- 27 Nisan 2012
- 15.762
- 18.954
- 498
- Konu Sahibi Yorgunumzira
-
Doğal bir süreçten geçiyorsunuz. Problem yapmayın, zamanla alışırsınız.Arkadaşlar kocamla aramızda hiçbir sorun yok sadece o bana nazikçe ışığı söndür dediğinde bile alınıyorum işe gidiyor butun gün vakit öldürmeye çalışıyorum geliyo birlikte film izliyoruz bişeyler buluyoruz yapacak fakat yarın tekrar koca bi sıkıcı gün olacaği kaçinilmaz. Ailesine gelince sadece babasını ve bi kaç kişiyi gerçekten seviyorum ama saygı duyuyorum herkese tabiki. Ama mssafeliyim çünkü içli dişli yapabilecek bi insan değilim. Keza küçük bir kardeşi var eşimin tamam çok seviyorum ama neredeyse hergün bende bazen çok bunaliyorum birsey diyemiyorum kırılıyorum hep birde küçük 11 yaşında ama misal yemek Hazirladim kocama bak şunu ye çok güzel hoşuma gitti gibisinden bişey söyledim kalkmış küçücük diliyle seni öğretCen yemeyi dedi bişey demedim zaten küçük çocukla tartışmam çocuk sonuçta seviyorum birde ama herzaman kafa almıyor bocaliyorum alışamadım gibi bi çok şey sanki zoruma gidiyo anne evindeki gibi rahat olamıyorum tabi aliş caz öyle de boylede.
Arkadaşlar kocamla aramızda hiçbir sorun yok sadece o bana nazikçe ışığı söndür dediğinde bile alınıyorum işe gidiyor butun gün vakit öldürmeye çalışıyorum geliyo birlikte film izliyoruz bişeyler buluyoruz yapacak fakat yarın tekrar koca bi sıkıcı gün olacaği kaçinilmaz. Ailesine gelince sadece babasını ve bi kaç kişiyi gerçekten seviyorum ama saygı duyuyorum herkese tabiki. Ama mssafeliyim çünkü içli dişli yapabilecek bi insan değilim. Keza küçük bir kardeşi var eşimin tamam çok seviyorum ama neredeyse hergün bende bazen çok bunaliyorum birsey diyemiyorum kırılıyorum hep birde küçük 11 yaşında ama misal yemek Hazirladim kocama bak şunu ye çok güzel hoşuma gitti gibisinden bişey söyledim kalkmış küçücük diliyle seni öğretCen yemeyi dedi bişey demedim zaten küçük çocukla tartışmam çocuk sonuçta seviyorum birde ama herzaman kafa almıyor bocaliyorum alışamadım gibi bi çok şey sanki zoruma gidiyo anne evindeki gibi rahat olamıyorum tabi aliş caz öyle de boylede.
Belli oldu senin kocan da doğulu. Benim kv de de aynıydı cok dindardı ama o kadarda kötu bir insandi ici fesatlik.kiskanclik dolu benm yuvam yikildi bu yuzden. Ama sen ayri yaşadığın icin sanslisin. Ben kocam dan ayriydim onlarin yaninda 5 yil.kocasiz kaldim kv kb yyzndenÖyle dediğim an yanlış anlayacak kapasiteye sahip insanlar. Hele k.v kadar dindar takilip dedikodunun f esat ligin yalanın dibine vuran insan görmedim bide açığım diye tuhaf bakan insanlarla dolu çevresi sevmedim ya hiçbi enerji alamadım ve hep huyu güzel iyi bi insanın gelini olup onu çok sevmek istedim ama nasip . Zaten mesafeliyim sık gidip gelmem. Sevmem öyle şeyi kaldıracak biri değilim zaten ama ufaklıga bi çözüm lazım.
Yanlis anlaşılmasın bu arada doğulular kotu demiyorum ama genel zihniyet boyle orda cok.uzulerek.söylüyorum oradaki kaynana gelin polemigi bi ayriBelli oldu senin kocan da doğulu. Benim kv de de aynıydı cok dindardı ama o kadarda kötu bir insandi ici fesatlik.kiskanclik dolu benm yuvam yikildi bu yuzden. Ama sen ayri yaşadığın icin sanslisin. Ben kocam dan ayriydim onlarin yaninda 5 yil.kocasiz kaldim kv kb yyznden
Kayınvalidenle birlikte mi kalıyorsunuz?Arkadaşlar kocamla aramızda hiçbir sorun yok sadece o bana nazikçe ışığı söndür dediğinde bile alınıyorum işe gidiyor butun gün vakit öldürmeye çalışıyorum geliyo birlikte film izliyoruz bişeyler buluyoruz yapacak fakat yarın tekrar koca bi sıkıcı gün olacaği kaçinilmaz. Ailesine gelince sadece babasını ve bi kaç kişiyi gerçekten seviyorum ama saygı duyuyorum herkese tabiki. Ama mssafeliyim çünkü içli dişli yapabilecek bi insan değilim. Keza küçük bir kardeşi var eşimin tamam çok seviyorum ama neredeyse hergün bende bazen çok bunaliyorum birsey diyemiyorum kırılıyorum hep birde küçük 11 yaşında ama misal yemek Hazirladim kocama bak şunu ye çok güzel hoşuma gitti gibisinden bişey söyledim kalkmış küçücük diliyle seni öğretCen yemeyi dedi bişey demedim zaten küçük çocukla tartışmam çocuk sonuçta seviyorum birde ama herzaman kafa almıyor bocaliyorum alışamadım gibi bi çok şey sanki zoruma gidiyo anne evindeki gibi rahat olamıyorum tabi aliş caz öyle de boylede.
İnsanın doğusu batısı olmazYanlis anlaşılmasın bu arada doğulular kotu demiyorum ama genel zihniyet boyle orda cok.uzulerek.söylüyorum oradaki kaynana gelin polemigi bi ayri
Ne kadar seviyesiz bir yorum.Belli oldu senin kocan da doğulu. Benim kv de de aynıydı cok dindardı ama o kadarda kötu bir insandi ici fesatlik.kiskanclik dolu benm yuvam yikildi bu yuzden. Ama sen ayri yaşadığın icin sanslisin. Ben kocam dan ayriydim onlarin yaninda 5 yil.kocasiz kaldim kv kb yyznden
Dogulu olunca nasil oluyo?Belli oldu senin kocan da doğulu. Benim kv de de aynıydı cok dindardı ama o kadarda kötu bir insandi ici fesatlik.kiskanclik dolu benm yuvam yikildi bu yuzden. Ama sen ayri yaşadığın icin sanslisin. Ben kocam dan ayriydim onlarin yaninda 5 yil.kocasiz kaldim kv kb yyznden
Butun dogululari tecrube mi ettiniz?İnsanın doğusu batısı olmaz
Ama bazı gerçekler var inkar edilemez
Benim eşimde doğulu
Kv ve gorumcelerim her firsatı kullandı
Nasıl bir sabırmış bende ki
Deli olmadım onların yüzünden
mesela kültür farklı inkar edilemez bir gerçekButun dogululari tecrube mi ettiniz?
Her memleketin iyisi kotusu var size oylesi denk gelmis.
Inkar edilemeyen gercek ne?
Yine soruyorum dogulular fesat mi oluyor?
Ha çok acayip alınganlık yapmışsınız amaButun dogululari tecrube mi ettiniz?
Her memleketin iyisi kotusu var size oylesi denk gelmis.
Inkar edilemeyen gercek ne?
Yine soruyorum dogulular fesat mi oluyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?