Evlilii byle hayal etmemitim..

Bence evlilik sans ve kader isi..kim mutsuz olmak icin bir evlilik yapar ki??bekarken karsima benimle evlenmek isteyen okadar kisi cikti ki ..herzaman mantikli dusunmeye calistim.sirf ask sirf mantik evliligi yapmaya karsi bir insandim.evlenirken aklimin ve kalbimin sesini dinleyip bir secim yaptim..suan cok baska biriyle baska bir hayata sahip olabilirdim.mutsuz oldugum zamanlar da aklima gelmiyor degil.ama sonucta kimse 4 dortluk degil,belki benimle daha cok ilgilenen bir esim olabilirdi ama esimde bulunan diger olumlu ozelliklerde onlarda olmayacakti..artik ALLAH beterinden saklasin baska dert baska sorun vermesin diyorum..cok sukur kufuru yok saygisizligi yok.maddi olarak istedigim seyleri imkanlar dahilinde yapmaya calisiyor.eminim durumumuz daha iyi olsa herseyi daha guzel sekilde yapmaya calisir..aileme karsida cok sukur bi saygisizligi yok..seviyorum da,,acikcasi bu ozelliklerinden dolayi idare etmeye calisiyorum..
[

arkadasim mamun Allah sabir versin sana da...esinin iyi ozelliklerini gormeye calis..peki sen aglama krizlerine girdigin zaman esin yaninda oluyomu? buna tepkisi ne oluyor? o an icinde olsa yaptiklarindan pismanlik duyuyormu?mesela benimesim beni aglarken gorse uzulur gonlumu almaya calisir ama fazla uzatrsamda tekrar sinirlenir.tartisma uzar..o yuzden ben ogrendim artik nasil davranacagimi..dusunuyorum ya bu deveyi gudecez ya bu diyardan gidecez..kaldiramayacagim seyler olsa arkama bakmadan giderim Allah kimseyi oyle durumlara dusurmesin...ama suan yasadigim sorunu bosanma nedeni olarak gormuyorum..Allah hepimize mutlu huzurlu yuvalar versin..bebeginiz varmi buarada?

bence bu da sans meselesi..ne kadar bakimsiz kendiyle ilgilenmekten aciz kadinlar var ama kocalarindan oldukca ilgi goruyorlar..yada kocalarina kotu davranan,aksi. huysuz kadinlar var ama esleri onlerinde el pence divan...bu erkekten erkege kadindan kadina degisen bir durum...insanlarin karakteriyle alakali..hangi kadin istemez ki kraliceler gibi yasamak olmayinca olmuyo iste..:1no2:

Canim saol!Allah kimsenin agzinin tadini bozmasin...Aglayinca pisman oluyorr.ama bi lafi var hic unutmam siz kadinlarin en buyuk silahi gozyasi diyor..Halbuki ben oyle hissettigim icin agliyorum..Fazla ustune gitmicem.Bu siralar bakalim gorcek mi hatalarini

kadın fazla ilgiyi alakayı seviyor bu bir gercek ama karsımızdakinide oldugu gibi kabul etmeliyiz yoksa asla orta yolu bulamayız belkide bastan görmesden geldigin sorunlar vardı evlenince gözüne battı o üyüzden evlenmeden önce cok düşünmek lazımm

Amin canim...guzel dileklerin icin coook tesekkur ederim..Allah hepimize mutlu huzurlu yuvalar versin insallah...bu sabah biraz konustuk..."Askim sende hayret birseysin yaaa..bunu mu kafana takiyorsun?" dedi.bende bu sana gore onemli olmayabilir ama benim icin onemli dedim.sonra gonlumu almak icin ugrasti durdu..sarildi o an icin ilgilendi.ama artik degisecegine dair inancimi kaybettim.sanmiyorum...bundan sonra ben de onun gibi olcam.bana ne kadar ilgi gosteriyorsa benden o kadarini alacak bunu da kafama takmamaya calisacagim..bakalim o zaman nasil olacak?...:umursamaz:

Evlenmeden once benim kadar dusunen yoktur heralde...Bazen herseyi bu kadar ince dusunmekte iyi olmuyor...birseyin ustunde ne kadar titizlenirsen bir aksilik cikar hep,istedigin gibi olmaz...hersey kararinda guzel ama bunu beceremiyorum...:sm_confused:

Bende ustune gitmeme karari aldim.umursamiycam bir sure ..:umursamaz:birazda boyle deneyelim bakalim..umarim akillari baslarina gelir..

