evliliğimizin ilk kavgasını ettik ANNESİ sağolsun...

ilk kavgamızda son kavgamızda bu sebeptendi..Bu kadar düşündüm bi insan niye emrivaki yapar,niye davet edilmediği yere istenmediğini bilerek gider anlamadım.Yahu bu insanlar genç,yeni evli yarın çocuk olduğunda gezip eğlenemiycekler haftada 1 gün izinlerindede biz ayaklarını bağlamayalım eve demiyorlar..

Benim bu sebepten evliliğim bitiyordu,arada hala ufak tartışmalarımız oluyor.Bir kere kaptırdınmı ucunu arkası geliyor.Hee aynı şiddette olmuyor ama arada ipin ucu yine kaçıyor.kv laf sokmalarına gelince o hiç bitmiyor..Sadece bazı gelinler zamanla sinir harbi geçirip,piştiği için zamanla öğreniyorlar incelikleri..Sonra deli deliyi görünce çomağını saklıyor:)

sende bu kadar akıl var madem ayrı eve çıkmayı nasıl beceremiyosun kız
konunu okudum da biraz önce

Malesef evlenene kadar sonra maskeleri düşüyor . ya kırılacaksın ya kıracaksın kırılıyorsun bi süre sonra sabrın taşıyor madem diyorsun illaki kırınlıık olacak en azındna agzının payını alsında yine olan olsun

Bence eşinizi arada bırakmayın kayınvalide bir şey dediğinde cevabı siz verebilirsiniz.
2 pazardır kayınvalidemdeydik.İlk pazar görümcelerim toplanmış sen de gel dedi gittim.geçen pazarda saçımı boyatacaktım kuaförüm ordaydı işim bitince yine onlarda oturduk.Aradı bu pazarda toplanalım dedi.kusura bakmayın dedim 2 pazardır sizdeyim bu pazar başka planım var.imaya laf sokmaya gerek yok ki açıkça söyleyeceksin.

Her zaman şunu bilir şunu söylerim.karşı taraf siz üzülürmüsünüz diye düşünmeden istediğini söyleyebiliyorsa ben de söylerim.Gece kafayı takıp uykusuz kalacağıma,karşı tarafı uykusuz bırakırım.

ooo harikasınız :)))) en iyi taktik bu bence :) anne devreye girince olayların boyutu çok değişiyor gerçekten.dırdır yapmakta çözüm değil görebilecek olan kocaya böyle davranmak lazım. evliliğimde bu tarz sorunlar yaşarsam inşallah ben de böyle davranmayı düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…