- 24 Aralık 2015
- 4.405
- 6.191
- 158
- Konu Sahibi Oglak kizi
-
valla ben 10 senelik evliyim ben bile erken evlenmisim diyorum ki sen bu zamanda hepten erken evlenmissin valla bi kadın 33 ten önce evlenmemeli yazarlar simdi aa erken cocugun olun senle buyur bilmem ne ulan ben daha ruhumu doyurmamısım napıyın cocugu bide sorumluluk valla cocuk yapmadan ne olursa olsun genclık guzel sey yasaNe yapacağımı ne düşüneceğimi bilemez haldeyim, sanki herşey üstüme üstüme geliyor, 24 yaşındayım acaba erken mi karar vermişim diyorum, babamı dinlememişim diyorum, 9 ay olucak evleneli, 5 yıl sevgiliydik, sevgiliyken neyse evlendikten sonra hala aynı eşim, sevgiliykende evde de genelde benim sözüm geçiyor hala öyle, hayatımızı bana göre ayarlarız canım istemiyor okey der yok şöyle yapalım okey der, üzmez yani beni sorun eşim değil, evlilik bana ağır mi geldi acaba? Şehir değişerek evlendim eski hayatım ailem tanıdıklarım orada kaldı burda yapayalnız gibiyim, hukuk sınavına çalışıyorum ev dağınık, salak mısın dedim kendime evde annem yapardı herşeyimi. Çok yoruluyorum. Birde üstüne eş akrabaları kv illeti var, eşim yeni bir işe geçti eve uzak, biz zaten burayı öylesine tutmuştuk kirası yüksek, hem işine yakın hem daha ucuz bir ev istediğimiz için oraya taşınmayı düşünüyoruz kv beni arıyor diyor “ ben ona başka iş bulurum” nerden bulacaksa sanki kendi müdür, 30 yaşında adam kendisi iş bulamıyor burayı seçmiş hala konuşuyor. Gitmemizi istemiyor dibinden, 20 dk mesafedeyiz. Sinirimi bozuyor, eşim beni dinler biliyorum ama ite kaka. Çok bunaldım.
Ben de bi buçyk yıllık evliyim 23 yaşında evlendim ama o acaba mı? Soru işareti her yorulduğnda bunaldığnda gelecek aklına. Sen güzel şeylere odaklan bence. Kv az çok herkeste bi stres yapıyor sen kendi ev içine bak. Evet annemz varken her iş kolay geliyor ama hayat bu yani biyerden sonra kendi sorumluluğumzu almak zorundayız. Ben de başlarda zor alıştım eşim çok iyi biri olmasına rağmen.. sanırım karakterimizle alaklı evliliğe bakış açını biraz değiştirince herşey güzelleşiyorNe yapacağımı ne düşüneceğimi bilemez haldeyim, sanki herşey üstüme üstüme geliyor, 24 yaşındayım acaba erken mi karar vermişim diyorum, babamı dinlememişim diyorum, 9 ay olucak evleneli, 5 yıl sevgiliydik, sevgiliyken neyse evlendikten sonra hala aynı eşim, sevgiliykende evde de genelde benim sözüm geçiyor hala öyle, hayatımızı bana göre ayarlarız canım istemiyor okey der yok şöyle yapalım okey der, üzmez yani beni sorun eşim değil, evlilik bana ağır mi geldi acaba? Şehir değişerek evlendim eski hayatım ailem tanıdıklarım orada kaldı burda yapayalnız gibiyim, hukuk sınavına çalışıyorum ev dağınık, salak mısın dedim kendime evde annem yapardı herşeyimi. Çok yoruluyorum. Birde üstüne eş akrabaları kv illeti var, eşim yeni bir işe geçti eve uzak, biz zaten burayı öylesine tutmuştuk kirası yüksek, hem işine yakın hem daha ucuz bir ev istediğimiz için oraya taşınmayı düşünüyoruz kv beni arıyor diyor “ ben ona başka iş bulurum” nerden bulacaksa sanki kendi müdür, 30 yaşında adam kendisi iş bulamıyor burayı seçmiş hala konuşuyor. Gitmemizi istemiyor dibinden, 20 dk mesafedeyiz. Sinirimi bozuyor, eşim beni dinler biliyorum ama ite kaka. Çok bunaldım.
bak ne güzel işte. Bence seni sınav çalışmak bunaltmış. Sabret az kaldıDerken eşim işten geldi kapıyı açtım ve sonuç çiçekle geldi
evde de genelde benim sözüm geçiyor hala öyle, hayatımızı bana göre ayarlarız canım istemiyor okey der yok şöyle yapalım okey der, üzmez yani beni sorun eşim değil,
eşim beni dinler biliyorum ama ite kaka. Çok bunaldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?