- 21 Haziran 2018
- 2.411
- 5.471
- 108
- Konu Sahibi Finrod Felagund
-
Aynen bizde öyleyiz :)Ama ask kismi ilk gunki gibi degisen bir sey yok. Cok asigiz.el ele yatar el ele kalkariz ))))))
E o zaman sence Cunter'a başla, birlikte oynarsınızO counter oynar ben okey arada bir de konuşuruz
Hayır ayrılmadık..Ayrıldınız mı canım? Çok üzüldüm... Benimle konuşabilirsin, tabii ki istersen. Yardım etmek isterim.
Şimdi nasıl gidiyor? İşte konuda demek istediğimde buydu, ilk zamanki gibi misiniz diye. Çoğu ilişkide bir süre sonra heyecan bitiyor. Sizde de öyle olmuş sanırım. Biz her anı dolu dolu yaşamaya, böyle bir şeyin gerçekleşmemesi için bütün engelleri yıkmaya çalışıyoruz.Hayır ayrılmadık..
Ilk yıllarım canlandı o heyecan o mutluluk..
Neden dıye uzuluyor ınsan..
Maraton bır hayat.. Tıpkı dıger odun mısalı:) erkek modu..tv, atıştırma uykuŞimdi nasıl gidiyor? İşte konuda demek istediğimde buydu, ilk zamanki gibi misiniz diye. Çoğu ilişkide bir süre sonra heyecan bitiyor. Sizde de öyle olmuş sanırım. Biz her anı dolu dolu yaşamaya, böyle bir şeyin gerçekleşmemesi için bütün engelleri yıkmaya çalışıyoruz.
Bılmıyorum zamana bıraktım şuan.. Tesekkur ederım..Anlayabiliyorum... Cidden düşününce ne kadar kötü olduğunu anlayabiliyorum. Özellikle ilişkinin başındaki geçirdiğiniz zamanların sonrasında şimdiki halini düşününce bayağı koyuyordur... Umarım düzelirsiniz canım... Sen yine de çabala, erkekler maalesef bu konuda kadınlara göre daha arka planda kalıyorlar.
Neden?Cok takardım ayagi kırık köpek gibi gezmesine umrumda değil para versinde ev için.
Benimde esim vucut gelistirme ile ugrasiyor. Her gun is cikisinda eve geldikten sonra gider. Salonda bir cok bayan olmasina ragmen sonuna kadar guvendigimden sıkıntı yapmiyorum. Hatta bazen bende giderim onunla..Henuz cocugumuz yok, iliskimiz ilk gunku gibi heyecan dolu. Bence sizde biraz guven problemi var ve iliskideki o heyecan gitmis gibi. Seninde hayatin sadelesmis. Cocuktan once nasildi?Bizim 9 sene bitmek üzere çoktan yıprandık bittik .Evde 2 yabancı gibiyiz sanki ben çocuklara bakan ve ev hizmetlerini yapan bir hizmetli oda patronum gibi.ikinci çocuktan sonra böyle oldu neden bilmiyorum ben işi bıraktım geeçim sıkıntısı tartışmalar başladı ve hazin son.kavga ederiz bir özür bile dilemez surat asar yabancı gibi davranır yine ben konuşurum.face ten kızlarla sohbet eder bide onlara özelden yazar sorunca hepsine bi kılıf bulur ama benim spora gitmeme karışır neymiş erkek varmış .off bilmiyorum çok canım sıkılıyo. derin bir kuyuya düşüyo gibiyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?