- 1 Eylül 2016
- 372
- 410
- 23
- Konu Sahibi Yorgunumzira
-
Haha kamu spotu güzeldi :))Hemen hemen tüm günüm 11 yaşındaki görümce:) )) ile evde geçse bende sıkılırdım .
Uğraşacak bir şeyler bul .
Işığı kapatır mısında bir şey yok ama kamu spotu gibi :)
Malesef 15 dakikalik bir mesafeKaynananıza yakın oturuyorsunuz sanırım. Bu ilk aylarla alakalı bir sorun değil ki.
Evde sıkılıyorsanız bir hobi bulun veya işe girip çalışabilirsiniz.
ne kadarlık evlisiniz ve ailesiyle mi yaşıyorsunuzArkadaşlar kocamla aramızda hiçbir sorun yok sadece o bana nazikçe ışığı söndür dediğinde bile alınıyorum işe gidiyor butun gün vakit öldürmeye çalışıyorum geliyo birlikte film izliyoruz bişeyler buluyoruz yapacak fakat yarın tekrar koca bi sıkıcı gün olacaği kaçinilmaz. Ailesine gelince sadece babasını ve bi kaç kişiyi gerçekten seviyorum ama saygı duyuyorum herkese tabiki. Ama mssafeliyim çünkü içli dişli yapabilecek bi insan değilim. Keza küçük bir kardeşi var eşimin tamam çok seviyorum ama neredeyse hergün bende bazen çok bunaliyorum birsey diyemiyorum kırılıyorum hep birde küçük 11 yaşında ama misal yemek Hazirladim kocama bak şunu ye çok güzel hoşuma gitti gibisinden bişey söyledim kalkmış küçücük diliyle seni öğretCen yemeyi dedi bişey demedim zaten küçük çocukla tartışmam çocuk sonuçta seviyorum birde ama herzaman kafa almıyor bocaliyorum alışamadım gibi bi çok şey sanki zoruma gidiyo anne evindeki gibi rahat olamıyorum tabi aliş caz öyle de boylede.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?