Evliliğin ilk 1 yılını unutamıyorum yardimmm

mavilim9s

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2018
199
182
23
Kızlar merhaba daha önce konu açmıştım kv ben her gün onlara gitmiyorum diye depresyon tedavisi görüyor 1.5 yıllık evliyim . Fakat ben geçtiğimiz yılı unutamıyorum lütfen bana akıl verin .

şöyle özet geçeyim evlendiğimiz gün düğünden çıkıp gündüz 5 gibi kv evine geldik saat 9 bucuk oldu hala bizi salmıyor tüm akrababalari gitsinler artik diyor o hayir bi cay isinler daha erken diyor bide esimin yengesi ayni fikirde onunla . Her neyse 10 a dogru evimize geldik .

ertesi gün adetmis diye kv ye kahvaltıya gittik 10 gibi tabi geç kaldık diye surat savat. Eşim tam saat 4 e kadar orda oyalandi evimize net bağlanmadı diye mac özetlerini izledi. Ben mutfak topladim kv ile.gelen hediyelere baktım. Eşimin yanına gidip hadi kalk dedikce oturdu ve ben babamgili şehir dışına ugurlayackatim yetişemedim. :KK43: üstüne bide tam ordan çıkarken kv aksma yemeğe bekliyoruz dedi .Tabi babamgile yetişemeyince ben ağladım sinirim bozuldu esim bi yere gidleim bas basa gezelim uzulme vs biseyler demedi hic gonlumu almadi bende gurur yaptim o demeyince başka hiç bi yere gitmeden doğruca annesigile geri gittik gece 12 ye kadar durduk . Kapıdan çıkarken yarın yine gelin bekliyoruz dedi. Eşimin son izin günüydü balayına gitmedik ama baş başa vakitte geçirmedik hiç. Yine 2.gunu de oraya gittik ve gece 12 ye kadar . Şimdi bazen eski mesajları okuyorum kizlar telde yeni evliyiz ve ben esime hadi kalk diye gece saat 23 te mesaj atmışım düşünün kizlar . Yazmam uygun değil belki ama ilk gun birlkte de olamamıştık ben kendimi sıkınca .yani şimdi düşünüyorum esim nasıl bi insanmış nasıl bi erkek ben kadın olduğum halde eve gidip bi daha denemek ilk gece stresini üzerimden atmak istiyorum ama oturuyor annesinde

3.gun kizlar gitmedim ve esim bana küstü sen zaten benim ailemi istemiyosun diye . Ve bu arada hala birlikte olamadık. Ve kizlar 4.gun yine gittik 5 6 7 8 9 bu böyle ilk 1 ay devam etti . 2. Aydan sonra hafta da 5 gün 5 6 aydan sonra 4 gün ve bir yılın sonunda haftada 2 3 e indi . Ve şu an haftada 1 kez gidiyorum.

Basta dediğim gibi kv bu durum karşısında hasta oldu . Haftalık 3 gün gittiğimiz dönemler benden nasıl hırsını alacağını bilemiyordu çıldırıyordu laf sokacam diye. Ona gore gelmiyorduk çünkü yetmiyordu .2 kez büyükbir tartışma yaşadık bana demediğini bırakmadı .

Aslında Şu an sorun bunların hiç biri değil kizlar . Çünkü dedigim.gibi az gorusuyorum kv ilaç kullanıyor ve hep uyuşuk vaziyette. Ama
Ben eşimden çok soğudum. Ilk zamanlar hiç birlikte zaman geciremedik hep benim isteklerimi reddetti . Gezmedik balayina gitmedik üstelik bana söylemediği bi miktar paarası varmış buna rağmen gitmedik . Geçtiğimiz yaz yani 2017 de ben annesigile az gidiyorum haftada 3 tu o zamanlar beni babamgilin yanına.sehir dışına götürmedi inadindan bunu açıkça demedi ama biliyorum bu yüzden. Bunları hep yuttum kizlar esim şu an iyi bana karşı biseyleri kendi de anladığı için az gidiyor ailesine.

