- 6 Haziran 2018
- 571
- 663
- 23
- 30
- Konu Sahibi Finrod Felagund
-
Bunları duydukça bizim de çocuk yapasımız gelmiyorÇocuktan sonra çok da iyi gitmiyor. Sadece çocuk için devam ediyor gibi. İkimizin de sonunu bildiği ama dile getiremediği gibi. Hatta son zamanlarda pamuk ipliğini bağlı gibi...
İnşallah çok teşekkür ederim. Bazen çok iyi. Dünyanın en iyi insanı diyorum. Ama bazen de hiç ummadığım bir anda beni hüsrana uğratıyor. Bilmiyorum ki ben de. Hayırlısı.Nil_6891 Üzüldüm durumunuza cidden. Bazen çiftler, özellikler erkekler evlendikten sonra 180 derece değişebiliyorlar. Evlenmeden önce ne kadar iyi tanıdın bilmiyorum ama artık yapacak bir şey yok. 2 çocukla boşanmak da kolay değil dediğin gibi. Olan çocuklara olur yani. Yoksa böyle bir adamın kahrı çekilmez... Umarım her şey dilediğin gibi olur.
Benimde esim vucut gelistirme ile ugrasiyor. Her gun is cikisinda eve geldikten sonra gider. Salonda bir cok bayan olmasina ragmen sonuna kadar guvendigimden sıkıntı yapmiyorum. Hatta bazen bende giderim onunla..Henuz cocugumuz yok, iliskimiz ilk gunku gibi heyecan dolu. Bence sizde biraz guven problemi var ve iliskideki o heyecan gitmis gibi. Seninde hayatin sadelesmis. Cocuktan once nasildi?
bana değil dışardki erkeklere güvenmiyomuş yok suruyeli vardır ok şu vardır bu vardır bende diyorum onlar dışardada var .ikinci çocuğa kadar iyiydi sonrasında böyle oldu.Benimde esim vucut gelistirme ile ugrasiyor. Her gun is cikisinda eve geldikten sonra gider. Salonda bir cok bayan olmasina ragmen sonuna kadar guvendigimden sıkıntı yapmiyorum. Hatta bazen bende giderim onunla..Henuz cocugumuz yok, iliskimiz ilk gunku gibi heyecan dolu. Bence sizde biraz guven problemi var ve iliskideki o heyecan gitmis gibi. Seninde hayatin sadelesmis. Cocuktan once nasildi?
sanki beni anlattınız aynı öküzden bizdede var .Kızlar ne kadar güzel şeyler yazmışsınız. Allah mutluluğunuzu arttırsın. Çok imrenerek okudum.
Biz şu an iki yabancı gibiyiz. Evlenmeden önce çok iyiydik. Çok iyi anlaşırdık. Çok romantikti o zamanlar. Aynı okulda öğretmendik ikimiz de. O sabahçıydı, ben öğlenciydim. Dolabıma mektuplar, güller bırakırdı. Çok severdi.
Evlendikten sonra online oyun bağımlılığı olduğunu farkettim. Tüm boş vakitlerini oyun başında geçiriyor evlendiğimiz günden beri. Arkadaşlarıyla vakit geçirmeyi de çok seviyor. Haftada bir kaç akşam mutlaka arkadaşlarıyla takılır gece yarısına kadar. 2 çocuğumuz var ama çocuktan önce de aynıydı. Çocuk çok bir şey değiştirmedi evliliğimide. Zaten ilgisizdi, şimdi de ilgisiz. Bazen çok iyi, bazen çok kötü olabiliyor. En sevmediğim şey de bağırma huyu. 2 gün önce orta da hiç bir şey yokken, eften püften bir şey için bi taraflarını yırtarak bağırdı. Şu an yüzüne bile bakmıyorum. Konuşmuyorum. Kesinlikle gönül alma, özür dileme huyu da yok. Çok sıkıldım artık ben. Boşanmak da kolay değil. Çocuklarımı çok seviyorum ama keşke babalarını daha iyi seçebilseydim diye düşündüğüm de çok oluyor. Mutlu değilim yani.
Selamlar,
evliliğiniz nasıl ilerliyor? Eşiniz size flört dönemindeki gibi ilgili mi yoksa evlendikten bir süre sonra o ışık söndü mü? Neler yapıyorsunuz birlikte? Eve gelip direkt TV'ye mi geçiyor yoksa daha çok sizle mi vakit geçiriyor? Evlendikten sonra hayatınız monotonlaştı mı? Veya daha farklı ise evde mesela neler yapıyorsunuz?
Ben 2 yıldır evliyim ve bunun öncesinde 4 yıl flört dönemimiz oldu. Eşim bu dünyada tanıdığım en harika insan. Hafta içi saat 5 gibi işten eve geliriz. Bazen o alır beni. Eve geliriz, koltuğa omzuna uzanıp o gün neler yaptığımızı, günümüzün nasıl geçtiğini konuşuruz. Ardından üstümüzü değiştirip mutfağa geçeriz. Eşim şarkı açıp gelir yanıma. Fazla yemeklerle işi olmasa da yardım eder bana. Ardından masayı kurup yemeğimizi yeriz. Ardından bir süre TV'den veya bilgisayardan dizi-film izleriz. Saat 8 gibi eşim spor salonuna gider. (Tanıdığımdan beri fitness ile uğraşıyor, en önemsediği şeylerden biri) Bazen ben de ona eşlik ederim. Ondan sonra biraz dışarıda takılıp eve döneriz. Duş aldıktan sonra yatağa geçeriz. Sabah ya o ya da ben öperek uyandırırız birbirimizi. Biraz koklaştıktan sonra kalkıp kahvaltı yaaparız sonra doğru işe :) Bazen daha farklı aktiviteler de yaparız. Kısacası ruh halimize göre değişiyor.
Bana ilk günkü gibi aşık, ben de ona öyleyim. Evliliğimiz aramızda bir duvar oluşturmadı. Flört dönemimizden bile iyiyiz birbirimizle. Henüz daha çoçuğumuz yok. O konuda da düşünceliyiz daha :)
Siz neler yapıyorsunuz?
özünüzə niyə əziyyəti verirsiniz? heç nə üçün gec deyil yeni bir həyat üçün dəHicbir zaman heyecanlı tutkulu bir ilişkimiz olmadı ama birlikte vakit geçirmekten hoşlanırdık aile içi tartismalardan(kv gorumce) ve çocuktan sonra çok kötü bir ev arkadaşlığına dönüştü mecbur kalmadıkça konusmuyoruz
Yeni bir hayat dediğin çok zor hem boşanmış kadın olmak hem de boşanmış kadına bakış açısı çok farklıözünüzə niyə əziyyəti verirsiniz? heç nə üçün gec deyil yeni bir həyat üçün də
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?