Akasia kayanana yuh yani.Oğlum çok yorgun sen benşm odamda yatmış !!!!
Sen oğluna ilaç geldin bilememiş mi?Öyle deseydin ya kız :))
düğün bitti eve geldiğimizde eşimin birsürü arkadaşı evin bahçesinde bizi bekliyorlarda akannehireşime mangal yaptırdılar biz düğünden sonra arkadaşlarımızla eğlanceye gidemedik eşimin babası olacak insan yüzünden düğünden sonra eğlence olmazmış böyle gerizekalı bi insan ki hala aklıma geldikçe deliriyorummafoldumben Allahım nası biliyosa öyle yapsın inşallah çok sinir etmişti bizi eşimde bişey diyemedi evimizde altlı üstlü ama bu yaptığını hiç unutmıyacağım çünkü benim çevremde arkadaşlarım abim herkes gitmişti çok içimde kaldımafoldumben neyse sonra işte mangal falan oldu biraz eğlendiler eşim mangal başında 15 20 kişiye et pişiriyo çok komikti sonrapolis geldi dağıttı onları gürültü oluyo diye komşulardan biri şikayet etmiş aslında iyide oldu yoksa sabaha kadar gitmezlerdi neyse önce beni çıkardı arkadaşlarım ben eve girdim arkamdan eşim yumruklar eşliğinde evimize girdi çok komikti kapımızı kapattık işte o an çok güzeldi herşey bütün sıkıntı dert kapının arkasında kalmıştı birbirimize kavuştuk sarıldık:1hug: oan birbirimize sonra odaya geçtik eşim tv baktı ben ojelerimi çıkardım sonra namaz kıldık sonra fanfinifinfon aklinialirimsmilesabah eşim tarafından öplerek uyandırıldım ömrümde hiç böyle güzel bi an yaşamamıştım :1rolleyes:eşim tarafından uyandırılmak çok güzeldi sonra tekrar fanfinifinfon sonra banyo kahvaltı hazırladık eşim aşağıya annesine indi ekmek almak için hop anneside damladı eve ta mutfağa kadar geldi ayy ne sinir insanlar ya ne işi varsa evde bi tabak baklava almış eline onu bıraktısözde biraz durdu gittti sonra kahvaltımızı ettik eşimle sonra ben odada koltukların üzerindeki çeyizleri topladım sağdıçlardan gelen bohçalara falan baktım akşam balayına gideceğimiz için bavulumuzu hazırladım böyleydi işte akşamda yola çıktık balayı içina.s.
o gunu hatirlamak bile istemiyorum. evliligimin ertesi gunu saat 9 ziiiiiirrrrrrrrrrr telefon, kim olabilir kaynana cadisi, kalktiniz mi evet dedik ama yatiyorduk, geldi, uzaktan misafirler gelmisti dugun icin, onlarin hepisini eve cagirdi, bana herkesin elini op dedi, bende sirayla optum, bu sey gibi oldu : beni halletti oglunuz ve bakire ciktim. misafirler gittikten sonra, cok yorgun oldugumuz icin yatacaktik, ama bu cadaloz kaynana ne derse begenirsin, " sen benim odamda yat, benim oglum cok yorgun":1shok: beynimden vurulmusa dondum. bende yatmadim. odama girersem kiyamet kopar. simdi bile kotu oldum yani. ettiggi kadar ceksin insallah.kötükedihüso
kabus gbi:1shok::1shok::1shok:
canim ya...:çok üzgünüm:
ilk sabahımızda kahvaltıdan,muhabbetten sonra eşim apar topar berbere gitmişti. çünkü damat trası ona göre uzundu beğenmemişti,saçını kestirmeye gitti. ben de evde balayı cantamızı hazırladım. o gelince de arabamızla yola cıktık hemencecik. yaklasık 1 haftalık balayından sonra evimize geldik,3_5 gün evmizde kaldıktan sonra annemlerin yanına yazlığa gitmiştik....
ama ilk sabahımızın bomba olay da kayınvalidemin arayıp , malum şeyi sormasıydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?