evliliğinizin ilk günü

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Yok be princessim...takmiyorum
ama inan ki hala içimde biliyormusun...konular açilinca içim aciyor
birde bugun bi baska takiliyorum..nostalji...
ozlem basti yine...
Allah gorgusuz, fesat, içten pazarikli insanlardan korusun :Saruboceq:
herkese uzun huzurlu mutlu dolu evlilik nasip eylesin Şeniz
a.s.

amin bütün güzel dileklerinizin hepsi bütün bayanlar için kabul olsun inşallah..bu ihmalleri ablasının düğününde yaşamış biri olarak ,onun üzüntüsüne birebir tanık olmuş biri olarak çok iyi anlıyorum sizi..hala içinde kaldığını söylüyor maalesef (

evliliğimizin ilk gününü hatta onu takip eden sözüm ona balayımız olması gereken 10 günü eltimle birlikte geçirdik eşim yengem de yengem deyince kavga ettim bağırdım çağırdım ama nafile zaten 10 günün sonunda eltim almanyaya döndü ben de üniversiteye (evlendiğimizde ben üniversite 3. sınıftaydım yarı yıl tatilinde olmuştu düğünümüz)

Son düzenleme:

bence biraz daha farklı bakıp ağlıyorlar olabilirler...yeni bir sayfa hemde büyük beklentiler ,emeklerler açılmış yeni bir sayfa onun heyacanı , o evi kurarkenki gerginlik ,endişe, mutluluk...bir yandan da belki geride artık sıkça gece dedikodu yapamaycakları kardeşler,
aile sofralardan ..vs ayrılcak olmak gibi faktörlr biraraya gelince benim ablam gibi 3 kere makyaj tazeletmek zorunda kalabilirsiniz.BElki bira yardımcı olabilmişimdi
r
...

öğleye kadar uyumuştuk sonra öğlenden sonra gezmeye çıkıp alışveriş yapmıştık heygidi günler hey

ah hatıralar işte ,daha bir yılımız bile dolmadı ama insanın gözleri doluyo düşününce, bizim düğünümüz gündüz olmuştu, akşam 5 gibi bitti, ordan gezmeye yemeğe gidecektik, ama ben hastaydım, nerdeyse 40 derece ateşle kayınvalidemlere gittik, saatlerce yattım başımda görümcem Allah razı olsun, sonra akşam 10 gibi eve gittik imam geldi kıydı bizi :) sonra gittiler kayınvalidem, gerisi belli , sabah ta almaya geldiler beni, kayınvalidemlerd kahvaltı ettik, eşim yok tu ogün işlerini ayarlayamamış önceden, bir hafta olmucaz ya, yani yalnızdım, gece 10 otobüsüyle didime gittik güzeldi be :)

bi topik açılıyor,zaman ayırıp giriyoruz,karşılığı dalga geçer gibi yorumlar...can sıkıntısına çerez aranılıyordu heralde,baştan yazmak istemedim ama senden sonra fikrim değişti....
bana evlilik falan cok uzak o yuzden bazi seyler tuhaf gelebiliyo,deniliyorsa o zaman sanane ilk geceden yaşanılanlardan................................:mymeka:

Son düzenleme:

:roflol::roflol:cnm benim ya kiyamam ben sana bende cok uyuz olurdum boyle bi soruya.oglun beceremiyodu ondan gec yattik deseydinya sende:roflol:

ay kizlar vallaha hepiniz o kadar guzel anlattiniz ki hepinize ayri ayri tesekkur ederima.s.yarin askima evlenme teklifi etcem dermisimsırnaşık şey:roflol:

Bu da bir risk iste arkadasim
he zaman beklenilen yorumlar gelmiyor ama olsun. bu da bir tecrube.
ama benim yasidigm yada diger dostlarimizin yasadigi kotu tecrubeleri allah bekarlarimiza yasatmasin :Saruboceq:
el ile geçinmek çok zor...birde sizinle oynayan insanlarla ugrasmak çok zor
tabi simdi rahatim cunku mesafe var artik, tavirlari koydum ama geçmis ola
içimde tek tek yaralar kaldi...
bazen salliyorsun, bazen aklina gelip feryat ediyorsun
Rabbim yuvamizda mutluluk huzur nasip eylesin, hepimizin insallah :Saruboceq:

hımm çok güzel başlık:)
hey gidi günler, biz tv izlemiştik ama anten bile yoktu sonra markete gidip anten almıştık, sarılıp tv karşısında oturmuştuk, kahvaltıyı da eşim hazırlamıştı bi de ağlamıştım annemi,kardeşimi anaannemi düşünmüştüm, ayrılığıma üzülmüştüm

bir de evliyken eşi askere gidenlerin yemin töreni sonrasını yazsak o da güzeldi:)
bu arada ağlamaları anlamayan arkadaşlar, bir kız hem ağlarım hem giderim der yaaa

yorum yapılır yada yapılmaz ama yazılanlara saygı her zaman güzeldir...
genel söylüyorum bunları tabii neyse....
haklısın canım.allah herkese geçim versin..........a.s:Saruboceq:

yorum yapılır yada yapılmaz ama yazılanlara saygı her zaman güzeldir...
genel söylüyorum bunları tabii neyse....
haklısın canım.allah herkese geçim versin..........a.s:Saruboceq:

neden agladiniz demek saygisizlik mi oldu simdi? sen saygisiz yorum hic gormemissin herhalde burda
meydanı bos buldun konusuyosun

Son düzenleyen: Moderatör:
neden agladiniz demek saygisizlik mi oldu simdi? sen saygisiz yorum hic gormemissin herhalde burda
meydanı bos buldun konusuyosun

genel tavrın için yazdım yazımı meydanı boş bulmakla alakası yok canım...illa bana bişey yazman gerekmiyo cevap vermem için....... iyi oku bence yorumlarını

[ı]ah ne güzel bi gündü o öyle,,,,
düğün gecesi saat 2 gibi eve gelmiştik geç yattık sabah 12 gibi kalktık....
çok güzel bi kahvaltı ve ardından alışverişe çıktık....sonra beni bi ağrı krizi tuttuki sorma....
Düğün günü adet olmayım diye ilaç kullanıyodum ve o gün bırakmıştım neyse o gün çok şiddetli sancılı 3 gün geçirdim hep yattım ama canım kocam bana bebekler gibi baktı....

