarına geliyor. Hele ki evlilik olduktan sonra sanki dünyada oğullarından başka kimse olmuyor onlar için bir anda düşünceli , onları çok seven, çok umursayan kollayıp kollayan anne moduna giriveriyorlar. Oğullarını kimseyle paylaşmak istemiyorlar. O zaman al oğlunun turşusunu kur diyesi geliyor insanın. Oğlan annelerinin malesef genel durumu bu. Ama bizimde annelerimiz var asıl bizim annelerimizin yapması lazım ama nedense ben bir kız annesinin evlendikten sonra bu kadar abartıya kaçtığını görmedim şimdiye kadar.

Ayrıca yazmayı unuttuğum birşey daha var evliliklerde kavgaların %85'i erkeklerin ailelerinin çıkarttığı sorunlardan kaynaklanıyor. Yine şimdiye kadar çevremde pek duymadım bayanların benim annem ya da babamdan kaynaklanan tartışmalar yaşadık dediğini. Bu benim evliliğim içinde geçerli bizde hep kayınvaldemler yüzünden tartışıyoruz.

çok haklısın canım.. bundan sonra ipler bende valla.

arkadaşımın kına gecesinde kaynanası bi ağladı bi ağladı gittim yanına x teyze yeter da dedim helak ettin kendini,kolaymı bi oğul verdim öncedenmiş gelin almak şimdi oğlan veriyoruz dedi, benimde sinirime gitti doğru valla haklısın dedim

evliliğimizin ilk yılı her pazar işgal edilirdi.plan yapardık zırt telefın size geliyoruz yada bize gelin eşimde tamam derdi.çünkü kimseye hayır diyemez.sonuç kavga.

ya insan bi düşünür sadece pazarları var biz hafta içi yada akşam falan görüşelim çocuklar rahat etsin yok.her pazar 12 olmadan bizdeler ellerinde tencere.ben sanki yemek yapmayı bilmiyorum.ayy kabus gibiydi.aklıma geldi şimdi.

şimdi durum değişti.eşimle kavga ede ede palınımız var demeyi öğrendi.ama çok yıprandık.demekki herkes benzer durumlarda.keşke o zamanlar bu siteyi keşfetseydim belki daha akıllıca adımlar atardım.

anasının ağzının içine bakan erkek tipi işte...
karısının ağzı yokmu "anneni okadar çok sevdiğim halde her gittiğimizde bana laf soktu ,asla sana belli etmek istemedim ama daha fazla demesin diye bende herdefasında ikimizadına şaka yollu cevaplar verdim aşkım....herşey ikimiz için "......tarzında cümle kursa o adam hala anasının lafına bakıyosa zaten iflah olmaz

gördüğüme ınanamadım yani, yorumsuz...

Aslında kayınvalideniz şakayla karışık çok da kızılmayacak bir şeyler söylemiş...

Ama bence beraber iştirak edeceğiniz bir programı yaparken birbirinize danışma alışkanlığını edinmelisiniz.
Eşiniz "hıı geliriz" diye atlamadan size sormalıydı, siz de bambaşka şeyler planlamışken emrivakiyle karşı karşıya kalmamış olurdunuz.
Size danışmadan program yapma alışkanlığı varsa, bir iki kere gtimeyin yaptığı programa, "ben olur dememiştim" dersiniz, öğrensin bir zahmet emrivaki yapmamayı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…