- 18 Şubat 2012
- 241
- 15
- 68
- Konu Sahibi PelinOzelKalkan
-
ne işe yarıyor bu patates maskesi? gelince detayları anlat :)
Amin canım Allah hepimizin yardımcısı olsun...neler var neler hepimizde arkadaşım bir bilsen.....
benim kv de de balayımızın 2.-3.-4. gunu bıkmadan arayıp siz nerdesiniz öldünüz mü kaldınız mı insan bir gelir diye utanmadan aradı ve bir de biz balayından kalkıp el öpmeye gitmedik diye suçlu olduk
düpedüz terbiyesizlikti. biz hata da yapabiliriz ama bu yeri gelince oğluna söyleyeceği bir şey olurdu.
bizim otelde oldugumuzu bile bile maksadı rahatsızlık olsun diye aramaktı.
bende çok yaşadım o laf sokmaları vs ve eşim için sustum canımız sıkılmasın diye ama baktık ardı arkası kesilmiyor eşim dedi çok sık görüşmek zorunda değilsin onlar kredilerini doldurdu hadlerini aştılar diye. (onlar dediği 2 görümce ve annesi) sürekli ailemin açıgını arıyorlar bize bir hediye alsalar örnek tv gibi parasını oğlum mu ödüyor diyorlar. çocugum olacak babam beşik aldı gelip gidip beşiğin eksigini aradılar ikinci el mi yeni mi bunu araştırdılar. kendilerinin bende 1 çöpü yok bu arada... neyse bende olay çok canım allah yardımcın olsun...
eşin anasının patavatsızlığı yuzunden neden senınle tartışıyor anlamadım sankı yenımı öğrenmiş dansçı olduğunu eşin böle gazagelıyorsa işin var kadında oğlunu bılıyor gazlarda gazlar artık
çok haklısın canım.. bundan sonra ipler bende valla.artık kimseyi anlayamıyorum nasıl bir vicdandır bu kendi evladını evinde huzursuz etmek nasıl bir anneliktir gelinlerini elalemin çocuğu mantığıyla görüp oğlum en çok annesini sevsin eşine huzursuzluk versin diye umut etmek nasıl bir anne merhametidir. canım sende lütfen artık kayınvalidene karşı daha uyanık ol aranı bozmasına izin verme sanırım yeni evlisin şimdi böyle yaparsan ileride önünü almazsın seni üzmelerinin
evlenince oğulları kıymete biniyor.
Bir olay anlatayım size...Bir arkadaşım vardı, o da aynı durumdaydı...Benden sonra yorum yapan arkadaşın dediği şekilde davrandı, sonra annesi oğluna bak karının bana hiç saygısı yok, sanki arkadaşıyla konuşuyor, seni doğurdum büyüttüm 9 ay karnımda taşıdım, sen bi karının bana saygı duymasını sağlayamadın şeklinde konuşuyor...Ve sonra arkadaşımla kaynanası kvga ediyorlar adam yokken, kadın oğluna kavgayı dilediği gibi anlatıyor bunun sonucunda adamın yorumu şu; adam sen haketmişsindir, zaten anneme saygı duymadın hiçbir zaman, beni arada bıraktın, o büyük sen susuverseydin gibi cümleler kuruyor...Şuan bu sorunlar yüzünden boşanma aşamasındalar... Anlattığım olay birebir gerçek.
arkadaşımın kına gecesinde kaynanası bi ağladı bi ağladı gittim yanına x teyze yeter da dedim helak ettin kendini,kolaymı bi oğul verdim öncedenmiş gelin almak şimdi oğlan veriyoruz dedi, benimde sinirime gitti doğru valla haklısın dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?