- 24 Aralık 2015
- 4.405
- 6.191
- 158
- Konu Sahibi Oglak kizi
Ne yapacağımı ne düşüneceğimi bilemez haldeyim, sanki herşey üstüme üstüme geliyor, 24 yaşındayım acaba erken mi karar vermişim diyorum, babamı dinlememişim diyorum, 9 ay olucak evleneli, 5 yıl sevgiliydik, sevgiliyken neyse evlendikten sonra hala aynı eşim, sevgiliykende evde de genelde benim sözüm geçiyor hala öyle, hayatımızı bana göre ayarlarız canım istemiyor okey der yok şöyle yapalım okey der, üzmez yani beni sorun eşim değil, evlilik bana ağır mi geldi acaba? Şehir değişerek evlendim eski hayatım ailem tanıdıklarım orada kaldı burda yapayalnız gibiyim, hukuk sınavına çalışıyorum ev dağınık, salak mısın dedim kendime evde annem yapardı herşeyimi. Çok yoruluyorum. Birde üstüne eş akrabaları kv illeti var, eşim yeni bir işe geçti eve uzak, biz zaten burayı öylesine tutmuştuk kirası yüksek, hem işine yakın hem daha ucuz bir ev istediğimiz için oraya taşınmayı düşünüyoruz kv beni arıyor diyor “ ben ona başka iş bulurum” nerden bulacaksa sanki kendi müdür, 30 yaşında adam kendisi iş bulamıyor burayı seçmiş hala konuşuyor. Gitmemizi istemiyor dibinden, 20 dk mesafedeyiz. Sinirimi bozuyor, eşim beni dinler biliyorum ama ite kaka. Çok bunaldım.