- 8 Temmuz 2016
- 523
- 347
- 18
- Konu Sahibi Yorgunumzira
-
benimde sorunum başka alışırız umarım yavaş yavaş alınmayı bırak üzülen sen olursun...Arkadaşlar kocamla aramızda hiçbir sorun yok sadece o bana nazikçe ışığı söndür dediğinde bile alınıyorum işe gidiyor butun gün vakit öldürmeye çalışıyorum geliyo birlikte film izliyoruz bişeyler buluyoruz yapacak fakat yarın tekrar koca bi sıkıcı gün olacaği kaçinilmaz. Ailesine gelince sadece babasını ve bi kaç kişiyi gerçekten seviyorum ama saygı duyuyorum herkese tabiki. Ama mssafeliyim çünkü içli dişli yapabilecek bi insan değilim. Keza küçük bir kardeşi var eşimin tamam çok seviyorum ama neredeyse hergün bende bazen çok bunaliyorum birsey diyemiyorum kırılıyorum hep birde küçük 11 yaşında ama misal yemek Hazirladim kocama bak şunu ye çok güzel hoşuma gitti gibisinden bişey söyledim kalkmış küçücük diliyle seni öğretCen yemeyi dedi bişey demedim zaten küçük çocukla tartışmam çocuk sonuçta seviyorum birde ama herzaman kafa almıyor bocaliyorum alışamadım gibi bi çok şey sanki zoruma gidiyo anne evindeki gibi rahat olamıyorum tabi aliş caz öyle de boylede.
Çok haklısın canım geçecek sanırım bu günler geçmeli yani yoksa bunalıma girerimCanım bende seninle asagı yukarı senınle aynı durumdaydım 5.ay oldu artık başka şeylerle uğraşarak atlattım ama arada yine bocaladığım oluo zamanla eskısı kadar takmıyorsun çünkü artık evliliğin bilincine yavaş yavaş varıyorsun.ben ilk başlarsa en ufak bı kavgada eve gitmeyi düşünürdüm hemen ayrılmak isterdim ama suan sunu farkettım annemle babamlada zaman zaman kavga edıyordum ama hiç sizi terk edicem demiyordum çünkü onlar benim ailem zamanla artık eşiminde ailemin bir parçası olduğunu kabul ettim ve ister istemez . artık bocaladığını bile farketmıyorum bunun tek ilacı zaman biraz kendine zaman ayır arkaslarınla görüş gez dolaş çalış evdeysen seni mutlu eden şeylerle uğraş kuaföre git ne biliyim gününü evde boş oturarak gecırme bence
Öyle dediğim an yanlış anlayacak kapasiteye sahip insanlar. Hele k.v kadar dindar takilip dedikodunun f esat ligin yalanın dibine vuran insan görmedim bide açığım diye tuhaf bakan insanlarla dolu çevresi sevmedim ya hiçbi enerji alamadım ve hep huyu güzel iyi bi insanın gelini olup onu çok sevmek istedim ama nasip . Zaten mesafeliyim sık gidip gelmem. Sevmem öyle şeyi kaldıracak biri değilim zaten ama ufaklıga bi çözüm lazım.O nasil is ya hergun hamile bi kadının evine cocuk gonderilirmi kv nizin de sucu bu o cocuk bilmiyorsa onun ogrtmesi lazim. Yada sen esine çıtlat durumu yada cocuga de ablacim ben cok yoruluyorum hamilelikten dolayı ben ararim seni uyandigimda yads isim.olmadığında de ya biraz dilin açılsın sonra konuşunca sorun çıkarırlar
Sağol Allah razı olsun güzel bakan güzel gorurmus derler :)Konuyla alakası yok ama bir eşinize baktım bir size baktım... Size maşallah :) Bebek gibi yüzünüz.
Digmi amaya bencedeSensörlü lamba kullansanız alınganlık sorunu çözülebilir :)
Saka bi yana gördüğüm kadarıyla sorun haline gelecek bisey yok ama evin değişti yasantin sabah kahvaltı saatin bile değişti alışmak zor geliyo ilk bas sadece uyum saglayamamissin daha tek sorun evde sklman onada kendin çözüm uretmelisin ev yasantini kendin daha iyi bilirsin
Bocalamayan var mı acaba.. herkes ilk yıllar epey zorlanıyo..bi de gebesiniz alıngan da olursunuz..
Bende yeni girdiğşm ortama tam alışmadan 6 aylık evliyken gebe kaldım.. 5. Yılımız bitiyo yarın ve birbirimizin aklını okuyoruz diyebilirim..
Her şeyde alışma süreci olduğu gibi evliliktede var.. bebeğinizle birlikte daha mutlu huzurlu olursunuz inşallah..
Amin canım inşallah cumlemizeBocalamayan var mı acaba.. herkes ilk yıllar epey zorlanıyo..bi de gebesiniz alıngan da olursunuz..
Bende yeni girdiğşm ortama tam alışmadan 6 aylık evliyken gebe kaldım.. 5. Yılımız bitiyo yarın ve birbirimizin aklını okuyoruz diyebilirim..
Her şeyde alışma süreci olduğu gibi evliliktede var.. bebeğinizle birlikte daha mutlu huzurlu olursunuz inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?