en başından beri yatak muhabbetlerimizde çok çok az
Gerçekten hiç bilmiyorum hiç isteğim yok istekli bi insan değilim ben bazen adım atıyorum oluyor ama artık ondanda öyle bi talep gelmiyor sevişme aralığıda çok uzun bizim 10 günü belki daha fazla geçiyorSevismiyorsaniz herşey kavga sebebidir.Yatak odası iyi olan bir ilişkide çoğu sorun kendiliğinden çözülür gider.İki aylık evlilikte yatak muhabbetimiz az yazmışsınız?Neden böyle oldu?
Evlilikte cinsellik cidden çok önemli, hormonal olarak gergin olur bi kere insan, mesela cinsel hayatınız yolunda gitse,birbirinizi mutlu etseniz kavga sebebi olabilecek birçok etkeni gözardı edersiniz, ama kötü olunca da tam tersi işte, gözünün üstünde kaşın var diye problem oluyorMerhaba arkadaşlar , eşimle aynı okulda görev yapıyoruz işyerinde fazla görüşmüyoruz ama beraber gidip geliyoruz henüz 1 -2 yıllık evli olmamıza rağmen aşırı kavga ediyoruz gerçekten artık bu anlamsız kavgalardan çok sıkıldım gözle görülür bi sıkıntımız yok ama sevgiliyken gibide asla değil, gerçekten çok severek evlendim ama aramızda ne tutku var ne heyecan var tabiki evliliği filmlerdeki gibi beklemiyorum ama bu kadarıda çok fazla ,en başından beri yatak muhabbetlerimizde çok çok az , gerçekten evlilik böyle bişey miydi ben eşimi seviyorum düzeltmek istiyorum öneriniz var mı
Bu yeni evli bir çift için hiç normal değil,evliliğinizi tekrar gözden geçirin.Gerçekten hiç bilmiyorum hiç isteğim yok istekli bi insan değilim ben bazen adım atıyorum oluyor ama artık ondanda öyle bi talep gelmiyor sevişme aralığıda çok uzun bizim 10 günü belki daha fazla geçiyor
Düzeltmek için ilk once kendiniz ne yapa bilirsiniz, bu kötü durumun ne kadarini engelleye bilirsiniz onu düşünün. Mesela basit nedenlerden kavga çikinca konuyu uzatmamak, tatliya baglamak, ses tonunuzu kontrol etmek, karşindakini eleştirmemek, tatli dille birşeyleri soylemek, onun fikirlerine saygi duymak, yatakdayken eşinizden ilk adimi beklemek yerine sizin sarilmaniz, hatanizda özur dilemeniz, işe giderken evden çikmadan opucuk kondurmaniz, uyurken de uyanirken de opmeniz, yol yururken elinden tutmaniz, eşiniz için suslenmeniz, günün yorgunlugunu eşinizden çikarmamaniz, yemek yerken telefonlari kenara koymaniz, beraber film izlemeniz ve saire. Bunlar evliligi iyi yonde etkileyen, evliligi canlandiran şeyler. Ben evlenmeden once bunlari yapmaya soz verdim. Evliligimde uyguladim. Eşim de bana çok çabuk uydu. Çok şukur çok işe yaradi. Tabiki bunlar karşilikli olmali ama şu an size soyleye biliyoruz. ayni çabayi siz gostermeye başlarsaniz karşiligini da goreceksiniz. Yukarida yazdiklarimdan kaçini yapiyorsunuz, ya da kaçini yapa bilirsiniz onu duşunun. Ve odaklanin. Unutmayin evlilikdr sorun varsa bu tek tarafli degildir. Siz uzerinize düşeni yapin gerisi hallolurMerhaba arkadaşlar , eşimle aynı okulda görev yapıyoruz işyerinde fazla görüşmüyoruz ama beraber gidip geliyoruz henüz 1 -2 yıllık evli olmamıza rağmen aşırı kavga ediyoruz gerçekten artık bu anlamsız kavgalardan çok sıkıldım gözle görülür bi sıkıntımız yok ama sevgiliyken gibide asla değil, gerçekten çok severek evlendim ama aramızda ne tutku var ne heyecan var tabiki evliliği filmlerdeki gibi beklemiyorum ama bu kadarıda çok fazla ,en başından beri yatak muhabbetlerimizde çok çok az , gerçekten evlilik böyle bişey miydi ben eşimi seviyorum düzeltmek istiyorum öneriniz var mı