Ama ben çok mutsuzum kizlar aklımda hep ilk 1 yılımiz annesinde sabahtan aksma kadar geçen günler. Eve gelince yaşadığımız kavgalar tartışmalar kuslukler .tamam esim cinselliğe önem veren bi insan değil ama Yeni evli bi erkek nasıl evde karısıyla vakit geçirmek yerine bu yaşına kadar hiç görmemiş gibi annesine gitti eve gelelim.diye Bi an önce heyecan yapmadı diyorum . Ben mesaj attım kalkmayınca ilk günlerimizi aylarımızı heba etti diye aklımdan çıkmıyor kizlar ne yapmalıyım eşim şu an iyi bi sorunumuz yok ama çok kendimi çok yorgun kırgın hisseidyirim ona karşı içimde bi öfke var yenemiyorum.

Son düzenleme:
Kızlar merhaba daha önce konu açmıştım kv ben her gün onlara gitmiyorum diye depresyon tedavisi görüyor .

Şu an 1.5 yıllık evliyim . Fakat ben geçtiğimiz yılı unutamıyorum lütfen bana akıl verin .

şöyle özet geçeyim evlendiğimiz gün düğünden çıkıp gündüz 5 gibi kv evine geldik saat 9 bucuk oldu hala bizi salmıyor tüm akrababalari gitsinler artik diyor o hayir bi cay isinler daha erken diyor bide esimin yengesi ayni fikirde onunla . Her neyse 10 a dogru evimize geldik .

ertesi gün adetmis diye kv ye kahvaltıya gittik 10 gibi tabi geç kaldık diye surat savat. Eşim tam saat 4 e kadar orda oyalandi evimize net bağlanmadı diye mac özetlerini izledi. Ben mutfak topladim kv ile.gelen hediyelere baktım. Eşimin yanına gidip hadi kalk dedikce oturdu ve ben babamgili şehir dışına ugurlayackatim yetişemedim. :KK43: üstüne bide tam ordan çıkarken kv aksma yemeğe bekliyoruz dedi hayır gören evde tek sanir kocası 2 çocuğu daha var. Tabi babamgile yetişemeyince ben ağladım sinirim bozuldu esim bi yere gidleim bas basa gezelim uzulme vs biseyler demedi hic gonlumu almadi bende gurur yaptim o demeyince başka hiç bi yere gitmeden doğruca annesigile geri gittik gece 12 ye kadar durduk . Kapıdan çıkarken yarın yine gelin bekliyoruz dedi tabi ben aileye yeni gelin gelmişim şimdi bişey demem uygun olmaz eşimde demiyor diye sesimi çıkarmadım. Eşimin son izin günüydü balayına gitmedik ama baş başa vakitte geçirmedik hiç. Yine 2.gunu de oraya gittik ve gece 12 ye kadar . Şimdi bazen eski mesajları okuyorum kizlar telde yeni evliyiz ve ben esime hadi kalk diye gece saat 23 te mesaj atmışım düşünün kizlar . Yazmam uygun değil belki ama ilk gun birlkte de olamamıştık ben kendimi sıkınca .yani şimdi düşünüyorum esim nasıl bi insanmış nasıl bi erkek ben kadın olduğum halde eve gidip bi daha denemek ilk gece stresini üzerimden atmak istiyorum eşime kalk diye mesaj atıyorum o hala oturuyor .

3.gun kizlar esim ise gitti ben henüz atanmadigim için evdeyim ve Neymis annesigile gidecekmişim ve o da aksma gelecekmiş ilk patlamami o an yaşadım gitmeyecegim dedim . ve esim bana küstü sen zaten benim ailemi istemiyosun diye . Ve bu arada hala birlikte olamadık. Ve kizlar 4.gun yine gittik 5 6 7 8 9 bu böyle ilk 1 ay devam etti . 2. Aydan sonra hafta da 5 gün 5 6 aydan sonra 4 gün ve bir yılın sonunda haftada 2 3 e indi . Ve şu an haftada 1 kez gidiyorum.

