evliliğinizin ilk günü

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evimiz,düğünümüzü yaptığımız ilden uzaktaydı o yüzden ilk günü evimizde geçiremediksenağlama.düğün sonrası eşimin ailesinin evinde üstümüzü değiştirip bavulumuzu alıp bi otele gittik.başbaşa zaman geçiripŞeniz. ertesi gün ver elini marmaris... ilk gün yolda geçti yani...ama çok güzeldi.durup durup biz evlendik mi şimdi diyoduk:1hug:

tek kelimayle berbat bir gündü düğün eşimin küyünde oldu bahçede akşam kayınvalidemlerle 13 kişi aynı evde kaldık iki tane daracık oda birini bize verdiler güya
odanın kapısındada sağdıç bekliyormuş
onu ne ilgilendiriyorsa
çok sinirliydim bir bağırmışım günderin şu adamı ne işi var diye adam arkasına bakmadan giti
tabi birşey olmadı kendi evimize geçene kadar
15 gün kaldık küyde hayatımın en berbat günleriydi diyebilirim

ayy cnm ya ne kötü olmuş.evliliğinin en güzel günleri.

Akşam 9 10 gibi ewimize geldik..

Sabah kimseye görünmeden balayına gidicektik..

Nereye gideceğimise yolda karar vericektik..

Sabah 6 da hadi gidelim dedi..Aşkım çok yorgunum öğlen gideriz dedim..

Tamam dedi yattık..yatış o yatış ..

Balayı malayı hayal oldu benim için :çok üzgünüm:

benim dugunumun sabahsi sinavim var..dusunun kaydirigubbakcemile3 eh neyse ki bisey yapmiycaz adetim gunune denk geliyor :))))))))))))

daha önce anlattımmı bilmiyorum
benimki tam olay oldukaydirigubbakcemile3
düğünümüz süper geçti 10 gibi geldik eve benim düğün 4- 7 arasıydı
sona adettir bizde herkes sülale yemek yer
yedik
yengeler bizi katımız çıkardı kaydirigubbakcemile2
gençler artık çıksın yukarı dediler
tabi saç açma faslı başladı
acıdan ağlıycaktım walla Çok üzgünüm çoook
saçımdan 200 e yakın firkete toka çıktı
ama okadar acıdıki canım saç açılırken gelinliğin üst kısmını aşağı indirdik
eşim sağolsun sabırla çıkardı tek tek
sona malum hemen duşa koştum sositososito
tabi önce gelinliği çıkardı çok utandım karşısında çamaşırlarla kaydirigubbakcemile3
koştum duşa
sona oda aldı
ve hemen nazmaz kıldık
ona yorgunluktan uzandık koltukta azzıcık
ama malum benim kalbim duracak heyecandan
bi baktım herif tv izliyo benneyaptımki
anaa dedim bu ne yaaa
meğer benim heyecanım yatışsın diye duruyomuş
sona malum kucağında yatak odasına götürdü :asigim:
................................................. Şeniz Şeniz
sabahta 8 de balayına gitcez o saatte oto kalkıyo
hiç uyumadık zaten
saat 5 gibi hafif uykum geldi
bi gözümü açtım
saat 7 yi geçiyo kafamçokkarıştı
daa duş alcaz eyvah dedim
allahtan tüm eşyalar hazırdı
banyoya bi girdim
sular yooooooooooookkkkkkkkkkkk delikafaduldendelikafadulden
işte bittiğimiz an dedim
zaten uyuyakalmışız otobüse zor yetişcez :bbo:
eşim çatıya çıktı deponun suyunu bağladı
ama bi görseniz tam kargaşa oldu
apar topar çıktık fisfisfis
annemler bıraktı otobüse ama tam oldu yaa
neyse geçti artık balayı süperdi marmarise gittik :teselli:
şimdi tatlı bi anı :roflol: :roflol:

