Evliliğin zorlukları

Bence de temel sorun özellikle eşinizdeki gerginliğin sebebi (eğer normalde en ufak şeye kızan, söylenen biri değilse) yetersiz cinsellik. Ufak tefek didişme tabii ki olur ama çok sık oluyorsa altından genelde bu çıkar. Ben kendimden de tecrübe ediyorum. Bir şekilde uzun süre yakınlaşmadıysak çok gergin oluyorum eşim de uzaklaşıyor.

Aslında çok severek ve aramızda inanılmaz çekim vardı ama evlendikten sonra durum çok değişti

Kesinlikle bazen sindiğimi hissediyorum hatta dün kavga ederken söyledim seninle evlendikten sonra olduğum kişilikten nefret ettim diye gerçekten hiç rahat edemiyorum Özgür hissetmiyorum her an ters mi davranacak diye ama artık yavaş yavaş bende bağırmaya tepkiler vermeye başladım bu sefer kavgalar uzamaya başladı

Sizi yatakta mutlu etseydi isteksiz olmazdınız bence isteksiz kadın diye birşey yok düzenli ve iyi seks ilişkinin temel taşı
Mantık evliliği mi yaptınız?

Problemin kaynağı tam olarak bu bence. Bu durum duzelirse herşey düzelir.

Eşinizin öfke kontrol sorunu var antidepresan kullansın, geçimsizlik yapmasın

Sizin ve eşinizin burcu ne dogum haritaniza bakicam strateji gelistiriyim ona gore davran yola gelir . Burcunu bildigim herkes avcumun icinde nokta

Bagirip cagiran adamla da ne konusucan ki.

Ama bi yandan da cinsellik insani tatmin etmiyorsa, hormonlar da tavansa normal gibi de yani.

Cok zor. Cok gencsiniz. Bence yipratmayin kendinizi boyle.

Bence evliliğin ilk 2-3 yılı çok kritik.. birbirine alışma,evliliğe adaptasyon vs. Canınızı sıkmayın çoğu evlilik bu süreçlerden geçiyor cinsellik olayında da aile terapisti önerebilirim herhangi bir rahatsızlık var mı vajinusmus,sertleşmeme vs gibi bunlar asilmali belki de iş hayat stresini cok takmamak lazım evde severek evlenmissiniz o çekimm zamanla sıklaşarak gelecektir diye düşünüyorum

yaş kaç eşinizin ? 15 mi?
bu ne trip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…