Basta dediğim gibi kv bu durum karşısında hasta oldu . Haftalık 3 gün gittiğimiz dönemler benden nasıl hırsını alacağını bilemiyordu çıldırıyordu laf sokacam diye. Ona gore gelmiyorduk çünkü yetmiyordu .2 kez büyükbir tartışma yaşadık bana demediğini bırakmadı kıskanç fesat oğlumu ayircaksin bizi.ayiracaksin bu eve her gun geleceksin ben her gun gorusmek istiyorum sen niye istemiyosun neler neler ...

Aslında Şu an sorun bunların hiç biri değil kizlar . Çünkü dedigim.gibi az gorusuyorum kv ilaç kullanıyor ve hep uyuşuk vaziyette. Ama
Ben eşimden çok soğudum. Ilk zamanlar hiç birlikte zaman geciremedik hep benim isteklerimi reddetti . Gezmedik balayina gitmedik üstelik bana söylemediği bi miktar paarası varmış buna rağmen gitmedik . Geçtiğimiz yaz yani 2017 de ben annesigile az gidiyorum haftada 3 tu o zamanlar beni babamgilin yanına.sehir dışına götürmedi inadindan bunu açıkça demedi ama biliyorum bu yüzden. Bunları hep yuttum kizlar esim şu an iyi bana karşı biseyleri kendi de anladığı için az gidiyor ailesine.

Ama ben çok mutsuzum kizlar aklımda hep ilk 1 yılımiz annesinde sabahtan aksma kadar geçen günler. Eve gelince yaşadığımız kavgalar tartışmalar kuslukler .tamam esim cinselliğe önem veren bi insan değil ama Yeni evli bi erkek nasıl evde karısıyla vakit geçirmek yerine bu yaşına kadar hiç görmemiş gibi annesine gitti eve gelelim.diye Bi an önce heyecan yapmadı diyorum . Ben mesaj attım kalkmayınca ilk günlerimizi aylarımızı heba etti diye aklımdan çıkmıyor kizlar ne yapmalıyım eşim şu an iyi bi sorunumuz yok ama çok kendimi çok yorgun kırgın hisseidyirim ona karşı içimde bi öfke var yenemiyorum.
Sen ne diyorsun ya, kayınvalidem düğün akşamı balayı yapacağım otele geldi! Hem de sülalesini de toplamış. Başımda duvakla koştum sokaklarda ağlaya ağlaya. Başka otele yerleştik, sabaha kadar eşimle birbirimizi yedik. Sonuç; 9 aydır evliyim, vajinusmusum, cinsellikten iğreniyorum! Ben nasıl unutayım! Ha bir de kv imi eve almadım hiç daha. Bıraksana, vicdansız desinler, kötü gelin desinler, şimdiden sonraki hayatına bak sen, senin düğünden sonra orada oturman hata. Ben bu kadar dayanmazdım, gece onların da geldiğini öğrenince üstümde gecelik kafamda duvak sokağa attım kendimi. Ben değil onlar rezil oldu.

Sen ne diyorsun ya, kayınvalidem düğün akşamı balayı yapacağım otele geldi! Hem de sülalesini de toplamış. Başımda duvakla koştum sokaklarda ağlaya ağlaya. Başka otele yerleştik, sabaha kadar eşimle birbirimizi yedik. Sonuç; 9 aydır evliyim, vajinusmusum, cinsellikten iğreniyorum! Ben nasıl unutayım! Ha bir de kv imi eve almadım hiç daha. Bıraksana, vicdansız desinler, kötü gelin desinler, şimdiden sonraki hayatına bak sen, senin düğünden sonra orada oturman hata. Ben bu kadar dayanmazdım, gece onların da geldiğini öğrenince üstümde gecelik kafamda duvak sokağa attım kendimi. Ben değil onlar rezil oldu.
Nasıl ya niye geliyor ki .

