Evlilik aşkı öldürüyor mu?

Evlilik degil bebek öldürüyor:KK53:
Bencede bebek öldürüyor. Çocuk yokken hiç kavgamız yoktu. Şimdi neredeyse her gün :) Misal bugün çocuk yüzünden kavga ettik. Konuşuyoruz ama zorla. Tahammülsüz koca ile çocuk zor iş. Yani kadında sabır kalmaz ise kavgalar büyüyor. Ya da benim sabri tasmakbuzere. Çocuk sabah 6 da kalktı daha hala uyuyacak
Ve sabah yine en gec 7 de kalkar. Bende aşk oldu sanırım elde var sevgi. Onu da harcarsa yapacak birsey yok.

Öyle bir söz var ya hani; evlilik aşkı öldürür. Sizce bu gerçekte mi? Evli arkadaşlar yorum yaparsa mutlu olurum.
Bende 1.5 yıllık evliyim 7 yildir birlikdeyiz. İlk günkü gibi degil bin kat fazlası seviyorum. Bence bu karsindaki insana bagli. Aşk hayranlıkdır aslında. Bende eşime hayranım. Ama eskisi kadar heyecan kalmiyor tabi buda herkezde aynı bence ;)

Öyle bir söz var ya hani; evlilik aşkı öldürür. Sizce bu gerçekte mi? Evli arkadaşlar yorum yaparsa mutlu olurum.

Biz 6 yıl 3 ay flört ettikten sonra evlendik yaklaşık 10 aydır evliyiz daha tazeyiz ama evlendikten sonra daha bi aşk kuşu olduk eşim sürekli hani evlilik aşkı öldürür derler ya ben sana gün geçtikçe daha çok aşık oluyorum diyor ki davranışlarıyla da bu belli oluyor Rabbim daim etsin, ben de aynı şekilde daha çok seviyorum, daha çok aşık oluyorum, daha çok bağlanıyorum Rabbim daim etsin maşallah diyelim:KK200: (Yaşlarımız 23 ve 24)

Ben kocamı nişanlyken çok sevdim evlendik ilk 1yıl genelde nefret ettim.3yıldırda deli gibi aşığım :)

7 yıldan beri tanışıyoruz 6 yıllık da evliyiz
Çok şükür ne aşkımız öldü ne de bişey bi tane de prensesimiz aşkımız sevgimiz daha kuvvetlendirdi bağladı :nazar:

Bencede bebek öldürüyor. Çocuk yokken hiç kavgamız yoktu. Şimdi neredeyse her gün :) Misal bugün çocuk yüzünden kavga ettik. Konuşuyoruz ama zorla. Tahammülsüz koca ile çocuk zor iş. Yani kadında sabır kalmaz ise kavgalar büyüyor. Ya da benim sabri tasmakbuzere. Çocuk sabah 6 da kalktı daha hala uyuyacak
Ve sabah yine en gec 7 de kalkar. Bende aşk oldu sanırım elde var sevgi. Onu da harcarsa yapacak birsey yok.
Kavga etmesen de zaten sogukluk oluyor arada, o daha tahammul edilemez bisey, evde iki ev arkadasi gibi, bir tek masraflari bolusmuyorsun

7 yıl çıktık 2 buçuk yıldır da evliyiz çok şükür bişey ölmüyor. Bu taraflarla ilgili bence

kendi tahammulsuzluklerinizi minik meleklere yüklemeyin bence ne demek bebek öldürüyor. Güzel giden bir evlilikse bebek aile bağını güçlendiriyor bir birinize daha çok kol kanat geriyorsunuz. Bebekten sonra evliliklerinde sıkıntı yaşayan arkadaşlar önce ilişkilerini sorgulasın bence.

kendi tahammulsuzluklerinizi minik meleklere yüklemeyin bence ne demek bebek öldürüyor. Güzel giden bir evlilikse bebek aile bağını güçlendiriyor bir birinize daha çok kol kanat geriyorsunuz. Bebekten sonra evliliklerinde sıkıntı yaşayan arkadaşlar önce ilişkilerini sorgulasın bence.
Aaa iyi ki soyledin
Biz de kendi suclarimizi cocuklarimizin uzerine atiyorduk zaten;)

Ya huuu bir sayfa yazi yazdim silindi iyi mi. Sana yazmamisim ama iyi olurdu cevap. Bebek öldürmek tabii ki. Onlar bizlerin vaz geçilmez biricikmelekleri. Neyse yine yazarım birazdan dünkü ruh halime yazmışım. Keşke okuyup gecseymisim iyiymiş ama.

7 yillik beraberligin ardindan 4 aydir evliyiz.inan iliskimiz cok daha guzellesti.saygi ve tensel uyum kaybolmadigi surece sorun olmaz asla.

Back
X