Benimki de pek iyi değil, eşim çift ruhlu sanki benim de iyice dengemi bozdu. Bazı günler çok ilgili beni yerden göğe sığdıramıyor, gözlerimin içine bakarak çok güzel şeyler söylüyor (İyi ki benimle evlenmiş, kokum olmadan asla yaşayamazmış vs.) Sonra sanki içine şeytan giriyor, eve geç gelmeye başlıyor arkadaşlarıyla vakit geçiriyor, saat gece 11,12, 1,2,4... ortada yok ve haber verme gereği bile duymuyor, telefonu da canı isterse açıyor canı istemezse açmıyor. Ben aradıkça daha geç geliyor, bu kadarını da yapmaz diyorum tam o kadarını hatta daha fazlasını yapıyor. Dayanamıyorum hakaret ediyorum bazen, bazen eve almıyorum, boşanacağımı söylüyorum, bazen tek kelime etmiyorum günlerce konuşmuyorum, bazen hiçbir şey olmamış gibi davranıyorum başka ne yapmalıyım bilmiyorum düzelmiyor. Sonra kendiliğinden yine eski haline bürünüyor, çok ilgili beni çok seven, bensiz yapamayan bir insan oluyor, birkaç gün de böyle gidiyor. Sonra yine aynı.. Çift kişilikli ruh hastası gibi, aslında çok tatlı bir insan, biz birlikte iken çok eğleniyoruz, gülüyoruz.,evde ya da dışarda. Çok mutluyuz, resmen ayaklarım yerden kesiliyor, zevklerimiz de pek farklı değil. Saatlerce konuşuyoruz bazen. Cinsel hayatımız da çok iyi, hiçbir sorun yok. Ama ne oluyor da manyaklaşıyor anlamıyorum. Ve böyle durumlarda ne desen ne söylesen tepki vermiyor, tek kelime alamıyorum ağzından kavga falan etmiyoruz. ben konuşuyorum, ağlıyorum bazen o susuyor. Delirtecek beni