Evliliginde mutlu olanlar kim?

Evliliğimde..

• Ankete Katılan
    263
  • This poll will close: .
Evlendim hemen hamile kaldım düğünüm eşyalarım hepsi borçmş sonradan öğrendim. Eşim çalışıyordu ama eve iki yüz elli gram kıyma girmiyordu borçlar yüzünden. Makarna yemekten bi hal olduk üstüne birde hamile kaldım doğum parasını borç almıştım. Çocuğum oldu biraz toparlandık derken eşim işsiz kaldı. Bir kaç ay perişan olduk. Hatırlıyorum da son bir TL kalmıştı bende masanın üstünde yeğenim görünce teyzem benim olsun mu demişti. Olsun tabi ki demiştim kara kara da düşünüyorum ekmeği ne ile alacağım diye. Yeğenim eve gidince o bir TL yi almayı unutmuştu. Çok sevinmiştim. Ekmek alacağım diye. Bir kere aileme yansıtmdm asla. Sonra eşim daha iyi bir iş buldu. Tam rahat edeceğiz derken. İşe alındığı gün tutuklandı. Hemde suçsuz yere. 5 yıla yakın yatarı var bir yılı bitti sayılır. Oğlumla kaldık öyle bir başımıza ama MUTLUYUM. Eşimi çok seviyorum. Rabbim ona sağlık sıhhat versin. Bana ve yavrusuna kavuştursun amin

Canim bnm Allah yardimcin olsun :(

Eşimden memnunum evliliğimde mutluyum. Çoook şükür! 3 senedir evliyiz ve her zaman iyi ki senle evlenmişim derim.

Mutluyum,yetinmeyi biliyorum,ne istedigimi de....
Dip not: Kocişçi degilim...
Aynısını yazacaktım.

Kocam mükemmel değil, bende değilim, çocuklarımda değil.

Ama hamdolsun her gelene şükrediyorum yetinmeyi biliyorum.
İyiki hayattalar dediğim insanlarla birlikteyim.
Mutluluk başka ne olabilir.
Mutluluk mükemmellik değildir.

Evet.
Yani insanın kendi elinde. Sıfır beklenti sonsuz mutluluk.
Şahsen ben böyleyim,böyle olana kadar kendimi çok üzdüm ama sonunda
insan mutlu olmak istiyorsa eğer, az ile yetinipte mutlu olabileceğini anladım.Bir bakışından en ufak hareketinden.Gece uyandığında üstün açıksa eğer senin üzerini örtmesinden.
Karşılıklı olarak sevgiyi göstermenin milyonlarca örneği var. Şart değil elinde çiçekle eve gelmesi ,seni seviyorumlarin havada uçuşması.
İnsan bazen tabiki bekliyor ama yapmiyorsa karşındaki bu beklenti sadece seni üzüyor. Her insanın evlilikten karşısından beklentisi farklı tabiki benim düşüncem böyle..

Sinirlerimi forklor ekibi gibi zıplatmadığı ve dediğim dedik olmadığı zamanlarda mutluyum .

Mutluluk ta , mutsuzluk ta kalıcı ve süreklilik taşıyan duygular değil. Durumlar, olaylar, koşullar, üçüncü şahıslar, iş hayatı vs.. birçok farklı durum yaşayabiliriz ve duygularımız da buna göre değişir.. Bence sanki soru yanlış gibi geldi; evlendiğiniz için pişman mısınız? Bu soruya net bir cevap verebilirim ancak: hayır, pişman değilim..