çok güzel günlerdi yaaaa[/ı]

herhalde düğününde olay yaşamayan yoktur canım...baştada ben ,hiç birşey istediğim gibi olmadı,kendi bildiklerini yaptılar düşüncesizler...

Benim eşimin ailesi burda değildi nikahtan sonra abisinin evine gittik.Yakınlarına yemek verecekmiş kayınvalidem.Kadın-erkek ayrı oturdu 4-5 saat gelinlikle sıcakta kadınların arasında süzülüp oturdum.Sinirden yemek bile yiyemedim.Geceeve geldik.Birşeyler atıştırdım.Eşim saçımı açtı duş alıp biraz tv izledik yattım.Hatırladıkça sinir oluyorum hala

anlatma sırası bana geldi demek...
ee oku oku anlatmamak ayıp olur demiii

düğün salonundan çıktıktan sonra direk kayınvalideme gittik çünkü ben evime adım atmadan önce dua okunacaktı binanın önünde kayınvalidemin en büyük arzusuydu bu...
neyse gelin arabasıyla direk kayınvalideme gittik orada ojelerimi çıkarttım makyajımı sildim abdest aldım ve üzerime beyaz ceket giydim başımada beyaz bir örtü aldım (çünkü gelinliğim açıktı ve dua için kapatmalıydım):Saruboceq:

sonra vedalaşıp evime doğru yola çıktık kapının önüne geldiğimde bir çok insan vardı binanın önünde kafamı bir kaldırdım millet balkonlardan sarkıyor(nedir bu damat sokma anını görme merakı):mymeka:

yengem ve eşimin yengesiyle ben yukarı evime çıktım...
dedilerki başındaki duvağı çıkartalım ve üzerinde namaz kıl (nedenini bilmiyorum adetmiş)
neyse öyle yaptım sonra eşim geldi yanıma herkes evi terketti...

öyle yabancı hisstettimki o anda eşimi kendime ne bileyim yaa insan bi tuhaf oluyo...
oturdum dudak büktüm masum masum..
noldu canım dedi...
eee hani beni kucağında çıkartacaktın merdivenden dedim.
gülmeye başladı. ayyyy senin istediğin o olsun canım benim deyip biz öylece çıkıp aşşağı indik...
beni kucağında çıkarttı (eh başım göğe erdi)
sonra ben gelinlikle salına salına mutfağa girdim bi baktım şok!:1shok:
hani ilk gece tavuk tatlı koyarlarya gelin damada bizde bi nane yok.
ben köpürdüm..:mymeka:
başladım söylenmeye işte seninkiler bize yiycek koymamışta mışta mışta...
çok sonra anladım canlar meğer kız yengesi koyarmış bunları ki benim koca kafalı yengem yapmamış(2 kere yenge oldu adı gibi biliyo adetleri ama domuzluğuna yapmış meğer sonra anladım)kötükedihüso
neyse canım eşimde ben seni hiç aç bırakırmıyım canım dedi..:teselli:
hemen tokaları gelinliği falan attık üstümüzden eşofmanları geçirip üstümüze direk yemeğe gittik gecenin 2 sinde.....cokacimcoook
ordan geldik ben sebepsiz yere başladım zırlamaya...:çok üzgünüm:
hala niye ağladım bilmiyom işte gariplik çöktü üstüme...:a015:
sonra işte öyleee......
-------------sansür------------------
ertesi gün eşim hem ailemi hemde kendi ailesini aradı biz iyiyiz diye(çünkü sert bir dille uyarmıştı kendi ailesini yarın kimse olmayacak evimizde çok yorgunuz dinleneceğiz ben sizi ararım diye)
kahvaltı yaptık tv izledik ve hayatımda hiç gündüz uykusu bilmeyen ben eşimin kollarında tv karşısında uyuyup kalmışım meğer...
sonra plan yaptık balayı için....
(birde bana dedilerki gece soyunurken gelinliğini onun damatlığının üstüne koy ama çaktırma senin sözün geçer ben onuda yaptım )
çok şükür mutluyuz 1,5 yıl oldu Rabbimde bozmasın kimsenin ağız tadını....

Akşam 9du eve geldıgımzde.akşam börek vardı börek ,tavuklu pılav yemiştık oturduk müzık dineldık sonra kendımızi yatakta bulduk:)
sabahınada ogelene kadr uyuduk kalktık kahvaltı yaptık.börekle :) çunku kahvaltılık pek bışı yoktu evde.sonra kayınvalidelre el opmeye gititk,ordan eşimin arkadşlrına gittik bıraz oturduk. Ordanda pazara gittik dolaştık pazarda kayınvalidelrle karsılaştıkve tekrardan onlara gittik.akşamda evımize geldik ayy uyuz bı gundu ama o pılavın ve boregın atdı hala damagımzda en güzel yanı o olmuştu aklımzda gzuel kana tarafı oydu yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…