Evlilik böyle bir şey değil. Hani arada bir ne biliyim, 2 3 ayda bir kavga olur ama sürekli olmamalı. Bence önce iletişim sorununuzu çözmelisiniz. Hangi konulardam tartışıyorsunuz bunu belirleyin, bu konulara önceden kavgasız bir çözüm getirin, genelde kavgalarda egolar çatışır. Bir taraf evet haklısın diyip alttan alabilir, bir başka konuda diğer taraf alttan alabilir. Yani önce şunu anlamanız gerek siz rakip değilsiniz aynı takımdasınız. Ve affedici olmalısınız ama tek taraf değil, karsılıklı olarak değişmeniz gerek. İyi anlaşın ki cinselliğiniz de etkilenmesin. Bir de aynı iş yerinde çalışmak olumsuz etkiliyorsa mümkünse iş yerlerini değiştirinMerhaba arkadaşlar , eşimle aynı okulda görev yapıyoruz işyerinde fazla görüşmüyoruz ama beraber gidip geliyoruz henüz 1 -2 yıllık evli olmamıza rağmen aşırı kavga ediyoruz gerçekten artık bu anlamsız kavgalardan çok sıkıldım gözle görülür bi sıkıntımız yok ama sevgiliyken gibide asla değil, gerçekten çok severek evlendim ama aramızda ne tutku var ne heyecan var tabiki evliliği filmlerdeki gibi beklemiyorum ama bu kadarıda çok fazla ,en başından beri yatak muhabbetlerimizde çok çok az , gerçekten evlilik böyle bişey miydi ben eşimi seviyorum düzeltmek istiyorum öneriniz var mı
Sorunun kaynağı bu bence.Oyle konuşalım halledelimle olmaz.Acik açık yazmak gerekirse ,sevişmeden evlendiyseniz eşinizin beklentisini karşılamamis olabilirsiniz.Belki de o da sizinkini karsilamamistir bilemem.Ama küçük seylerden kavga çıkartan kişi eşiniz olduğunu söylediğiniz için böyle yazdım. Eğer sevismekte isteksizseniz bunu karşı tarafta hisseder bunu unutmayın.Esinizi arzulamiyor musunuz?Aşık değil misiniz?Neden böyle?Gerçekten hiç bilmiyorum hiç isteğim yok istekli bi insan değilim ben bazen adım atıyorum oluyor ama artık ondanda öyle bi talep gelmiyor sevişme aralığıda çok uzun bizim 10 günü belki daha fazla geçiyor
Bu adam sizin erkek arkadaşınız değil eşiniz. Belki sevgiliniz olsa Derim ki alttan almayın o yapsın falan ama bence yumuşak tavır sergileyip onu kazanmaya çalışın.Merhaba arkadaşlar , eşimle aynı okulda görev yapıyoruz işyerinde fazla görüşmüyoruz ama beraber gidip geliyoruz henüz 1 -2 yıllık evli olmamıza rağmen aşırı kavga ediyoruz gerçekten artık bu anlamsız kavgalardan çok sıkıldım gözle görülür bi sıkıntımız yok ama sevgiliyken gibide asla değil, gerçekten çok severek evlendim ama aramızda ne tutku var ne heyecan var tabiki evliliği filmlerdeki gibi beklemiyorum ama bu kadarıda çok fazla ,en başından beri yatak muhabbetlerimizde çok çok az , gerçekten evlilik böyle bişey miydi ben eşimi seviyorum düzeltmek istiyorum öneriniz var mı
Hergun birbirinizi görmeniz bir de cinselliğin çok az olması büyük bir etken , evlilik kendi başına zor bir yükümlülük ama taraflar birbirini seviyorsa herşey tölere edilebiliyor, evlilik bana göre değil mesela , evin tüm yükü ve çalışıyor olmak beni boğuyor eşim her ne kadar destek olsa da , fakat söyle bişey var eşim hiçbişeyi dört dörtlük beklemiyor, bazen yemek ve temizlik yapamıyorum o yetişiyor bana , bu gibi şeylerle evliliği yaşanabilir kılıyor benim için, yani evet evlilik zor ama siz ne kadar kolaylaştırıcı oluyorsunuz birbirinize karşı en önemlisi bu, bir de cinsellik çok az ise birbirinize sabrınız da azalıyordur, özellikle erkekler cinsellik yolunda değilse hemen kopuyor evlilikten ...Merhaba arkadaşlar , eşimle aynı okulda görev yapıyoruz işyerinde fazla görüşmüyoruz ama beraber gidip geliyoruz henüz 1 -2 yıllık evli olmamıza rağmen aşırı kavga ediyoruz gerçekten artık bu anlamsız kavgalardan çok sıkıldım gözle görülür bi sıkıntımız yok ama sevgiliyken gibide asla değil, gerçekten çok severek evlendim ama aramızda ne tutku var ne heyecan var tabiki evliliği filmlerdeki gibi beklemiyorum ama bu kadarıda çok fazla ,en başından beri yatak muhabbetlerimizde çok çok az , gerçekten evlilik böyle bişey miydi ben eşimi seviyorum düzeltmek istiyorum öneriniz var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?