gündüz evdeydik akşam balayı için yollara düştük

biz nikahtan sonra arkadaşlarla yemeğe gitmiştik eve getirdiler daha sonra oturduk hep beraber kahve içtik arkadaşlar gitti ben gelinlik fora çok acıkmıştık anacığım sağolsun bize börek çörek bal haşlanmış tavuk pasta vs..vs.. bir sürü şey hazırlamış bir sepet onlara gömüldük kaydirigubbakcemile3 sonra akşam oldu tel tokalarla uğraştık eşimle banyo yaptık yattık :asigim:

sabah ben başladım nerdeyim kalk eve götür beni annemler merak ederler demeye sonra anacığıma gittik annem eve almadı bizi delikafadulden komşular yanlış anlar kızı geri getirdiler der diye dışarıda buluşmuştuk :teselli: yemek yemiştik hep beraber tabi topladık bir önceki gün hasılatı :roflol: gezmiştik vs..vs....

Sabah kalkip annemlerden altinlari alip bankaya/kasaya götürdük..! Sonra ev telefonumuz icin müraacatta buluduk...kaydirigubbakcemile3

Ardindan güzel bi kahvalti yaptik disarda ve gezdik tüm gün! Aksam´da evimize geldik..! kaydirigubbakcemile2

kalk eve gotur annem mrk eder :):)
cok guldum cnm yaaa

evliliğimin ilk günü hayatımın en mutlu günüydü :asigim:
paramız yoktu düğün yapamadık. bir nikah o kadar. ailelerimize yük olmamak için herşeyi kendimiz yaptık. kına gecemde bile çalıştım iş çıkışı kendi kına geceme gittim. o kadar yorgun bitkin ve borç içindeydik ki anlatamam ama "evet" dedikten ve bodrom yolunu tuttuktan sonrası hayatımın en mutlu anıydı.
işte bitmişti. tüm o yorgunluk ev hazırlığı eşya almalar her şey artık aşkımla güzel bir balayına gidiyorduk :asigim:a.s.

.........

Son düzenleme:
ben evlendiğim gün düğün salonundan çıktım annemler yine yanımdaydı..
eltimin evinde kalmamız gerkiyodu ...aynı hatayı bir daha yapmam kötü bir durumdu

bizim evimiz başka bi şehirdeydi ve ilk düğünümüz ızmirde benim memlketimde oldu, 2.si eşimin memleketinde. biz düğünden sonra atladık arabamıza ve kuşadasına gittik, ilk balayımız için.
Yolda ne kadar aç olduğumuzu fark ettik ve belki otelde yemek bulamayız diye otobanda bi dinlenme tesisine girdik... ben gelinlikle indim :roflol: ve moladaki otobüs firmalarının yolcuları alkışlarla karşıladılar bizi ve sulu köfte yedik :roflol: sonra da otelimize gittik...
şahaneydi yaaa.

İlk günü öğledene kadar uyuduk sonra uyandık. Yemek yapmam ilk günden dşye kayınpederim bişiler getirmiş poğaça börek felan.. Sonra gezmeye çıktık ben başka şehire geldiöm şehri tanımıyordum. Öbür günde balayımıza yazlığa gidecektik hazırlık yaptık bavul hazırladık sonrada dışarda yemek yemeğe gititk böyle işte...

bizim iki düğün oldu
eşimin memleketinde 4 gün 4 gece düğün yapıldı
ikincisi ise istblda 1000 km ylu git gel ve tekrar buda kına gecesi ardından nikah
nikahın ardından yamek ve gezmek oldu
saat 8 gibi eve geldik tabi annemler kaynanamlarda bizde
ben öyle yorulmuş ve gelinliğin içinde pişmiş bir vaziyetteydimki koltuğun üstünde gelinlikle uyuya kalmışım kaydirigubbakcemile3 sonra annem yemek hazırlamış sağolsun
o yorgunluk haftalarca üstümden gitmedi tabi şakkıdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…