Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evlendim hemen hamile kaldım düğünüm eşyalarım hepsi borçmş sonradan öğrendim. Eşim çalışıyordu ama eve iki yüz elli gram kıyma girmiyordu borçlar yüzünden. Makarna yemekten bi hal olduk üstüne birde hamile kaldım doğum parasını borç almıştım. Çocuğum oldu biraz toparlandık derken eşim işsiz kaldı. Bir kaç ay perişan olduk. Hatırlıyorum da son bir TL kalmıştı bende masanın üstünde yeğenim görünce teyzem benim olsun mu demişti. Olsun tabi ki demiştim kara kara da düşünüyorum ekmeği ne ile alacağım diye. Yeğenim eve gidince o bir TL yi almayı unutmuştu. Çok sevinmiştim. Ekmek alacağım diye. Bir kere aileme yansıtmdm asla. Sonra eşim daha iyi bir iş buldu. Tam rahat edeceğiz derken. İşe alındığı gün tutuklandı. Hemde suçsuz yere. 5 yıla yakın yatarı var bir yılı bitti sayılır. Oğlumla kaldık öyle bir başımıza ama MUTLUYUM. Eşimi çok seviyorum. Rabbim ona sağlık sıhhat versin. Bana ve yavrusuna kavuştursun amin
Aynısını yazacaktım.Mutluyum,yetinmeyi biliyorum,ne istedigimi de....
Dip not: Kocişçi degilim...
Evet.Emin misiniz?
Erkeklerin eşlerine karişim dediğini düşündüm deMutluyum.Az beklenti çok mutluluktan yürüyorum.Birbirimizi yoracak insanlar değiliz.Ne istediğimizi biliyoruz.Kıymet biliyoruz en önemlisi.
Kocişçi de değilim,ama o karişcimi bilemiycem sorarım![]()
Ekonomik durumla baglantili.ekonomi berbat issizlik had safhada insanlar mutsuz..ekonomi duzelsin imkanlar duzelsin mutlu insanlarin sayisi artar.insanlar sabahtan aksama kadar calisip sadece karnini doyurabiliyor kirasini odeyebiliyor..
Bazen bu instagrami vs bunun icin icate ttiklerini dusunuyorum.insanlar bi yere gidip bi kahve cay icip bakin buradayim ne kadar egleniyorum diye resimler paulasinca digerleri de geziyor diye dusununce rahatliyorlar.yoksa kimsede para yok her hafta tiuatrosuna sinemasina gitsin iki haftada bir ciksin eglensin..parasi olanin da vakti yok..kucuk bir grup istisna disinda halkin durumu bu.boyleyken yorgunluktan sex bile yapamazken insanlar ozellikle buyuksehirlerde ne mutlulugu..sabah kalk trafik git ise aksam trafik dön eve
Evlilikte; mutlulugun,mukkemel bir hayat ve kocişçi bir es olmaktan gectigini düşünmek ne büyük yanılgı.....Kimse mükemmel değil,hicbir ilişkide! sadece beklentisiz ve yetinmeyi bilen insan mutludur bence...haliyle cevresindeki tüm iliskilerinde de....Aynısını yazacaktım.
Kocam mükemmel değil, bende değilim, çocuklarımda değil.
Ama hamdolsun her gelene şükrediyorum yetinmeyi biliyorum.
İyiki hayattalar dediğim insanlarla birlikteyim.
Mutluluk başka ne olabilir.
Mutluluk mükemmellik değildir.
Erkeklerin eşlerine karişim dediğini düşündüm de![]()