Çözüm o kadar basit ki... Erkekler annelerine çok fazla düşkün oluyorlar, hele ki bir de araya yok işte sütümü helal etmem hikayeleri falan girince oooooo bak artık sen olanlara...Benden sana tavsiye izin ver, annesi söylesin sana ne istiyorsa, ses çıkarma, çoğu zaman boynunu büküp otur, hiçbir zaman surat asma, sadece yüzündeki masumiyet ifadeleri olsun... Eşin bunu her defasında görsün, bunlardan sonra eşin emin ol utanmaya başlar... Anlar annesinin seni kırdığını, olurda bu konuyu eşin açarsa da aynen şu cümleleri kur: Bana hayatımın anlamını, ömrümü, uğruna canımı bile feda edebileceğim bir koca yetiştiren bir kadına laf söylemek, bunun yanında seni arada bırakmak bana yakışmaz, kaldı ki karın olarak hele ki birçok sorumluluğu benimle evlenmek için üstlenen bi adama bu kötülüğü yaparak hayatını zorlaştırmam...hem ben seni mutlu etmek için hayatına girdim, mutsuz, huzursuz etmek için değil...Veeeeeeeeeeeeeeeeeeee izle ve gör
Tabi bunlar eşin annesine uymuyorsa işe yarar, uyuyorsa seni zor bir hayat bekliyor...Her iki durumda da Allah yar ve yardımcın olsun...