Oğullarınız bu kadar kıymetli ise evlendirmeyin turşusunu kursunlar.nedense evlenince erkeğin bi ana baba düşkünlüğü başlar. Aynı şeyleri bende yaşadım ilk 2 sene hafta içi hafta sonu şimdi çok şükür küsümmmm
Eşiniz nasıl bi tavir aldı o mu diyordu hep gidleim diye. Şu an her şeyden nefret ediyorum en güzel günlerimiz geldi geçti diye hiç bişeyde hevesim yok şimdi geçti....

Esiniz cok yanlis yapmış benim konuma yazdiniz size esinizden nasil soğumadiniz diye sordum soğudum zaten dediniz bu herseyi açıklıyor aslında.. su an ne kadar iyi olsa da kalp kirginliginizin geçmesi cok zor
Evet malesef :( eşim çok iyi bi insandır efendidir ama ona karşı çok ofkeliyim

Hani şu ilk başta tatsızlık çıkmasın diye sustum bir şey demedim içime attım diyosunuz ya hah işte bdv açılan bütün konuların sebebi bu. Bu yaşıma kadar ne yaşadıysam anında tepkimi koydum, susmadım, carladım. İyi ki de yapmışım. İş işten geçmiş artık unutmaya bakın.

Hıncınızı çıkaramamışsınız. Sebebi o. Yavaş yavaş atlatirsiniz umarım. Sonuçta eşinizle aranız iyiymiş. Kavgasını etmeyin onunla olan olmuş artık eski defterleri kurcalayip canınızı sıkmak huzur bozmaktan başka bir işe yaramaz.

Kendi düşen ağlamasın.
Ne yapmalıydım 1 günlük evliyim ve kv kapıdan bacadan her yerden beni dinliyor. Oglumu goturcek diye psikopata bağlamış eşimle o an evde değil ama arabaya binince çok.tartistim geciktik.diye

Ne yapmalıydım 1 günlük evliyim ve kv kapıdan bacadan her yerden beni dinliyor. Oglumu goturcek diye psikopata bağlamış eşimle o an evde değil ama arabaya binince çok.tartistim geciktik.diye
Eşiniz imzayı attıktan sonra mı böyle oldu? Evlenmeden önce anlamadınız mı bu durumu hiç? Muhtemelen görmezden geldiniz.
Ben babamı yolculamaya gidiyorum diyip çıkacaktınız evden. Daha evliliğinizin 1. gününde bu ne sabır?

Geçen günlerin kızgınlığı, kırgınlığı ile bugünü ve yarını da harcıyorsunuz.
Birlikte güzel seyler planlayın. Unutmayacaksınız ama en azından güzel anılar biriktikçe hafifler...
güzel bir tatil ayarlayın imkanınız dahilinde, o sizin balayınız olsun ve yeniden başlayın.
Böyle ikinizinde hayatından çalınıyor...

Bir daha ki sefere de her yapılana tamam demeyin. Her şeyin oluru var.. eşiniz düşüncesizlik etmiş, biraz siz çekip çevirmeliydiniz.

Hani şu ilk başta tatsızlık çıkmasın diye sustum bir şey demedim içime attım diyosunuz ya hah işte bdv açılan bütün konuların sebebi bu. Bu yaşıma kadar ne yaşadıysam anında tepkimi koydum, susmadım, carladım. İyi ki de yapmışım. İş işten geçmiş artık unutmaya bakın.

Hep düzelir dedim bugün böyle geçti ama yarın çağırmaz helrde yeni evliyiz anlar dedim ...

Ama Şimdi suçu kv değil eşime buluyorum ve ona karşı çok kızgınım o tepki koymalı değil miydi .

Back
X