• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğinizde Sahiden Mutlu Musunuz?

Eşimle genelde mutluyumdur ama sorunlarımız da olur. Etrafa hiçbir zaman çok mutluyum imajı çekmedim çekmemde.. Bişi olsa en yakınlarıma anlatabilirim. Gerçekten mutlu değilsem face e beraber fotoğrafımızı atmam mesela.
Ama düşmanlarıma karşı da boynum dik durur. Düşmandan kastım biraz ağır oldu ama bazı insanlar diyelim...

Değilim...Bir süredir bazı sıkıntılarım var tamamen kendimle ilgili. Bu yüzden eski neşem çok yok. Eski hoş sohbetim yok. Bu dönemde isterdim ki eşim bana destek olacak birşeyler yapsın. Ama yok. Kendi kendime bu girdaptan çıkmaya uğraşıyorum. Farkettim ki ben iyi olunca iyi olan bir kocam var. Evlilik bu değil.
benim de sevgilim tam böyle ben iyi olunca iyi kötüyken umursamaz hiç evliliğe götürmemek en mantıklısı sanıırm

Al bendende o kadar :işsiz: eşim iyiyken mükemmel ötesi sinirliyken hakaretler küfürler.... dengesiz yani.
Mesela dün çayın altını açık unutmuşum gaz parası şu bu diye küfretti kızdı ve senle aynı evde duracağıma çıkarım daha iyi diye gecenin 11 inde gtti. 20 dk sonra elinde pizza ve “ sen pizza yemeyi özlemişindr die düşündm sni seviyorum demeler özür dilemeler fln ...tipik ikizler erkeği..tam dengesiz.

Dışardan bakınca bizden mutlusu yok herkes övüyor çok şanslısınz diye. Ama gel görki içerden görmek lazm.

Başkalarının hayatını boşverin kendi eşinizin karakterine göre davranın. Senin dediğin benim dediğim olsn değil orta yolu bulmak önemli...

Benim eşim de ikizler yeminle en büyük korkum çocuk yok ama ilerde olursa ikizler olması.
İçimde tutarım heralde ikizler olmasın diye. :D

İnsanın kendini bilmesi iyi bir şey.
Ben kendimi biliyorum bu evlilikte değil hiç bir evlilikte tam anlamıyla mutlu olamam ben.
Çünkü evlilik denen kurum bana göre bir şey değil aslında.
Bunu geç farkettim maalesef. Sıkıntı büyük :)

Eşimle iki mutlu 3 mutsuzum.
Başka biriyle de buna yakın bir şey olurdu sanırım.
Bu eşimin hoş gördüğü pek çok huyumu başka bir herif hoş görmez çünkü biliyorum.
Bir açıdan rahatlar başka açıdan kıvranırdım yine.
Belki eşimin türlü eksisinden kurtulurdum ama bu kez başka yamuklarla uğraşırdım.
Off hayat çok zor!:KK14:

witchy35 witchy35 merhaba..
Evliliği mutlu hale getiren de, mutsuz yapan da çiftlerin kendileri. Mutluluk çok zor değil. Insanlar zorlaştırıyor maalesef. Neden mutsuzsunuz düşündünüz mü?
Bir kere saygı ve empati oldu mu mutluluk kaçınılmaz. Isin içine hakaret girdi mi mutluluk elinizden kayar gider.

Bazen çok mutluyum bazen çok mutsuz.
Bazen sanki en güzel evlilik bizimki gibi geliyor bazen berbat bir evliliğimiz olduğunu düşünüyorum.
Bazen geleceğe umutla bakıyorum bazen bizden bi b.k olmaz diyorum.
Bazen en iyi eş benim ki diyorum bazen benim kocam odunun teki diyorum.
Bazen iyi ki evlenmişim diyorum bazen rahat mı batıyordu da evlendim diyorum.
Bazen canım kocişim modundayım bazen alıp başımı gidesim geliyor...

Tamamen beklentilerle alakali bence. Ne beklediginle ne buldugunla alakali. Beklenti az olunca, kucuk seylerle mutlu olmaya bakinca mutlu olunuyor. Ben evliligimde mutlu muyum hamdolsun diyelim bi oyle bi boyle yuvarlaniyoruz iste...

Ben 4 senelik evliyim eşimle bir gün iyiysek diğer gün kavgalıyız, küsüyoruz hakaretler bile ediyoruz ufacık sebeplerden ötürü.. çevreme çok mutlu bir evliliğim var gibi rol yapsam da aslında ikimiz de HİÇ MUTLU DEĞİLİZ..

SİZ EVLİLİĞİNİZDE NASIL MUTLU OLMAYI BAŞARIYORSUNUZ?
Bende 8 senelik evliyim şimdiki aklım olsa çoktan boşanmıştım ha düzeldi düzelecek derken bir bakmışım seneler geçmiş. Eğer ömrümü bu şekilde devam ettiremem mutsuzum diyorsan eşinle bunu paylaş bir ortak yol bulmaya çalışın olmuyorsada zorlamanın anlamı yok eşinede sana yazık. Sana dediklerimin aynısını kendimde uygulayabilirim inşaallah çünkü boşanmak çok zor ve üzücü bir durum bir çok kez boşanma eşiğinden döndüm şuandada boşanma niyetindeyim ama eşim istemiyor istemiyor ama bir çabasıda yok. Olmuyorsa olmuyordur zorlamanın manası yokki iki tarafada yazık... ahh ahh keşke şu anki aklım senelerrr önceee olsaymışş....

Bir eşim olsaydı ;
Mutlu olurdum...
Evliligimde...

Eşim yok...
Yine mutluyum...
Çünkü evladlarim yanımda
Çok şükür

Bu başlık altına her gün ayrı yorum yazmak istiyorumm... konu açmak istemedim, buraya içimi dökerim.. bizim ev durumu malumunuz, cinsel hayat denen saçma şey tek tarafın keyif aldığı diğer tarafın aman ses çıkacak aman çocuk uyanacak korkusuyla işkence çektiği bi hadise... gelelim dün gece ki olaya.. bizimki malum olay için bekliyor kedi gibi. Neyse gönlüm yok, çünkü hiçbişe anlamıyorum benim için sadece banyo eziyeti. Bu öpmeye başladı. Bıyıkları var ama nasıl kokuyor leş gibi sigara sinmiş.. bi kere öptüm hemen geri çekildim dedim bıyıkların resmen aspiratör görevi görmüş kokuyor dedim.. vallahi mı ya vs dedi.. Neyse azıcık durdu yine öpmeye başladı.. seslenmedim ama kusmamı bekliyor sanırım yüzüne.. çekildim geri kokuyor dedim.. döndü arkasını yattı sonra olsun o zaman dedi.. içim rahat etmedi bu arada saat gece 1.30.. sabah 7 de kalkıp işe gideceğim.. ben sarıldım bu sefer o halde uyumasını istemedim.. baktım hala kalkıp ağzını yüzünü yıkamıyor.. dedim ki ya kokuyorsun öpemiyorum.. dur o zaman dedi zahmet edip kalktı.. af buyurun lütfen, pastırma yemiş koltuk altı da kokuyor. Ya su var sabun var 5 dk duş al çok mu zor sadece bıyığını yıkayıp geldi o ter kokusuyla .. zaten soğuyorum iyice birde böyle yapınca tümde mahvoluyorum... dua edin bana...

Back
X