- Konu Sahibi streshanim
-
Yazik olmuş arkadasiniza. Bu erkek milletine guven olmuyor iste. Siz ne kadar sure flört edip nişanlanmıştınız?Bence sessizce bir süre bekleyin hiç evlilik konusunu acmayın. Bu bir yada iki ay olur kendiniz belirleyin. Baktınız hala bir adım atmıyorsa ayrılın. Bende esimi bekledim ve gercekten sabrım tukenmisti ama bizde maddi sıkıntılar vardı, o doktorasını bitirmenin derdindeydi ben masterı. Ardından o mezun olup bende doktoraya baslayınca maddi olarak rahatladık ve hemen evlendik. Bunların hepsi bir sene içinde oldu. Belli bir süre hiç sesimi cıkarmadan sadece bekledim eger istiyorsa bazı seyleri kendi yoluna koysun diye. Bazen sessizce beklemek karsı tarafın niyetini tam olarak anlamayı saglıyor.
Bir arkadasım 2-3 senelik iliskisi oldu ve gercekten evlenmeyi beklıyordu kendisi 30, sevgiliside 34-35 yaslrındaydı. Adam sureklı ailelerimiz uyum saglar mı nasıl olur bilemem gibi bekleyip durdu, ne tam hayır olmaz dedi ne de evlenicez ama oyaladı. Ardından da benim arkadasımla görüsürken 5 sene önceki sevgilisine döndü ve 3 ay icinde nisan dügün herseyini yapıp evlendi. Arkadasım ayrıldı tabiiki ama sok gercirdi.
Gercekten üzüldüm sizin adiniza. Madem evlenmeyecekler neden insanların vaktini caliyorlar. Ne vicdansiz bu insanlar ya. Simdi ocakta dogum günüm var. Bi de 14 şubat geliyor. Bu ikisini bekleyip sonra mi ayrılsam acaba? Belki diyorum bi ihtimal bi sürpriz yaparBence bir müddet daha bekleyin mesela 3-5 ay gibi sonra da tekrar konuşun. Eğer fikirleri hala değişmiyorsa uzatmaya değmez.
6 yıllık ilişkisinin son 3 yılını adam hazır olsun diye bekleyip sonunda ayrılan biri olarak yazıyorum. Ki vaktinde ben de çok eşya seçtim yani bunlar önemli değil. Ben ettim siz etmeyin çünkü asla o zamanı gelmiyor malesef.
Evet aynen bunu yapGercekten üzüldüm sizin adiniza. Madem evlenmeyecekler neden insanların vaktini caliyorlar. Ne vicdansiz bu insanlar ya. Simdi ocakta dogum günüm var. Bi de 14 şubat geliyor. Bu ikisini bekleyip sonra mi ayrılsam acaba? Belki diyorum bi ihtimal bi sürpriz yapar
Gercekten üzüldüm sizin adiniza. Madem evlenmeyecekler neden insanların vaktini caliyorlar. Ne vicdansiz bu insanlar ya. Simdi ocakta dogum günüm var. Bi de 14 şubat geliyor. Bu ikisini bekleyip sonra mi ayrılsam acaba? Belki diyorum bi ihtimal bi sürpriz yapar
Bir de ekleme yapayım çevremde ne kadar uzun ilişkisi olup evlenmek için kızlara yok önce şu olsun, yok bu olsun diye şart koşan adam varsa hepsi sevgilileri tarafından terk edildi. Artık başları göğe ermiştir herhalde
Ben esimi uzun süredir tanıyordum, kopupda olsa sürekli irtibattaydık, egitim dolayısıyla farklı ulkelerdeydik. Ama evlenmeden önce 2 sene gibi bir süre gercek anlamda görüsmeye basladık. Ilk sene kendimi o kadar yıprattım ki, esim cok sessiz bir insan ve bes düsünüp bir konusan biri. Bir ses birsey bekliyorum ama olmuyordu sadece bekle maddi olarak uygun degil diyordu. Son bir senede maddiyatı toparladıgımız ikinci aya hemen nisanlandık ve 7-8 icindede evlendik. Bu bir sene sadece bekledim, gerekeni o yapsın diye ve bu surecte tabiiki asmamız gereken baska sorunlarda vardı. Kendi ailesini hepsini kendisi zoluna koydu. 3 senedir evliyim, ben 30 esim 35 yasında.Yazik olmuş arkadasiniza. Bu erkek milletine guven olmuyor iste. Siz ne kadar sure flört edip nişanlanmıştınız?