öncelikle Allah seni de hepimize de bir yastıkta kocatsınnn... Ben de 1,5 yıllık evliyim ve evet evlenmeden once evliliği pespembe bi dunya sanıyoruz.. evlenihyoruz ilk 3 5 ay ayaklar havada sonra yere indiginde hayat normale donuyor ve bir maddi manevi bir dunya sorumlulukla basbasa kalıyoruz. benim evlendikten sonra en cok canımı yakan sey hickimsenin insanın ailesi kadar karsılıksız vermeyişini anlamak oldu. seversen seviyor, ilgilenirsen ilgileniyor. sırtını donersen de o da donuyor. bu boyle kızlar maalesef, yeri geldi sevdigimiz adamlar icin annemize kızmadık mı kırmadık mı ?? onlar icin cok kızıyorum kendime... ama her zaman herseyi karsı taraftan beklememek lazım. ben evlenmeden once esime karsı son derece sımarık kaprisli burnu havada davranıyordum fakat sonrasında ben de hep yapıcı oldum. pc yle mi ugrasıyor, gidip kedi gibi kıvrılıyorum yanına.. arada salonda mumlu, müzikli romantik yemekler.. hoş gecelikler vs kendime gore hayatı renklendirecek birseyler yapmaya calışıyorum. o da bana notlar yazıyor falan.. ama hayat boyle gecicek oturup beklemek yerine birseyler yapmak lazım. karsı taraf da bi yapmaz iki yapmaz sonunda ogrenir.. hepinize saglıklı ve huzur dolu evlilikler dilerimm

tesekkur ederim canim..bunlarin hepsini inan bende yapiyorum esimin de hosuna gidiyor 'hissediyorum..ama artik birazda ondan birsey bekliyorum..eskiden cok romantik bir adamdi.ozel gunlerde yine romantikligi tutar..ama neden herzaman degil??herzaman olmasa bile cogu zaman olabilir...

cnm bazı insanlar ilgiyi ve ilgilenmeyi çok sever bazıları sevmez. sorun biraz da bundan kaynaklanıyor.

Arkadasım esının tarıfı benım esıme de bıraz uyar gıbı sınırlı hemen parlayan..bı arkadsımızda sormus ewlenmeden once boleoldugunu bılmıomuydun dıe....ben wallahı bılmıodum yaklasık 4 yıl flort surecımız oldu bana ne sesını yukseltme ne ısteklerımı reddetme gıbı bı olay kesınlıkle yapmazdı..ewlendık ..360 derece donus oldu..taam yıne benım ıstedıklerımı yapıo edıo ama her an patlamaya hazır bı bomba gıbı..huyunu ogrencen esının tatlılıkla alcan elıne...ben ole yapıorum artık..sınırlıyken sus sınırı gecınce sen basla formul bu..:)ben esımı cok sevıyorum bazende uyuz oluorumm napıyımm..:)

canım sende benim gibi ilgi delisi ve ilgisizliğe tahammül edemeyen kadınlardansın..o yüzden seni çok iyi anlıyorum.. bence bunu eşinle konuşmalısın.. ki seni tanıyosa zaten ilgisizlikten nefret ettiğini bilmiş olması gerek.. ilgisizlik insanı karşısındakinden soğutur,bunu uygun cümlelerle anlat.. sorun ne olursa olsun konuşup anlaşmaktan yanayım..senin bu durum yüzünden için içini yiyordur ama o bundan bihaberdir.o yüzden içindeki sıkıntıyı zerresine kadr anlat,bilsin ve ona göre hareket etsin. Allah yuvanızdan mutluluğu ve huzuru eksik etmesin

bence eşinizi bi psikolog veya psikiytarise götürün belki o zaman düzelir
ne biliyim evlilik danışmanına falan birlikte oturun ve konuşun belki faydası olur

