Evliliğin ilk aylari bocalayan oldumu

Yorgunumzira

Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2016
372
410
23
Arkadaşlar kocamla aramızda hiçbir sorun yok sadece o bana nazikçe ışığı söndür dediğinde bile alınıyorum işe gidiyor butun gün vakit öldürmeye çalışıyorum geliyo birlikte film izliyoruz bişeyler buluyoruz yapacak fakat yarın tekrar koca bi sıkıcı gün olacaği kaçinilmaz. Ailesine gelince sadece babasını ve bi kaç kişiyi gerçekten seviyorum ama saygı duyuyorum herkese tabiki. Ama mssafeliyim çünkü içli dişli yapabilecek bi insan değilim. Keza küçük bir kardeşi var eşimin tamam çok seviyorum ama neredeyse hergün bende bazen çok bunaliyorum birsey diyemiyorum kırılıyorum hep birde küçük 11 yaşında ama misal yemek Hazirladim kocama bak şunu ye çok güzel hoşuma gitti gibisinden bişey söyledim kalkmış küçücük diliyle seni öğretCen yemeyi dedi bişey demedim zaten küçük çocukla tartışmam çocuk sonuçta seviyorum birde ama herzaman kafa almıyor bocaliyorum alışamadım gibi bi çok şey sanki zoruma gidiyo anne evindeki gibi rahat olamıyorum tabi aliş caz öyle de boylede.

Bocalamayan yoktur emin ol. Sadece konuları farklıdır. Ben de başka şehire gittim. İşim, arkadaşlarım herşeyim herşeyim değişti. Eve bile alışamadım. İnsanın yattığı yatağa bile alışması sürüyor biraz.

Ablacım hamileyim ya sürekli uykum geliyor, ben müsait olduğumda seni çağırırım oturursun burda de.
Kitap oku, netten hamilelik, çocuk bakımı yazıları oku.
Yabancı kısa diziler var kore dizileri falan izle.
Çocuk odası varsa miden de bulanmıyorsa duvara kelebekler balonlar çiz onları boya.
Boş durmaktan bunalmışsın.

Işığı kapatır mısın? Sorusunu idrak edemedim gala ama neyse bende bir zamanlar yeğen versiyonu vardı görümcemin oğlu her gün bizdeydi istisnasız her gün artık gelmiyor neyseki gınaa gelmişti artık

Kaynananıza yakın oturuyorsunuz sanırım. Bu ilk aylarla alakalı bir sorun değil ki.
Evde sıkılıyorsanız bir hobi bulun veya işe girip çalışabilirsiniz.

İlk zamanlar her evlilikte alisma sureci.cevremde yeni evlenen herkesten benzer seyler duyuyorum.o yuzden zamanla alisirsin bunlara takilmazsin emin ol.yeterki mutlu bir evliligin olsun. Ama bu alisma surecinde hamilesin bu yanlis geliyor bana.allah saglikla kucagina almayi nasip etsin de ilk zamanlar cocuk eslerin birbirini dogru taninasini engelliyor, evliligi farkli bir boyuta sokuyor bana gore

Valla bende öyle diyordum da başıma geldi es kaza :) ya ondan bi çekincem yok annem güçlü bi kadındır beni tek başına yetiştirdi . Çocuk evliliğe bi sebep olmamalı hertürlü bakarım da amma velakin eşimle arada allaha şükür bişe yok tabiki tartışma lar aile arasında arkadaş arasında bile oluyor. Sadece ben biraz bocaliyorum gibi :)

çocuk ne demiş anlamadım ben ..
kendinize bir meşgale bulun, kurslara yazılın , spor yapın , iş bulun vs vs..
bütün gün sıkılmanız normal e durum böyle olunca beklentiniz fazla hayal kırıklığınızda fazla olur..

ne kadarlık evlisiniz ve ailesiyle mi yaşıyorsunuz

Zamanla evine alışırsın ama monotonluğa kimse alışamaz. Bu sebeble bi uğraş bul.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…