Mutluyuz şükür. Ama mutluyuz diye sürekli canım cicim balım böceğim değiliz yanii
Zaten öylede hayat geçmez dimi arada enerjiyi boşaltmak lazım :tokat::sopa:
tebi saygı çerçevesinde:KK45:

Ekonomik durumla baglantili.ekonomi berbat issizlik had safhada insanlar mutsuz..ekonomi duzelsin imkanlar duzelsin mutlu insanlarin sayisi artar.insanlar sabahtan aksama kadar calisip sadece karnini doyurabiliyor kirasini odeyebiliyor..
Bazen bu instagrami vs bunun icin icate ttiklerini dusunuyorum.insanlar bi yere gidip bi kahve cay icip bakin buradayim ne kadar egleniyorum diye resimler paulasinca digerleri de geziyor diye dusununce rahatliyorlar.yoksa kimsede para yok her hafta tiuatrosuna sinemasina gitsin iki haftada bir ciksin eglensin..parasi olanin da vakti yok..kucuk bir grup istisna disinda halkin durumu bu.boyleyken yorgunluktan sex bile yapamazken insanlar ozellikle buyuksehirlerde ne mutlulugu..sabah kalk trafik git ise aksam trafik dön eve

Bravo gerçekten..

Aynısını yazacaktım.

Kocam mükemmel değil, bende değilim, çocuklarımda değil.

Ama hamdolsun her gelene şükrediyorum yetinmeyi biliyorum.
İyiki hayattalar dediğim insanlarla birlikteyim.
Mutluluk başka ne olabilir.
Mutluluk mükemmellik değildir.
Evlilikte; mutlulugun,mukkemel bir hayat ve kocişçi bir es olmaktan gectigini düşünmek ne büyük yanılgı.....Kimse mükemmel değil,hicbir ilişkide! sadece beklentisiz ve yetinmeyi bilen insan mutludur bence...haliyle cevresindeki tüm iliskilerinde de....

Ben sana birsey diyim mi?
Bu anketi gorupte saniyeler icinde yasadigi kavgalar darplar sozlu tacizleri kirginliklari kizginliklari gozunun onune gelen 1000 tane kadin var suan .
Ama kocamdir calisiyo bakiyo bize bizde elinr bakiyoruz yapsada etsede Allah akil fikir versin seviyorum ben kocami diyor cogu .
AMA !
Birde ac kalbine sor o kadinlarin .

Disariya zehir yerde kizilcik serbeti icmis gibi davraniriz ama hepimiz ama HEPIMIZ o kalbimizdeki kocaman kirginliklarla yasiyoruz .

Mutlulugu olceklendirmek lazim 24 SAATE 1 DAKIKAMI 1 SAATMI 10 SAATMI MUTLUYUZ ?...

Edit: bizim turk kadinlari boyledit tabirini kullanmam tahsilin makamin nolursa olsun butun kadinlar alismislik yahut aski icin cok seye MUTLUYUM pozu veriyor.

Bende mutluyum sukurr..
Esimle zit karakterdeyiz aslinda ama idare edebiliyoruz birbirimizi
Evine deger veren sorumluluklarini bilen bi esim var Allah razi olsun
Romantiklik 0 ama olsun napalim..zorla olmuyo arada soruyorum beni seviyon mu diyee:KK53:

8 senelik evliyim. 2 çocuğum var. Mutluyum çünkü eşimi olduğu gibi kabul ediyorum o da beni. Değiştirmeye çalışmıyorum o da beni. Flört döneminde onu objektif tanımaya çalıştım. İyi kötü huylarını nasıl tolare ederim diye tattım düşündüm sevdim hemde çok sevdim evlendim. Pembe gözlüklerle bakmadım hiç. Eşim annesidir, fevridir, sinirlidir, dediğim dediktir, inatçıdır bunları biliyorum. Bende unutkanım, çaydanlığın altını hiç kapatmam mesela, faturaları unuturum, ütü fişte kalır hep, market listesini hep eksik hazırlarım günde 4 kere markete gittiği oluyo o da peşimde tin tin dolaşıp çaktırmadan halleder hepsini. Bazen o görmüyor, duymuyor bazen de ben. Bazende çok sinirliyim şimdi bağırıp çağıracağım sende sus dinle diyorum sessizce dinliyor. Öyle böyle idare ediyoruz

Bende mutluyum sukurr..
Esimle zit karakterdeyiz aslinda ama idare edebiliyoruz birbirimizi
Evine deger veren sorumluluklarini bilen bi esim var Allah razi olsun
Romantiklik 0 ama olsun napalim..zorla olmuyo arada soruyorum beni seviyon mu diyee:KK53:

Back
X