Evliliğiniz Nasıl İlerliyor?

Finrod Felagund

God protect you
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2018
2.411
5.471
108
Selamlar,

evliliğiniz nasıl ilerliyor? Eşiniz size flört dönemindeki gibi ilgili mi yoksa evlendikten bir süre sonra o ışık söndü mü? Neler yapıyorsunuz birlikte? Eve gelip direkt TV'ye mi geçiyor yoksa daha çok sizle mi vakit geçiriyor? Evlendikten sonra hayatınız monotonlaştı mı? Veya daha farklı ise evde mesela neler yapıyorsunuz?

Ben 2 yıldır evliyim ve bunun öncesinde 4 yıl flört dönemimiz oldu. Eşim bu dünyada tanıdığım en harika insan. Hafta içi saat 5 gibi işten eve geliriz. Bazen o alır beni. Eve geliriz, koltuğa omzuna uzanıp o gün neler yaptığımızı, günümüzün nasıl geçtiğini konuşuruz. Ardından üstümüzü değiştirip mutfağa geçeriz. Eşim şarkı açıp gelir yanıma. Fazla yemeklerle işi olmasa da yardım eder bana. Ardından masayı kurup yemeğimizi yeriz. Ardından bir süre TV'den veya bilgisayardan dizi-film izleriz. Saat 8 gibi eşim spor salonuna gider. (Tanıdığımdan beri fitness ile uğraşıyor, en önemsediği şeylerden biri) Bazen ben de ona eşlik ederim. Ondan sonra biraz dışarıda takılıp eve döneriz. Duş aldıktan sonra yatağa geçeriz. Sabah ya o ya da ben öperek uyandırırız birbirimizi. Biraz koklaştıktan sonra kalkıp kahvaltı yaaparız sonra doğru işe :) Bazen daha farklı aktiviteler de yaparız. Kısacası ruh halimize göre değişiyor.

Bana ilk günkü gibi aşık, ben de ona öyleyim. Evliliğimiz aramızda bir duvar oluşturmadı. Flört dönemimizden bile iyiyiz birbirimizle. Henüz daha çoçuğumuz yok. O konuda da düşünceliyiz daha :)

Siz neler yapıyorsunuz?

Son düzenleme:
Esim sabah 7 bucukda ise gider. saat 1 de yemege gelir is yeri yakin oldugu icin.yarim saat 1 saat sarilir oper koklar uzaniriz beraber sonra ise doner aksam 9 da gelir.ve en sevmediyim bolum her aksam mutlaka arkadaslariyla disari cikar 1 saatlik 11 de gelir.ve biz uyariz .haftada bir iki kez bi kac saatlik disari cikariz.bu kadar

:) evlılıgımizin İlk yılları unutulmuyor hıc.. Birbirimize Kırıldıgımızda camdan cama sepetle cıcek gondermeler... Buzdolabında supriz gonul alma cıceklerı..yaptıgım şaka (eşek sakası misalı:) hastane hastane beni arayışı... İstemeye geldiklerinde soz kestıklerınde.. sevinçten araba içinde havada ucusları... Sevgiyle özlemle aradıgı telefon konuşmaları...Bız boyle mutlu yasarken aradaki engeller gun gun yıkıyırdu mutluluğumuzu.. Fakat sankı hıc bozulmayacakmış gıbı engelleri yok etmek yerine gormezden geldık..
Taki yıkılma derecesine gelene kadar.
Hep bır 3 uncu yerı geldı 4 uncu 5 inci aramızdaydı..Tek buyuk hata genclıgın vermiş oldugu tecrubesızlık.. Şimdiki aklımla o gunku yıllarım olsaydı şuan hala aynı olabilirdik.
Biliyorum bıraz empati yapsam bıraz dızgınlesem kendımı.. Belkıde her sey bır mucize gıbı yasanacak aramızda..
Seviyormuyum evet.. Aklım cıkacak gıbı oluyor.. ya eşime bir sey olursa bırgun..
Ama amalar benı engelliyor işte..
Kusuruma bakmayın.. bu aralar gecmiş benı cagırıyor sankı.. ucsuz bucaksız bir yerde.. haykırasım aglasam içimdekileri döksem..

Hayır ayrılmadık..
Ilk yıllarım canlandı o heyecan o mutluluk..
Neden dıye uzuluyor ınsan..
Şimdi nasıl gidiyor? İşte konuda demek istediğimde buydu, ilk zamanki gibi misiniz diye. Çoğu ilişkide bir süre sonra heyecan bitiyor. Sizde de öyle olmuş sanırım. Biz her anı dolu dolu yaşamaya, böyle bir şeyin gerçekleşmemesi için bütün engelleri yıkmaya çalışıyoruz.

Maraton bır hayat.. Tıpkı dıger odun mısalı:) erkek modu..tv, atıştırma uyku

Anlayabiliyorum... Cidden düşününce ne kadar kötü olduğunu anlayabiliyorum. Özellikle ilişkinin başındaki geçirdiğiniz zamanların sonrasında şimdiki halini düşününce bayağı koyuyordur... Umarım düzelirsiniz canım... Sen yine de çabala, erkekler maalesef bu konuda kadınlara göre daha arka planda kalıyorlar.

Bılmıyorum zamana bıraktım şuan.. Tesekkur ederım..

Bizim 9 sene bitmek üzere çoktan yıprandık bittik .Evde 2 yabancı gibiyiz sanki ben çocuklara bakan ve ev hizmetlerini yapan bir hizmetli oda patronum gibi.ikinci çocuktan sonra böyle oldu neden bilmiyorum ben işi bıraktım geeçim sıkıntısı tartışmalar başladı ve hazin son.kavga ederiz bir özür bile dilemez surat asar yabancı gibi davranır yine ben konuşurum.face ten kızlarla sohbet eder bide onlara özelden yazar sorunca hepsine bi kılıf bulur ama benim spora gitmeme karışır neymiş erkek varmış .off bilmiyorum çok canım sıkılıyo. derin bir kuyuya düşüyo gibiyim.

Benimde esim vucut gelistirme ile ugrasiyor. Her gun is cikisinda eve geldikten sonra gider. Salonda bir cok bayan olmasina ragmen sonuna kadar guvendigimden sıkıntı yapmiyorum. Hatta bazen bende giderim onunla..Henuz cocugumuz yok, iliskimiz ilk gunku gibi heyecan dolu. Bence sizde biraz guven problemi var ve iliskideki o heyecan gitmis gibi. Seninde hayatin sadelesmis. Cocuktan once nasildi?

Evlendikten sonra daha cok sorumluluk geldigi icin farkli oluyor bence. Birbirimizi hala cok seviyoruz. Sevgili zamanindaki gibi cok gezmelere cikmasak bile birbirimize zaman ayiririz.
El ele tutusup uyuruz mesela..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…