Siz evlilik korkusu olmayan adama bile korku salarsınız. Bu ne yahu, biraz ağır olun. Bence tüm bu darlamalarınıza rağmen adam öf yeter demiyorsa sizi gerçekten seviyor demektir. Seviyorsa da er ya da geç muradınıza erersiniz.
Benim sevgilim de sizin eşiniz gibi. Konuşmuyor adam ya. Kapali kutu. Bu konularda cimbizla laf alıyorum ağzından. Sabır taşı olsa çatlar. Bekle olacak diyor o kadar. Ne zaman ne olacak bilmiyorum. Dese ki su tarihte nişan yapariz aileleri tanistiririz vs icim rahat edecek. Ama yok yani belirsizlikten geberiyorum ben.Ben esimi uzun süredir tanıyordum, kopupda olsa sürekli irtibattaydık, egitim dolayısıyla farklı ulkelerdeydik. Ama evlenmeden önce 2 sene gibi bir süre gercek anlamda görüsmeye basladık. Ilk sene kendimi o kadar yıprattım ki, esim cok sessiz bir insan ve bes düsünüp bir konusan biri. Bir ses birsey bekliyorum ama olmuyordu sadece bekle maddi olarak uygun degil diyordu. Son bir senede maddiyatı toparladıgımız ikinci aya hemen nisanlandık ve 7-8 icindede evlendik. Bu bir sene sadece bekledim, gerekeni o yapsın diye ve bu surecte tabiiki asmamız gereken baska sorunlarda vardı. Kendi ailesini hepsini kendisi zoluna koydu. 3 senedir evliyim, ben 30 esim 35 yasında.
Ben sizi cok iyi anlıyorum, eger evlenmek niyetindeyseniz yasısınız kac olursa olsun acaba bunun sonu nereye gidiyor diye dusunuyor insan. Bu evlilik merakıyla yada karsıdakini sevip sevmemekle alakalı değil. Biyolojik saat denen bir gercek var bayanlar icin. En onemliside dugusal anlamda yıpranmamak cok onemli bu surecte.
Bu arkadas 35 ine gelipte hala emin degilse yol verin kısa bir süre sonra ve sakın arkanıza bakmayın. Keske diyorum sakin kalıp kendimi o kadar uzmeseymisim, isteyen insan zaten herseyi yoluna koyuyormus kendisi. Size arkadasımı anlattım o kadar uzgun ki istemem sizinde oyle bir durumla karsılasmanızı. Canı gonulden diliyorum hakkınızda hayırlı olanı....
Onu da olmazsa artık silah zoruyla halledersin.(saka)Sizce beni ailenle tanıştırmani istiyorum artik falan mi desem
Haklisiniz bir daha beni ailenle tanıştır tarzi biseyler demeyecegim cunku benim de gururum kırılıyor. Bir dahaki konusma ayrılma uzerine olacak... bu surecte de evlilikten hic konuşmayacağım.Onu da olmazsa artık silah zoruyla halledersin.(saka)
Adam istemiyor şuan demek ki avizeleri sana sorsa ne olacak ki bu adım değil seni rahatlatmak için yapıyor bence.
Ya o hazir olana kadar bekle ya da artık sen bileceksin.
Zorunla evlenirse de 2 ayda bikar bence.
Ne demisler zorla güzellik olmaz
Sanki yıllarca sevgililermiş de bekliyormuş gibi bahsediyorsunuz. Ben bu konularda kadının biraz ağır olması gerektiğini düşünüyorum. Evlilik isteği sezdirilmeli, hadi en fazla bir kere konuşursun. Ama sürekli hem kendini hem karşıdakini bunaltmak yersiz. Şahsen o şekilde gelen teklifin çok da kıymeti kalmaz benim nezdimde. He çok acelesi varsa, beklemek zor geliyorsa ne yapacağı da ortada zaten. Bitirsin. Adam bitmesini istemiyorsa yapması gerekeni de yapar o zaman.Ne kadar geç mesela? Kaç yıl beklesin hanımefendi sevgilisinin keyfini?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?