Bence eşinizle açık açık konuşun.Bu durumun, eğer taraflarda herhangi bir psikolojik sorun yoksa; eşler arasında ki iletişim kopukluğundan kaynaklandığını düşünüyorum.Konuşabilmek çok önemli.Eşlerimizi seçerken veya eş olarak seçilirken aslında kendimize bir hayat arkadaşı seçmiyor muyuz?Düşünün ki ona karşı hiç bir mahreminiz kalmıyor.İnsan yeri geliyor yıllarca onu büyüten ailesinden utanıyo ama eşte böyle bir şey yok..Çözülemeyecek bir sorun değil sizinkisi.Konuşamıyorsanız ona mektup yazın..Hoş sürprizler hazırlayın.Sizde evliliğinize renk katmaya çalışın..Erkekler ne yazıkki kadınlar kadar hassas ve ince düşünceli olamıyorlar çoğu zaman..Fıtratlarımız dahi farklı..Bence başaracaksınız biraz sabır...Allah yardımcınız olsun..

Daha once cok sinirlendigim yada mutlu oldugum zamanlarda ona mektup yaziyordum.En son bir tartismamizdan sonra yazdgigimda bunu cocukca buldugunu boyle seylere gerek olmadigini soyledi.Bende "ne zaman tartismaya baslasak uste cikiyorsun,soyleyrcegim seyleri bile soyletmiyorsun.bu yuzden bu yolu seciyorum" dedim.ve o son yazisim oldu..gicik oldum:mymeka: yazmiyorum artik ona hic birsey..bazen o da bana guzel ask dolu notlar yazardi.. hic beklemedigim bir anda bulurdum biryerlerden...artik bu mektup,not isini biraktik..ikimizde yazmiyoruz..

slcn cim sen bu sinirli haline alisabildin mi esinin?? ben birturlu kabullenemiyorum mesela...daha once de defalarca konustum cevrendekilere de kendine de zarar veriyorsun dert sahibi olacaksin hastalanacaksin boyle giderse Allah vermesin dedim..ofkemi kontrol etmeye calisiyorum diyor..öfke konusunda bıraz degısmeler var hıssedıyorum degısmek icin çabaladıgını.eskiden daha sinirliydi.ama yinede de siniri normal bır insanınkinden cok fazla..Allah onun da benımde yardımcımız olsun...:Saruboceq:

esimden sogumaktan korkuyorum gercekten..kendımı bılıyorum çünkü..eger boyle devam ederse sogurum..bence de bunu ona söylemem lazım..ama nasıl? uygun kelimeler bulup dogru cumlelerle anlatmak lazim... sahsen ben onun yerinde olsam esimin benden sogumamasi icin elimden geleni yapardim...insallah o da bir caba gosterir..konuscam bakalim hadi hayirlisi...

bende kabullendım sayılmaz degıstırmeye calısıorum esımı..cunku ben sınır hastayım..herseyı ıcıme atarım haklıysam bıle aglarım hemen derdımı anlatırken cok sulugozum yanı:) ıçime atınca kendıme yapıorum dedım ya o sınırlıyken hıc bıse deme kafanı baska seylerle mesgul et ben ole yapıorum yarın napsam ne gıysem nereye gıtsem gıbı..benım esım sınırlenır 5 dk snra unutr..o unutunca ben agardan satarım kendımı bu sefer ben baslarım tabı..hemde aglayarak:) ozman dayanamaz haklısın ama der elımde dııl der..ne bılım sevıyorum esımı her ewde bole sorunlar olur kımse dortdortluk dııl bebem bende bı bucuk yıllık ewlıyım alısmayıp napcaksın bazı seylere o yuzden kadın bazen fedakarlık gostermelı ben ole yapıorum ama kendını de ezdırmemelı sabır et bıtanem sabrın sonu selamettır demısler

canim hic esinle oturup sakin sakin neler hissettigini nelerin degisip nelerin düzelmesini istedigini söyledinmi? bize yazdiklarini esinle paylasdinmi? paylasdiysan buna karsilik ne diyor sana, cevabi nedir, ah bu erkekler bende bazen inan keske evlenmeseydim diyorum ama insan yanliz da yasiyamiyorki, ailede nede olsa herkes kendi derdine düsdü,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…