- Konu Sahibi Yorgunumzira
-
Gayet dikkatli sectim cumlelerimi.mesela kültür farklı inkar edilemez bir gerçek
hayır siz neden bu kadar alınganlık yaptınız ki
benim yorum yaptığım bayanda kv çektiği için
kendimden bir örnek verdim
genelleme yapılan bir durum yok
bide yorumlarınızda ki cümleleri daha dikkatli seçerseniz iyi olur
Bütün doğuluları tecrübe mi ettinizde ne demek?
Yanlis anlaşılmasın bu arada doğulular kotu demiyorum ama genel zihniyet boyle orda cok.uzulerek.söylüyorum oradaki kaynana gelin polemigi bi ayriGayet dikkatli sectim cumlelerimi.
Ulkedeki tum dogululari gozlemleme imkani mi buldunuz da bu kadar kesin yargilara variyorsunuz?
Ulkenin tum her yerinde kultur farki var birakin farkli sehirleri, ayni sehirler arasinda bile var bu.
Sizin fark var inkar edilemez dediginiz diye onayladiginiz alinti, dogulularin icinin fesat ve kotu oldugunu belirten bi yorum. Simdi kalkip ta e kultur farki var diye cevirmeyin.
Etrafinizda ki insanlarin kotu olmasini onlarin kokeni ile degil insanliklariyla alakali bir durumdur.
Alinganlik dediginiz durum yapilan ayrimciliga karsi cikmasa da evet alinganlik yaptim.
Durum daha vahim o zaman. Sizin adiniza uzuldum...Ha çok acayip alınganlık yapmışsınız ama
söyleyeyim
Bende GüneyDOĞULUYUM
ama hiç söylenenleri üzerime almadım
Acaba neden ki?
Vahim olan ne ki?Durum daha vahim o zaman. Sizin adiniza uzuldum...
Daha fazla da tartismayacagim.
Olumsuz yorumu dogulusunuz diye uzerinize almak baska, insanlari genelleyip dogulular uzerinden olumsuz yorum yapmak baska.Bu ayrimciliga girer.Vahim olan ne ki?
Ben doğuluyum diye her olumsuz yorumu üzerime alıpta
Savunma yapsaydım işim çok zor olurdu inanın
Nerde yaşıyorsunuz bilmiyorum ama
Sizce orada ki gelin-kaynana ilişkisini bir yazarmısınız?
Ön yargılarımız kırılsın
Şarkı tam uymuş ama :)Digmi amaya bencedeAlışmak sevmekten daha zor geliyor vallahi ümit bedenin parçasından esinlendim
alışacaksınız zamanla
komşu arkadaş falan edinin
evinizde internet var sanırım kv evinde de var mı
eğer yoksa çocuk da seviyorsa ondan çıkmıyordur evinizden
nedense aklıma ilk bu geldi[/QUOTE
Yok gorumcenin erkek versiyonu bu internetle ilgisi yok valla atliyo zıpliyo telimi karstiriyo bugunde geldi malesef :))
Sivaslı eşim. Eşim de bi sıkıntı yok ta ben birsey diyemiyorum kendimi yerim diyemem işte can çıkar huy çıkmaz derlerya kendimi bitiririm kimseyi kıramam işte. Yanlış anlar mi öylemi olur böylemi diye falan . Yani dindar geçinen herkese aldanmicaksin valla hangi dinde yuva yıkmak varki . Allah ıslah etsin öyle yuva yıkmaya çalışan insanlariBelli oldu senin kocan da doğulu. Benim kv de de aynıydı cok dindardı ama o kadarda kötu bir insandi ici fesatlik.kiskanclik dolu benm yuvam yikildi bu yuzden. Ama sen ayri yaşadığın icin sanslisin. Ben kocam dan ayriydim onlarin yaninda 5 yil.kocasiz kaldim kv kb yyznden
:) konu benim yuzumden cok yanlis yerlere gitmis ozur dilerim cnm senden ben o yasantinin aynısını demeyim daha gaddarcasini adıyaman da gelin olarak yaşadım dillerini öğrendim ana dilim gibi hepimiz biriz yanlis anlasilmadan dolayi ozur dilerim ama anlatis bana o yasantiyi cagristirdi engellenmesem yazcaktım ama kural boyleymis engellendim:) Rabbim yardimcin olsun evin ayri bari surekli iletisim.halinde degilsin sukret yine. Esinde sana sahip.çıkıyorsa ezdirmiyorsaE eşimin memleketi orası demek istedim tabiki değil :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?