Evliliğin İlk Ayında İletişim Sorunları

Kocanız tipik erkek işte ama sizde de hata var eşinize çalışan gibi davranmayın.Ben aile içinde emir almaktan nefret ederim.Eşimde bilir bunu bazen gıcıklığına yapar cırlarım evde.Ben eşime senin gibi yapamıyorum senin sırrın ne??? diye bir başlıyorum işimi hallediyorum .Azıcık cilve tatlılıktan bir şey olmaz deneyin bence.....

Biri benden bişey isteyince hemen yapıyorum. Çok tezcanlıyım aynısını bekliyorum. Hatam bu sanırım farkındayım. Tepkiselim de biraz .

Diğer konunuzu okudum ve iki konu çok farklı. Daha 1 aylık evlisiniz gerçi eski konumuzun tarihine bakmadım ama nihayetinde yeni evlisiniz sizin ev neden yolgecen hanı gibi hiç anlamadım. Eşinizin hesap kitap yapması aşırı derecede itici. Sorununuz sadece iletişim değil. Kolaylıklar dilerim.

Ya ben okudum ama okuduğumu anlamadım kafam o kadar dolu ki kendi sorunlarımı çözmeden başkasına derman olamıyorum herhalde bence hiç umursamayın dediklerini tüm erkekler böyle yok sen şöylesin yok bunu yapamazsın yok bu farklı senin dediğin yanlış bıktık ayol

Haklısınız. :)

Ben diğer konusunu bilmiyorum bu konuda çok farklı bir anlatım var. Hangisi doğru o zaman kafam karıştı.
Burda

O tartışmadan sonra kardeşi yine aradı hatta bilgisayar almıştı, bana yazdı abla müsait misiniz diye. ben evimde kimseyi istemiyorum konuşmuştuk dedim. Çocuk işi bitince gitti. Diğer maddi konuda da kendi aile evinde aşırı ağır şakalar yapıyorlar birbirlerine, kızkardeşi de erkek gibi olduğu için ben kırılacağını düşünmemiştim ama şimdi anlıyorum dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…